• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید دوربین SLR زیر 900 تومن

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
سلام دوستان

من میخوام یه دوربین SLR خریداری کنم و از همه مهمتر سرعت و شفافیت ِ عکس هست ...
آقای لرد آف پرشیا به من دو گزینه رو پیشنهاد کردند :

Canon EOS400D و Sony a100 ( آلفا 100 )

اما من از دیگر دوستان هم مشاوره ای میخواستم که نظرشون چه دوربینی هست ؟ چون مثکه اینا Live View ندارن و توی مانیتورشون چیزی نمیشه دید ...

ممنون

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام دوستان

من میخوام یه دوربین SLR خریداری کنم و از همه مهمتر سرعت و شفافیت ِ عکس هست ...
آقای لرد آف پرشیا به من دو گزینه رو پیشنهاد کردند :

Canon EOS400D و Sony a100 ( آلفا 100 )

اما من از دیگر دوستان هم مشاوره ای میخواستم که نظرشون چه دوربینی هست ؟ چون مثکه اینا Live View ندارن و توی مانیتورشون چیزی نمیشه دید ...

ممنون

تا جایی که من میدونم توی این قیمت دوربین SLRای که لایو ویو داشته باشد، نیست.

برای خرید به لنزهایی که مد نظرتون هست هم توجه کنید، مثلا لنز کیت 400d کنن هم کیفیت خوبی نداره و هم رنج کمی داره. (55-18)
d80 نیکون هم با لنز 135-18 خیلی مناسب هست، این لنز کیت به لحاظ کیفیت و رنج در سطح خوبی است. البته نمیدونم قیمتش چند درمیاد. فکر کنم الان زیر 900 تومن باشه.

خلاصه باید نیازهاتون رو اولویت بندی کنید، ببینید نوع عکاسیتون چی هست، به چه لنزی احتیاج دارید و . . .
مثلا 400d نسبت به آلفا 100 سونی نویز خیلی کمتری داره، اما سونی لرزشگیر روی بدنه داره، d80 با لنز کیت خوبی ارائه میشه، باید ببینید کدامیک بیشتر با نیازهای شما همخوانی دارد.

اما سوالی که اول باید به آن جواب بدید، اینه: آیا واقعا SLR لازم دارید؟ چون هزینه های SLR تنها به بدنه و لنز کیت خلاصه نمیشه و برای داشتن رنجی در حد دوربینهای SLR-LIKE خیلی بیشتر از قیمت دوربین باید هزینه لنز کنید و این امر هم حجم و هم وزن تجهیزات عکاسیتون رو بالا میبره، به این امر فکر کنید.
موفق باشید

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
تا جایی که من میدونم توی این قیمت دوربین SLRای که لایو ویو داشته باشد، نیست.

برای خرید به لنزهایی که مد نظرتون هست هم توجه کنید، مثلا لنز کیت 400d کنن هم کیفیت خوبی نداره و هم رنج کمی داره. (55-18)
d80 نیکون هم با لنز 135-18 خیلی مناسب هست، این لنز کیت به لحاظ کیفیت و رنج در سطح خوبی است. البته نمیدونم قیمتش چند درمیاد. فکر کنم الان زیر 900 تومن باشه.

خلاصه باید نیازهاتون رو اولویت بندی کنید، ببینید نوع عکاسیتون چی هست، به چه لنزی احتیاج دارید و . . .
مثلا 400d نسبت به آلفا 100 سونی نویز خیلی کمتری داره، اما سونی لرزشگیر روی بدنه داره، d80 با لنز کیت خوبی ارائه میشه، باید ببینید کدامیک بیشتر با نیازهای شما همخوانی دارد.

اما سوالی که اول باید به آن جواب بدید، اینه: آیا واقعا SLR لازم دارید؟ چون هزینه های SLR تنها به بدنه و لنز کیت خلاصه نمیشه و برای داشتن رنجی در حد دوربینهای SLR-LIKE خیلی بیشتر از قیمت دوربین باید هزینه لنز کنید و این امر هم حجم و هم وزن تجهیزات عکاسیتون رو بالا میبره، به این امر فکر کنید.
موفق باشید
با تشکر ، راستش من همه ی شیپ های دوربین رو امتحان کردم ، هیچ کدوم راضی کننده نبود ...

به همین خاطر احساس کردم جز SLR هیچ راهی نیست

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
سلام مانوئل جان...

در تاپیک مشاوره برای خرید دوربین کمی بحث شد .... نتیجه اینکه شما کلا 2 گزینه دارید ... نیکن و کانن... به گفته دوستان در دوربین های فشرده (زیر 400) کانن حرف اول را میزنه... اما در مورد SLR ها نیکن با امکانات و کیفیت بهتر قیمت پایین تری از مدل های هم سطح کاننی اش داره...
نیکن دی40 , 60 و 80 هست .... در سایت دیجی کالا و سایت خانه دیجیتال قیمت ها رو دارن... D40 کیت 520 تومنه...قیمت اش خیلی عالیه...میتونی اینو بگیری و بقیه بودجه ات رو لنز بگیری... D60 که دوربین جدیدی ه (ژانویه به بازار اومده) یک سری امکانات جدید مثل پاک کننده گرد و غبار و لرزشگیر و ... داره قیمت اش حدود 700 تومنه ... و D80 هم که همه حرفه ای ها میشناسنش... امتحان اش رو کاملا پس داده و قیمت کیت اش حدود 1000 تا 1100 میباشد... کانن هم همونطور که گفتی ... 350D , 400 و فکر کنم مدل جدید 450 هست...

ما هرچی میدونیم از دوستان PT ه ... امیدوارم اینور هم سری بزنن....

سایت ها :
http://www.digihouse.ir
http://www.digikala.com/
کانن با گارانتی نور نگار به علاوه ی بیمه پیشنهاد میشه...

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
بهترین کار اینه که اگر واقعا می خوای slr بگیری یه کم بودجه تو زیاد کنی
تو اگه d40 نیکون هم بخوای بگیری باید پول سه پایه و کیف و باتری اضافه و کارت حافظه و...
رو بسته به دلخواهت کنار بزاری! با این پول مطمئنا لنز خوبی نمی تونی بگیری!

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
بهترین کار اینه که اگر واقعا می خوای slr بگیری یه کم بودجه تو زیاد کنی
تو اگه d40 نیکون هم بخوای بگیری باید پول سه پایه و کیف و باتری اضافه و کارت حافظه و...
رو بسته به دلخواهت کنار بزاری! با این پول مطمئنا لنز خوبی نمی تونی بگیری!
خب احتمالا" نتونم ...

با این حساب شما یه پکیج کامل رو معرفی کنید و از همه نظر به نفعم باشه ...

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
خب احتمالا" نتونم ...

با این حساب شما یه پکیج کامل رو معرفی کنید و از همه نظر به نفعم باشه ...

پکیج؟ اگه همه چیزو بخوای اعم از فلاش و دوربین و پایه و باطری و شارژر ( در صورت نیاز) و رنج لنزات هم بدونی و بخوای بخری سر جمع با 900 چوق فقط 3 تا گزینه داری .. همون دی 40 یا دی 60.. کنون 350.. و گرینه ای اخر هم از سامسونگ ( پنتکس در واقع سری 100).. دستت اگه کوچیکه با 350 کنون راحت نخواهی بود.. بهترین سرعت رو پنتکس داره مخصوصا کانتینیوس شات.. داینامیک رنج هم تقریبا نیکون..و از نظر تکنولوژی کنون ... قیمت لنز ها و فراوونی لنز ها هم معمولا تو ایران نیکون وضعش بهتره.. ولی با همه اراجیف بالا من جات بودم میرفتم سراغ امثال فوجی 9600.. چراشو برات وقتی میگم که خواسته هاتو از دوربین بگی.. امکان نداره خواسته هات برای اولین SLR انقدر پایین باشه که دی 40 یا 350 دی رضایت بدی..

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
پکیج؟ اگه همه چیزو بخوای اعم از فلاش و دوربین و پایه و باطری و شارژر ( در صورت نیاز) و رنج لنزات هم بدونی و بخوای بخری سر جمع با 900 چوق فقط 3 تا گزینه داری .. همون دی 40 یا دی 60.. کنون 350.. و گرینه ای اخر هم از سامسونگ ( پنتکس در واقع سری 100).. دستت اگه کوچیکه با 350 کنون راحت نخواهی بود.. بهترین سرعت رو پنتکس داره مخصوصا کانتینیوس شات.. داینامیک رنج هم تقریبا نیکون..و از نظر تکنولوژی کنون ... قیمت لنز ها و فراوونی لنز ها هم معمولا تو ایران نیکون وضعش بهتره.. ولی با همه اراجیف بالا من جات بودم میرفتم سراغ امثال فوجی 9600.. چراشو برات وقتی میگم که خواسته هاتو از دوربین بگی.. امکان نداره خواسته هات برای اولین SLR انقدر پایین باشه که دی 40 یا 350 دی رضایت بدی..
ممنونم وحید جان ...

راستش من انتظاراتم بالا هست اما دیگه سمای پرو هم نیستم ...

میخوام اولین تجربه م از SLR تلخ نباشه ... شات های خیلی نزدیک و لانگ شات های هنری رو خیلی دوست دارم ...

زیادم از عکس برداری سر در نمیارم ولی با هر چیزی کار کردم بهتر از تئوریش جواب گرفتم واسه همین میخوام خودم رو در مقابل عمل انجام شده قرار بدم ....

نمیدونم چیارو باید بگم ؟

اگه خودتون سوال های مهمی رو مد نظر دارید بفرمایید ...

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
ممنونم وحید جان ...

میخوام اولین تجربه م از SLR تلخ نباشه ... شات های خیلی نزدیک و لانگ شات های هنری رو خیلی دوست دارم ...

زیادم از عکس برداری سر در نمیارم ولی با هر چیزی کار کردم بهتر از تئوریش جواب گرفتم واسه همین میخوام خودم رو در مقابل عمل انجام شده قرار بدم ....

نمیدونم چیارو باید بگم ؟

والا منم عکاس نیستم.. ولی انقدر عکاس دور برم هست مغزم ضربه خورده:دی.. این توقعی که مشا داری ماکرو هم لحاظ کردی به 1 قرون 2 زار سروته اش جمع نمیشه.. از قدیم گفتن عکاس بی پول دنبال ماکرو با همون SLI-Like سر کنه بیتره:دی.. برد 1 9600 بخر با ات و اشغالاش برات 500 اب میخوره ولی در عوض فرصت داری 1 سال باهاش وربری و رنج مورد علاقتو پیدا کنی و بعد انتخاب کنی..

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
والا منم عکاس نیستم.. ولی انقدر عکاس دور برم هست مغزم ضربه خورده:دی.. این توقعی که مشا داری ماکرو هم لحاظ کردی به 1 قرون 2 زار سروته اش جمع نمیشه.. از قدیم گفتن عکاس بی پول دنبال ماکرو با همون SLI-Like سر کنه بیتره:دی.. برد 1 9600 بخر با ات و اشغالاش برات 500 اب میخوره ولی در عوض فرصت داری 1 سال باهاش وربری و رنج مورد علاقتو پیدا کنی و بعد انتخاب کنی..
اینجور که پیداست باید یه کامپکت G9 کنن بخرم و خیالمو راحت کنم تا بودجه بره بالا ...

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
اینجور که پیداست باید یه کامپکت G9 کنن بخرم و خیالمو راحت کنم تا بودجه بره بالا ...

حالا هی بیا پایینتر:دی .. F50-51 فوجی و P5100 نیکون بهترند .. اصلا فقکر این دوربین های بچه بازی کنون رو نکن.. اینارو فقط برای خانوم های ای کیو زیر 70 طراحی میکنند..

Sama01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چون بحثش پیش اومد، من هم نظر می‌دم.
اگر دلیل موجهی برای خرید slr ندارید، اصلا سمت slr نیاید. دردسر‌های خاص خودش رو داره. از هزینه گرفته تا کار کردن با چنین دوربین‌هایی فقط می‌تونه در شرایطی پذیرفته بشه که عکاس، به خروجی آن‌ها نیاز داشته باشه.
خرید slr مساوی با شروع هزینه کردن‌ است. و همین‌طور صرف وقت بیشتر برای عکاسی.

خلاصه اینکه اگر دلیل موجهی برای خرید slr ندارید، اصلا سمت slr نیاید.

Sama01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنونم وحید جان ...

نمیدونم چیارو باید بگم ؟

من پیشنهاد می‌کنم یک slr-like بخرید و سعی کنید مفاهیم عکاسی (شامل اصول هنر‌های تصویری و همین‌طور شناخت دوربین و اجزای آن و نحوه استفاده از آن‌ها و کاربر هر یک) را فرا بگیرید.
بعد از دو سال، اگر احساس کردید که نیاز به پیش‌رفت امکانات دارید، با توجه به نیازتان، slr خریداری کنید. ضمن این که در این مدت احتمالا با عکاسان بیشتری تعامل خواهید داشت و با نقاط قوت و ضعف هر برند (کانن، نیکون، سونی و ...) بهتر آشنا می‌شوید.
من خیلی افراد را دیده ام که slr خریده‌اند. ولی حتی از عکاسی زده شده‌اند. slr را بگذارید برای وقتی که قصد جدی برای عکاسی داشتید و دانش و معلوماتتان هم به یک حد‌اقل‌هایی رسیده باشد.

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
من پیشنهاد می‌کنم یک slr-like بخرید و سعی کنید مفاهیم عکاسی (شامل اصول هنر‌های تصویری و همین‌طور شناخت دوربین و اجزای آن و نحوه استفاده از آن‌ها و کاربر هر یک) را فرا بگیرید.
بعد از دو سال، اگر احساس کردید که نیاز به پیش‌رفت امکانات دارید، با توجه به نیازتان، slr خریداری کنید. ضمن این که در این مدت احتمالا با عکاسان بیشتری تعامل خواهید داشت و با نقاط قوت و ضعف هر برند (کانن، نیکون، سونی و ...) بهتر آشنا می‌شوید.
من خیلی افراد را دیده ام که slr خریده‌اند. ولی حتی از عکاسی زده شده‌اند. slr را بگذارید برای وقتی که قصد جدی برای عکاسی داشتید و دانش و معلوماتتان هم به یک حد‌اقل‌هایی رسیده باشد.
بهترین SLR-Like ها کدوم ها هستند ...

ممنون از نظرتون

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
بهترین SLR-Like ها کدوم ها هستند ...

ممنون از نظرتون

بهترین با گرونترین با خوشقیمترین فرق دارن هر 3 تا...تو ایران معمولا همه بین Fuji 9600 و پاناسونیک FZ50 یکی رو میخرند و اگه قیمتا مقایسه کنی FZ50 با وسایل حدود 600 و 9600 حدود 500 اب میخوره..

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
دوستان با بالا بردن بودجه ، تصمیم گرفته شد Canon 40d بخرم ... با لنز کیت 18-135 در میاد 1650

تو این رنج چی هست دیگه ؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
دوستان با بالا بردن بودجه ، تصمیم گرفته شد Canon 40d بخرم ... با لنز کیت 18-135 در میاد 1650

تو این رنج چی هست دیگه ؟

بابا مایه دار.. یه لنز ماکرو هم بخر دیگه تو که داری خرجو میکنی.. راستی کدوم لنز 18-135 میخوای بخری؟

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
نمیدونم ، روشه ...

والا ماکرو رو باید بذارم بعدا" ... دیگه جرئت ندارم خرج کنم تا چند وقت ...

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344

تو این رنج چی هست دیگه ؟
بابا مایه دار! مبارکه!
به نظر من میتونی یه d80 بگیری بقیه پولت رو بزاری برای لنز! فکر می کنم d80 تموم چیزی که شما بخوای
برات براورده کنه! البته فقط یه پیشنهاد بود !

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
بابا مایه دار! مبارکه!
به نظر من میتونی یه d80 بگیری بقیه پولت رو بزاری برای لنز! فکر می کنم d80 تموم چیزی که شما بخوای
برات براورده کنه! البته فقط یه پیشنهاد بود !
ممنون ... d80 لایو ویو نداره ...

در ضمن ، مثل اینکه لنز ِ این 40D حدود 1 تومن قیمتشه ، درسته ؟ من اگه دی80 بگریم ، نمیتونم دیگه همچین لنزی رو براش بخرم ...

بالا