امروز مصاحبه ی آقای ساکت رو در اخبار رادیو گوش میدادم...
یه چیزاییش یادم مونده که بازگو میکنم...
آقای ساکت:
" ما به دلیل ، کسر 3 امتیاز ، همچنان معترضیم و و اعتراض خود را به صورت کتبی برای فیفا ( نه AFC) ارسال کرده ایم..
هیچ قانونی وجود نداره ، که از تیمی امتیازی کسر بشه ....
به دلیل سهل انگاری ، نیروی انتظامی ، یه اتفاقاتی قبل از شروع بازی ( نه در حین بازی و بعد بازی) افتاده که نه بازیکن ، نه کادر فنی ، نه مساله ای برای مربی تیم ها و پرسنل تیم ها بوجود اومده که بخوان امتیاز کم کنن....
در مورد مساله ی اخلاقی پیرامون آن سرباز هم گفت...
ما تا کنون تمام تلاش خودمان را برای درمان حادثه دیده ، انجام داده ایم...
60 میلیون تومان ، به حساب این سرباز واریز شده...
160 میلیون تومان ، برای مداوا در خارج کشور ( آلمان)، هم تخصیص داده شده..
امکان اشتغال این سرباز در مجتمع فولاد مبارکه هم فراهم آمده...
"
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
من به قاطعیت آقای ساکت هیچ شکی ندارم ....
و مطمئنم ، که بیخود و بی جهت برای دل خوش کردن هوادار مثل مدیران بعضی تیمها ، حرفی نمیزنه....
و یقین دارم اگر کار به فیفا بکشه ، 3 امتیاز سپاهان رو که کم میکنن ، هیچ ، شاید منجر به برکناری خیلی از مسولین صرفاً سیاسی و ناعادل که اسم نمیارم از فوتبال مملکت هم بشه...
یه چیزاییش یادم مونده که بازگو میکنم...
آقای ساکت:
" ما به دلیل ، کسر 3 امتیاز ، همچنان معترضیم و و اعتراض خود را به صورت کتبی برای فیفا ( نه AFC) ارسال کرده ایم..
هیچ قانونی وجود نداره ، که از تیمی امتیازی کسر بشه ....
به دلیل سهل انگاری ، نیروی انتظامی ، یه اتفاقاتی قبل از شروع بازی ( نه در حین بازی و بعد بازی) افتاده که نه بازیکن ، نه کادر فنی ، نه مساله ای برای مربی تیم ها و پرسنل تیم ها بوجود اومده که بخوان امتیاز کم کنن....
در مورد مساله ی اخلاقی پیرامون آن سرباز هم گفت...
ما تا کنون تمام تلاش خودمان را برای درمان حادثه دیده ، انجام داده ایم...
60 میلیون تومان ، به حساب این سرباز واریز شده...
160 میلیون تومان ، برای مداوا در خارج کشور ( آلمان)، هم تخصیص داده شده..
امکان اشتغال این سرباز در مجتمع فولاد مبارکه هم فراهم آمده...
"
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
من به قاطعیت آقای ساکت هیچ شکی ندارم ....
و مطمئنم ، که بیخود و بی جهت برای دل خوش کردن هوادار مثل مدیران بعضی تیمها ، حرفی نمیزنه....
و یقین دارم اگر کار به فیفا بکشه ، 3 امتیاز سپاهان رو که کم میکنن ، هیچ ، شاید منجر به برکناری خیلی از مسولین صرفاً سیاسی و ناعادل که اسم نمیارم از فوتبال مملکت هم بشه...