• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وقتی چین و تایوان گوشی همه کاره میزنند !!!

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
اندر باب چاینا فون

خداییش دارم وسوسه میشم یکی بگیرم .
monkey.gif

عکس : 1 ساخت نوکیا !!!
N95s(96).JPG

عکس : 2
000471692.jpg

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4

King Of Net

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
گول N95 های چینی رو نخورین
اگه یه کم ازشون استفاده بشه چیزی حدود یه ماه دیگه سیم کارت اصلا قبول نمیکنه
یعنی وقتی سیم رو وارد می کنی ریستارت میزنه
خیلی از این گوشی ها رو دیدم که به این بلا دچار شدن

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
این ساعت Hyundai W100 چه دیزاین فوق العاده ای داره:rolleyes:
Hyundai-W-100-Watch-Phone-1.jpg

Hyundai_W-100_3_row.jpg

این هم یک ریویو: http://www.phonesreview.co.uk/2007/...-and-microsd-slot-must-have-mobile-accessory/

این هم شاهکار CECT ِ متقلب: http://www.4winmobile.com/forums/off-topic-hobbies-etc/13330-cect-yami-w100-wristphone.html

فرشید جان من راستش دنبالش رفتم برای خرید ،بچه ها اینجا یه سایت رو معرفی کردن که به قیمت 300 خرده ای میداد من تو طبقه سوم علائدین به قیمت 230 تومان دیدم ولی بعد از مشاهده کیفیت ساخت خوف کردم بخرم:blush:

الان فکر کنم پائین تر هم آورده باشه قیمتش رو:)

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
فرشید جان من راستش دنبالش رفتم برای خرید ،بچه ها اینجا یه سایت رو معرفی کردن که به قیمت 300 خرده ای میداد من تو طبقه سوم علائدین به قیمت 230 تومان دیدم ولی بعد از مشاهده کیفیت ساخت خوف کردم بخرم:blush:

الان فکر کنم پائین تر هم آورده باشه قیمتش رو:)

مگه کیفیت ساختش بد بود؟ حسین جان همین Hyundai رو دیدی دیگه؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
مگه کیفیت ساختش بد بود؟ حسین جان همین Hyundai رو دیدی دیگه؟

آره فرشید جام همین هیوندا رو دیدم:rolleyes:

کیفت ساختش یه جور مثل اسباب بازی هست حالا اگر مسیرت اونورا خورد یه نگاه بنداز خودت میفهمی:)

فقط بدون این چیزی که تو عکس هست اون نیست:blush:

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
عجب ! من چرا اين تاپيك رو نديده بودم !
اين گوشي ها خيلي باحالن !
من كه مال خودم رو با هيچي عوض نمي كنم :happy:
2سيم كارت همزمان ( مال همراه اول 2 تا يكجا نمي خوره، چون سريال گوشي يكي هست و همراه اول سيم كارت اول رو كه با اون سريال ثبت كرد دومي رو نمي تونه !‌ اما 2 تا ايرانسل يا يك ايرانسل يك همراه اول ميشه ! ) تلويزيون داره، كلي با شبيه ساز نينتندو و سوپر ماريو ( قارچ خور ) همه حال ميكنن :lol: كسي رو نديدم اين رو ببينه نگه ياشد بخير !
دوربين ها اكثار همون 640*480 هست و روو بدنه الكي نوشته ! معمولا پردازنده ها برخلاف اونكه شنيده بودم ميشه دوربين رو عوض كرد،‌كشش دوربين بالاتر رو ندارن،مال من 2 ميني SD همزمان، بلندگوي استريو خيلي خوش كيفيت

باطري رو نوشته 6800mAh اما جاي اصلي(خودم از ابعاد هم فهميده بودم ) ديدم نوشته 2800 هست اصلش
ابعاد صفحه نمايش مال من مستطيلي هساتش اينه كه وقتي تلويزيونش رو فول مي كنم بالا پايين تصوير خورده ميشه :lol::wacko:

هر سوالي باشد در خدمتيم :blush:

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
حسين جان هيچ وقت براي ساعتي كه روزي 1 بار بايد شارژش كني جي 1 ريال هم نده ! من سالي 1 بار كه باطري ساعتم رو عوض مي كنم خسته ميشم ! حالا فكرش رو بكن هر روز بايد يك سيم بزني بهش يادت هم بره ...:lol:

من TV‌گوشيم رو دوست دارم چون قبلا يك TV‌مثلا ! جيبي CASIO خريده بودم كه 4 تا باطري قلميش رو 3 ساعته خالي مي كرد و ... كمي هم از شبيه ساز نينتندوش خوشم اومده

سرعت تايپ SMS توو گوشي هم 2 كاركتر در ثانيه هستش‌! شديدا سوهان روح ! كلا فكر كنم تابلو هست كه اصلا چيز به درد بخوري نيست ! به عنوان سومين گوشيم روو خط پيام رسان ارانسلم كه ميخواستم توو سايت شما ره اي گذاشته باشم بدك نيست اما به عنوان يك گوشي ....

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
دوستان این مدل هیوندا رو منم طبقه -1 علائدین دیدم خیلی به نظرم جنس بدنش مزخرف بود ولی در کل چیزه جالبیه
من تا 2 سال پیش بد جوری تو نخ این جور مدل ها بودم ولی الان دیگه بی خیال شدم وگرنه خریده بودم
راستی شرکت سونی اریکسون 3 مدل از گوشی های ساعتی زده بود چند ماه پیش دیده بودم ولی نمیدونم الان تو ایران اومده یا نه

--------
یه سوال هم دارم من یه تلویزیون همراه میخوام بخرم گفتم تو این گوشی چینی ها کدوم مدل از همه بهتره
برای من فقط سایز صفحه (بزرگترین مدل رو میخوام) مهمه و مصرف باطری همین !
چه مدلی رو پیشنهاد میدین اصلا موبایل هم نباشه (فرقی برام نمیکنه)
----------
یک نکته ای هم که شنیدم با استفاده زیاد از tv این گوشی ها میگن تاچ مشکل پیدا میکنه درسته ؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
راستی شرکت سونی اریکسون 3 مدل از گوشی های ساعتی زده بود چند ماه پیش دیده بودم ولی نمیدونم الان تو ایران اومده یا نه

حسین جان گوشی نبود فقط یه ساعت بود که BT داشت و با گوشی سینک میشد واگر مسیج یا زنگی گوشی میخورد رو صفحه ش نشون میداد و میتونستی آهنگ انتخاب کنی و صدا رو کم و زیاد کنی ولی خودش خاصیت گوشی رو نداشت

asmad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزیزان كسی در مورد این گوشیها اطلاعاتی داره ؟ در مورد قیمت ؟ كارایی؟ اینكه تو ایران وجود داره یا نه ؟ اگه آره از كجا قابل تهیه س و این چیزها

اگه کسی لطف کنه اطلاعات نسبتا کاملی در این مورد در اختیار من بزاره خیلی بهم لطف کرده

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

موبایل جدید W-۱۰۰ شرکت HYUNDAI به شکل ساعت مچی

شرکت هیوندای با تولید یک گوشی موبایل به شکل ساعت ، شکل جدیدی از گوشی های تلفن همراه را وارد بازار کرد. این گوشی که W-۱۰۰ نام دارد کاملا به شکل یک ساعت مچی طراحی شده و دارای یک LCD لمسی می باشد . کیفیت LCD این گوشی ۱۴۴*۱۷۷ پیکسل می باشد . این گوشی مجهز به یک دوربین ۱.۳ مگاپیکسلی است که در بخش بالای این ساعت تعبیه شده و عکس برداری با آن را راحت می کند. این گوشی یک MP۳ Player نسبتا قدرتمند هم می باشد و با داشتن بلندگوهای چپ و راست صدایی استریو به شما می دهد. ضمنا این گوشی مجهز به بلوتوث هم می باشد

این گوشی دو زبان انگلیسی و چینی را پشتیبانی می کند و یک مموری کارت میکرو هم روی آن می باشد.عکس هایی از این موبایل-ساعت را در زیر مشاهده می کنید:

eajkt5.jpg

wapoav.jpg

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
من يك جمله بگم براي اونهايي كه خيلي تحريكن از اينها بخرن :blush:
بنده در تصور خود فكر مي كردم چون تعداد گوشي هاي چيني زياده و خودش ارزونه بايد قطعات به وفور در بازار ريخته باشه و همه امكان استفاده داشته باشن !
اما خوب خيلي ساده بگم كه هر چيز هر گوشي مختص خودشه حتي گوشي و كابل USB و حتي وقتي شارژر مي خرين هم با هم فرق داره !!!!!!!!!!!
من امروز بعد از اينهمه مدت كه سفارش داده بودم، به زور يك كابل يدك USB براي گوشيم بهم دادن كه اون هم نخورد :lol::lol: قيمت چقدر ؟ 3500 تومن !!!!:lol::blink:

بالا