فول کنتاکت نمیدونم چیه اگه میشه توضیح بدین
من میخام رزم کاربردی یاد بگیرم چون کوچیک که بودم 8 ماه شوتوکان کار کردم همش کاتا و نمایش بود خوشم نیومد ولش کردم.سلاح هم دوست دارم زنجیر و چوب یاد بگیرم.
یکی از دوستام امروز یه cd کلیپ رزمی برام آورد توش کار به برزیلی بود به نام lateef crowder میخام بدونم چه سبکی هست و کار نینجاهای کرج هم توش بود با اونم خیلی حال کردم
فول کنتاکت یعنی برخورد کامل ، مثل موی تای و کیک بوکس ، منظورم این هست که دوست داری بیشتر بر اساس ضربه زدن باشه ، مثل کاراته ، کونگ فو ، کیک بوکس ، موی تای ،
یا بر اساس گلاویزی و قفل مفصل ، مثل جودو و ایکیدو
lateef crowder متولد برزیل هست ، بدل کار هست و کاپوایرا
Capoeira کار میکنه که نوع رقص ، فرهنگ و هنررزمی هست که توسط برده هایی که به برزیل برده شدن ساخته شده
این رشته تا اون موقع که من ایران بودم جایی ندیدمش .
بعد اون چیزی که شما دیدی ربطی به نینجا نداره ، اونا یک عده هستن که میشه گفت mix martial arts کار میکنن و نقاب نینجای تو فیلما رو زدن و همچین اسمی رو خودشون گذاشتن .
ولی از این که بگذریم ، کاراشون برای سبک خودشون خوب هست .
3 تا سبک اینطوری تو ایران هست ولی هیچکدوم ربطی به نینجوتسو و ژاپن ندارن
سبک اقای فرجی : نینجوتسو ایران ( احتمالا فیلم اینو دیدی ، چون مرکز این سبک کرج هست )
سبک اقای خنجری : نینجا رنجر
سبک اقای وادی زاده : نینجا واریور
من به ترتیب قدمت سبک برات نوشتم ، اقایان خنجری و وادی زاده هم قبلا نماینده های سبک اقای فرجی بودن که بعدا از ایشون جدا شدن ، به پیروی از اقای فرجی ، سبک خودشون رو زدن .
برای چوب هم از چوب 3 فوت تا 6 فوت داریم + اسکریما ( بعد هم به صورت ژاپنی ، چینی ، و اسکریما هم که مال جنوب شرق اسیا هست)
زنجیر هم چینی و ژاپنی هست ( من جایی ایران ندیدم زنجیر ژاپنی یاد بدن )
اگر به طریقه فول کنتاکت بیشتر علاقه داری ، سبک اقای فرجی/خنجری/وادی زاده برای شما خوب هست ( در ضمن سلاح و ژیمناستیک و تا حدی هم گلاویزی داره ) .
اگر دنبال چیز دیگه هستی ، یا یک چیز اصیل ، نظر و درخواستتو بگو ، تا با کمک بچه ها یک چیزی برات معرفی کنیم
موفق باشی