• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بخش تم و رینگ تون برای پاکت پی سی

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
چند روزیه که شروع به ساخت یک تم جدید برای ( Wisbar Desktop RC3 ) کردم .

تا حالا حدود 80 درصد کار برای حالت Portrait انجام شده . باید بگم که جداً شرکت lakeridge این ورژن رو عالی ساخته ، چه کارها که باش نمیشه کرد .فعلاً در حال تحقیقات هستم .

ناگفته نماند که اینبار برای VGA دارم طراحی میکنم . ( نمونه ای از عکس های این تم رو براتون گذاشتم )

63izs7n.gif

فایل های ضمیمه

• Startmenu.JPG
    Startmenu.JPG
    116.4 KB · نمایش ها: 24
  • Mycom.JPG
    Mycom.JPG
    112.9 KB · نمایش ها: 16
  • welcom copy.jpg
    welcom copy.jpg
    39.7 KB · نمایش ها: 19
  • main copy.jpg
    main copy.jpg
    50.8 KB · نمایش ها: 25

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
مهدی جان من اینو الان دیدم. مخصوصا حالت landscape که تو لینکی که دادی دیدم خیلی حال کردم.
فقط حیف که ما QVGA هستیم.
خیلی مشتاقم وقتی کاملش کردی اسکرین شات های بیشتری ازش بزاری.
موفق باشی.

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
چند روزیه که شروع به ساخت یک تم جدید برای ( Wisbar Desktop RC3 ) کردم .

تا حالا حدود 80 درصد کار برای حالت Portrait انجام شده . باید بگم که جداً شرکت lakeridge این ورژن رو عالی ساخته ، چه کارها که باش نمیشه کرد .فعلاً در حال تحقیقات هستم .

ناگفته نماند که اینبار برای VGA دارم طراحی میکنم . ( نمونه ای از عکس های این تم رو براتون گذاشتم )

63izs7n.gif

مهدی جان خیلی عالیه. قبلا هم دیده بودمش... من هم چون وی جی ای دارم منتظرم کامل بشه ولی چون کلا سابقه بدی در نصب تم های ویزبار دارم احتمالا بیام سراغت خودت واسم نصبش کنی! (جزء خدمات پس ار فروش تم هست این موضوع؟!) به هر حال عالیه.

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
مهدی جان خیلی عالیه. قبلا هم دیده بودمش... من هم چون وی جی ای دارم منتظرم کامل بشه ولی چون کلا سابقه بدی در نصب تم های ویزبار دارم احتمالا بیام سراغت خودت واسم نصبش کنی! (جزء خدمات پس ار فروش تم هست این موضوع؟!) به هر حال عالیه.

والا شما هر گونه خدماتی ( در زمینه پاکت پی سی و کامپیوتر ) بخواهید من دربست درخدمتم . ( البته که ما شاگرد شماییم ).

در مورد اون تم باید به عرضتون برسونم ، همون روز که پست معرفی رو زدم تم کامل شد و آماده آپلود کردن ، بعد از چند روزی که گرفتار بودم و نشد آپلود کنم اومدم و با استقبال -0- در مورد این تم روبه رو شدم و دیدم نیازی به اینکار نیست .
مورد بعدی که پیش اومد این بود که جسجار رو فروختم و الماس گرفتم . در نتیجه اینترفیس الماس فعلاً جای ویسبار رو گرفته . و بعد از نصب دوستان خدمات پس از فروشش کمی سخت میشه .

بالا