• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران سپاهان

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بگذریم ، دیگه عادت کردیم به این چیزا .....

بازی بعد که با فجر و بازی بعدشم که با ذوب آهنه ..... دی!!!

در این بین ، یک بازی هم تو جام حذفی داریم ... که البته فیروز خان ، قول قهرمانیشو زودتر داده ، پس ما دیگه بیخیال جام حذفی می شیم همان طور که قطبی قول قهرمانی لیگ رو داده !!!دی !!! دی!

راستی فراموش نکنید ، 22 اسفند ، اولین بازیمون توی جام باشگاههای آسیاست ...! دی!

راستی قضیه ی مجموعه ورزشی پلی اکریل به کجا رسید؟؟؟؟ فکر کنم محمد جان باید در جریان باشه!!! دی!

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
راستی قضیه ی مجموعه ورزشی پلی اکریل به کجا رسید؟؟؟؟ فکر کنم محمد جان باید در جریان باشه!!! دی!

اونجوری که من دیدم، نه ابعاد زمین مثل نقش جهان استاندارد هست و نه فضای کافی برای احداث جایگاه تماشاگران و مکانیابی پارکینگ داره. پس اینجور نتیجه گرفتم که توی این جا تنگی نمیشه اون کاری که تصورش مرفت را صورت داد.

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
از ساعت 13:30 سپاهان در دستگردی به مصاف مهرکام رفته. کسی از نتیجه خبردار شد اینجا بذاره.

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مسئولان باشگاه سپاهان با ارسال نامه اي رسمي به فيفا خواهان بخشش كسر 6 امتيازي از باشگاه پرسپوليس شدند.

‌ در هفتمين دوره مسابقات ليگ برتر ايران تيم هاي فوتبال پرسپوليس و سپاهان رقابت بسيار نزديكي را براي تصاحب عنوان قهرماني دارند و با توجه به اتفاقات رخ داده اخير در دو باشگاه شرايط براي قهرماني بسيار پيچيده تر شده است.طبق آخرين راي فيفا، باشگاه پرسپوليس به دليل نوع پرداخت مبلغ قرارداد رافائل ادرئو بازيكن نيجريه اي، متخلف شناخته و شش امتياز از اين تيم كسر شده است.باشگاه سپاهان نيز به دليل تخلف هواداران اصفهاني در ورزشگاه فولاد شهر كه منجر به نابينا شدن يك سرباز شد، از سوي كميته انضباطي فدراسيون فوتبال با جريمه كسر پنج امتياز مواجه شده است.محمدرضا ساكت، مدير عامل باشگاه سپاهان در اين زمينه تاكيد كرد، براي كسب جام قهرماني هرگز به فكر كم شدن امتيازهاي پرسپوليس نيستند و به همين دليل نامه اي را به طور رسمي تنظيم كرده و به فيفا ارسال كرده اند تا شش امتياز از پرسپوليس كسر نشود.

منبع : خبر ورزشی
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
ساکت یک بار دیگه ، مردانگیشو با این کار به رخ سایر رئسای باشگا هها کشاند....
البته من ، پیش بینی میکردم ، چون باشگاهی که حرفه ایست ، چشمداشتی به کم کردن ، امتیاز رقبا نداره ، بلکه با تلاش خودش ، جوانمردانه ، میتونه قهرمان شه ...
در ضمن ما از این اقدام ها توی این چند سال اخیر زیاد از آقای ساکت زیاد دیدیم و لذا تعجب واسه ما معنی نمیده ، این کارها فقط یه آموزش واسه ی مدیران سایر باشگاهها ، تا تفکرات حرفه ای رو ملاحظه کنند...

--=-=-=-=-=-=-=-=-=
سپاهان هم با تک گل عماد رضا به مرحله ی بعد صعود کرد و این حریف رو شکست داد و در مرحله ی بعد باید به مصاف تیم سرسخت مقامت شیراز بره !!!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
میدونی جناب easport عزیز

این وسط فقط فیروز کریمیه که خوشحاله از این اتفاقات.....

امیدوارم که جریمه هر دو تیم بخشیده بشه تا دماغ این بابا بسوزه و بدونه که پیروزی در رقابت جوانمردانه است که باارزشه.

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بله مهرداد جان حق با شماست ..
این وسط تیمهایی که از این دو تیم خیلی اختلاف داشتند ، از جمله صباباطری ، استقلال ها و ابومسلم که این هفته ها خیلی خوب نتیجه میگیره بسیار بهره بردند.....
البته هیچ کدوم از این تیمها شخصیت قهرمانی ندارند و نتایجی هم که میگیرند ، بسیار مقطعی و زود گذره !!!!دی!
ما هم امیدواریم ....

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
والا الان تو نود شنیدم که میگفت قراره از استقلال هم امتیاز کم شه.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
سر جریان به بازیکن به اسم تو پا لوویچ

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
سپاهان نوین تونست ماشین سازی تبریز را در تبریز 2 بر یک شکست بده و تیمی که تا 5-6 هفته قبل تیم آخر لیگ بود، الان به رده چهارم رسید :lol::lol:
ماشالا به حسین چرخابی. کی باورش میشد یه معلم ورزش به اینجا برسه؟؟!!

اما خیلی فاز میده که سپاهان نوین هم بتونه بیاد لیگ برتر :rolleyes:

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سپاهان جان ، من معتقدم ، اومدن لیگ برتر ، یک پیش زمینه ای لازم داره ، البته لیگ برتر ایران شاید اینجوری نباشه ولی اگر سپاهان نوین ، بتونه ، توی همون لیگ دست یک بمونه و بازیکن سازی کنه ، بسیار با ارزش تر از اینه که بیاد لیگ برتر و بخواد برای سقوط ، خودش رو به آب و آتش بزنه.. ...

فکر کنم مسئولین هم بیشتر به فکر سازندگی هستند ، تا در آینده بتونند برداشت مفیدی داشته باشند...

این چند روزه حواسم به بازی های لیگ قهرمانان بود که اصلاً از لیگ خودمون غافل شده ام...

انگار توی تاپیک لیگ برتر نوشتند ، راه آهن بعد از 7-8 هفته ناکامی ، پرسپولیس رو برده ...

به هر حال ، این نتیجه ها شاید به نفعمون باشه ، ولی خوب بیشتر باید به فکر پیروزی های خودمون باشیم تا شکست رقبا ...

در ضمن ، همان طور که پیش بینی کردم ، و طبق اون آمار ، پرسپولیس باید میباخت ...:D

بازی سپاهان با فجر کیه؟؟؟

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
سپاهان جان ، من معتقدم ، اومدن لیگ برتر ، یک پیش زمینه ای لازم داره ، البته لیگ برتر ایران شاید اینجوری نباشه ولی اگر سپاهان نوین ، بتونه ، توی همون لیگ دست یک بمونه و بازیکن سازی کنه ، بسیار با ارزش تر از اینه که بیاد لیگ برتر و بخواد برای سقوط ، خودش رو به آب و آتش بزنه.. ...

فکر کنم مسئولین هم بیشتر به فکر سازندگی هستند ، تا در آینده بتونند برداشت مفیدی داشته باشند...

این چند روزه حواسم به بازی های لیگ قهرمانان بود که اصلاً از لیگ خودمون غافل شده ام...

بازی سپاهان با فجر کیه؟؟؟

درست میگی عزیزم. سپاهان نوین یک تیم زیرساختی برای سپاهان حساب مبشه و وظیفه بازیکن سازی داره. اما وقتی خوب کار میکنه و بتونه خودشو به لیگ برتر برسونه، حداقلش ایه که کسب تجربه میکنند و یه جور اعتبار هم برای باشگاه حساب میشه. به هر حال، این تیم مثل استیل آذین نیست که امتیاز آن خریده شده باشه. خودش از لیگهای پایین تر به اینجا رسید و در اولین فصل حضورش در لیگ دسته یک به رده چهارم رسیده و جای افتخار هم داره.

جمعه هست توی دستجردی. سپاهان هم با این چمن دستجردی حال کرده و فکر کنم بدش نیاد تا آخر این فصل توی اون زمین میزبان باشه :دی

ehsan999

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
امیدوارم در بازی با فجر صدر جدول را بدست بیاریم و دیگه به هیچ کی ندهیم.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
فجر امسال یکم غیر قابل پیش بینیه.

شخصا فکر نمیکردم بتونه صبا رو ببره. در ضمن فکر قضیه کسر این امتیازات از پرسپولیس و سپاهان حتمیه.

فیروز خان به ارزوش رسید. معلوم نیست چقدر نذر کرده بود.

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
فجر امسال یکم غیر قابل پیش بینیه.

شخصا فکر نمیکردم بتونه صبا رو ببره. در ضمن فکر قضیه کسر این امتیازات از پرسپولیس و سپاهان حتمیه.

فیروز خان به ارزوش رسید. معلوم نیست چقدر نذر کرده بود.

عمراً اگه بتونه تو نیم فصل دوم بیشترین امتیاز را کسب کنه، چه برسه به اینکه بخواد به پرسپولیس و سپاهان برسه :lol:

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
سلام
امیدوارم در بازی با فجر صدر جدول را بدست بیاریم و دیگه به هیچ کی ندهیم.

به خاطر این مسخره بازیهایی که سر کم کردن امتیازات دو تیم به وجود اومد، من هم مثل محمد تقریباً از فاز لیگ بیرون اومدم و اصلاً الان هیجان اینو ندارم که فردا سپاهان ببره و صدرنشین بشه. :whistle:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
وقتی بازیکن ابومسلم با کمال پر رویی میاد تو برنامه نود میگه از تیمها امتیاز بگیرن بدن به ما به نظرت چه فکری میشه کرد.

حتی با در نظر گرفتن اینکه حرفهای فیروز و بقیه شوخی باشه اما باز هم نمیشه توجیهش کرد......

از اون روزی که اون بلا سر سربازه اومد من هم دیگه از این لیگ حالم بهم میخوره. همش باند بازی ........

بازیهای اروپایی هم قشنگ تره هم سالم تر. اقلا ادم پشیمون نمیشه از دیدن مسابفات....

ما همش دم از مردونگی میزنیم اما بازی جوانمردانه رو اونها انجام میدن.....

امروز بازی تیم اکبر ضد فوتبال رو میدید....... خوبه یه بار دروازه بانش جلو همین سپاهان 2 کارته شد سر اتلاف وقت..........

هیچ چیزی نمیشه گفت در مورد این فوتبال. اون از مربی تیم ملیش. اون از تیم ملیش و نوع بازیش و اینم از لیگش

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
وقتی بازیکن ابومسلم با کمال پر رویی میاد تو برنامه نود میگه از تیمها امتیاز بگیرن بدن به ما به نظرت چه فکری میشه کرد.

حتی با در نظر گرفتن اینکه حرفهای فیروز و بقیه شوخی باشه اما باز هم نمیشه توجیهش کرد......

از اون روزی که اون بلا سر سربازه اومد من هم دیگه از این لیگ حالم بهم میخوره. همش باند بازی ........

بازیهای اروپایی هم قشنگ تره هم سالم تر. اقلا ادم پشیمون نمیشه از دیدن مسابفات....

ما همش دم از مردونگی میزنیم اما بازی جوانمردانه رو اونها انجام میدن.....

امروز بازی تیم اکبر ضد فوتبال رو میدید....... خوبه یه بار دروازه بانش جلو همین سپاهان 2 کارته شد سر اتلاف وقت..........

هیچ چیزی نمیشه گفت در مورد این فوتبال. اون از مربی تیم ملیش. اون از تیم ملیش و نوع بازیش و اینم از لیگش

موافقم :)

بالا