به نظر من روش ترمز دستی از همه راحت تره.درستی رو بکش بزار یک یکم گاز بده آروم کلاج رو ( زیاد آروم نباشه ) بیارش بالا تا جائی که احساس کنی پشت ماشین داره میره پائین(اگه ماشینت دیف جلو هست( 206-405-پراید-سمند-پارس و .. ) در کل یک صدائی از چرخ های عقب میاد که اینکار دارن میشکنن بعد میتونی دستی رو آرو بخوابونی ( یادت باشه باید گاز رو هم کم کنی یکم. ) اول تو یه سطح ساف این کارو انجام بده بعد یواش یواش تو سطح شیب دار.. نکتهای که باید بگم اینه که اگه درستی رو دیر بخوابونی بعد یه 20-30 بار انجام دادن دستیت قدرتشو از دست میده و ممکنه تو شیب های تند عمل نکنه .
هامد جان کله مطالبت عالی بود مهشر بودن
اکلی مطالبت بدردم خوردن خیلیییییییییییییی
یه سواله شخصی ازت داشتم چندباری تصادف کردی مهیب ترینشون چطوری بود کنجکاوم و گرنه منظوری ندارم
در کل باهالییی:lol:
اینم ۳ روزه خریدم ، بدون رنگ ۱۴ سال هم خوابیده بود !!!
مناسب برای انواع حرکات ولی دلم نمیاد !
![]()
![]()
میگم که ، مملکت ِ جالب (*) ی داریم .
یکی از آشنایان توی آموزشگاه رانندگی مربی هست ، به من هم گفت که میتونی بیای اینجا تدریس کنی !
خلاصه ؛ امروز صبح رفتم و با مدیرش صحبت کردم میگه که باید 23 سالت باشه !! توی بازرسی براشون مشکل ایجاد میشه . خلاصه من 1 سال کم دارم !!
حیف شد ، خیلی دوست داشتم این کار رو می کردم ! بحث پولش نبود ، بیشتر برای علاقه میخواستم برم . تجربه ی خیلی خوبی بود اگر می شد .
1 سال سن ندارید به من قرض بدید ؟!!
//
* : دشنام مورد نظر را جایگزین کنید .
اه 22 سالته !:lol:
ای ول خوشم اومد ...
ولی فکر نکنم کار جالبی باشه خسته کنندس باید به ملت یاد بدی چه جور رانندگی کنن اعصاب خوردی داره.
منم حالم از این به اصطلاح فرنگی ها RIGID Requirements به شدت بدم میاد!
ارهتوی این کشور چون سنم کمه باید متاسف باشم !!
جالبه ، پرسیدم از مدیرش که حالا باید دوره خاصی ببینیم پا چی ؟!گفت نه چیز خاصی نیست ! چند جلسه شفاهی باید توی کلاس های آیین نامه شرکت کنی و چند جلسه هم با همکار ها بری تا ببینی چه مواردی باید تدریس بشه !!![]()
یعنی هر کی از راه برسه و 23 سالش باشه / 2 سال از گواهی نامش بگذره / متاهل باشه / پارتی داشته باشه ، استخدامه بدون این که حتی ازش امتحانی گرفته بشه !! جالبه برام خداوکیلی !!![]()
هامد جان کله مطالبت عالی بود مهشر بودن
اکلی مطالبت بدردم خوردن خیلیییییییییییییی
یه سواله شخصی ازت داشتم چندباری تصادف کردی مهیب ترینشون چطوری بود کنجکاوم و گرنه منظوری ندارم
در کل باهالییی:lol:
حامد جان کارش درسته ...فکر کنم خفن ترین تصادفش با اون کامیون بود! وسط جاده یه کامیون جاده رو بند میاره و حامد میخوره بهش....
ببخشید من جواب دادم دیدم حامد مثل اینکه سرش شلوغه دوباره....حالا خودش اومد اگه صلاح دید مفصل میگه
اگه حرفه ای بودن که انقدر تصادف نداشتیم !نه برام جالب بود چون خودم هم 22 سالمه:happy:
فکر میکردم این افرادی که آموزش میدن خیلی باید حرفه ای باشن ...
مرسی حامد جان...مثل همیشه عالی:happy:
بابا کاملشو بزار دان کنیم خیلی کم بود![]()
حامد خان اینو یکم کاملتر بذار
اگه مقدوره ممنون
1 - ماشینتون چیه ؟این اصول دستی کشی رو یاد میدین که بعد از دستی چه جوری ماشینو جم کنیم
یه توضیح مختصر در همین تاپیک هست .این اصول دستی کشی رو یاد میدین که بعد از دستی چه جوری ماشینو جم کنیم
لوول ... لنسر ... چند سال پیش مدل ه 92 ش رو داشتیم ... این ماشین خوراک همه جور حرکتی هست!! راکفورد رو که با پراید هم میشه انجام داد!! تنها مشکل لنسر قطعات جانبی ه گرون قیمتش ه ، این کار فشار زیادی به سیستم تعلیق میاره و در کل انجام زیادش به توجه به نوع ماشینتون زیاد به صرفه نیست(!) / همین چند صفحه قبل هم حامد جان توضیح دادن انجام این حرکت رو.آقا حامد ماشین من میتسوبیشی لنسره.به نظرت میشه باهاش از این کارها کرد؟من علاقه زیادی به راکفورد دارم.میشه باهاش اینکارو کرد؟