• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران سپاهان

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
كم كردن امتياز فقط وقت تبانی انجام میشه ، نه وقتی که مشکلی در تماشاگران باشه !

اخه یه دیونه اومده اینکار رو کرده بدبخت سپاهان چه گناهی کرده !!!؟؟؟

حتما اون کسی که این نظر رو داده پرسپولیسی بوده !

SayyedMeysam

Registered User
لایک‌ها
3
بابا زياد حرص نخور ... يه نگاه به لب و لوچت بكن ... كج و كوله شده بابا ... زياد ناراحت نباش ... تيمي كه شخصيت

نداره همين ميشه ... بادكنكي كه ظرفيتش كم باشه ممكنه زياد تر از حد خودش باد بشه اما آخرش ميتركه

تيمتون تا رفت تو آسيا و يه خورده تحويلش گرفتن ( اونم به نا حق كه تو اصفهان در بازي برگشت جام حذفي 2 سال

پيش 2 تا پنالتي براي پرسپوليس نگرفتن ) سريع باد شد و الانم تركيده ... نويدكيا و كريمي شديدا با لوكا مشگل

دارن و از همكاري باهاش ناراضين ... پس تيمي كه اصالتا بزرگ نيست ممكنه باد بشه اما هيچ وقت نميتونه

بزرگ باشه و بزرگ بمونه ... اينو هيچ وقت يادت نره ;)

انقدر تيم بزرگ تيم بزرگ نكن. تيمي تيمه كه لااقل تو پنج سال يه جام بگيره نه اينكه هر سال از همون تيم بادكنكي 4تا4تا بخوره و تماشاچيهاي اون تيمو با سنگ بزنند و كسي چيزي نگه :p:p:p:p

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
كم كردن امتياز فقط وقت تبانی انجام میشه ، نه وقتی که مشکلی در تماشاگران باشه !

اخه یه دیونه اومده اینکار رو کرده بدبخت سپاهان چه گناهی کرده !!!؟؟؟

حتما اون کسی که این نظر رو داده پرسپولیسی بوده !

به نظر من به نفع سپاهان كار كردن ... واقعيتش اينه كه اگر بخوان امتياز كم كنن بايد بگن مثلا

اين بازيو 3-0 باخته ... اما در اين صورت چند اتفاق بد ميفتاد براي سپاهان ... يكي اينكه به تعداد گلاي خوردش 3 تا

اضافه ميشد

2 اينكه از تعداد گلاي زدش 2 تا كم ميشد

3 اينكه تفاضل امتيازش با پرسپوليس 8 ميشد و خيلي چيزاي ديگه ... پس خيلي به نفع سپاهان گرفتن

به نظر من در حقش خيلي زياد لطف كردن ... بايد خوشحال باشيد :) حتي ميتونستن بلايي كه سر يوونتوس

درآوردن رو سر سپاهان اجرا كنن تا حق به حقدار برسه :)

SayyedMeysam

Registered User
لایک‌ها
3
به نظر من به نفع سپاهان كار كردن ... واقعيتش اينه كه اگر بخوان امتياز كم كنن بايد بگن مثلا

اين بازيو 3-0 باخته ... اما در اين صورت چند اتفاق بد ميفتاد براي سپاهان ... يكي اينكه به تعداد گلاي خوردش 3 تا

اضافه ميشد

2 اينكه از تعداد گلاي زدش 2 تا كم ميشد

3 اينكه تفاضل امتيازش با پرسپوليس 8 ميشد و خيلي چيزاي ديگه ... پس خيلي به نفع سپاهان گرفتن

به نظر من در حقش خيلي زياد لطف كردن ... بايد خوشحال باشيد :) حتي ميتونستن بلايي كه سر يوونتوس

درآوردن رو سر سپاهان اجرا كنن تا حق به حقدار برسه :)

اصلا يه نظر بهتر: بيان بگند پرسپوليس قهرمان اين فصل تا خيال همه دوستان بخصوص اين دوست پرسپوليسيمون راحت بشه :D:D:D:D:D

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
به نظر من در حقش خيلي زياد لطف كردن ... بايد خوشحال باشيد حتي ميتونستن بلايي كه سر يوونتوس

درآوردن رو سر سپاهان اجرا كنن تا حق به حقدار برسه
و اگه مدیرعامل سپاهان ساکت نبود از کسی مث شاه حسینی بعید نبود همچین کاری بکنه که البته خیلی هم ناحق نبود

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
با اجازه ی دوستان سپاهانی:

قبلا هم عرض کرده بودم که این اتفاق ناگوار می توانست در هر یک از ورزشگاه های دیگر ما نیز بیافتد و این چیزی نیست که در فوتبال ما سابقه نداشته باشد، کما این که در برنامه ی نود هم دیدیم چنین حوادث تلخی قبلا هم رخ داده است.

به نظر من (من این طور فکر می کنم شاید هم اشتباه کنم) این وصله ها به شاه حسینی نمی چسبد که به خاطر پرسپولیس دست به چنین رای سخت گیرانه ای زده باشد، بلکه اگر هر تیم دیگری بود باز هم او می بایست به وظیفه ی قانونی خود عمل می کرد و به نظرم او در مورد خود پرسپولیس و هر تیم دیگری هم همین رای را صادر می کرد و باید چنین کاری می کرد. (حالا وارد ریز حکم صادره نمی شوم)

متاسفانه حالا این اتفاق تلخ افتاده و زنگ خطر را برای فوتبال ما مجددا به صدا در آورده که بیشتر مراقب نحوه ی هواداری و کارهای فرهنگی فوتبال مان باشیم. ما (منظورم مجموعه و پیکره ی فوتبال کشورمان است) باید بپذیریم که در این زمینه مشکل جدی داریم و تا حالا همه چیز را فقط خواسته ایم با ایشالا گربه است حل کنیم، غافل از این که دمل چرکی فحاشی ها و لگد پرانی ها و ... همچنان موجود است. (البته منهای عزیزانی که با نجابت فقط تیم مورد علاقه ی خود راتشویق کرده اند اما متاسفانه این ترهای معدود و اندک همراه خشک های فراوان سوخته اند)

اما از شما هوادار سپاهانی می پرسم (فارغ از هر گونه تعصب رنگی و باشگاهی) کی و چه زمانی باید به این قبیل مشکلات پایان داد؟ کی باید امثال آقای ساکت به عنوان مدیر عامل یک باشگاه پر طرفدار به خود بیایند که در زمینه ی کارهای فرهنگی ضعیف عمل کرده اند؟ (فرقی نمی کند، بقیه ی مدیران عامل سایر باشگاه ها هم دست کمی ندارند و این یک مشکل فراگیر و اپیدمی شده چون هیچ کس کاری نکرده است!)

اگر امروز به رای سخت گیرانه ی کمیته ی انظباطی تن دهیم و آن را قبول کنیم، این فرصت را از خاطیان می گیریم که به خطاهای خود ادامه دهند و دست کم همه ی باشگاه ها این زنگ خطر را احساس می کنند که فردا روز چنین اتفاقی برای آنها هم می تواند رخ بدهد، پس همین امروز فعالیت کنند و علاج واقعه را قبل از وقوعش بکنند. (بگذریم که از مدیران عافیت اندیش و کم کاری که درکشور سراغ دارم بعید است که به این آسانی ها به خود بیایند و کاری بکنند...)

من در اینجا ابدا نمی خواهم بحث را به سرد شدن تنور لیگ برتر و حق کشی علیه سپاهان و این حرف ها بکشانم چون بحث اصلی چیز دیگری است؛ می خواهم این را بگویم که بالاخره یک روز ما باید به خود بیاییم که مشکل داریم و باید برای رفع این مشکلات اقدامات اساسی بکینم، عاقلانه این است که آقای ساکت بگوید رای کمیته ی انظباطی را می پذیریم و تلاش می کینم من بعد میربان بهتری باشیم و اجازه ندهیم دیگر اتفاق تلخی در اصفهان بیافند. نه این که همه فریاد وا اسفا و وامظلوما سر بدهند که حالا مگر چه اتفاقی افتاده؟ چرا 5 متیاز کم کردند، اصلا اینها با سپاهان مشکل دارند و می خواهند به هر قیمتی شده پرسپولیس قهرمان شود و...!

نه آقای ساکت! به زعم من می ارزد که سپاهان - که با تاسف امروز قرعه به نام او افتاده- حتی پیه قهرمان نشدن احتمالی (چون فرصت برای جبران هست) در لیگ برتر را هم به تن خود بمالد ولی برای رفع چنین مشکلاتی تلاش کند و آن وقت به عنوان اولین باشگاه و سردمدار فرهنگ محوری در کل باشگاه های کشور چهره شود.

به خاطر داشته باشیم که فوتبال امروز ما مستعد بروز هر روزه ی چنین اتفاقات ناگواری است، حوادثی که با میلیون ها تومان غرامت و کسر هزاران امتیاز هم جبران نخواهد شد.

امروز باید همه ی مدیران عامل باشگاه ها و در راس همه ی این تشکیلات فدراسیون فوتبال و آقای کفاشیان فکری برای اوضاع فرهنگی فوتبال بکند و برای آن با همکاری استادان جامعه شناسی دانشگاه یک برنامه ی جامع مداخله ای میان مدت و بلند مدت طراحی کند. غفلت از چنین کارهایی ما را به سمتی کشانده که دیگر از رخ دادن چین حوادثی تعجب نکنیم، برای همین نگذاریم قبح کار از بین برود.
من هنوز به صحنه هایی که همین چند وقت پیش از طرفداری تماشاچیان ژاپنی در طرفداری از تیم اوراوا پخش شد دارم غبطه می خورم و می گویم چرا ما نباید اینگونه باشیم؟!

و در آخر: یادمان باشد که پیروزی ها در فوتبال شیرین و دوست داشتنی هستند، اما نه اینکه به هر قیمتی به دست بیایند!
فتح فرهنگی بهتر از یک پیروزی مقطعی در لیگ برتر و مانند آن است.
ببخشید اگر روده درازی کردم، اما دوست دارم عمیقا به این مطالب توجه کنید و آن وقت قضاوت کنید.

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
با اجازه ی دوستان سپاهانی:

به نظر من (من این طور فکر می کنم شاید هم اشتباه کنم) این وصله ها به شاه حسینی نمی چسبد که به خاطر پرسپولیس دست به چنین رای سخت گیرانه ای زده باشد،

نه آقای ساکت! به زعم من می ارزد که سپاهان - که با تاسف امروز قرعه به نام او افتاده- حتی پیه قهرمان نشدن احتمالی (چون فرصت برای جبران هست) در لیگ برتر را هم به تن خود بمالد

آقا مرتضی من از شما می پرسم (( اگر در ورزشگاه آزادی در بازی پرپسولیس سه نفر کشته می شدند باز هم کمیته ی انظباطی 5 امتیاز از این تیم کم می کرد؟؟؟؟؟؟))

در ضمن همه می دونیم که شاه حسینی در این بین عددی محسوب نمیشه که بخاد تکلیف تعیین کنه ...
این جویه که بر فوتبال ما حاکمه .... چون تیم تهرانی نیست (( استقلال و پرسپولیس )) نیست برای اقایون هم مهم نیست امتیازی کم بشه . حتی اگه این امتیاز منجر به از دست رفتن قهرمانی بشه .

M A T R I X

Registered User
لایک‌ها
2
من یه پرسپولیس ام

اما جریمه ها به نظر من خیلی سخت گیرانه بود به خصوص اون 5 امتیاز

لیگ تازه داغ شده بود. واقعا حیف شد............. هم بابت اون سرباز که 50 میلیون که هیچ، 500 میلیون هم دردش رو دوا نمیکنه ............... (فقط اراده خداست که میتونه بیناییش رو بهش برگردونه)

جبران این 7 امتیاز هم کار آسونی نیست...........

نمیدونم والا اقلا کمتر کم میکردند که هم درس عبرتی باشه واسه بقیه و هم اینقدر واسه سپاهان بد نشه...

در کل کم کردن امتیاز چیز عجیبی نیست .... در سری آ هم دیدید که میلان ازش امتیاز کم شد (سر اون تبانی ها)

ولی خوب به نظر من با این اتفاق بد لیگمون خراب شد و از اون هیجانش افتاد.......

من که دیگه میذارمش کنار ............................

چه خوب بود که هیچ هواداری با خودش ترقه و نارنجک و .. حمل نمیکرد......... ای کاش

دقيقا" ميخواستم همينو بگم ! هر چند من هم آرزومه كه يه بار ديگه قهرماني پرسپوليس رو ببينم ...

ولي همونطوري كه اون قهرماني اينتر به هيشكي حتي هواداراش نچسبيد (تازه اون كم كردن امتياز دلايل زيادي داشت! ) ، الآن هم قهرماني در ليگ برتر ، از نظر من ديگه هيچ ارزشي نداره ...!

شايد اين عدالت به نظر برسه ! ولي من ميگم كه اين عدالت چرا فقط در مقابل سپاهان اجرا شد !؟ بقيه باشگاهها كم از اينكارا كردن !؟ نه !

شايد شاه حسيني الآن داره طبق قانون و مقررات پيش ميره ...

ولي از نظر من اين نا عدالتي محضه ! چون كه هيچكس فكرش رو هم نمي كرد از سپاهان امتيازي كسر شه !

فكر ميكنم بعد چند هزار سال ما اگه بخوايم يه قانوني رو اجرا كنيم ، بايد قبلش يه بستر سازي هم بشه ! بايد اعلام ميكردند كه اگه تا حالا اينجوري نبوده ، از اين به بعد اينجوريه ... نه كه بزارند همچين اتفاقي بيفته و تمام ليگ رو به .. بكشن !

متاسفم كه ما هميشه دست رو دست ميزاريم تا يه اتفاق بيفته ، بد با بدترين شكل ممكن باهاش برخورد مي كنيم ! و دوباره منتظر ميشينيم كه اين اتفاق تكرار شه و باز هم همون آش و همون كاسه !

ليگ امسال ، تموم شد !!!!!!!!

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
آقا مرتضی من از شما می پرسم (( اگر در ورزشگاه آزادی در بازی پرپسولیس سه نفر کشته می شدند باز هم کمیته ی انظباطی 5 امتیاز از این تیم کم می کرد؟؟؟؟؟؟))

اگر چنین اتفاقی می افتاد باید محرومیت شدیدتری برای پرسپولبس در نظر می گرفتند.

در ضمن همه می دونیم که شاه حسینی در این بین عددی محسوب نمیشه که بخاد تکلیف تعیین کنه ...
این جویه که بر فوتبال ما حاکمه .... چون تیم تهرانی نیست (( استقلال و پرسپولیس )) نیست برای اقایون هم مهم نیست امتیازی کم بشه . حتی اگه این امتیاز منجر به از دست رفتن قهرمانی بشه

بله، می فهمم منظور شما رو، این دو تیم هواداران زیادتری دارند و فعلا متعلق به سازمان تربیت بدنی می باشند اما در صورت بروز چنین حوادثی فشار افکار عمومی هم نمی گذارد حضرات هر تصمیمی دوست دارند بگیرند.
شاه حسینی را هم در این مدت آدم قاطعی دیدم که حاضر است استعفا بدهد اما از رایی که صادر می کند نگذرد، مگر این که بخواهند او را برکنار کنند و دوباره یک آدم بله قربان گو مثل ده میانی بیاورند تا خیالشان کاملا راحت و آسوده شود.

به هر حال این اتفاق یعنی خروج پرسپولیس و استقلال از چتر حمایتی تربیت بدنی یک روز باید بیافتد و به بخش خصوصی منتقل شود تا جوی که می گویید قدری معتدل شود.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
فكر ميكنم بعد چند هزار سال ما اگه بخوايم يه قانوني رو اجرا كنيم ، بايد قبلش يه بستر سازي هم بشه ! بايد اعلام ميكردند كه اگه تا حالا اينجوري نبوده ، از اين به بعد اينجوريه ... نه كه بزارند همچين اتفاقي بيفته و تمام ليگ رو به .. بكشن !

این هم حرف درستی است، باید بستر سازی هم انجام بشود. ولی به هر حال دیگر حساب دست باقی باشگاه ها هم آمده که باید بیشتر مراقب باشند و این وسط فعلا سپاهان قربانی شده است.

اما باز هم می گویم اگر به شما بگویند بین اصلاح وضعیت ورزشگاه ها و استادیوم ها و تعطیل شدن لیگ یکی را انتخاب کنید شما چه می کنید؟
باید جسارت به خرج داد، اشکالی ندارد حتی لیگ کاملا تعطیل شود اما برای رفع این معضلات چاره اندیشی شود. مردم که فرزندانشان را از توی جوی ها پیدا نکرده اند که نقص عضو یا مرگ عزیزان شان برای شان مهم نباشد.

M A T R I X

Registered User
لایک‌ها
2
این هم حرف درستی است، باید بستر سازی هم انجام بشود. ولی به هر حال دیگر حساب دست باقی باشگاه ها هم آمده که باید بیشتر مراقب باشند و این وسط فعلا سپاهان قربانی شده است.

اما باز هم می گویم اگر به شما بگویند بین اصلاح وضعیت ورزشگاه ها و استادیوم ها و تعطیل شدن لیگ یکی را انتخاب کنید شما چه می کنید؟
باید جسارت به خرج داد، اشکالی ندارد حتی لیگ کاملا تعطیل شود اما برای رفع این معضلات چاره اندیشی شود. مردم که فرزندانشان را از توی جوی ها پیدا نکرده اند که نقص عضو یا مرگ عزیزان شان برای شان مهم نباشد.

حق با شماست / مسلما" 10 سال تعطيلي ليگ در مقابل كور شدن يك انسان اصلا" مهم نيست ...

ولي اينجا باشگاه سپاهان تاوان هزار سال بي قانونيه كشور ما رو يك جا داد .. و از نظر من اين درست نيست !

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
کارشناس حقوقی در گفتگو با مهر: کمیته انضباطی باید جرایم سنگین تری برای سپاهان در نظر می گرفت

آرش شکرریز تاکید کرد که رای کمیته انضباطی در قبال محرومیت باشگاه سپاهان اندک بوده و باید جرایمی سنگین تر برای این باشگاه در نظر گرفته می شد. کارشناس حقوقی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به حوادث رخ داده در زمان برگزاری دیدار سپاهان - پرسپولیس گفت: در این بازی ترقه ای پرتاب شده که منجر به آسیب دیدگی شدید یک سرباز نیروی انتظامی شده است. این عمل در ورزشگاه خانگی سپاهان و از سوی هواداران منتسب به این تیم انجام شده که بر اساس نظریه "تقصیر"کمیته انضباطی تیم میزبان (که سپاهان اصفهان است) را مقصر دانسته است.
شکرریز در پاسخ به این سوال که چرا باشگاه سپاهان در خصوص حوادث بازی یاد شده مقصر دانسته شده، گفت: باشگاه سپاهان یک باشگاه "فرهنگی - ورزشی" است که پیش از نام "ورزشی" واژه "فرهنگی" را یدک می کشد. با توجه به اتفاقی که در جریان بازی فوق رقم خورده است، آنچه مشخص است باشگاه سپاهان توجه لازم را درقبال مسائل "فرهنگی" مبذول نداشته است.
این کارشناس حقوقی با اذعان به اینکه بر امر برگزاری مسابقات نظارت کافی صورت نمی پذیرد، تاکید کرد که رای کمیته انضباطی در محرومیت و جریمه باشگاه سپاهان اندک بوده است.
وی همچنین افزود: باید دید آیا این مجازات می تواند برای باشگاه سپاهان و دیگر باشگاه های کشورمان بازدارنده باشد و دیگر چنین مسائلی را در ورزشگاه ها شاهد نباشیم؟ به همین خاطر بهتر بود کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال علاوه بر تعیین مجازات اصلی برای باشگاه سپاهان، مجازاتی تکمیلی نیز برای این باشگاه در نظر می گرفت.
وی در ادامه با اشاره به مجازات تکمیلی برای باشگاه سپاهان گفت: کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال باید باشگاه سپاهان را موظف می کرد که با توجه به نام "فرهنگی" که بر خود نهاده است، کلاس هایی فرهنگی را برای تعلیم کادر باشگاه و هواداران خود دایر کند تا آنها نسبت به ناهنجاری های که جو ورزشگاه ها را مسموم می کند آگاه شوند.
شکرریز همچنین خاطر نشان کرد: در آیین نامه انضباطی فدراسیون فوتبال قید نشده که چه عملی تخلف محسوب می شود. در این زمینه صرفا کمیته انضباطی است که تشخیص می دهد چه عملی تخلف و چه فردی متخلف است.
وی با تاکید بر اینکه کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال برای محرومیت باشگاه سپاهان کاملا قانونی عمل کرده است، افزود: این اعمال رای برای اساس ماده بندهای "و"، "ه" و "ی" ماده 32 آیین نامه انضباطی کاملا منطبق بر قانون است که می توانست موارد محرومیتی بیش از این را شامل شود.
این کارشناس حقوقی در خصوص رای صادره از سوی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در قبال باشگاه پرسپولیس، گفت: باید دید در گزارش ناظر یا داور بازی و یا نماینده نیروی انتظامی حاضر در ورزشگاه، تماشاگران پرسپولیس هم متخلف دانسته شده اند که اگر چنین باشد کمیته انضباطی می تواند در خصوص این باشگاه نیز اعمال رای کند.
وی همچنین تاکید کرد که رای صادره از سوی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال باید از فرجه آغاز مسابقات سپاهان در لیگ برتر به اجرا در آید.
شکرریز در ادامه با اذعان به اینکه در فوتبال ما تا زمانی که اتفاقی رخ ندهد کسی به دنبال چاره نیست، یاد آور شد: سال 1377 نمونه چنین حادثه ای را در ورزشگاه حافظیه شیراز در زمان برگزاری بازی فجرسپاسی شیراز - استقلال تهران شاهد بودیم که کمیته انضباطی برخورد لازم را با باشگاه استقلال که متخلف دانسته شده بود صورت نداد که اگر چنین کاری صورت می گرفت امروز این حادثه رقم نمی خورد.

!Mohammad!

Registered User
لایک‌ها
0
بستر سازی برای اجرای قانون :D .میشه بگین کدوم قانون ؟ این نا عدالتی که اسمش قاون گذاشته شده در هیچ کجای دنیا اتفاق نیفتاده .از اون بدتر 1/100 این محرومیت ها تا بحال برای دو تیم اس و پی صورت نگرفته .

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
جناب Ronan و بقیه ی دوستان

در صورت برهم زدن جو تاپیک مجبورم سخت گیری کنم , بعدش میایین پی ام میدیدن که چرا و .....!

لطفا در تاپیکی که طرفدار تیمش نیستید پست نزدید , تاپیک کل کل برای همین بازه .

البته نه اینکه بحث ها به توهین و ... بکشه .

M A T R I X

Registered User
لایک‌ها
2

در صورت برهم زدن جو تاپیک مجبورم سخت گیری کنم , بعدش میایین پی ام میدیدن که چرا و .....!

متشكرم ! :blush:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876

جدي ؟ :blink: نميدونستم ... فكر كردم مشگلي نداره ... از اين به بعد تو همون قسمت پرسپوليس نامه ميدم :)

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
جدي ؟ :blink: نميدونستم ... فكر كردم مشگلي نداره ... از اين به بعد تو همون قسمت پرسپوليس نامه ميدم :)

عجب فکر بکری;)

پس تیم های آث میلان و یونتوس باید چی بگن.....

حالا پیدا کن ، پرتقال فروش را ....

شما یک وجه تشابه بین فوتبال ایران و ایتالیا پیدا کن ، بعدش صحبت مقیاس و مقایسه رو مطرح کن ;)

من نه طرفدار استقلال هستم نه پرسپولیس نه سپاهان . اما وقتی مییبینم حق یه تیم رو اینقدر اسوده میکشن بالا افسوس می خورم به حال این فوتبال ....

اولاً ورودتون رو به این کلوپ خیر مقدم میگم...
ثانیاً ممنون از اظهار نظر بی طرفانه ی شما به این قضیه!!!
ثالثاً ، این قدر ما از این افسوس ها خوردیم ولی به جایی نرسیدیم و نخواهیم رسید:(
یعنی با این دستندرکارانی که داریم ، به هیچ جایی نخواهیم رسید!!!

ولي همونطوري كه اون قهرماني اينتر به هيشكي حتي هواداراش نچسبيد (تازه اون كم كردن امتياز دلايل زيادي داشت! ) ، الآن هم قهرماني در ليگ برتر ، از نظر من ديگه هيچ ارزشي نداره ...!

شايد اين عدالت به نظر برسه ! ولي من ميگم كه اين عدالت چرا فقط در مقابل سپاهان اجرا شد !؟ بقيه باشگاهها كم از اينكارا كردن !؟ نه !

از نظر من اين نا عدالتي محضه ! چون كه هيچكس فكرش رو هم نمي كرد از سپاهان امتيازي كسر شه !

ولي اينجا باشگاه سپاهان تاوان هزار سال بي قانونيه كشور ما رو يك جا داد .. و از نظر من اين درست نيست !

ممنونم علی جان که همیشه بیطرفانه به قضیه نگاه میکنید و برخلاف سایر دوستان چشمهاتون رو به روی حقایق نمی بندید.
من فکر کنم ، با این عمل هم عقده های این 5 ساله ی کمیته ی انضباطی و مسوولین فوتبال خالی شد
هم اینکه ادعاهای سپاهانی ها مبنی بر بی عدالتی مسوولین در همه ی زمینه ها بر همگان روشن شد...

چیزی به نام " لاو" در این مملکت وجود نداره ، پس زیادی نباید از این بی قانونی در عرصه ی کوچکتر اون یعنی ورزش انتظار داشته باشیم....
در اینکه این "لاو" جدید باید شکل بگیره و قربانیش هم کی باشه مهم نیست ، البته اگر سپاهان باشه ، بهتره چون با یک تیر دو هدف رو نشونه میریم ، هم خودمون قدرتنمایی و اظهار وجود میکنیم ، هم یک تو سری به مدعی قهرمانی میزنیم و هم مانع پیشرفت یک فوتبال مدرن میشیم...

اینکه اسمش لاو هست مشخصه ، چون ما قانونی نداریم که بر اساس اون قانون جدیدی وضع کنیم
چیزی که مشخصه " سپاهان برای عبرت سایر تیمها ، باید به گونه ای مجازات بشه که سایر تیمها و هواداراشون ، حتی فکر این عمل ، هم به ذهنشون خطور نکنه!!!!"

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
جالبه در رده بندی جدید تیم های باشگاهی جهان تیم سپاهان جزء 60 تیم برتر جهانه!!!!
رتبه 59
و با 21 پله صعود نسبت به ماه قبل.

http://www.iffhs.de/?10f42e00fa2d17f73702fa3016e23c17f7370eff3702bb1c2bbb6f28f53512

تبریک میگم ، بعد از این همه اخبار بدی که شنیدم ، دیدن این خبر جای شکر داره!!!:D

راستی هر چی گشتم اثری از تیم های پرسپولیس و استقلال (با این همه کبکبه و ادعاشون )در این لیست نبود :lol::D;)

!Mohammad!

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان حالا سپاهان در چه وضعیتی هست ؟ کسی خبر خاصی نداره ؟

بالا