سلام دوستان. با یکم تأخیر عید همتون مبارک. این بازیها رو یادم رفته بود توی تاپیک بذارم
1dvd
1dvd
1 dvd
راستی، بعضی از بچه ها گفتن که چرا قیمت رو نمیاری پایین و فلانی داره با قیمت پایین تر از تو می فروشه
اول از همه بگم، من بیشتر از 90% بازیهامو خودم دانلود می کنم. یعنی این چند ماهه اخیر و از موقعی که تاپیک زدم، می تونم بگم 99% بازیها رو خودم دانلود کردم و اون یک درصدی که نکردم، بچه ها برام آورده بودن

بعدش هم، چون خودم علاقه زیادی به بازی دارم، مشخصه که بازیهایی دانلود شده رو خودم اول بازی می کنم

پس احتمال خرابی وجود نداره
در ضمن تا اونجایی که میشه بازیها رو با نصب اصلیشون می فروشم. اما متأسفانه بازیهایی مثل کال آف 4 که در اصل روی دی وی دی 9 گیگی عرضه میشن، متأسفانه مجبورم براشون نصبی بسازم که روی دی وی دی های 4 گیگی هم قابل اجرا باشه.
بعدش هم اصلا علاقه ای به قیمت شکنی ندارم. همون کاری که متأسفانه خوب رواج پیدا کرده.
پس در صورتی که با تمام این موارد، باز هم با این قیمت مشکل دارین، واقعا من نمی تونم کاری بکنم.
خواهشا منو با دوستان فروشنده این تاپیک مقایسه نکنین، با شرکتایی که خودشون مستقیما دانلود می کنن، مقایسه کنید و ببینید باز هم قیمت من بالاتره؟ کیفیت من حتی در مقابل بعضی شرکتا، بالاتر نیست؟
موفق باشید :happy: