چوب خدا صدا نداره.
صدر نشینی لیگ برا اولین بار تو لیگ امسال را تبریک می گم. همون طور که قبلا هم گفتم، 2 امتیاز را برگردوندند. گرچه اون 3 امتیاز هم ناحق کم شده.
بقیه بازیامونم می تونیم تو اصفهان انجام بدیم. چون 1 ماه آخر جریمه تو اصفهان بدون حضور تماشاگر انجام میشه. یعنی بازی بعد از پاسمون که با ذوب آهنه تو اصفهان انجام میشه و بعد از کلی وقت می تونیم بازیا سپاهان را از شبکه اصفهان ببینیم. (لعنت به این صدا سیما شبکه 3)
راستی از تاریخ صدور حکم محرومیت چقدر گذشته؟
3 ماه کی تموم میشه بریم ورزشگاه؟
گل های امروز سپاهان را هم سیدصالحی و عقیلی زدند.
در ضمن استقلال و راه آهن هر کدوم ببرند، روبرو فولاد خواهند باخت. پس یه پای فینال یقینا فولاده. پای دیگشم ماییم دیگه! به امید خدا.
ولی قهرمانی تو لیگ بیشتر حال میده.
ببخشید ، این پست شما رو ندیدم و الا پست نمیزدم...
منبع خبر رو بذارید لطفاًً
این چیز که شما میگی ، یعنی نبخشیدنش سنگین تره...
2 ماه از محرومیت سپاهان گذشته ، و فقط 1 ماه مونده که به توی این 1 ماه ، ماکزیمم ، 4 تا بازی بیشتر انجام نمیشه ، با توجه به تعطیلات عید و بازی های تیم ملی...
از این 4 تا بازی ، اولیش تو همدانه...
دومیش با ذوب آهنه که چون ذوب آهن میزبانه ، حتماً تو فولاد شهر میبود...
بعدیش بیرون خانه هست...
و فقط آخریش تـو خونه هست... که اون هم شما میگی بدون تماشاگر باید برگذار شه ....
پس فرقی به نظر من توی تقلیل محرومیت بوجود نیامده...
اگه 2 امتیاز رو هم بخشیده باشند ،هم با توجه به اینکه اثرات خودش رو گذاشت و نوش دارو بعد مرگ سهراب دردی را دوا نمیکنه ولی اگه 5 امتیاز بود ، باز میشد یه اختلافی با تیم دوم پیدا کرد و با خیال راحت تر بازی های آتی رو دنبال کرد...
در کل ، من امیدوارم اگر قرار باشه فقط 2 امتیاز بدهند ، صد سال سیاه این کارو نکنند ، و همین روند عادی خودمون رو دنبال کنیم... صدر جدولی هم بخوره تو سرشون ....