• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لیگ برتر فوتبال ایران**لیگ هفتم** ، نتایج و بحث

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
سپاهانیای عزیز ورودتون به بازی فیفا رو تبریک عرض میکنم!

اگر این خبر واقعیت داشته باشه و واقعا شکایت کرده باشن روزای خوشی در انتظار سپاهان و مدیر عاملش خواهد بود.

به قول طرفدارای سپاهان هم که میگفتن فیفا دیگه فدراسیون فوتبال ایران نیست که همه چیز رو زیر سیبیلی رد کنه. پس اگر واقعا شکایت کنن باید روزای خوبی رو برای سپاهان پیش بینی کرد!

مطمئن باشید قضیه به فیفا بکشه سپاهان ضرر میکنه
امیدوارم حق سرباز عزیز پایمال نشه

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یه نفر یه حرفی میزد که اگه شیرین فراز از لیگ بره اونوقت جدول کلا تغییر می کنه و امتیازهایی که تیمها از شیرین فراز گرفتن محسبه نمیشه و خوب مثلا استقلالی که هر دو بازی رفت و برگشت رو برده ۶ امتیاز ازش کم میشه. این قضیه تا چه حد صحت داره؟

سال 76 هم پرسپولیس از لیگ آزادگان بنا به دلایلی کنار کشید و امتیازاتی که کسب کرده بود یا از دست داده بود کلا حذف شد. یعنی مثلا اگر لیگ با n تیم انجام میشده از اول امتیازات رو بر حسب 1-n حساب میکنن و کلا اون امتیازات رو کنار میذارن.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اه اگه اینطوری باشه و شیرین فراز کنار بره به نفع ما میشه

از تیمهایی مثل استقلال 3 امتیاز کم میشه از پرسپولیس 1 امتیاز ........

مگه نه ؟!؟!؟!

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
ما پدرمون در میاد
از ما ۶ امتیاز کم میشه. اینجوری که بوش میاد جدیه تمرین و اینام رو تعطیل کردن
2753.gif

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
in lige irano daresho takhte konan behtare .. yani che ke yedafe ye bashgah miyad mige man nistam .. pas taklife emtiyaza chi mishi??? yani oni ke borde ya mosavi karde ya bakhte ba ham barabarand??? vaghean ke kheyli maskharas

چون انصراف این تیم یک ضعف هست و توی بدنه اجرایی کشور هیچگونه ضعفی نیست فکر نمیکنم با این انصراف موافقت بشه! حتما دو روز دیگه دولت به استانداری کرمانشاه میگه با اینا همکاری کنن...

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اشکال نداره!

امسال قرار بر این شده که به هر نحوی شده از همه ی تیما امتیاز کسر بشه!! :دی

دیدن بهونه ای واسه امتیاز کم کردن از تیمای دیگه ندارن به تیمای لیگ گفتن خودتون داوطلبانه یکی رو بندازید بیرون که از بقیه امتیاز کم کنیم!!

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
نتایج بازی های امروز:

صنعت نفت 2 پيكان 1
سپاهان 2 ذوب آهن 2
برق 1 استقلال اهواز 1
سايپا 2 ملوان 1
ابومسلم 1راه آهن 0
استقلال تهران 0 صبا باتری 0

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
نتایج بازی های امروز:

صنعت نفت 2 پيكان 1
سپاهان 2 ذوب آهن 2
برق 1 استقلال اهواز 1
سايپا 2 ملوان 1
ابومسلم 1راه آهن 0

ديروز كه همه رقبا براي پرسپوليس بازي كردند . واقعا دست همگي درد نكنه .

اميدوارم پرسپوليس هم يكشنبه با يك برد قاطعانه جواب محبت همگي رو بده . :دي

پرسپوليس رو عشقه ....

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ديروز كه همه رقبا براي پرسپوليس بازي كردند . واقعا دست همگي درد نكنه .

اميدوارم پرسپوليس هم يكشنبه با يك برد قاطعانه جواب محبت همگي رو بده . :دي

پرسپوليس رو عشقه ....

126fs423678.gif

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سرمربي تيم فوتبال سپاهان:
قـــول كسب هيچ جامـي را نداده‌ام
جادوگر نيستم كه با اين شرايط نتيجه بگيريم

خبرگزاري دانشجويان ايران - اصفهان
سرويس: ورزشي - فوتبال

تيم فوتبال سپاهان اصفهان يكي از نمايندگان ايران در ليگ قهرمانان آسيا در مقابل همشهري‌اش تن به يك تساوي دو بر دو داد. نتيجه‌اي كه در آخرين لحظات براي سپاهان به دست آمد. سرمربي برزيلي تيم سپاهان بعد از اين تساوي، گفت: شروع بسيار بدي داشتيم و همين باعث شد كه در نهايت نتوانيم نتيجه‌ي مورد نظر را به دست آوريم، البته اين نتيجه به دليل بازي‌هاي فشرده‌اي است كه بازيكنانم انجام مي‌دهند. بازيكنانم مثل ماشين خستگي‌ناپذير نيستند بنابراين طبيعي است كه بازي خيلي خوبي انجام نداده باشيم.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) از اصفهان، ژوران ويرا، در جمع خبرنگاران افزود: مهاجمانم تنها به فكر اشتباهات حريف بودند كه به دروازه‌ي ذوب آهن نزديك شوند. بايستي از بازيكنانم بخواهم كه براي ايجاد موقعيت تنها به فكر اشتباهات حريف نباشند و خود براي رسيدن به دروازه تلاش كنند.

وي با بيان اين مطلب كه در يك ماه اخير سپاهان هفت بازي خارج از خانه برگزار كرده، افزود: در اين هفت بازي صاحب چهار پيروزي، يك تساوي و دو شكست شده‌ايم و اين براي سپاهان قدرتمند چندان خوب نيست با اين حال من جادوگر نيستم كه بخواهم با اين وضعيت، بهترين نتايج را به دست آورم.

سرمربي برزيلي سپاهان، گفت: درست است كه تيم عراق را قهرمان جام ملت‌هاي آسيا كردم اما، اين دليل نمي‌شود كه در هر تيمي كه باشم جام قهرماني به دست آورم در مورد سپاهان نيز اين قضيه صدق مي‌كند و به هيچ‌كس قول قهرماني در هيچ يك از سه جام ليگ قهرمانان آسيا، ليگ برتر و جام حذفي نمي‌دهم.

ويرا تصريح كرد: از شكست بيزارم و در اين سه جام تمام تلاش خودش را براي كسب موفقيت به كار خواهد بست.

وي در پايان درمورد ديدار مقابل الاتحاد سوريه در ليگ قهرمانان آسيا، گفت: در اين بازي براي بردن به ميدان مي‌رويم و به كسب نتيجه‌اي غير از پيروزي فكر نمي‌كنیم.

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
راستی دیشب هم اخبار ورزشی گفت که مدیرعامل شیرین فراز گفته با وجود مشکلات مالی زیاد شیرین فراز فقط بخاطر علاقه ی شدید مردم کرمانشاه به این تیم رقابتها رو ادامه میدن ولی از دستگاههای دولتی درخواست کمک مالی کرد.

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال راه‌آهن تهران در پي شكست مقابل ابومسلم مشهد از سمت خود كناره‌گيري كرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري فارس اكبر ميثاقيان كه از چندي پيش زمزمه‌هايي مبني بر جدايي وي از راه‌آهن به گوش مي‌رسيد امروز رسما از استعفاي خود خبرداد.
وي در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اين خصوص اظهار داشت: به تيم راه‌آهن علاقه ويژه‌اي دارم اما شرايط فعلي ايجاب مي‌كند كار را با كس ديگري بسپارم تا شايد شوكي به تيم وارد كنم.
وي ادامه داد: امروز به مديرعامل باشگاه اعلام كردم كه كنار‌گيري من به سود هر دو طرف است و از فردا در تمرينات شركت نخواهم كرد.
وي در پايان گفت: به راه‌آهن عادت كرده بودم و شخصا علاقه‌اي به جدايي ندارم اما براي كمك به تيم مجبور به كناره‌گيري شدم. اميدوارم با رفتن من بدشانسي‌ها هم دست از سر تيم بردارد و تيم خوب راه‌آهن به جايگاه اصلي‌اش برسد.

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
نصيرزاده:توپ از خط عبور نكرد
گل پاس همدان صحيح نبود

خبرگزاري فوتبال ايران- هوشنگ نصيرزاده در خصوص صحنه جنجالي ديدار پرسپوليس و پاس همدان كه گل تيم ميهمان مردود اعلام شد، گفت: تمامي آنهايي كه فوتبال را به صورت عمومي دنبال مي‌كنند، معتقدند اين توپ از خط دروازه رد شده اما تصوير چنين موضوعي را ثابت نمي‌كرد.

وي در گفت‌وگو با خبرگزاري فوتبال ايران با بيان اين مطلب اظهار داشت: ضربه اول يدالله اكبري بعد از برخورد به ديرك دروازه روي زمين فرود آمد. در تصاوير آهسته تلويزيوني كه براي اثبات به ثمر رسيدن گل چندين بار تكرار شد، به دليل آنكه تكنولوژي آهسته كردن تصاوير به صورت بسيار پيشرفته وجود ندارد، نمي‌توان به صورت قاطعانه در رابطه با نتيجه اين توپ اظهارنظر كرد.
نصيرزاده در ادامه گفت: توپ هنگام آهسته كردن تصاوير به صورت كشيده شده شبيه توپ راگبي درمي‌آيد و به همين دليل موقعي كه روي خط فرود مي‌آيد، در تصاوير تلويزيوني كاملا مشخص نيست كه بخش كشيده شده توپ آيا به داخل دروازه بوده يا روي خط.
وي تاكيد كرد: در قانون 10 فوتبال بايد توپ به طور كامل از خط عبور كند. شبيه قطعات موزائيك كه كنار هم چيده شده، كمك‌داور بايد توپ و خط را كاملا مجزا ببيند. در تصاويري كه پخش شد، بيشتر بخش توپ وارد دروازه شد كه در نگاه تماشاگر غيرحرفه‌اي آن را گل به حساب مي‌آورند ولي بخشي از شكم توپ روي خط عبور نكرده كمك‌داور كه فقط 5/16 متر با صحنه فاصله داشت، بهتر از هر كسي مي‌توانست تصميم‌گيري كند.
نصيرزاده افزود: فراموش نكنيد اين‌گونه صحنه‌ها در فوتبال جهان بارها تكرار شده و فيفا نيز براي رفع هرگونه مشكل با مهندسان الكترونيك و شركت آديداس قراردادهاي مجزا امضا كرده كه توپ‌هاي هوشمندي بسازند تا هرگاه به طور كامل از خط عبور مي‌كنند، توسط تراش‌هاي به كار رفته درون آن به داور مسابقه از طريق فركانس‌ها هشدار بدهند. اين صحنه آخرين تصوير جنجالي نخواهد بود و بارها نيز تكرار مي‌شود. به نظر من تيم داوري قضاوت قابل قبولي را ارائه كرد و صحنه‌اي وجود نداشت كه قابل بحث باشد.
نصيرزاده در پايان با اشاره به اين موضوع كه برخي معتقدند او معمولا برخلاف ديگر كارشناسان اظهارنظر مي‌كند، گفت: نه‌تنها در اين رابطه اكثر كارشناسان با ما هم‌عقيده هستند، بلكه اين نكته را نبايد فراموش كنيد كه بلافاصله بعد از پايان مسابقه ما نظرات خود را به رسانه‌ها ارائه مي‌دهيم و تا زمان چاپ آنها در نشريات از اظهارنظر هيچ‌يك از همكاران خود مطلع نيستم، به همين دليل چنين شائبه‌اي وجود ندارد كه نظرات من تعمدي برخلاف سايرين است

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با این تغییراتی که در ساخت اسکلت دروازه دادند...
توپ یا داخله و یا خارج ، یعنی حد وسطی وجود نداره....
چون تصویر برداری از بالا بود ، به راحتی میشد تشخیص داد که توپ کجا فرود آمده .....
نمیدونم این کمک داور که 1 متری صحنه بود ،و 100 در صد دیده بود ، اول گل رو درست اعلام کرد ، بعد نظرش عوض شد با بحث هایی که بازیکنان باهاش کردند....
خدا به داد لیگ برسه با این داوری متذلذل......

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
با این تغییراتی که در ساخت اسکلت دروازه دادند...
توپ یا داخله و یا خارج ، یعنی حد وسطی وجود نداره....
چون تصویر برداری از بالا بود ، به راحتی میشد تشخیص داد که توپ کجا فرود آمده .....
نمیدونم این کمک داور که 1 متری صحنه بود ،و 100 در صد دیده بود ، اول گل رو درست اعلام کرد ، بعد نظرش عوض شد با بحث هایی که بازیکنان باهاش کردند....
خدا به داد لیگ برسه با این داوری متذلذل......
منم اون چیزی که دیدم نشون میداد گل رد شده حالا امشب واضح تر تو 90 نشون میده یا گل بوده یا نبوده.

ولی با اون قسمت از حرفت که میگی با حرف های اونا گل رو مردود اعلام کرده قبول ندارم چون ضربه دوم که اکبری زد طبق قانون گل محسوب نمیشه ولی ضربه اول هم کمک داور اصلا گل اعلام نکرد که بخواد با حرف های پرسپولیسی ها مردود اعلامش کنه.

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
نتایج بازی های امروز:

صنعت نفت 2 پيكان 1
سپاهان 2 ذوب آهن 2
برق 1 استقلال اهواز 1
سايپا 2 ملوان 1
ابومسلم 1راه آهن 0

ادامه نتایج

شیرین فراز 0 مس 3
پرسپولیس1 پاس 1
پگاه0 مقاومت 1

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
منم اون چیزی که دیدم نشون میداد گل رد شده حالا امشب واضح تر تو 90 نشون میده یا گل بوده یا نبوده.

ولی با اون قسمت از حرفت که میگی با حرف های اونا گل رو مردود اعلام کرده قبول ندارم چون ضربه دوم که اکبری زد طبق قانون گل محسوب نمیشه ولی ضربه اول هم کمک داور اصلا گل اعلام نکرد که بخواد با حرف های پرسپولیسی ها مردود اعلامش کنه.
نمیدونم سهیل جان...
توی اون صحنه که کمک داور رو نشون نداد ولی قاعدتاً از اون فاصله بعیده ندیده باشه توپ گل شده یا نه ، مگر اینکه روی خط نبوده باشه و یا حواسش به حرکت دروازه بان بوده ...
منم فکر کنم ، کلاً حواس داور یه لحظه رفت روی ضربه ی دوم و گویا اعتراضات مال همین ضربه بوده...

عجیب بود که پاسی ها هیچ اعتراضی نکردند...

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

ببخشید من متوجه قسمت دوم صحبت هاتون نشدم...
فکر کنم سو تفاهم پیش اومده...
من منظورم این نبود که کمک داور گل یه ضرب رو درست اعلام کرد و بعدش پشیمون شد ، بلکه منظورم این بود که کمک داور بعد از اون ضربه ی دوم ، پرچم خودش رو به نشانه ی صحت گل بالا برد ، بعداً بازیکنان ، رفتند بهش قانون رو متذکر شدند ، بعد دید اعتراض منطقیه و گل رو مردود اعلام کرد...

منظورم از تذلذل فراموشی قوانین پیش پا افتاده توسط یک کمک داور بود...

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
نمیدونم سهیل جان...
توی اون صحنه که کمک داور رو نشون نداد ولی قاعدتاً از اون فاصله بعیده ندیده باشه توپ گل شده یا نه ، مگر اینکه روی خط نبوده باشه و یا حواسش به حرکت دروازه بان بوده ...
منم فکر کنم ، کلاً حواس داور یه لحظه رفت روی ضربه ی دوم و گویا اعتراضات مال همین ضربه بوده...

عجیب بود که پاسی ها هیچ اعتراضی نکردند...

پاسی ها فکر کنم حواسشون رفت به ضربه دوم اکبری یادشون رفت به اولی اعتراض کنن:lol:

ببخشید من متوجه قسمت دوم صحبت هاتون نشدم...
فکر کنم سو تفاهم پیش اومده...
من منظورم این نبود که کمک داور گل یه ضرب رو درست اعلام کرد و بعدش پشیمون شد ، بلکه منظورم این بود که کمک داور بعد از اون ضربه ی دوم ، پرچم خودش رو به نشانه ی صحت گل بالا برد ، بعداً بازیکنان ، رفتند بهش قانون رو متذکر شدند ، بعد دید اعتراض منطقیه و گل رو مردود اعلام کرد...

منظورم از تذلذل فراموشی قوانین پیش پا افتاده توسط یک کمک داور بود...

آها من اول یه جور دیگه فکر کردم :پی

اینی که میگی رو نمیدونم ولی فکر کنم از اول هم گل اعلام نکرد پاسی ها یهویی خوشحال شدن :پی
چون داور وسط فکر کنم میخواست اعلام گل کنه( شاید فکر کرده بود توپ به کسی خورده) داور کنار بهش گفت بیا بعد که با هم صحبت کردن گل رو نپذیرفت.
حالا امشب 90 مشخص میکنه که اول اعلام گل شده بود یا نه :دی

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
پاسی ها فکر کنم حواسشون رفت به ضربه دوم اکبری یادشون رفت به اولی اعتراض کنن:lol:

آها من اول یه جور دیگه فکر کردم :پی

اینی که میگی رو نمیدونم ولی فکر کنم از اول هم گل اعلام نکرد پاسی ها یهویی خوشحال شدن :پی
چون داور وسط فکر کنم میخواست اعلام گل کنه( شاید فکر کرده بود توپ به کسی خورده) داور کنار بهش گفت بیا بعد که با هم صحبت کردن گل رو نپذیرفت.
حالا امشب 90 مشخص میکنه که اول اعلام گل شده بود یا نه :دی
من چون دقایق آخر بازی رو دیدم ، مطمئن بودم ، در برنامه ی 90 هم نشان داد و واقعاً این تذلذل داوری جای تاسف داره...

جالبه ، پنالتی علاوه بر اینکه گل بوده ، ولی اگر گل هم نمیشد باید تجدید میشد....

حتی داور به این قضیه هم توجه نکرد....

نمیدونم اگه خرسندی اعتراض نمیکرد ، این داور باز هم قانون دو ضرب رو فراموش میکرد و نتیجه 2-1 میشد؟؟؟

بالا