• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

sarsabz

Registered User
لایک‌ها
2
راستی بچه ها فرمول معافیت چاقی و لاغری چیه؟ منظورم اینه که قد به وزن از چند به پایین لاغر و چند به بالا چاق هست؟
بعد با **** می شه این کارو کرد یا اینکه دکتری می گن نه! **** گرفتی؟؟؟؟

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
راستی بچه ها فرمول معافیت چاقی و لاغری چیه؟ منظورم اینه که قد به وزن از چند به پایین لاغر و چند به بالا چاق هست؟
بعد با **** می شه این کارو کرد یا اینکه دکتری می گن نه! **** گرفتی؟؟؟؟
دیگه فقط به کسایی که مشکل چاقی و لاغریشون مربوط به غدد میشه معافی میدن

shirazhaker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
ببخشيد چون من زياد وارد نيستم
مي خواستم بدونم همون دفترچه سربازي رو بگيرم
و يا چطور پور كنم
براي معافي

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
سلام
ببخشيد چون من زياد وارد نيستم
مي خواستم بدونم همون دفترچه سربازي رو بگيرم
و يا چطور پور كنم
براي معافي

بله اول همون دفتر چه رو می گیری از اداره پست به مبلغ 500 تومن و یه صفحه مخصوص داره برای معافی .

بعد از پر کردن و فرستادن واست نامه می آد و مراحل بعد ...

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
سلام
چند تا سوال در مورد معافیت داشتم ممنون میشم کمکم کنید
پارسال یکی از دوستام دفترچه خدمت سربازی رو گرفته بود من ازش گرفتم تا یه نگاهی بهش بندازم
تو قسمت معافیت یه چیزایی نوشته بود که منو خیلی امیدوار کرد: یکی از شرایط معافیت این بود که پدر خانواده بالای 65 سال داشته باشه و اگه فرزندی که باید بره سربازی یه برادر هم داشته و اون در شهر دیگه ای دانشجو باشه اون فرزند معافه
خب منم همین شراطو دارم پدرم بالای 65 سالشه و برادرم هم که معاف هم هست تو یه شهر دیگه داره درس میخونه
ولی یه مشکلی هست حدود 6 ماهه دیگه برادرم درسش تموم میشه و دیگه میخواد همونجا برای همیشه بمونه چون کار گیرش اومده و ازدواج هم کرده
من الان دانشجو هستم میخواستم بدونم آیا میتونم برم همین الان که دانشجو هستم برم و دفترچه سربازی رو بگیرم و معافیم رو درست کنم یا اینکه باید صبر کنم درسم تموم بشه
آیا اصلا امیدی هست یا اینکه بیخیال بشم
و سوال آخر اینکه به غیر از گرفتن دفترچه و پر کردن اون باید کار دیگه ای انجام بدم یا نه ؟
ممنون

69_

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام خدمت كابران گرامي
مي خواستم ببينم من شامل معافيت مي شم يا نا
من 140 كيلو وزن دارم 170 قدم
اسم دارم شديد كه پروندم در بيمارستان قطر بيشتر از 20 سانت هست
يكي از پاهام هم شكسته و بد جوش خورده همش پيچ ميخوره
و ......................
بازم بگم يا همينا بسه
من دفتر چه رو چطور بايد پور كنم
با تشكر

بابا تو دیگه کی هستی :f34r:

kay_stone

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من دانشجوی دندانپزشکی هستم.مدت 2 سال هستش که مبتلا به اگزما هستم تمام دستام و صورت و دور چشم که با قرص و آمپول کورتون.آنتی بیوتیک تحت نظرم.دکتر در آمریکا به من گفت نباید حتی به صابون دست بزنی و شغلتو بذار کنار.من نتونستم چون با بدبختی کنکور دادم و زحمت کشیدم با تمام این زخمها رو بدنم دارم فارغ اتحصیل میشم.آیا من میتونم معافیت پزشکی بگیرم و اگر می شه در شغلم تاثیر داره اگه در آینده خوب بشه حالم

kay_stone

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من در جواب اون دوستم که در مورد خرید سربازی پرسیدند که تا 6 سالگی بودند بگم که نه نمی تونین من هم 3 سال در آمریکا درس خوندم ولی فرمول خرید سربازی بدین ترتیب هستش که اول باید حتما بعد از سن 13 سالگی در اونجا باشین.ثانیا باید حداقل 2 سال اونجا اقامت داشته باشین که تو این قضیه اگر 2 سال اقامت به صورت متناوب باشه باید 9 ماه حد اقل در هر مسافرت اونجا بوده باشین اگه خواستین لینکش هم بدم

kelark

Pocket PC کاربر فعال- فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
16
دوست من کاردانی دارم ( طراحی صنعتی ) از توی کنکور آزاد قراره همین روزا نتیجش بیاد قبول نشم باید تا اردیبهشت برای فرستادن دفترچه اقدام کنم ....

حالا شرایطی هم دارم : پدرم حدود 56 سالشه و 2 بار زیر تیغ عمل رفته ( یکیش قلب باز ) بیمه هست و توی یک شرکت خصوصی کار میکنه .
آیا می تونم یکی از معافیت ها ( به نام کفالت پدر زیر 59 سال ) رو بگیرم ؟

RAHVAR

Registered User
لایک‌ها
453
سلام دوستان
من 18 آذر اعزام شدم الانم اومدم میان دوره
باور کنید حال کردم خیلی خوش گزشت جای همتون خالی .......
فقط هوا خیلی سرد بود واقعاًسرد بود.....
من تو مرکز اموزش قدر هادی شهر تبریز دارم اموزش میبینم
5 تا گروهان هستیم که گروهان ما تو امتحان اخری که از ما گرفتن (رژه ....) اول شدیم خیلی حال داد فرمانده ما به کادر یه سور درست حسابی داد اخه همه گروهان ها خیلی سخت تلاش کردن تا خوب کارشونو انجام بدن
حالا از این بگزریم
گروهان ما رو خیلی کم ازیت کردن ولی اون گروهانارو خیلی ازیت کردن
در مورد تنبیه که نگو که چند روز پیش که دیگه خیلی شلوغ کرده بودیم موقع امار همرو ریخت بیرون گفت جوراباتونو در بیارید رو برفا حالت شنو بگیرید خیلی سخت بود
این یه گوشه از مطلبا بود

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
دوست من کاردانی دارم ( طراحی صنعتی ) از توی کنکور آزاد قراره همین روزا نتیجش بیاد قبول نشم باید تا اردیبهشت برای فرستادن دفترچه اقدام کنم ....

حالا شرایطی هم دارم : پدرم حدود 56 سالشه و 2 بار زیر تیغ عمل رفته ( یکیش قلب باز ) بیمه هست و توی یک شرکت خصوصی کار میکنه .

الان که معافی خیلی سخت می دن . فکر کنم باید بری خدمت

cordless

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من داشتم اینترنت را در مورد معافیت پزشکی گز می کردم برخوردم به یک سری پست از فردی که به طریق عجیبی معافیت گرفته بود... می خواستم شما هم بخوانید و نظر بدید خیلی جالبه یعنی واقعیه؟!

http://ihagroup.forumotion.com/forum-f1/topic-t54.htm

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
سرباز وطن‌ به‌ اتاق‌ عمل‌ رفت‌ روزنه‌هاى‌ اميد «محمد» و پزشکان‌ بيمارستان‌ لبافى‌نژاد...

هر روز روزنه‌هاى‌ اميد سرباز وطن‌ کم‌رنگ‌تر مى‌شود، او مى‌گويد «چشمانم‌ را باز کنيد مى‌خواهم‌ اطرافم‌ را ببينم».
محمد احمدى‌ تصور مى‌کند اگر پزشکان‌ باندهاى‌ روى‌ دو چشمش‌ را بردارند همه‌ چيز حل‌ مى‌شود و او دوباره‌ مثل‌ سابق‌ اطرافيانش‌ را مى‌بيند، آسمان‌ را، ماه‌ را، خورشيد را، گل‌ها و دنيا را... او هنوز نمى‌داند پزشکان‌ در اصفهان‌ يکى‌ از چشمانش‌ را تخليه‌ کرده‌اند، حالا تمام‌ اميد پزشکان‌ و خانواده‌ محمد به‌ چشم‌ چپ‌ اوست‌ تا دوباره‌ روشنى‌هاى‌ دنيا را ببيند. متأ‌سفانه‌ از تاريخ‌ دهم‌ دى‌ ماه‌ و به‌ هنگام‌ برگزارى‌ ديدار سپاهان‌ - پرسپوليس‌ دنيا براى‌ اين‌ جوان‌ 20 ساله‌ تاريک‌ و سياه‌ شد. حالا محمد منتظر تلاش‌ پزشکان‌ تهرانى‌ است‌ تا با لطف‌ و کمک‌ خدا بينايى‌ چشم‌ چپش‌ را دوباره‌ به‌ او هديه‌ کنند. خانواده‌ محمد اميدوارند حتى‌ چند درصدى‌ هم‌ که‌ شده‌ او بينايى‌ خود را بازيابد والا او نمى‌تواند در اين‌ دنياى‌ تاريک‌ زنده‌ بماند.
محمد پس‌ از اينکه‌ بامداد پنجشنبه‌ در بيمارستان‌ لبافى‌نژاد بسترى‌ شد، عصر روز گذشته‌ رأ‌س‌ ساعت‌ 30.17 دقيقه‌ در اين‌ بيمارستان‌ به‌ اتاق‌ عمل‌ رفت‌ تا دکتر «دهقان» پزشک‌ محمد، چشم‌ چپ‌ وى‌ را تحت‌ عمل‌ جراحى‌ دوباره‌ قرار دهد تا شايد دوباره‌ چشمش‌ را باز کند و روشنايى‌هاى‌ پيرامونش‌ را ببيند. ما نيز براى‌ سلامتى‌ تمام‌ بيماران‌ خصوصاً‌ محمد اين‌ سرباز فداکار وطن، دعا مى‌کنيم.
نماينده‌ مجلس‌ آمد
محمد به‌ همراه‌ پدر و پسرعموى‌ خود در بيمارستان‌ لبافى‌نژاد بسترى‌ شده‌ و يکى‌ از پرسنل‌ يگان‌ ويژه‌ نيروى‌ انتظامى‌ نيز همراه‌ وى‌ حضور دارد، ضمن‌ اينکه‌ «تمدن» نماينده‌ شهرکرد نيز براى‌ ساعتى‌ در کنار اين‌ سرباز مجروح‌ حاضر شد و به‌ او دلدارى‌ داد. هنوز هم‌ به‌ محمد نگفته‌اند که‌ چشم‌ راستش‌ تخليه‌ شده‌ يا احتمال‌ دارد او بينايى‌ خود را به‌ طور کامل‌ از دست‌ بدهد

shirazhaker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام اينو واسه يكي از دوستام ميخوم

بدرش فوت كرده
يك برادر بزرگ تر داره كه سربازي قبل فوت پدرش تموم شده و سركار ميره و ازدواج كرده و يك خواهر ومادر در خانه هستن
اين دوست من متولد 66 هست و بايد سربازي بره
ميخواستم بدونم راهي براي معافيت ايشون هست يا نه؟

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
سلام اينو واسه يكي از دوستام ميخوم

بدرش فوت كرده
يك برادر بزرگ تر داره كه سربازي قبل فوت پدرش تموم شده و سركار ميره و ازدواج كرده و يك خواهر ومادر در خانه هستن
اين دوست من متولد 66 هست و بايد سربازي بره
ميخواستم بدونم راهي براي معافيت ايشون هست يا نه؟

نه راهی نیست باید تشریف ببرن خدمت مقدس سربازی

AKBAR_TR

Registered User
لایک‌ها
98

سلام
من پدرم استنت کار گزاشته یه دونه. اون موقع 46 سالش بود (سه سال پیش حدودا)
من معاف شدم.

nikita-83

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
می خواستم بدونم افرادی که ازدواج کردن و دارای مدرک فوق لیسانس هستن آیا از تسهیلات و شرایط ویژه ای برای خدمت برخوردار میشن یا نه؟

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
می خواستم بدونم افرادی که ازدواج کردن و دارای مدرک فوق لیسانس هستن آیا از تسهیلات و شرایط ویژه ای برای خدمت برخوردار میشن یا نه؟

در شهر خودتون خدمت میکنید

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70

بله . شرايط اينکه :
شهر خودتون خدمت مي کنين .
تو خدمت راحت هستين با توجه به مدرکي که دارين

masterzaman

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان یه سوال داشتم،اگه کسی مطمین هست از حرفاش خواهشا جواب بده ممنون میشم،اگه کسی تو کمسیون یک بیماری رد شده باشه و یه بیماری لاعلاج داشته باشه که اونم معافی داشته باشه چطور میتونه اقدام کنه؟اصلا راهی هست یا طرف اگه ایدز هم داره باید بره خدمت و از توی خدمت اقدام کنه؟میشه دوباره دفترچه گرفت و اقدام کرد یا هر راه دیگه ای؟

بالا