• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران سپاهان

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
مگه فدراسیون نمیدونه سپاهان فقط با دستجردی حال میکنه؟
آره محمد جان ... ولي فعلا که فدراسيون حال مي کنه سپاهان مثل بي خانمان ها ... خانه به دوش باشه ...

مگه قرار نبود اين شوراي بي صاحب استيناف پنج شنبه اي که گذشت جلسه براي سپاهان تشکيل بده ؟:hmm:

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
آره محمد جان ... ولي فعلا که فدراسيون حال مي کنه سپاهان مثل بي خانمان ها ... خانه به دوش باشه ...

مگه قرار نبود اين شوراي بي صاحب استيناف پنج شنبه اي که گذشت جلسه براي سپاهان تشکيل بده ؟:hmm:

اسم من بهروز هست، نه محمد ;)

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سپاهان ، جان ، من فکر میکردم که دوست نداری کسی اسمتو بدونه ، واسه همین هیچ موقع بهت نگفتم بهروز تا امروز که خودت گفتی ! دی!

این هم سه خبر ، و سه جواب برای بهروز خان و محمد جان و مهرداد عزیز:
ديدار تيم‌هاي فوتبال فولاد مباركه سپاهان اصفهان و مقاومت شهيد سپاسي شيراز از مرحله يك هشتم پاياني مسابقه‌هاي فوتبال جام حذفي باشگاه‌هاي ايران در ورزشگاه تختي تهران برگزار خواهد شد.

سازمان ليگ برتر شنبه‌شب اعلام كرد : اين بازي ساعت ‪ ۱۴‬روز سه‌شنبه هفته جاري در ورزشگاه بدون تماشاگر تختي تهران برگزار خواهد شد.

دیشب( منظورش 5 شنبه بوده) جلسه شورای استیناف تشکیل شدودراین جلسه راجع به پرونده تیم سپاهان بحث شد ولی حکم صادرنشد تاروز سه شنبه ازشواهد امرپیداست که محرومیت تیم از۵امتیازبه۳امتیازوازسه ماه به۲ماه کاهش یافته است

كانون مربيان فوتبال كشورمان با انتشار اطلاعيه اى، شرايط گزينش سرمربى تيم ملى را اعلام كرد و ۸ مربى ايرانى را واجد شرايط قبول مسئوليت اين تيم دانست. در اين اطلاعيه، شرايط گزينش سرمربى تيم ملى به شرح ذيل اعلام شده است:
۱- مقبوليت اجتماعى
۲- سوابق درخشان مربيگرى
۳- آشنايى به علم روز فوتبال
۴- مديريت نوين رفتارى در ارتباط با بازيكنان
۵- توانايى ساخت تيم در كوتاه مدت
۶- قابليت برقرارى ارتباط مطلوب با رسانه ها
۷- قدرت تصميم گيرى و ثبات در شرايط سخت
۸- نگاه منصفانه و عدم تاثير پذيرى در انتخاب بازيكنان
۹- توانايى ايجاد تغييرات بنيادى در فوتبال ملى
۱۰- توانايى طراحى سبك و شيوه جديد بازى براساس قابليت هاى فوتبال ايران
۱۱- داشتن روحيه انتقادپذيرى
كانون مربيان فوتبال ايران با اشاره به احترامى كه نسبت به مربيان شايسته فوتبال كشورمان قائل است، اسامى زير را جهت تصدى سرمربيگرى تيم ملى فوتبال كشورمان اعلام كرد:
محمود ياورى، بيژن ذوالفقارنسب، محمد مايلى كهن، افشين قطبى، اميرقلعه نويى، فيروز كريمى، على دايى و مجيد جلالى.

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
سپاهان ساعت 2 با مقاومت بازی میکنه. شک نکنید که رفتیم تو 4 تا :)

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
سپاهان ساعت 2 با مقاومت بازی میکنه. شک نکنید که رفتیم تو 4 تا :)

اگه ببریم تازه میریم تو 8 تا
ولی اون وقت، تا فینال دیگه کارمون راحته.
در ضمن همون طور که قبلا هم گفتم شک نکنید که قطبی سرمربی تیم ملیه.

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
بازی چی شد؟
کسی خبر نداره؟
از کجا باید خبر بگیریم؟
لعنت به این صدا سیما.

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
سپاهان 2 1 برد. تبریک میگم. من که خیلی خوشحال شدم.
این جور که بوش میاد سپاهان و فولاد خوزستان تو فینالند.
به امهد قهرمانی.

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به به من هم تبریک عرض میکنم....

همان طور که قبلاً هم به بهروز عزیز گفتم ، فجر برای ما عددی نیست...! دی!

در مورد فینالیست بودن هم کمی زوده ، همه چیز به بازی راه آهن - استقلال بستگی داره ...
تیم حاج آکبر آقا رو دسته کم نگیرین ، ولی به نظر من ، پاس فینالیسته!!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
راستی 2 امتیاز هم بهتون دادن....

جریمتون شد 3 امتیاز..........

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
چوب خدا صدا نداره.
صدر نشینی لیگ برا اولین بار تو لیگ امسال را تبریک می گم. همون طور که قبلا هم گفتم، 2 امتیاز را برگردوندند. گرچه اون 3 امتیاز هم ناحق کم شده.
بقیه بازیامونم می تونیم تو اصفهان انجام بدیم. چون 1 ماه آخر جریمه تو اصفهان بدون حضور تماشاگر انجام میشه. یعنی بازی بعد از پاسمون که با ذوب آهنه تو اصفهان انجام میشه و بعد از کلی وقت می تونیم بازیا سپاهان را از شبکه اصفهان ببینیم. (لعنت به این صدا سیما شبکه 3)
راستی از تاریخ صدور حکم محرومیت چقدر گذشته؟
3‏ ماه کی تموم میشه بریم ورزشگاه؟

گل های امروز سپاهان را هم سیدصالحی و عقیلی زدند.

در ضمن استقلال و راه آهن هر کدوم ببرند، روبرو فولاد خواهند باخت. پس یه پای فینال یقینا فولاده. پای دیگشم ماییم دیگه! به امید خدا.
ولی قهرمانی تو لیگ بیشتر حال میده.

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چوب خدا صدا نداره.
صدر نشینی لیگ برا اولین بار تو لیگ امسال را تبریک می گم. همون طور که قبلا هم گفتم، 2 امتیاز را برگردوندند. گرچه اون 3 امتیاز هم ناحق کم شده.
بقیه بازیامونم می تونیم تو اصفهان انجام بدیم. چون 1 ماه آخر جریمه تو اصفهان بدون حضور تماشاگر انجام میشه. یعنی بازی بعد از پاسمون که با ذوب آهنه تو اصفهان انجام میشه و بعد از کلی وقت می تونیم بازیا سپاهان را از شبکه اصفهان ببینیم. (لعنت به این صدا سیما شبکه 3)
راستی از تاریخ صدور حکم محرومیت چقدر گذشته؟
3‏ ماه کی تموم میشه بریم ورزشگاه؟

گل های امروز سپاهان را هم سیدصالحی و عقیلی زدند.

در ضمن استقلال و راه آهن هر کدوم ببرند، روبرو فولاد خواهند باخت. پس یه پای فینال یقینا فولاده. پای دیگشم ماییم دیگه! به امید خدا.
ولی قهرمانی تو لیگ بیشتر حال میده.
ببخشید ، این پست شما رو ندیدم و الا پست نمیزدم...

منبع خبر رو بذارید لطفاًً

این چیز که شما میگی ، یعنی نبخشیدنش سنگین تره...

2 ماه از محرومیت سپاهان گذشته ، و فقط 1 ماه مونده که به توی این 1 ماه ، ماکزیمم ، 4 تا بازی بیشتر انجام نمیشه ، با توجه به تعطیلات عید و بازی های تیم ملی...

از این 4 تا بازی ، اولیش تو همدانه...
دومیش با ذوب آهنه که چون ذوب آهن میزبانه ، حتماً تو فولاد شهر میبود...
بعدیش بیرون خانه هست...
و فقط آخریش تـو خونه هست... که اون هم شما میگی بدون تماشاگر باید برگذار شه ....
پس فرقی به نظر من توی تقلیل محرومیت بوجود نیامده...

اگه 2 امتیاز رو هم بخشیده باشند ،هم با توجه به اینکه اثرات خودش رو گذاشت و نوش دارو بعد مرگ سهراب دردی را دوا نمیکنه ولی اگه 5 امتیاز بود ، باز میشد یه اختلافی با تیم دوم پیدا کرد و با خیال راحت تر بازی های آتی رو دنبال کرد...

در کل ، من امیدوارم اگر قرار باشه فقط 2 امتیاز بدهند ، صد سال سیاه این کارو نکنند ، و همین روند عادی خودمون رو دنبال کنیم... صدر جدولی هم بخوره تو سرشون ....

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
باز 3 امتیاز از پرسپولیس تو جریمه جلو افتادید.......................

از ما که 6 تا کم شد.............. البته قبول دارم که باید جریمه میشدیم اما این کسر امتیاز خیلی بد موقع بود.

اگه یادتون باشه من با کسر امتیاز سپاهان هم موافق نبودم چون کیفیت لیگ رو خراب میکرد.

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
باز 3 امتیاز از پرسپولیس تو جریمه جلو افتادید.......................

از ما که 6 تا کم شد.............. البته قبول دارم که باید جریمه میشدیم اما این کسر امتیاز خیلی بد موقع بود.

اگه یادتون باشه من با کسر امتیاز سپاهان هم موافق نبودم چون کیفیت لیگ رو خراب میکرد.
خب سپاهان هم اصلا دوست نداشت کسر امتياز از پرسپوليس بشه ... خودتون ديديد که ... ساکت نامه فرستاد براي فيفا که ببخشند ...

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

کسي جدول بازي هاي جام حذفي را داره؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
چی بگم والله این لیگ واقعا بی ارزشه ............

اتفافاتی میافته که شاید تو دنیا ببینن حسابی بهمون میخندن...............

والله 2 تا بازی از لیگ امارات دیدم ........ امکانات ، زمین ......... واقعا خیلی وضعشون از ما بهتره

تا آخر بازی حسرت خوردم که اینا چکار میکنن که این امکانات رو دارن و یه تیمی مثل پرسپولیس ، استقلال یا سپاهان یه زمین درست حسابی واسه تمرین ندارند..........

تا کی باید بگیم امکانات نداریم .........همه از ما جلو زدند و ما هنوز تو باد تاریخ فوتبالیمون هستیم....

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
خب سپاهان هم اصلا دوست نداشت کسر امتياز از پرسپوليس بشه ... خودتون ديديد که ... ساکت نامه فرستاد براي فيفا که ببخشند ...

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

کسي جدول بازي هاي جام حذفي را داره؟

فولاد با برنده استقلال _ راه آهن داره. برندشون میاد فینال.
این طرف هم ما با برنده پگاه _ صنایع اراک داریم، اگه ببریم بعدش با برنده برق _ شاهین بوشهر داریم. برنده میره فینال.

خبر 2 امتیاز هم که معتبره. منبع: تمام خبرگزاری ها.
این جور که معلومه ما بعد از بازی با پاس، 2 تا بازی تو لیگ قهرمانان داریم که با احتساب اونا، 3 ماه تموم میشه. پس عملا این بخشش 1 ماه هیچ فرقی برا ما نکرد!!!
فقط اسمش بخششه.
بازی با ذوب هم سپاهان میزبانه که فکر کنم خارج اون 3 ماه هم بیفته.
برا دیدن همه موارد فوق: برنامه بازی ها، خبر، دیدن صدرنشینی سپاهان، برنامه حذفی برید به سایت:
Iransport.net

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
اینا با این بخشش 2 امتیاز خواستند یه جوری به سپاهان ترحم کنند. از این ترحمهایی که حال آدم را به هم میزنه. کم نمیکردند بهتر بود.
اگه قرار باشه سپاهان قهرمان بشه، کاش با بالای 2 امتیاز اختلاف قهرمان بشه که بعداً هی این 2 امتیاز را توی سرمون نزنند :hmm:

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
اینا با این بخشش 2 امتیاز خواستند یه جوری به سپاهان ترحم کنند. از این ترحمهایی که حال آدم را به هم میزنه. کم نمیکردند بهتر بود.
اگه قرار باشه سپاهان قهرمان بشه، کاش با بالای 2 امتیاز اختلاف قهرمان بشه که بعداً هی این 2 امتیاز را توی سرمون نزنند :hmm:

الان تو اخبار گفت که ساکت اعلام کرده که همچنان به کسر 3 امتیاز معترضند و به فیفا شکایت کردند.
دمش گرم. تو این بی عدالتی لیگ ایران، حقتو باید با شکایت به مراجع عادل غیر ایرانی (بخونید غیر استقلالی پرسپولیسی!) پس بگیری.
یک دهنی از این شاه حسینی سرویس کنیم.
ای ول ای ول. داش ساکتو ای ول.

بالا