شدیدا احتیاط کنین لطفا .آقا دستت درد نکنه من الان کلی از این کارارو بلد نبودم الان دیگه میریم تو مایه کار های عملی.... اول رو ماشین بابام تست میکنم اگه مشکلی نبود با ماشین خودم انجام میدم!
چشم ... حتما پست های اضافه رو سر فرصت حذف می کنم .اول اون نظر سنجيه اون بالا چيه
دوم مبارك باشه به اميد روزهاي بهتر
سوم من چيزاي خوبي اينجا ياد گرفتم ازت تشكر ميكنم
اما اگه يه كاري بكني كه پستهاي بي مورد حذف بشه بهتره
اينجوري كه تو هر پست يه حركت ياد بدي ويا تو پست اولت بزن پست فلان اموزش فلان
حامد جان شما چطوری پارک دوبل میکنی؟
ما که نتونستیم.
راس ميگه اين دوبل مشكل سازه مال من هميشه ميچسبه به جدول 30 سانت رعايت نميشه
امیر جان البته این بدرد پیکان میخورهالبته یه قانون هم داره که من بگم شاید بد نباشه ،
وقتی شروع به عقب اومدن کردین ، از توی از توی شیشه در عقب ( اون مثلثی شکل کوچیک رو میگم !!! ) سپر ماشین بغلی رو که دیدین شروع کنین به فرومون دادن !! بقیش همون طور که حامد جان فرمودن با تمرین زیاد باید قلقش دستتون بیاد !
امیر جان البته این بدرد پیکان میخوره
.
LooooooooooL
دقیقا !!
این مال 3 سال پیش بود که من گواهینامه گرفتم ! اون زمان با پیکان میگرفتن آخه ! اتفاقا همین امروز دم دانشگاه که میخواستم پارک دوبل برم اومدم طبق فرمایشات دیشبم عمل کنم ، متوجه شدم سوتی خفنی دادم !!!
ولی یادش به خیر من پارک دوبل رو یک شبه یاد گرفتم ! شب امتحان از ساعت 12 تا 2 شب برادرم بهم آموزش داد ! فردا صبح رفتم و با بار اول قبول شدم ! نا گفته نمونه چون بار اول بود سرهنگ مربوطه 3 بار ازم خواست تا این کارو تکرار کنم تا راضی شد کارت تکس ما رو امضا کنه !!![]()
شرمنده من جواب میدم ولی ،حامد جون آموزش این (اسمش رو نمیدونم توضیح میدم) که دنده عقب میای بعد فرمون رو میچرخونی یه 180 درجه دور میزنی میزنی دنده 1 ادامه میدی رو میتونی بگی(اگه هم قبلا گفتی لینک میدی پیدا نکردم)!!
دستت درد نکنه ...راستی دوباره کی مسابقه داری؟!
شرمنده من جواب میدم ولی ،
کار ِ اصلا سختی نیست ها !![]()
توی یه محوطه ی باز ، دنده عقب حدود 30 تا برو ، فرومون رو نیم دور بچرخون در حال چزخیدن بنداز دنده 1 و فرمون رو ول کن ( خودش به حالت عادی بر میگرده !! ) و گاز بده !!![]()
میتونی از سرعت کمتر هم شروع کنی .![]()
![]()