ببخشید این سوال در این جمع حرفه ای یکم ضایعس
اما از اونجایی که من سالی 4 بار تصادف دارم و هر 4 بارشم از اون لحاظ هست می خوام ازتون سوال کنم و امیدوارم با حوصله و در حد من که یک شوماخر مبتدی هستم پاسخ بدید
ببینید کوچه ما سر بالاییه و زمستانها یخبندان نسبتا بدی داره
من هر بار توی سربالای در ترافیک گیر می کنم بعد از اینکه می خوام دوباره شروع به حرکت کنم اولش گلاب به روتون سر می خوردم می زنم به ماشین پشتی بعد راه می افتم
البته این قضیه از بس تکرار شده که از نظر خودم حل شده هست و مشکلی هم نیست !!
ولی هنوز بعد از اینهمه مدت از نظر راننده پشت سری ها حل نشده . همچنین بیمه هم هنوز عادت نکرده
می دونم قضیه نیم کلاج هستش
400 بارم از طرف پدرجان مورد آموزش واقع شدم اما آخر سر پدرجان رو هم قانع کردم که این یک امر طبیعیست که آدم موقع حرکت اول به ماشین پشت سری بزند !!
خلاصه بعد از 4000 سال و بالغ بر 15 بار تصادف اینجوری که در کل فامیل باعث خنده شده
2 مطلب را یاد گرفتم
1- شبها از نور ماشین می فهمم کی کلاج به حد خوبی بالا آمده و گاز می دم
2- روزها دستی رو بالا می کشم بعد گاز می دم کلاج رو رها می کنم آروم و دستی رو می دم پایین که البته صبر می کنم جلویی ازم فاصله بگیره چون یکی دوبار هم جلویی رو مورد عنایت قرار دادم
و قدرت خدا هیچوقت یاد نگرفتم از صدای موتور بفهمم الان کلاج به حد کافی بالا اومده یا نه ؟!
ضمنا ماشینم اول پراید بود الان SD هست و در هرحالت من همین مشکل رو دارم
حالا بنظر شما من چیکار کنم ؟ اصلا باید کاری بکنم یا اینکه می زنم به پشتی طبیعیه ؟!!
دوست عزیز اصلا احتیاج نیست شما تو اون لحظه به صدایی گوش کنی !!
چند کار میتونی انجام بدی ، ببین با کدوم راحتتری :
۱: وقتی در یه جای مسطح قرار داری بذار دنده ی ۱ و بعد اروم شروع کن پا رو از روی کلاچ بردار (خیلی اروم ) با گاز خیلی کم ، یه جایی متوجه میشی که ماشین میخواد حرکت کنه
این همون جاییه که کلاچت درگیر میشه (ممکنه پایین باشه ، وسط یا بالا ) . موقعی که در سر بالایی قرار داری پا رو ترمز و دنده رو میذاری ۱
کلاچ رو تقریبا تا همون حدی که دیگه میدونی میاری بالا (قبل از جایی که خاموش شه ) سریع پا را از رو ترمز برمیداری میذاری رو گاز
اگر کلاچ رو درست در همون جا نگه داشته باشی ماشینت تو همون حالت میمونه ، کم کم گاز رو اضافه می کنی و کلاچ رو میاری بالا.
اگه درست انجام بدی مشکلی نداره .
۲: همون کاری که خودتون انجام میدین ، دستی رو بکش بالا ، بذار ۱ و نیم کلاچ کن ، گاز بده و پا رو هم اروم از رو کلاچ بیار بالا و دستی رو اروم بخوابون .
۳ : پا رو ترمز و دنده را بذار تو ۱ ، بدون اینکه پا از رو ترمز بلند شه با پاشنه ی پا گاز رو فشار بده تا دور موتور بیاد بالا ، حالا تو همون حالت شروع کن به بالا اوردن کلاچ و بدون اینکه پا را از رو گاز برداری ، ترمز رو ول کن و حرکت کن .
---------------------------
اگه مشکلی داشتی در خدمتم .
اگر هم واقعا مشکلت بعد از داستان ها حل نشد ، خیلی دوست دارم زیارتت کنم و حتما مشکلت رو حل کنم .
قربانت