دیگه فقط به کسایی که مشکل چاقی و لاغریشون مربوط به غدد میشه معافی میدنراستی بچه ها فرمول معافیت چاقی و لاغری چیه؟ منظورم اینه که قد به وزن از چند به پایین لاغر و چند به بالا چاق هست؟
بعد با **** می شه این کارو کرد یا اینکه دکتری می گن نه! **** گرفتی؟؟؟؟
سلام
ببخشيد چون من زياد وارد نيستم
مي خواستم بدونم همون دفترچه سربازي رو بگيرم
و يا چطور پور كنم
براي معافي
سلام خدمت كابران گرامي
مي خواستم ببينم من شامل معافيت مي شم يا نا
من 140 كيلو وزن دارم 170 قدم
اسم دارم شديد كه پروندم در بيمارستان قطر بيشتر از 20 سانت هست
يكي از پاهام هم شكسته و بد جوش خورده همش پيچ ميخوره
و ......................
بازم بگم يا همينا بسه
من دفتر چه رو چطور بايد پور كنم
با تشكر
دوست من کاردانی دارم ( طراحی صنعتی ) از توی کنکور آزاد قراره همین روزا نتیجش بیاد قبول نشم باید تا اردیبهشت برای فرستادن دفترچه اقدام کنم ....
حالا شرایطی هم دارم : پدرم حدود 56 سالشه و 2 بار زیر تیغ عمل رفته ( یکیش قلب باز ) بیمه هست و توی یک شرکت خصوصی کار میکنه .
آیا می تونم یکی از معافیت ها ( به نام کفالت پدر زیر 59 سال ) رو بگیرم ؟
سلام اينو واسه يكي از دوستام ميخوم
بدرش فوت كرده
يك برادر بزرگ تر داره كه سربازي قبل فوت پدرش تموم شده و سركار ميره و ازدواج كرده و يك خواهر ومادر در خانه هستن
اين دوست من متولد 66 هست و بايد سربازي بره
ميخواستم بدونم راهي براي معافيت ايشون هست يا نه؟
دوست من کاردانی دارم ( طراحی صنعتی ) از توی کنکور آزاد قراره همین روزا نتیجش بیاد قبول نشم باید تا اردیبهشت برای فرستادن دفترچه اقدام کنم ....
حالا شرایطی هم دارم : پدرم حدود 56 سالشه و 2 بار زیر تیغ عمل رفته ( یکیش قلب باز ) بیمه هست و توی یک شرکت خصوصی کار میکنه .
آیا می تونم یکی از معافیت ها ( به نام کفالت پدر زیر 59 سال ) رو بگیرم ؟
می خواستم بدونم افرادی که ازدواج کردن و دارای مدرک فوق لیسانس هستن آیا از تسهیلات و شرایط ویژه ای برای خدمت برخوردار میشن یا نه؟
می خواستم بدونم افرادی که ازدواج کردن و دارای مدرک فوق لیسانس هستن آیا از تسهیلات و شرایط ویژه ای برای خدمت برخوردار میشن یا نه؟