• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اموزش رانندگی حرفه ای توسط حامد سام

.......

• ...

Votes: 21 84.0%
  • ...

Votes: 8 32.0%

• Total voters
    25

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
حرف من اینه: استفاده از دستی استاندارد تره ولی استفاده از نیم کلاج راحت تر و مضر تره! همین!

اگر نیم کلاچ رو درست انجام بدین هیچ مشکلی وجود نداره .

مثال : خودم موقعی که در یه شیب هستم ، حرکتم از حالت سکون با نیم کلاچ ، نیم ثانیه ببیشتر نمیشه .

مشکل وقتی پیش میاد که کسی ، مقدار گاز و بالا اوردن کلاچ تا لحظه ی درگیر شدن رو ندونه ( که ۹۰ درصد نمیدونن )

پس نیم کلاچ موردی نداره ، رانندگان درست انجام نمی دهند .

اگر برف هم باشه که با دستی خیلی سخت میشه ، چون مجبورید همیشه توقف کامل داشته باشید و شروع حرکت در برف بسیار مشکله ! پس اگر نیم کلاچ رو درست یاد بگیرید در بعضی لحظات میتونید توقف کامل نکنید ولی

اگر راننده ای باشید که با دستی کار می کنه ، حتما باید توقف کنید و ..........

Last edited:

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
اگر نیم کلاچ رو درست انجام بدین هیچ مشکلی وجود نداره .

مثال : خودم موقعی که در یه شیب هستم ، حرکتم از حالت سکون با نیم کلاچ ، نیم ثانیه ببیشتر نمیشه .

مشکل وقتی پیش میاد که کسی ، مقدار گاز و بالا اوردن کلاچ تا لحظه ی درگیر شدن رو ندونه ( که ۹۰ درصد نمیدونن )

پس نیم کلاچ موردی نداره ، رانندگان درست انجام نمی دهند .

اگر برف هم باشه که با دستی خیلی سخت میشه ، چون مجبورید همیشه توقف کامل داشته باشید و شروع حرکت در برف بسیار مشکله ! پس اگر نیم کلاچ رو درست یاد بگیرید در بعضی لحظات میتونید توقف کامل نکنید ولی

اگر راننده ای باشید که با دستی کار می کنه ، حتما باید توقف کنید و ..........
من قبلا فکر میکردم استفاده از نیم کلاچ کلا مشکل ساز میشه، پس نتیجه میگیرم افرادی که من دیدم و این مشکل براشون پیش اومده ( همون طور که میگی 90 %!) طریقه ی صحیحش رو نمیدونن... اگه لطف کنی و یه توضیح کوچیک در مورد طریقه ی صحیح ه نیم کلاچ دادن بدی ممنونت میشم.

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
من قبلا فکر میکردم استفاده از نیم کلاچ کلا مشکل ساز میشه، پس نتیجه میگیرم افرادی که من دیدم و این مشکل براشون پیش اومده ( همون طور که میگی 90 %!) طریقه ی صحیحش رو نمیدونن... اگه لطف کنی و یه توضیح کوچیک در مورد طریقه ی صحیح ه نیم کلاچ دادن بدی ممنونت میشم.
توضیح تئوری مشکل رو حل نمی کنه ، باید عملی ببینید .

مثال : الان در یه سربالایی ، توقف کامل داریم و بنده کاملا پای راستم رو ترمزه ، میخوایم حرکت کنیم ....

کلاچ رو می گیرم و دنده رو در ۱ قرار میدم ( تا اینجاش که مشکلی نیست ) حالا شما به محض اینکه تا۲ بشمری ( یعنی در این لحظه از شما میخوام که با یه سرعت معقول ، تا ۲ بشمری )

بنده حرکت کردم و پام فقط رو گازه ! حالا به نظر شما در فاصله ی زمانی که شما تا ۲ شمریدن و حرکت کردم ، فشاری به جایی اومد ؟

حالا اینکه چطور انجام میدم ، فقط و فقط حضوری میشه توضیح دقیق داد .

نکته ی مهم : در این حالت ، پا رو خیلی سریعتر از روی کلاچ بر میدارم تا در سطوح مسطح ! به خاطر اینکه شیب اجازه نمیده ماشین بپره جلو .

نظرسنجی

Registered User
لایک‌ها
1
در مورد دنده 1 و راه افتادن ماشین سوالی داشتم :
من تو دنده یک مشکل دارم ولی تو دنده های دیگه نه !!! . چند نفر می گن وقتی می زنی دنده 1 اول باید گاز بدی بعد آروم کلاچ رو رها کنی یه مقدار و بعد دوباره رها کنی .
ولی یه عده دیگه می گم اول کلاچ رو آروم رها کن بعد گاز بده و بعد دوباره کلاچ رو رها کن .
آخرش من نفهمیدم کدوم به کدومه ؟
حامد جان یه کمی در مورد دنده 1 توضیح می دی ؟

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
من تو دنده یک مشکل دارم ولی تو دنده های دیگه نه !!! . چند نفر می گن وقتی می زنی دنده 1 اول باید گاز بدی بعد آروم کلاچ رو رها کنی یه مقدار و بعد دوباره رها کنی .
ولی یه عده دیگه می گم اول کلاچ رو آروم رها کن بعد گاز بده و بعد دوباره کلاچ رو رها کن .

به ماشين بستگي داره، گاز خور ماشين زياد باشه ميتوني اصلا گاز ندي آروم كه كلاچ رو رها كني ماشين راه ميفته !...ولي در حالت عادي، همزمان بايد اين كار رو انجام بدي يه چيزي هست كه بايد دستت بياد ...

پ.ن:حامد جان آقا شاكي نشي تا سوال ميپرسن من ميپرم وسط:rolleyes: اگه حال نميكني بگو ....

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
دوست عزیز ، برای اینکه کامل متوجه بشی ماشین در چه حالتی چه وضعیتی داره بهتر اینه که :

وقتی گذاشتی ۱ ، اصلا پا را رو گاز نذار ، خیلی خیلی آروم ، کلاچ رو بالا بیار ، یا در یه جایی ماشینت خاموش میشه یا شروع می کنه به حرکت .

اونجایی که ماشین میخواد خاموش شه شروع میکنه به لرزیدن ، اونجا یخورده گاز ثابت بده ( خیلی کم) و اروم کلاچ رو بالاتر بیار تا انتها .

اگه بخوای پرگاز بری که همون لحظه فشار رو زیاد می کنی ، اگه نه هم که با همون گاز یا کمتر حرکت می کنی .

فقط اینو بدون ، تا ماشین کاملا توقف نکنه خاموش نمیشه ، یعنی به محض اینکه راه افتادی دیگه نترس که خاموش کنی.

همین رو زیاد تمرین کن .

نکته‌ : برداشتن پا از روی کلاچ ، باید یخورده تصاعدی باشه و سرعتش ناگهان کم و زیاد نشه ، هنگام برداشتن پا ، پاشنه حتما رو زمین(کف ماشین) باشه .

------------------------

پ.ن:حامد جان آقا شاكي نشي تا سوال ميپرسن من ميپرم وسط اگه حال نميكني بگو ....

اختیار داری برادر ، اتفاقا خوبه که نظرات زیاد باشه ، بیشتر چیز یاد می گیریم و اشکال ها هم بر طرف میشه .

armin69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه مخصوصآ مدیر عزیز
خیلی معذرت می خوام که این موضوع رو اینجا مطرح می کنم.
من واسه اخذ گواهینامه رفتم آموزشگاه رانندگی ، 10 جلسه آموزش شهر رو گذروندم ، مربی ازم یه تست گرفت
که توش 3 تا اشتباه داشتم ایشون بنده رو رد کرد و گفت یه جلسه دیگه باید بگیری منم رفتم و با هزار بد بختی:( پول رو جور کردم و یه جلسه برداشتم ، طی این جلسه می شست خیلی راحت sms می داد و مجله می خوند و می گفت کجا برو منم می رفتم ، وقتی این یه جلسه تکمیلی تموم شد، تو پارکینگ آموزشگاه به من گفت : ضعیفی ، هنوز بی احتیاطی :blink:
برو (فعلآ) دو جلسه دیگه بردار تا ببینم چطوری میشه؟!!!!؟؟ :blink:
2 تا سوال واسه من مطرح شد : اولآ که اگه من بی احتیاطم پس چطوری شما با خیال راحت sms می خوندی و کل 2 ساعت سرت به کار خودت بود؟؟؟! دومآ اون موقع که گفتی 1 جلسه دیگه بردار نمی دونستی کار من تو چند جلسه تموم میشه؟!! که الان میگی 2 جلسه دیگه بردار؟!!
حالا از شما دوستای عزیزم می خوام راهنماییم کنید که چیکار کنم؟ به هرکسی گفتم ، میگه برو مربی ات رو عوض کن، نظر شما چیه؟ می ترسم مربی بدتر از این به تورم بخوره!

armin69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی یه چیز دیگه : اگه تو امتحانی که مربی ازم میگیره قبول شم می تونم برم آزمون اصلی شهر.
یعنی نظر اصلی رو افسر راهنمایی و رانندگی می ده!

hossputer7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب کسی جواب بنده خدا رو نداد من بدم:rolleyes:

اولا خوب یه جورایی به استعداده والا نمیشه گفت چند جلسه لازمه یا لازم نیست چون ما نمیبینیم چطور میروین امممممااااااااااااااااااااااااااااا این رانددها که میشینن آموزش میدن خودش بم گفت گفت چرا اینقدر سره خودمونو بخوریم طرف چیز میخواد یا بگیره میخواد نگیره نگیره که بهتره میاد پولش باز میره توی جیب مبارک (بصورت نسبتا حرام)
در کل باید ببینیم چطوری
سوال آخرم اینکه افسره همه کاره اون یه استمپ داره میزنه میره تا ابد 0شرش کم میشه)بعد افسر شرحو میگیره البته نگاه میکنه که تو چند بار افتادی یا باره اولته نسبت به اونا میفمه چندمرده حلاجی:lol:
موفق باشی ایشااله تا گواهینامه یک ساله:) ;)

راستی مربی که کاره ای نیتستکه بگه بازم بیا اون یارو که تست میگرع سر مربیه کله که یه نفر توی هر آموزشگاه مربی کاره ای نیست که بت بگه بازم بیا یکی بزن توی سرش (آرومااااا)

Last edited:

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
حامد جان كجاست كم پيدا چند وقت ، كسي خبري ازش نداره ؟

salinator

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قهرمان خیلی ممنون .کلی یاد گرفتم آموزنده بود
شما وایه شروع یه آماتور چه ماشینی رو پیشنهاد میکنی؟

OMID 1353

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
حامد جان ممنون. بيشترين اطلاعات مفيد تو اين سايت رو از شما گرفتم. يه سوال دارم كه كمكم كن:
چگونه مي تونم براي امتحان يكبار هم كه با حضور يا بدون حضور مربي در پيست آزادي رانندگي كنم؟
زمان خاصييه؟
تلفن داره؟
با ماشين خودم ميشه؟

OMID 1353

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
حامد جان ممنون. بيشترين اطلاعات مفيد تو اين سايت رو از شما گرفتم. يه سوال دارم كه كمكم كن:
چگونه مي تونم براي امتحان يكبار هم كه با حضور يا بدون حضور مربي در پيست آزادي رانندگي كنم؟
زمان خاصييه؟
تلفن داره؟
با ماشين خودم ميشه؟
ممنون

OMID 1353

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
فكر كنم استاد عزيز حامد جان به تعطيلات رفته! جائي كه اينترنت هم در دسترس نيست!:lol:
انشاالله. خوش باشيد و پيروز:blush:

jojo_jiz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
می خواستم در مورد "راک فورد"و "گیر بوکس جعبه زرد" توضیحاتی بدین .ممنون

[اگه مشکلی نداره برام ایمیل بزنید . با تشکر
:D

Last edited by a moderator:

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138

gushgooly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام حامد جان

آقا ما تازه اومدیم تو این روم...همه صفحه ها رو خوندم...ایول خداییش کارت خیلی درسته...دمت گرم رفیق :cool:
ادامه بده که کلی چیز یاد گرفتم. :)

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
سلام حامد جان

آقا ما تازه اومدیم تو این روم...همه صفحه ها رو خوندم...ایول خداییش کارت خیلی درسته...دمت گرم رفیق :cool:
ادامه بده که کلی چیز یاد گرفتم. :)
ممنون دوست عزيز اما حفظ بودن اين مطالب كافي نيست.

سعي كن كه بتوني اجرا كني.

البته با احتياط.

farshid_sh75

Registered User
لایک‌ها
1
با درود
میخواستم بدونم هزینه یک دوره کامل چقدر تموم میشه ؟
مدت کلاسها چند هفته است ؟
با تشکر

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
بالا