• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بخش تم و رینگ تون برای پاکت پی سی

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
تم با طرح ادوب آکروبات

adobe-flash-theme.JPG

Download

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
اینم یه سایت با کلی تم

http://www.themes4ppc.com/

برین تو این سایت اونایی که واقعا شاخ بودن رو بزراین اینجا تا بقیه هم استفاده کنن
خودم چون تو کار تم نیستم حس گشتن ندارم ببخشید

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Wisbar Advance Desktop

سلام . دوستان . این تم رو خودم ساختم و دو سه روزی هم وقتمو گرفت گفتم بزارم شاید شما هم خوشتون بیاد و استفاده کنید .

مشابه این قبلا هم بوده اما این کامل تر و نکات ریز تری داره که موقع کار کردن خواهید دید .

ناگفته نماند من این تم رو ( توی تیر ماه 86 ) ساختمش - و تا حالا هم به طور مداوم روی دستگامه ;)

پیشنهاد می کنم دانلود کنید - حجم فایل برای دانلود 1.7 مگ است . ( البته 5.5 مگ بود فشردش کردم Rar )

فایل رو اتچ کردم . اما اگر کسی آخرین ورژن ادونس دسکتاپ رو نداره حتما ایــــنـــــو بگیره تفاوت های اساسی داره.

روش نصب :

بعد از دریافت فایل Wisbar Advance Desktop از لینک بالا و نصب در پاکت پی سی بوسیله این کد ، برنامه رو ریجیستر کنید Name: kkk70869413 و Code: E154-A936-DD8F-CFB6 و سپس از این آدرس Start\programs\Wisbar Advance Desktop رو اجرا کنید

حالا برای نصب تم مربوطه عملیات زیر رو انجام دهید :

1- دریافت فایل اتچ شده .
2- خارج کردن از حالت فشرده .
3- کپی کردن قسمت Desktop در آدرس \theme\Desktop
4- کپی کردن فولدر Icon و Wisbar Advance Desktop به آدرس \Program File
5- وارد شده به برنامه و با نگه داشتن قلم بر روی صفحه و انتخاب گزینه Theme Manager سپس دوباره روی آیکن Desktop Theme کلیک کنید و کلید Import رو بزنید . بعد اون مثلث مشکی رنگ سمت بالا رو که به معنی بروزر است رو بزنید و به این آدرس برید Themes\Desktop\Default
6- حالا باید در صفحه 2 تا تم با اسم Default و Default Landscape ظاهر شده باشد .
7- اولی ( Default ) رو انتخاب کنید و Ok رو بزنید . / مجدداً Ok / و مجدداً Ok
8- حالا تم Vista لود شده و می تونید استفاده کنید .
9- اگر آیکنی نمایش داده نشده به معنی اینه که اون برنامه در گوشی من بوده و در گوشی شما نصب نیست و یا در یک آدرس دیگری قرار دارد ، شما میتونید با نگه داشتن قلم بر روی آن آیکن و رفتن به گزینه Properties مسیر سورس برنامه رو عوض کنید .

والسلام.

برای دیدن عکسها به صورت بزرگ تر روی آنها کلیک کنید ...
.

اون جا كه عكس خودت رو گذاشتي چطوري ميشه عكس خودمون رو بزاريم. در ضمن اين تم روي گوشيم بودش بعد يه تم ويستا ديگه ريختم حالا قسمتي از تم شما هم هستش همين منو استارت پايين صفحه اون تم ويستا كه ريختم منو استارت بالا صفحه داره كه program , setting مياره ولي هر دو تاش هستش جاي عكس شما هم آيكون ويندوز اومده جالبه !!!!! آيكون ستينگ رو از كجاي ويندوز بايد پيدا كنيم در دسكتاپ بزارم ؟؟؟ به چه اسمي هستش؟؟؟ ستينگ گوشي كه در منو هستش.
اين تم شما رو نصب كرده بودم گوشي خاموش روشن ميشه پنجره ها باز ميشه منو استارت هم باز ميشه نميشه كاري كردش اين پنجره ها باز نشه؟؟؟

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
اون جا كه عكس خودت رو گذاشتي چطوري ميشه عكس خودمون رو بزاريم. در ضمن اين تم روي گوشيم بودش بعد يه تم ويستا ديگه ريختم حالا قسمتي از تم شما هم هستش همين منو استارت پايين صفحه اون تم ويستا كه ريختم منو استارت بالا صفحه داره كه program , setting مياره ولي هر دو تاش هستش جاي عكس شما هم آيكون ويندوز اومده جالبه !!!!! آيكون ستينگ رو از كجاي ويندوز بايد پيدا كنيم در دسكتاپ بزارم ؟؟؟ به چه اسمي هستش؟؟؟ ستينگ گوشي كه در منو هستش.
اين تم شما رو نصب كرده بودم گوشي خاموش روشن ميشه پنجره ها باز ميشه منو استارت هم باز ميشه نميشه كاري كردش اين پنجره ها باز نشه؟؟؟

1- عکس رو با پسوند PNG در /icon/startmenu/my pic.png بریزید
2- برای گزاشتن ستینگها, right click,>new>shortcut>path to executeable>Control Panel
3-برای اینکه اون فولدرها+start menu به صورت default باز نشن, روشون right click کنین, در properties, تیک گزینه visible by default رو وردارید.

peyman_pz

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان
یک سوالی داشتم که فکر کردم جوابش رو دوستان در این قسمت بدونن:
چگونه می تونیم یک عکس یا یک icon رو با پسوندPNG به یک عکس تبدیل کنیم با پسوند TGA بطوریکه خاصیت Transparency یا شفاف بودنش رو از دست نده؟

foad.k

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با اینستال کردن و کپی کردن این پک پاکت پی سی خودتون رو شبیه ویستا کنید ( شاید مثل wisbar نباشه ولی خوبه )
vista-theme-suite.jpg

vista-suite-skins.jpg

دانلود

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
خوب دوستان آقای عطائیان نمیتونستن بیان اینجا این کار رو به من محول کردن:)

Hi all
Finally this skin is complete and you are experience New OS (N_OS) on your ppc.
this skin consist of more than 30 icon for wisbar and only use to portrait mode.
to installing this skin first extarct N_OS.cab file on PC
then copy the all file in wa3 folder in "\Program Files\Lakeridge\themes\N_OS"
and copy the all file in wmp folder in "\Program Files\Windows Media Player"
other file is setup file,only run for install to device

2gucrr4.png

فایل های ضمیمه

• N_OS.cab
    671.6 KB · نمایش ها: 71

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
خوب دوستان آقای عطائیان نمیتونستن بیان اینجا این کار رو به من محول کردن:)

Hi all
Finally this skin is complete and you are experience New OS (N_OS) on your ppc.
this skin consist of more than 30 icon for wisbar and only use to portrait mode.
to installing this skin first extarct N_OS.cab file on PC
then copy the all file in wa3 folder in "\Program Files\Lakeridge\themes\N_OS"
and copy the all file in wmp folder in "\Program Files\Windows Media Player"
other file is setup file,only run for install to device

حسین جان شما خودت امتحان کردی؟
screenshot plz.....:D

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
با اینستال کردن و کپی کردن این پک پاکت پی سی خودتون رو شبیه ویستا کنید ( شاید مثل wisbar نباشه ولی خوبه )
vista-theme-suite.jpg

vista-suite-skins.jpg

دانلود

والا من اين رو داونلود كردم ولی نمیدونم دقیقا باید کجا ایکن ها رو بریزم ؟ درضمن ایا میشه دو باره به حالت قبلی برگشت یا دیگه نمیشه ؟

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
]چرا دروغ علی جون ، من هیچ وقت سرعت رو فدای خوشگلی نمیکنم:blush:

اینم اسکرین شاتتتتتتتتتتتت:)

2gucrr4.png
مرسی حسین جان واسه شاتها, منم با حرفت موافقم, اما وقتی گوشی ادم میکشه این چیزارو, چرا استفاده نکنیم؟!:D
راستی وقتی میخوام فایلهارو extract کنم, corruption error میده. شما خودت امتحان کردی؟!

والا من اين رو داونلود كردم ولی نمیدونم دقیقا باید کجا ایکن ها رو بریزم ؟ درضمن ایا میشه دو باره به حالت قبلی برگشت یا دیگه نمیشه ؟

فقط باید هر کدومو instal کنین. کپی لازم نیست.
تو هر فولدر هم یه فایل instruction هست که توضیح داده همه چیو...

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
مرسی حسین جان واسه شاتها, منم با حرفت موافقم, اما وقتی گوشی ادم میکشه این چیزارو, چرا استفاده نکنیم؟!:D
راستی وقتی میخوام فایلهارو extract کنم, corruption error میده. شما خودت امتحان کردی؟!

.

من امتحان نکردم علی جان ولی این لینکی که هادی به من داده ببین کمکت میکنه:)

http://www.lakeridgesoftware.com/forum/showthread.php?t=12639

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
بچه ها سلام
وقتتون بخیر
ببخشید ... من یه سئوالی داشتم در مورد تم های پاکت پی سی
این تم ها رو وقتی تو وب سایت یا مثلا تو PC می بینی رنگشون کاملا مشخصه ولی وقتی تو PPC می ریزیشون تغییر رنگ پیدا می کنند ... علتش چیه؟ ... حالا یعنی چی ... ببینین مثلا محدوده رنگیه بین سرمهایه تیره تا ابی رو همه رو تو PPC با رنگ آبی نشون می ده اصلا تفکیک رنگ نداره ... اینی که می گم بیشتر خودشو تو نوار بالا و پایین صفحه نمایش LCD پاکت پی سی نشون می ده ... ولی اگر همون تم رو ازش یه اسکرین شات تهیه کنین و با یه نرم افزار مثل رسکو فوتو تو PPC ببینین کاملا رنگ ها رو درست نشون می ده ...
کسی می دونه علت این مشکل چیه یا چجوری میشه رفعش کرد؟
ممنون

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
تغییر splash ویندوز به 6.1
این برنامه به صورت اتوماتیک تغییرات رو انجام میده و مثل سابق نیازی به تغییر در رجیستری نداره
این برنامه علاوه بر تغییر splash
صدای بالا اومدن دستگاه رو هم عوض میکنه به صدای start ویندوز xp

من خودم روی قیصر تستش کردم کاملا هم جواب میده

این برنامه در دو مدل هست
که در فایلی که گذاشتم 4 مدل رام رو هم داره که زیر splash اسم رام رو مینویسه
که هر کدوم رو خواستین نصب کنید
wm61_animated.gif
2lix2rs.gif

عکس های دیگه از این splash
http://i25.tinypic.com/300qm4w.jpg
http://i31.tinypic.com/16h3eqv.jpg

Download

Hamed_61

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بر دوستان

من چند تا سوال داشتم

فکر نمی کنید نصب Wisbar کمی مشکل ایجاد کنه. دستگاه من ATOM Exec است با Windows 6.1 کرک شده از سایت xda-developers.
راستش خیلی از تم های معرفی شده زیبا هستند اما ای کاش تاکید خیلی روی تم های اختصاصی بر روی Wisbar فقط نشود.

برای طراحی تم هم قبلا روی XP من از ThemeGenCEEnglish استفاده می کردم که مثل اینکه روی ویستا کار نمی کنه...! ابزار جدید تری هست و یا راه حلی.

در هنگام نصب Windows 6 یک نرم افزار Today از شرکت HTC بود که من هرچه می گردم به صورت جدا پیدا نکردم.

و در آخر جز سایت معرفی شده در بالا ، سایت دیگری مشاهده نکردید. قبلا یکی دیده بودم که اینجا معرفی شده بود که هرچه گشتم نبود.

ممنون

happy_crow

Registered User
لایک‌ها
10
سلام بر دوستان

من چند تا سوال داشتم

فکر نمی کنید نصب Wisbar کمی مشکل ایجاد کنه. دستگاه من ATOM Exec است با Windows 6.1 کرک شده از سایت xda-developers.
راستش خیلی از تم های معرفی شده زیبا هستند اما ای کاش تاکید خیلی روی تم های اختصاصی بر روی Wisbar فقط نشود.

برای طراحی تم هم قبلا روی XP من از ThemeGenCEEnglish استفاده می کردم که مثل اینکه روی ویستا کار نمی کنه...! ابزار جدید تری هست و یا راه حلی.

در هنگام نصب Windows 6 یک نرم افزار Today از شرکت HTC بود که من هرچه می گردم به صورت جدا پیدا نکردم.

و در آخر جز سایت معرفی شده در بالا ، سایت دیگری مشاهده نکردید. قبلا یکی دیده بودم که اینجا معرفی شده بود که هرچه گشتم نبود.

ممنون

توی بخش نرم افزارهای همین سایت صفحه آخر یا یکی مونده به آخر اون نرم افزار HTC ورژن آخرش معرفی شده...
یه نگاه بنداز احتمالا کارتو راه میاندازه

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
اینم تمام آهنگ های موجود در الماس htc
اعم از ringtone,alarm,event,......

htctouchdiamond.jpg

دانلود

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
اینم اسکین دیاموند برای گوشی های دیگه

Requirements: QVGA PPC WM6 and WM5

diamond_wm_poorlyduck.png

Download Instructions:
1. Download
2. Extract folder to (phone) Program Files\Windows Media Player
3. Open Windows Media Player, go to Options>Skins>Select the portrait skin>Click OK
4. Switch to Landscape mode, Options>Skins>Select the landscape skin>Click OK

Download

بالا