• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران سپاهان

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
تعداد کشته هایی که توی بازیهای استقلال و پیروزی رخ میده وحشتناک تاسف انگیزه چون هر وقت این دو تا تیم با هم بازی داشتن جز شکستن شیشه ها و کندن صندلی ها و آتیش زدن و در مجموع ضرر اقتصادی هیچ چیز برای مملکت نداشته.

البته تا حالا تو ورزشگاه كسي به خاطر درگيري نمرده ... مگر اينكه شما خبر داشته باشيو ما بي خبر باشيم

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
سلام.
تصمیم داشتم دیگه توی این تاپیک پست نزنم. اما این آخرین پستم خواهد بود. دلیلش هم اینه که این تاپیک به جای این که جایی باشه برای تجمع طرفداران سپاهان، شده تابلو اعلانات بدخواهان سپاهان !! به جز مهرداد جان و تک و توک دوستان دیگه، هر کس دیگه که اینجا پست میزنه، یا هدفش مسخره کردنه و یا دست انداختن و موارد مشابه.

بالاخره رای کمیته انضباطی اعلام شد.
فقط چند تا نکته در مورد این رای:
1. پرونده همچنان باز میمونه تا اگه نصف شب بی خوابی افتاد به جونشون، بهش فکر کنن و به سرشون بزنه که تحریم جدیدی علیه سپاهان اعمال کنن.
2. 50 میلیون تومان را به اون سرباز بدن و سرباز میتونه جدا از این قضیه بره دادگاه و شکایت کنه و باز دیه بگیره. یکی به این کمیته انضباطی بگه دیه به تو چه ربطی داره. این حکم با دادگاه هست نه کمیته انضباطی فدراسیون بی رئیس فدراسیون جمهوری اسلامی ایران. البته به من چه. یکی دیگه میده و یکی دیگه که خداوکیلی حقشه میگیره. اما خواستم حسابش دستتون باشه.
3. 5 امتیاز واقعاً جالب بود. ( در راستای حضور با روحیه تیم پرسپولیس در مسابقات باشگاههای آسیای 2008-2009 )
4. 20 میلیون جریمه را واقعاً موافقم. تا باشگاه سپاهان ادب بشه و یه سر و سامانی به کانون هواداران بده و به جای اینکه دفعه بعد هم 20 میلیون جریمه بشه، کمترشو خرج کنه تا یه برنامه ریزی کنه برای ساماندهی اینایی که به عنوان هوادار سپاهان میان توی جایگاه سپاهان.
5. 3 ماه محرومیت حدوداً میشه 4 تا 6 میزبانی بازی لیگ و احتمالاً یکی دو تا بازی جام حذفی. جالبه.
6. همیشه چند تا نیروی انتظامی کنار لیدرهایی که بلندگو دستی دارن قرار میگیرن تا اگه چیز بدی گفتن با باتوم بزنن تو سرشون. هرکی که فولادشهر اومده باشه تو این چند ماه اینو دیده و میدونه. بعد چطور ممکنه لیدرهای سپاهان تماشاگران را تحریک کرده باشن؟ اگه اینجوری بود، تمام لیدرهای سپاهان لت و پار بودند!!!!
7. اصلاً حرفی از اینکه چرا نیرو انتظامی سر خود تماشاگران پرسپولیسی را به اون جایگاه برده و زوری سپاهانیها را به عقب هل دادن زده نشده و نیروی انتظامی مورد بازخواست و حکم قرار نگرفته. در صورتی که چند روز قبل از بازی در جلسه هیئت فوتبال استان با حضور باشگاه سپاهان و نیروی انتظامی، قرار بر این شده که جایگاه روبه رو به طور کامل در اختیار طرفداران سپاهان قرار بگیره و شدیداً بر این تاکید شده که تماشاگران دو تیم در کنار هم قرار داده نشوند!!!!!!!

اهمال و سستی از طرف نیروی انتظامی بود و خود نیروی انتظامی چوبش را خورد، اما مقصر:
مگه میشه کمیته انضباطی رای به این بده که نیروی انتظامی مقصره؟؟؟؟ اصلاً سابقه داشته این قضیه در کشور انقلابی ایران که یک نهاد دولتی به نام کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال که جزو سازمان تربیت بدنی هست بیاد یک نهاد دولتی دیگر به نام نیروی انتظامی را حتی مورد بازخواست قرار بده؟؟
مشخصه که این وسط کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال که جزو سازمان تربیت بدنی هست جوری رای را صادر میکنه که 5 امتیاز از سپاهان کم بشه و فاصله سپاهان 7 امتیاز کمتر از پرسپولیسی بشه که مال سازمان تربیت بدنی هست.

برای من که یک سپاهانی دو آتیشه هستم، این محرومیت ها اصلاً مهم نیست و فرض امسال ما دستمون به جام نرسه که با این اوضاع نخواهد رسید. اما این 7 تا نکته بالا برام اهمیت داشت که نوشتم. گل کاشتی شاه حسینی.
امیدوارم این محرومیتهای شدید، طرفداران سپاهان را طوری ادب کنه که اگه کسی بین تماشاگران حتی فحش داد، بگیرنش و ببرنش اونا تحویل همین نیروی انتظامی بدن.

برنامه بعدی اونا، پاپوش درست کردن برای جام حذفی یا حتی جام باشگاههای آسیا خواهد بود. باید خودمون را عادت بدیم.

فقط برای من یک سوال مونده. اگه این به قول شما گفتنی نارنجک از طرف تماشاگران پرسپولیس پرتاب میشد، همین مجازاتها را برای پرسپولیس اعمال میکردن؟ ........ کمی فکر کنین......

کسی حرفای منو Quote نکنه و از من انتظار جواب نداشته باشه. چون من دیگه اینجا نمیام.
برای همیشه خداحافظ دوستان سپاهانی

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
اقا اینا می خواستن قهرمانی رو از سپاهان بگیرن که گرفتن

نوش جونشون ....

توی ورزشگاه ازادی که مثل هلو جلوی اون همه تماشاگر میان پشت هم پنالتی و امتیاز بهشون خیرات می کنن بیرون زمین هم که اینجور ....

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
Loptop User -->Asus Z53JB
E-Book Reader User --> iRex iLiad
Digital Camera User --> Sony T30 Sybershot
MP3 Player User --> iPod 40GB
GPS User --> Bluetooth GPS Evermore
حالا اگه یبار دیگه این به این تاپیک سرزدی اون Cybershot تو امضات رو درست کن.

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
حالا اگه یبار دیگه این به این تاپیک سرزدی اون Cybershot تو امضات رو درست کن.

اول جمله ي شما رو متوجه نشدم! "اگر يبار ديگه اين به اين تاپيك سر زدي" ;) در ضمن... به پرسپوليس چه ربطي داره؟:blink: چرا همه چيز رو به ما ربط مي ديد؟ شما كه تيمي به اين بزرگي داريد كه عالم و آدم مي خوان حق تيم شما رو بخورن!!! پس اگه 10 امتياز هم عقب باشيد، مي رسونيد و قهرمان مي شيد... ;)

SayyedMeysam

Registered User
لایک‌ها
3
درود بر نيمچه عدالتي كه اجرا شد ... اونم نصفه نه كامل ... سپاهان شخصيت قهرماني نداره ... براي همينم اين

كارا رو ميكنن ... پس به همينشم راضي باشيد كه از ليگ ننداختنتون بيرون

واقعا متاسفم و از صميم قلب متاسفم براي يك همچين افرادي كه براي قهرماني احتمالي تيمشون در ليگ از اينكه از يك تيم ديگه امتياز كم بشه خوشحال ميشوند ولي چند نكته:

1- همين دوستاني كه حالا خوشحالند بايستي به حال تيم خودشون و سازمان تربيت بدني گريه كنند حالا چرا:
اين آقايون اگه تيمشون مثل انگل به جون فوتبال ايران نيافتاده بود حالا همه تيمها يه ورزشگاه درست و درمون داشتند و سازمان لازم نبود سالي 3-4 ميليارد تومن بريزه تو چاه. توجه داشته باشيد كه اين تيمها كه هميشه كاسه گدايي شون دستشونه اول همه فصلها ميرند بازيكناي خوب و تاپ ليگ قبل را با قراردادهاي چند صد ميليوني گلچين ميكنند و بعدش هي ميگند پول نداريم.:thumbsdow:thumbsdow:thumbsdow

2- تيمهاي استقلال و پرسپوليس بهترين ورزشگاه ايرانو انداختند پشت قبالشون و به گفته رئيس خود مجموعه تا حالا يه ريال هم پول ندادند تازه تماشاچي هاشون در هر بازي صندليها را ميشكنند و اتوبوسا را داغون ميكنند ولي كسي نميتونه بگه بالا چشمشون ابرو تازه به خاطر رفتار خوب پولشون هم ميدند !!!!!!!!!!!!!

3- به نظر من كه اين جريمه براي سپاهان خوب هم شد چون باعث ميشه سپاهان عزمشو بيشتر جزم كنه و در پايان فصل قهرمان بشه :thumbsup::thumbsup::thumbsup:

4- همه حرف شماها اينه كه 30 ميليون هوادار داريد ولي آيا كسي اجازه داره كه طرفدار تيم ديگه اي باشه. تلويزيون بازيهاي اون تيما رو نشون ميده و كلي تحليلش هم ميكنه ولي اگه بازي نباشه و پيامهاي بازرگاني اجازه بده شايد يه بازي از تيمهاي ديگه رو نشون بدند اونم نصفه نيمه. بچه اي كه تازه ميفهمه فوتبال چيه وقتي همه جا ميبينه كه بحث بحث اين دو تا تيمه خوب فكر ميكنه تيم ديگه اي نيست ولي به نظر من كم كم درست ميشه در ضمن در مورد اون 30 ميليونم خيلي حرف هست كه ...

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
واقعا متاسفم و از صميم قلب متاسفم براي يك همچين افرادي كه براي قهرماني احتمالي تيمشون در ليگ از اينكه از يك تيم ديگه امتياز كم بشه خوشحال ميشوند ولي چند نكته:

1- همين دوستاني كه حالا خوشحالند بايستي به حال تيم خودشون و سازمان تربيت بدني گريه كنند حالا چرا:
اين آقايون اگه تيمشون مثل انگل به جون فوتبال ايران نيافتاده بود حالا همه تيمها يه ورزشگاه درست و درمون داشتند و سازمان لازم نبود سالي 3-4 ميليارد تومن بريزه تو چاه. توجه داشته باشيد كه اين تيمها كه هميشه كاسه گدايي شون دستشونه اول همه فصلها ميرند بازيكناي خوب و تاپ ليگ قبل را با قراردادهاي چند صد ميليوني گلچين ميكنند و بعدش هي ميگند پول نداريم.:thumbsdow:thumbsdow:thumbsdow

2- تيمهاي استقلال و پرسپوليس بهترين ورزشگاه ايرانو انداختند پشت قبالشون و به گفته رئيس خود مجموعه تا حالا يه ريال هم پول ندادند تازه تماشاچي هاشون در هر بازي صندليها را ميشكنند و اتوبوسا را داغون ميكنند ولي كسي نميتونه بگه بالا چشمشون ابرو تازه به خاطر رفتار خوب پولشون هم ميدند !!!!!!!!!!!!!

3- به نظر من كه اين جريمه براي سپاهان خوب هم شد چون باعث ميشه سپاهان عزمشو بيشتر جزم كنه و در پايان فصل قهرمان بشه :thumbsup::thumbsup::thumbsup:

4- همه حرف شماها اينه كه 30 ميليون هوادار داريد ولي آيا كسي اجازه داره كه طرفدار تيم ديگه اي باشه. تلويزيون بازيهاي اون تيما رو نشون ميده و كلي تحليلش هم ميكنه ولي اگه بازي نباشه و پيامهاي بازرگاني اجازه بده شايد يه بازي از تيمهاي ديگه رو نشون بدند اونم نصفه نيمه. بچه اي كه تازه ميفهمه فوتبال چيه وقتي همه جا ميبينه كه بحث بحث اين دو تا تيمه خوب فكر ميكنه تيم ديگه اي نيست ولي به نظر من كم كم درست ميشه در ضمن در مورد اون 30 ميليونم خيلي حرف هست كه ...
آقا اینا رو که همه می دونن ....
کاسه ی گدایی و کشکول و حمایت سازمان و الان هم که تحت الحمایه ی کمیته ی انضباطی شدن ...
من نمی دونم به خدا. خب اول لیگ بیان بگین فقط عصطغلال و پیروظی باید قهرمان بشن دیگه .

ما نشنیدیم که یه سرباز اسیب ببینه بیان بگن تیمی که توی زمینش این اتفاق افتاده باید پنج امتیاز ازش کسر بشه

میخام بپرسم اگه توی ورزشگاه ازادی این اتفاق می افتاد بازم پنج امتیاز از پرسپولیس کم می کردن ؟

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
اول جمله ي شما رو متوجه نشدم! "اگر يبار ديگه اين به اين تاپيك سر زدي" ;) در ضمن... به پرسپوليس چه ربطي داره؟:blink: چرا همه چيز رو به ما ربط مي ديد؟ شما كه تيمي به اين بزرگي داريد كه عالم و آدم مي خوان حق تيم شما رو بخورن!!! پس اگه 10 امتياز هم عقب باشيد، مي رسونيد و قهرمان مي شيد... ;)
طرف صحبتم با SEP/\H/\N بود. پستها رو دقیق بخونی متوجه میشی ایشون گفتن دیگه به این تاپیک سر نمیزنن. ضمنا من سپاهانی نیستم

Samin

Registered User
لایک‌ها
44
ببینم شماها به تشکیلات دولتی اعتقاد دارید....(اونم از نوع ایرانیش)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من یه پرسپولیس ام

اما جریمه ها به نظر من خیلی سخت گیرانه بود به خصوص اون 5 امتیاز

لیگ تازه داغ شده بود. واقعا حیف شد............. هم بابت اون سرباز که 50 میلیون که هیچ، 500 میلیون هم دردش رو دوا نمیکنه ............... (فقط اراده خداست که میتونه بیناییش رو بهش برگردونه)

جبران این 7 امتیاز هم کار آسونی نیست...........

نمیدونم والا اقلا کمتر کم میکردند که هم درس عبرتی باشه واسه بقیه و هم اینقدر واسه سپاهان بد نشه...

در کل کم کردن امتیاز چیز عجیبی نیست .... در سری آ هم دیدید که میلان ازش امتیاز کم شد (سر اون تبانی ها)

ولی خوب به نظر من با این اتفاق بد لیگمون خراب شد و از اون هیجانش افتاد.......

من که دیگه میذارمش کنار ............................

چه خوب بود که هیچ هواداری با خودش ترقه و نارنجک و .. حمل نمیکرد......... ای کاش

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
در کل کم کردن امتیاز چیز عجیبی نیست .... در سری آ هم دیدید که میلان ازش امتیاز کم شد (سر اون تبانی ها)

بابا تو دیگه کی هستی ؟ دمت گرم ... تو داری اون گندی که میلان زد رو با پرتاب یه ترقه مقایسه می کنی ؟
یه بابایی توی ورزشگاه یه غلطی کرده اینا هم که از خداشون بود اومدن نه یه امتیاز نه دو امیتاز پنج امتیاز کم کردن ؟

بابا انصافتو شکر!!!!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دوست عزیز فکر کنم نتونستم منظورم رو درست بگم...

منظورم عمل امتیاز کم کردن بود... کاری به دلیلش ندارم.........

نمیخوام هم بگم امتیاز از سپاهان کم کردن به خاطر پرتاب ترقه درسته یا غلط

فقط خواستم بگم تو لیگ های اروپا هم امتیاز کم کردن ..... اینجا هم این کار رو کردن (البته بار اول هم نیست)

حالا در ایتالیا به خاطر توانی ها کم کردن اما اینجا کمیته انظباطی این چنین جریمه ای رو برای سپاهان در نظر گرفته.....

کل منظورم این بود که جریمه ای به عنوان کم کردن امتیاز در لیگ فوتبالی وجود داره.........

حالا اینکه این جریمه رو برا چه جرمی به کار ببرن بسته به نظر کمیته انضباطی هستش.

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
دوست عزیز فکر کنم نتونستم منظورم رو درست بگم...

منظورم عمل امتیاز کم کردن بود... کاری به دلیلش ندارم.........

نمیخوام هم بگم امتیاز از سپاهان کم کردن به خاطر پرتاب ترقه درسته یا غلط

فقط خواستم بگم تو لیگ های اروپا هم امتیاز کم کردن ..... اینجا هم این کار رو کردن (البته بار اول هم نیست)

حالا در ایتالیا به خاطر توانی ها کم کردن اما اینجا کمیته انظباطی این چنین جریمه ای رو برای سپاهان در نظر گرفته.....

کل منظورم این بود که جریمه ای به عنوان کم کردن امتیاز در لیگ فوتبالی وجود داره.........

حالا اینکه این جریمه رو برا چه جرمی به کار ببرن بسته به نظر کمیته انضباطی هستش.
این مثل اینه که بگیم یه ادم رو به خاطر ادامس خودن اعدام کردن بعد بگیم اعدام چیز عجیبی نیست توی فلان کشور هم چند نفر رو به خاطر آدم کشی اعدام کردن

من با شما مشکلی ندارم ولی ادم چه جوری در مقابل اینهمه بی عدالتی ساکت بمونه

بگه استقلال یا پرسپولس بودن ایا کمیته ی انضباطی همین کار رو می کرد؟ بخدا قسم اگه اینجوری بر خورد می کرد

فوقش از یه بازی خونگی محرومشون می کرد بعد میگفت به خاطر عید سعید فطر یا عید سعید قریان یا عید سعید غدیر خم یا ولادت x و y بخشیده شدن

!Mohammad!

Registered User
لایک‌ها
0
میدونم که الان تمامه سپاهانی ها از اون حرکت زشت یه تماشاچی نما ناراحت هستند و از طرفی به نا عدالتی های شاه حسینی حسابی کفری .ولی تیم ما یه تیم ریشه ای و پر قدرتیه که بعد حمایت های ( خود مردم اصفهان و مجموعه کاریش ) تونست در این 5 ساله بهترین تیم ایران و آسیا بشه .ایشالا بازی های نیم فصل دوم شروع میشه و همه امیدوار به اون بازی ها ... .مطمئنا همون طور که در اصفهان بردیم در تهران چنان دماغ گندشون رو به خاک رس خیس میمالیم که تا 30 ساله دیگه بوی خاک تو حلق و گلوشون بمونه .

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
اقا کجای کاری ؟

مفت مفت امتیاز دوتا بازی رو گرفتن .... درسته کردنش تو گلوی پرسپولیس ....

وعده ی سر خرمن میدی ؟

در باغ دلگشا نشون می دی ؟

!Mohammad!

Registered User
لایک‌ها
0
نه دوست من وعده سر خرمن چیه
242.gif

فقط خواستم کمی جو رو آروم کنم .آخه طرفدار تیم سپاهان یه سری وظایفی داره .وظیفه ما هم حمایت هست .ما که نمیتونیم بریم یقه شاه حسنی رو بگیریم بهش بگیم چرا .تازه شما مگه دفعه های قبل رو یادت رفته .مگه ندیدی چه لقمه های از دهن ضعیف ها کشیدن بیرون دادن به این دو تا غول .ما طی این سال ها با حمایت خودمون به اینجا رسیدیم .ولی این رو میشه نوید داد که سپاهان در آینده قوی تر از قبل ظاهر میشه .نمیدونم شما اصفهان هستی یا نه ولی کسانی که جزء کانون هواداران باشن خوب میدونن که شرایط تیم داره روز به روز بهتر میشه و اینکه مسئولین تدابیر جالبی اندیشیدن در جهت ریکاوری اساسی در تیم .ایشالا قهرمان لیگ نشدیم قهرمان آسیا میشیم .اونجا که ایران نیست که بخوان حق ما رو بخورن

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
وظیفه ما هم حمایت هست .ما که نمیتونیم بریم یقه شاه حسنی رو بگیریم بهش بگیم چرا

بله اقا باید گرفت از دماغش کشید بیرون این پنج امتیاز رو .... مگه مال باباشه که کیلویی امتیاز کم میکنه ؟

من نه طرفدار استقلال هستم نه پرسپولیس نه سپاهان . اما وقتی میبینم حق یه تیم رو اینقدر اسوده میکشن بالا افسوس می خورم به حال این فوتبال ....

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
می بینم که گل از گل پرسپولیسی ها شکفته و فروم را رونق دادند.
ولی نگران نباشید، اگرم 5 امتیاز را کم کنند بازم چیزی که هست پرسپولیس شخصیت قهرمانی نداره.
تیمی که همیشه بازیکنا و کادر فنیش با هم دعوا دارند چطوری می خواد قهرمان بشه؟ حالا با تمام خوش شانسی ها و حمایت ها.
میلان یه فصل تبانی کرد فقط 8 امتیاز ازش کم کردند.
تازه اون عمل مستقیم خود باشگاه بود. نه هواداراش.
تو همون ایتالیا که میگی تاحالا چند نفر تماشاگر کشته شدند؟ ولی هیچ گاه از تیم امتیاز کم نکردند. جریمه کردند. بازی را به تعویق انداختند. ولی باخت یا کسر امتیاز منظور نکردند.

برا من جالبه که پرسپولیسی ها پارسال تو ورزشگاه آزادی صندلی ها را میشکستند به سمت سپاهانی ها پرت می کردند. سپاهانی ها را خونین و مالین کردند.
اون وقت دوستان می گند طرفدارای استقلال پرسپولیس به کسی چیزی پرت نمی کنند.
اون موقع با تمام این وحشی گیری ها، کمیته انضباطی چکار کرد؟ هان؟ یکی جواب بده.
غیر از این بود که چون تیم سازمان تربیت بدنیه، هیچ جریمه خاصی براش در نظر گرفته نشد.
جالبه اگه برا این دو تا تیم جریمه ای هم در نظر بگیرند، یه شورای استینافی هست که همیشه این جریمه ها را می بخشه. ولی اگه یه جریمه ای برا سپاهان ملوانیا غیره منظور بشه فوری باید اجرا بشه.
یه چیز جالب دیگه این که میگیم حالا تماشاگرا سپاهان تخلف کردند، تیم را از حضور تماشاگراش محروم کردند. دیگه چرا بازی هاشو باید خارج استان برگزار کنه؟؟!!!
نه خیلی حمایت میشیم، باید قبل هر بازی که میزبان هم هستیم در به در دنبال ورزشگاه و هماهنگی های خارج استان هم باشیم؟
حالا اگه شرایط میزبانی در یکی از این دیدارها بد بود اون وقت چی میشه؟
اون وقت از بازی در کشور ایران محروم میشم؟ یا این که اون تیمی که ورزشگاهشو به ما اجاره داده محروم میشه؟؟؟
چطوره اصلاً بریم ورزشگاه آزادی جلوی تماشاگرا استقلال و پرسپولیس بازی هامونو برگزار کنیم تا عدالت کامل رعایت بشه.
همیشه پول بیت المال، هزینه ای که باید صرف ورزش کشور بشه، توی جیب این دو تیم ریخته میشه و به شکل واقعاً وحشتناکی توسط همه ارگان ها و سازمان ها هم حمایت می شند و میگند قدرتمند شدن این دو تیم، تیم ملی و فوتبال ملی را قوی می کنه. واقعاً مرغ پخته خندش می گیره.
اگه این دو تیم واقعاً این همه هوادار میلیونی داره و تیم مردمی هست. خوب خود هوادارا تغذیشون کنند. میگید 10 میلیون حداقل تماشاچی دارید؟ هر نفر 1000 تومن بده به شما گداها تا تیم درست کنید دیگه. خودش بودجه میلیاردی میشه.
امیدوارن این انگل مافیای فوتبال یه روزی در کشور ما برچیده بشه و عدالت بین همه تیم ها به اجرا در بیاد.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876

بابا زياد حرص نخور ... يه نگاه به لب و لوچت بكن ... كج و كوله شده بابا ... زياد ناراحت نباش ... تيمي كه شخصيت

نداره همين ميشه ... بادكنكي كه ظرفيتش كم باشه ممكنه زياد تر از حد خودش باد بشه اما آخرش ميتركه

تيمتون تا رفت تو آسيا و يه خورده تحويلش گرفتن ( اونم به نا حق كه تو اصفهان در بازي برگشت جام حذفي 2 سال

پيش 2 تا پنالتي براي پرسپوليس نگرفتن ) سريع باد شد و الانم تركيده ... نويدكيا و كريمي شديدا با لوكا مشگل

دارن و از همكاري باهاش ناراضين ... پس تيمي كه اصالتا بزرگ نيست ممكنه باد بشه اما هيچ وقت نميتونه

بزرگ باشه و بزرگ بمونه ... اينو هيچ وقت يادت نره ;)

بالا