• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
راستي چرا هركسي توي بخش ورزش يك تاپيك رزمي براي خودش زده؟ملت انگار ارزوي ايجاد تاپيك جديد دارن.راستي اقاي كوشا خيلي ممنون كه اواترتون رو عوض كردين!

اتفاقا بهتره که تاپیک بازکنن ، اینجا زیاد شلوغ شده ، بعضی چیزا 2-3 بار گفته شده ، و ....
اونطوری اگر تاپیک باز کنن ، تخصصی تر میشه بحث کرد
اینجا هم جای عمومی هست

thrash_1504

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی اینجا درباره کار آقایان امیر فروزند و علی اسدی چیزی می دونه(درباره نینجوتسو)؟
آموزش کدومشون بهتره؟

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
کسی اینجا درباره کار آقایان امیر فروزند و علی اسدی چیزی می دونه(درباره نینجوتسو)؟
آموزش کدومشون بهتره؟

منظورت سبک اقای فرجی هست دیگه ؟
استاد فروزند یکی از اساتید برجسته پرتوا ، فارس هستن و در سایر رشته های رزمی هم سابقه دارن
همچنین اولین نماینده شیراز در سبک اقای فرجی هستن ، و اخرین مدرک ایشون هم که من اطلاع دارم دان 2 بود ،
می تونی زیر نظر ایشون هنرهای رزمی رو یاد بگیری ولی یک روش سخت دارن ، باید باهاشون راه بری تا کاملا خوب یاد بگیری . به زبان ساده تر به هر کسی چیز یاد نمیدن

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
آموزش کدومشون بهتره؟

در ضمن شما از شهریور تا حالا عضو اینجا هستی ، 10 تا پست زدی ، هر 10 تاش هم یک سوال رو پرسیدی . هر بار هم جوابت رو دادن ،
بسیار خجالت اور هست .

mosfet_explode

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت حضار گرامی
من تازه واردم
می خوام یه ورزش رزمی رو شروع کنم بیشتر هم دوست دارم مبارزه یاد بگیرم و یکم هم سلاح. چه ورزشی رو پیشنهاد میکنید؟
با تشکر

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
با سلام خدمت حضار گرامی
من تازه واردم
می خوام یه ورزش رزمی رو شروع کنم بیشتر هم دوست دارم مبارزه یاد بگیرم و یکم هم سلاح. چه ورزشی رو پیشنهاد میکنید؟
با تشکر

می خوای ورزش باشه ، یا هنر و مکتب ؟ هدفت هم چیه ؟!
بعد از چه روشی بیشتر خوشت میاد ؟
گلاویزی ؟ یا
فول کنتاکت ؟!

mosfet_explode

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
می خوای ورزش باشه ، یا هنر و مکتب ؟ هدفت هم چیه ؟!
بعد از چه روشی بیشتر خوشت میاد ؟
گلاویزی ؟ یا
فول کنتاکت ؟!

فول کنتاکت نمیدونم چیه اگه میشه توضیح بدین
من میخام رزم کاربردی یاد بگیرم چون کوچیک که بودم 8 ماه شوتوکان کار کردم همش کاتا و نمایش بود خوشم نیومد ولش کردم.سلاح هم دوست دارم زنجیر و چوب یاد بگیرم.
یکی از دوستام امروز یه cd کلیپ رزمی برام آورد توش کار به برزیلی بود به نام lateef crowder میخام بدونم چه سبکی هست و کار نینجاهای کرج هم توش بود با اونم خیلی حال کردم

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
فول کنتاکت نمیدونم چیه اگه میشه توضیح بدین
من میخام رزم کاربردی یاد بگیرم چون کوچیک که بودم 8 ماه شوتوکان کار کردم همش کاتا و نمایش بود خوشم نیومد ولش کردم.سلاح هم دوست دارم زنجیر و چوب یاد بگیرم.
یکی از دوستام امروز یه cd کلیپ رزمی برام آورد توش کار به برزیلی بود به نام lateef crowder میخام بدونم چه سبکی هست و کار نینجاهای کرج هم توش بود با اونم خیلی حال کردم

فول کنتاکت یعنی برخورد کامل ، مثل موی تای و کیک بوکس ، منظورم این هست که دوست داری بیشتر بر اساس ضربه زدن باشه ، مثل کاراته ، کونگ فو ، کیک بوکس ، موی تای ،

یا بر اساس گلاویزی و قفل مفصل ، مثل جودو و ایکیدو

lateef crowder متولد برزیل هست ، بدل کار هست و کاپوایرا Capoeira کار میکنه که نوع رقص ، فرهنگ و هنررزمی هست که توسط برده هایی که به برزیل برده شدن ساخته شده
این رشته تا اون موقع که من ایران بودم جایی ندیدمش .

بعد اون چیزی که شما دیدی ربطی به نینجا نداره ، اونا یک عده هستن که میشه گفت mix martial arts کار میکنن و نقاب نینجای تو فیلما رو زدن و همچین اسمی رو خودشون گذاشتن .
ولی از این که بگذریم ، کاراشون برای سبک خودشون خوب هست .
3 تا سبک اینطوری تو ایران هست ولی هیچکدوم ربطی به نینجوتسو و ژاپن ندارن
سبک اقای فرجی : نینجوتسو ایران ( احتمالا فیلم اینو دیدی ، چون مرکز این سبک کرج هست )
سبک اقای خنجری : نینجا رنجر
سبک اقای وادی زاده : نینجا واریور

من به ترتیب قدمت سبک برات نوشتم ، اقایان خنجری و وادی زاده هم قبلا نماینده های سبک اقای فرجی بودن که بعدا از ایشون جدا شدن ، به پیروی از اقای فرجی ، سبک خودشون رو زدن .

برای چوب هم از چوب 3 فوت تا 6 فوت داریم + اسکریما ( بعد هم به صورت ژاپنی ، چینی ، و اسکریما هم که مال جنوب شرق اسیا هست)

زنجیر هم چینی و ژاپنی هست ( من جایی ایران ندیدم زنجیر ژاپنی یاد بدن )

اگر به طریقه فول کنتاکت بیشتر علاقه داری ، سبک اقای فرجی/خنجری/وادی زاده برای شما خوب هست ( در ضمن سلاح و ژیمناستیک و تا حدی هم گلاویزی داره ) .

اگر دنبال چیز دیگه هستی ، یا یک چیز اصیل ، نظر و درخواستتو بگو ، تا با کمک بچه ها یک چیزی برات معرفی کنیم

موفق باشی

mosfet_explode

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فول کنتاکت یعنی برخورد کامل ، مثل موی تای و کیک بوکس ، منظورم این هست که دوست داری بیشتر بر اساس ضربه زدن باشه ، مثل کاراته ، کونگ فو ، کیک بوکس ، موی تای ،

یا بر اساس گلاویزی و قفل مفصل ، مثل جودو و ایکیدو

lateef crowder متولد برزیل هست ، بدل کار هست و کاپوایرا Capoeira کار میکنه که نوع رقص ، فرهنگ و هنررزمی هست که توسط برده هایی که به برزیل برده شدن ساخته شده
این رشته تا اون موقع که من ایران بودم جایی ندیدمش .

بعد اون چیزی که شما دیدی ربطی به نینجا نداره ، اونا یک عده هستن که میشه گفت mix martial arts کار میکنن و نقاب نینجای تو فیلما رو زدن و همچین اسمی رو خودشون گذاشتن .
ولی از این که بگذریم ، کاراشون برای سبک خودشون خوب هست .
3 تا سبک اینطوری تو ایران هست ولی هیچکدوم ربطی به نینجوتسو و ژاپن ندارن
سبک اقای فرجی : نینجوتسو ایران ( احتمالا فیلم اینو دیدی ، چون مرکز این سبک کرج هست )
سبک اقای خنجری : نینجا رنجر
سبک اقای وادی زاده : نینجا واریور

من به ترتیب قدمت سبک برات نوشتم ، اقایان خنجری و وادی زاده هم قبلا نماینده های سبک اقای فرجی بودن که بعدا از ایشون جدا شدن ، به پیروی از اقای فرجی ، سبک خودشون رو زدن .

برای چوب هم از چوب 3 فوت تا 6 فوت داریم + اسکریما ( بعد هم به صورت ژاپنی ، چینی ، و اسکریما هم که مال جنوب شرق اسیا هست)

زنجیر هم چینی و ژاپنی هست ( من جایی ایران ندیدم زنجیر ژاپنی یاد بدن )

اگر به طریقه فول کنتاکت بیشتر علاقه داری ، سبک اقای فرجی/خنجری/وادی زاده برای شما خوب هست ( در ضمن سلاح و ژیمناستیک و تا حدی هم گلاویزی داره ) .

اگر دنبال چیز دیگه هستی ، یا یک چیز اصیل ، نظر و درخواستتو بگو ، تا با کمک بچه ها یک چیزی برات معرفی کنیم

موفق باشی

با تشکر از شما دوست عزیز که وقت گذاشتی و مطلب نوشتی
من دوست دارم یه سبک ریشه دار و درست و حسابی کار کنم که هم بر اساس علم باشه(لت وپار نشم) و هم گلاویزی داشته و هم فول کنتاکت:D
در مورد نینجا چه فرقی با این سبک آقای فرجی داره؟
در مورد چوب و زنجیر هم اگه یه توضیحی بدین بی نهایت ممنون میشم

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
با تشکر از شما دوست عزیز که وقت گذاشتی و مطلب نوشتی
من دوست دارم یه سبک ریشه دار و درست و حسابی کار کنم که هم بر اساس علم باشه(لت وپار نشم) و هم گلاویزی داشته و هم فول کنتاکت:D
در مورد نینجا چه فرقی با این سبک آقای فرجی داره؟
در مورد چوب و زنجیر هم اگه یه توضیحی بدین بی نهایت ممنون میشم

نینجا اصطلاحا به چریک های دوران فیودال ژاپن گفته میشه . و سیستمی که کار میکردن در کل " نینجوتسو" گفته میشد
در ژاپن دوران جنگ ( جنگهای مختلف که تقریبا 1000 سال طول کشید ، جنگهای مختلف با چین ، کره، اوکیناوا ، جنگ مردمی ، ارباب ها با هم و ... ) ، مدارس مختلف رزمی وجود داشت ، که به اونها "ریو " میگفتن

امروزه 3 ریوی که کاملا و انحصاری شامل اموزشهای نینجوتسو هستن باقی مونده ، و چندین ریو دیگه هم هستن که در سطوح بالا به بعضی از اموزش های نینجوتسو می پردازن .

امروزه این 3 ریو با 6 ریو دیگه که اموزشهای مشترک سامورایی و نینجا رو دارن تحت نظر سازمان بوجینکان ، به ریاست دکتر ماساکی هاتسومی اموزش داده میشن ، و ایشون سوک ، یا رییس این 9 ریو در شجره نامه این ریو ها هست .

بوجینکان در خیلی از نقاط دنیا شعبه داره ، ولی متاسفانه علی رغم استفاده 3 سبک فوق ( که در ایران پایه گذاری شدن و از ترکیب " -دو " های مختلف با برخی ورزش های دیگه به وجود امدن ) از اسم بوجینکان ( خصوصا سبک اقای فرجی ) ، در ایران شعبه ای ندارد

{ نکته 1- نینجوتسو ، یک ورزش رزمی نیست
2- برای فهمیدن تفاوت "-جوتسو" ها و "-دو "ها ، مثل : کنجتسو و کندو میتونید صفحات قبلی فروم رو مطالعه کنید }

سبک های ریشه دار در ایران متاسفانه کم هستن و خیلی هاشون دچار تغییر شدن .

با این حال سبک اقای فرجی / خنجری / وادی زاده ، تا حدی زیادی می تونه کمکتون کنه .

من به شخصه اگر ایران بودم ، ایکیدو رو انتخاب میکردم ،
ریشه دار هست ، سبک ارامی هست ، و جز بهترین دفاع ها حساب میشه ، بیشتر هم از پرتاب و قفل مفصل استفاده میکنه ، و همچنین : تانتو یا خنجر/چاقو ژاپنی ، کاتانا (شمشیر ژاپنی ) و بو ( چوب ) رو هم اموزش میده

شما اگر علاقه به ضد و خورد هم دارید میتونید در کنار ایکیدو ،
یکی از سبک های

وینگ چون
موی تای
کیک بوکس
کیوکوشین

را هم انتخاب کنید ( بدون هیج ترتیبی نوشتم )

- توضیح در مورد چه چیزی از چوب یا زنجیر می خوای ؟!

mosfet_explode

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نینجا اصطلاحا به چریک های دوران فیودال ژاپن گفته میشه . و سیستمی که کار میکردن در کل " نینجوتسو" گفته میشد
در ژاپن دوران جنگ ( جنگهای مختلف که تقریبا 1000 سال طول کشید ، جنگهای مختلف با چین ، کره، اوکیناوا ، جنگ مردمی ، ارباب ها با هم و ... ) ، مدارس مختلف رزمی وجود داشت ، که به اونها "ریو " میگفتن

امروزه 3 ریوی که کاملا و انحصاری شامل اموزشهای نینجوتسو هستن باقی مونده ، و چندین ریو دیگه هم هستن که در سطوح بالا به بعضی از اموزش های نینجوتسو می پردازن .

امروزه این 3 ریو با 6 ریو دیگه که اموزشهای مشترک سامورایی و نینجا رو دارن تحت نظر سازمان بوجینکان ، به ریاست دکتر ماساکی هاتسومی اموزش داده میشن ، و ایشون سوک ، یا رییس این 9 ریو در شجره نامه این ریو ها هست .

بوجینکان در خیلی از نقاط دنیا شعبه داره ، ولی متاسفانه علی رغم استفاده 3 سبک فوق ( که در ایران پایه گذاری شدن و از ترکیب " -دو " های مختلف با برخی ورزش های دیگه به وجود امدن ) از اسم بوجینکان ( خصوصا سبک اقای فرجی ) ، در ایران شعبه ای ندارد

{ نکته 1- نینجوتسو ، یک ورزش رزمی نیست
2- برای فهمیدن تفاوت "-جوتسو" ها و "-دو "ها ، مثل : کنجتسو و کندو میتونید صفحات قبلی فروم رو مطالعه کنید }

سبک های ریشه دار در ایران متاسفانه کم هستن و خیلی هاشون دچار تغییر شدن .

با این حال سبک اقای فرجی / خنجری / وادی زاده ، تا حدی زیادی می تونه کمکتون کنه .

من به شخصه اگر ایران بودم ، ایکیدو رو انتخاب میکردم ،
ریشه دار هست ، سبک ارامی هست ، و جز بهترین دفاع ها حساب میشه ، بیشتر هم از پرتاب و قفل مفصل استفاده میکنه ، و همچنین : تانتو یا خنجر/چاقو ژاپنی ، کاتانا (شمشیر ژاپنی ) و بو ( چوب ) رو هم اموزش میده

شما اگر علاقه به ضد و خورد هم دارید میتونید در کنار ایکیدو ،
یکی از سبک های

وینگ چون
موی تای
کیک بوکس
کیوکوشین

را هم انتخاب کنید ( بدون هیج ترتیبی نوشتم )

- توضیح در مورد چه چیزی از چوب یا زنجیر می خوای ؟!
در مورد چوب و زنجیر میخام کاربردی یاد بگیرم چون هر کسی که دیدم کار میکنه نمایشی بلده.
میخام یه سبکی کار کنم که کاربردی یاد بگیرم بویژه کار با زنجیرهای بلند رو دوست دارم یاد بگیرم
در مورد سبکهای ریشه دار توآ و پرتوآ چطور هستن؟چون شنیدم که ایرانی هستن

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
در مورد چوب و زنجیر میخام کاربردی یاد بگیرم چون هر کسی که دیدم کار میکنه نمایشی بلده.
میخام یه سبکی کار کنم که کاربردی یاد بگیرم بویژه کار با زنجیرهای بلند رو دوست دارم یاد بگیرم
در مورد سبکهای ریشه دار توآ و پرتوآ چطور هستن؟چون شنیدم که ایرانی هستن

توا سبک ایرانی هست ،
پرتوا هم بر اساس توا ساخته شده

زنجیرهای بلند مخصوص سبکهای چینی هستن اکثرا ، ( سلاح های ژاپنی هم وجود دارن که ترکیب زنجیربلند با یک سلاح دیگه هستن ، ولی خوب کاملا با اون چیزی که شما میخوای فرق دارن )

برای چوب کاربردی من سبک های ژاپنی رو مورد نظر دارم ،
سبک های چینی و اوکیناوایی ( کاراته و کبودو ) زیاد به نظر من کارایی ژاپنی رو ندارن ، می تونی نظر سایر اساتید هم جویا شی

mosfet_explode

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
توا سبک ایرانی هست ،
پرتوا هم بر اساس توا ساخته شده

زنجیرهای بلند مخصوص سبکهای چینی هستن اکثرا ، ( سلاح های ژاپنی هم وجود دارن که ترکیب زنجیربلند با یک سلاح دیگه هستن ، ولی خوب کاملا با اون چیزی که شما میخوای فرق دارن )

برای چوب کاربردی من سبک های ژاپنی رو مورد نظر دارم ،
سبک های چینی و اوکیناوایی ( کاراته و کبودو ) زیاد به نظر من کارایی ژاپنی رو ندارن ، می تونی نظر سایر اساتید هم جویا شی

حالا روهم رفته چه رشته و سبکی هست که همه چیزهایی رو گفتم بیشترشو داشته باشه؟

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
با سپاس فراوان از شما که به پرسش های من پاسخ دادید.
پیروز و سربلند باشید

خواهش میکنم ، به هر حال 2 تا از دوستان هم هستن که رشته های چینی کار میکنن ، بیان توضیح خوبی بهت میدن
چیزی که شما میخوای ، توی یک رشته رزمی اصیل تو ایران پیدا نمیشه ،

یا مجبوری یکی از 3 سبک به اصطلاح نینجا رو بری ( که ربطی واقعا به نینجا و نینجوتسو ژاپن نداره )

یا مجبوری 2 رشته رو cross training کنی

مثلا :

ایکیدو / جودو / جوجیتسو سنتی ( گلاویزی و قفل مفصل )

با یکی از رشته های

کیک بوکس ، موی تای ، کیوکوشین کاراته ، وینگ چون کونگ فو ( فول کنتاکت و بزن بزن به قولی )

که اینطوری سلاح هم یاد میگری ، ولی زنجیر بلند توشون نیست ، جز اینکه استادت اضافه درس بده

( البته در 3 سبک اقای فرجی ، خنجری ، وادی زاده ، زنجیر بلند هست )

mosfet_explode

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خواهش میکنم ، به هر حال 2 تا از دوستان هم هستن که رشته های چینی کار میکنن ، بیان توضیح خوبی بهت میدن
چیزی که شما میخوای ، توی یک رشته رزمی اصیل تو ایران پیدا نمیشه ،

یا مجبوری یکی از 3 سبک به اصطلاح نینجا رو بری ( که ربطی واقعا به نینجا و نینجوتسو ژاپن نداره )

یا مجبوری 2 رشته رو cross training کنی

مثلا :

ایکیدو / جودو / جوجیتسو سنتی ( گلاویزی و قفل مفصل )

با یکی از رشته های

کیک بوکس ، موی تای ، کیوکوشین کاراته ، وینگ چون کونگ فو ( فول کنتاکت و بزن بزن به قولی )

که اینطوری سلاح هم یاد میگری ، ولی زنجیر بلند توشون نیست ، جز اینکه استادت اضافه درس بده

( البته در 3 سبک اقای فرجی ، خنجری ، وادی زاده ، زنجیر بلند هست )

تو چند صفحه پیش نام چندتا سبک ایرانی رو نوشته بودید مانند حالا
رزم اوران
نیو کونگ فو
کامندو
رزم ایران
رزم و جهاد
طوفان
......
اینا چطور سبک هایی هستن؟
آیا سایتی هم دارن؟
نمونه ای از کاراشون هست؟

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
تو چند صفحه پیش نام چندتا سبک ایرانی رو نوشته بودید مانند حالا
رزم اوران
نیو کونگ فو
کامندو
رزم ایران
رزم و جهاد
طوفان
......
اینا چطور سبک هایی هستن؟
آیا سایتی هم دارن؟
نمونه ای از کاراشون هست؟

اینا همش سبک های ایرانی هستن ،که بعد از کونگ فو توا ( اقای میرزایی / زمان شاه ) به وجود امدن ،
نه نمونه کاراشون رو ندارم و تقریبا همه مثل هم هستند :lol:
به نظر من سراغ سبک های ایرانی نری بهتره

ZenithPay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلاممن میخواستم سوالی بپرسم، آیا شائولین واقعا سبک های خاص خودش رو داره ؟ و آیا این سبکها محرمانه هستند ؟ و آیا بعضی (نه همش) از چیزهایی که در مورد این سبک ها گفته میشه واقعیت داره ؟ مثل مبارزه با نگاه و ...

پ.ن. در یکی از کتابها در مورد مبارزه دو استاد از فاصله 20 متری خوندم بدون اینکه به هم ضربه ای بزنند و پس از ساعتی یکی از اساتید تعظیم میکنه به استاد مقابل و میره و...

آیا در این مورد اطلاعاتی دارید ؟ و آیا صحت دارند ؟

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
سلاممن میخواستم سوالی بپرسم، آیا شائولین واقعا سبک های خاص خودش رو داره ؟ و آیا این سبکها محرمانه هستند ؟ و آیا بعضی (نه همش) از چیزهایی که در مورد این سبک ها گفته میشه واقعیت داره ؟ مثل مبارزه با نگاه و ...

پ.ن. در یکی از کتابها در مورد مبارزه دو استاد از فاصله 20 متری خوندم بدون اینکه به هم ضربه ای بزنند و پس از ساعتی یکی از اساتید تعظیم میکنه به استاد مقابل و میره و...

آیا در این مورد اطلاعاتی دارید ؟ و آیا صحت دارند ؟

در این مورد و سبک های چینی استاد "شایولین " اطلاعات وسیعی دارن ،
چیزی که من میدونم 3 معبد شائولین در چین هست/بوده ( اشتباه نکنم ) .
سبک مخفی که اگر باشه و ما بدونیم که مخفی نیست :lol:
ولی بعضی معابد تائو هستن که به خارجی ها اموزش نمی دن ، ( یا مشابه اون بعضی از ریوهای ژاپن )

بعضی از هنرهای رزمی با افسانه و اغراق در امیخیتن ، در مورد ژاپنیش نینجوتسو مثلا . در مورد چینیش دوستان توضیح میدن

بعد هم اگر یکی با شمشیر هم نه ، دست خالی بیاد طرف من و 10 متری من وایسه ، من ترجیح می دم جا خالی بدم یا تو گارد باشم ( حتی اگر نیرو کی / چی و کنترل اجسام وجود داشته باشه در من )

بالا