• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
من با نظر شما مخالف هستم

استیلی و خاکپور و ..... در حد سرمربی گری پرسپولیس نیستند همانطور که کارلوس کرش دستیار فرگوسن در رئال نتوانست موفق بشه 100 % در شرایط عادی هم این دست مربی ها موفق نخواهند شد
ولی تو ایران معمولاً بازیکنان با سرمربی روابط پنهانی دیگری دارند که میشه به موفقیت استیلی امیدوار بود
در ثانی استیلی فکر نکنم چیزی کمتر از قلعه نویی داشته باشه که شده همه کاره استقلالی ها
قلعه نویی بعد از 3 سال استقلال رو قهرمان کرد در شرایطی که شرایط سایر رقیبانش زیاد مناسب نبودش
تیم ملی هم که بودش همه چیز مشخص شدش

چرا پرسپولیس که بازیکنان و پیشکسوتان بهتری از هر لحاظ داره چنین پشتوانه های مربیگری نداشته باشه
امیدوارم سرمربی با تجربه و بزرگی برای پرسپولیس انتخاب کنند و اگر قرار باشه استیلی سرمربی بشه بهتره همه حمایتش کنند
دلیلی نداره پشت سره حمید استیلی این همه بد گفته بشه در صورتی هیچکس دقیقاً نمیدونه چه خبره

برای من موفقیت پرسپولیس و خوشحالی بعد از هر برد مهمه حالا یکی با باند بازی سرمربی بشه و پرسپولیس قهرمان بشه چه فرقی برای من تماشگر داره !!!! جایی که نظرات ما مهم بوده کسی کاری نکرده حالا که تنها چیزی که مهم نیست نظر تماشگران هستن دلیلی نداره در مورد یکی از بهترین ها پرسپولیس بد گویی کنیم

از استیلی حمایت کنید شاید روزی استیلی مثل غلام پیروانی و.... سالها برای پرسپولیس بتونه مربیگری کنه

البته باز هم میگم اگر روزی قرار باشه پرسپولیس رو به بخش خصوصی که مدیریتش فوتبالی باشه بدن قدرت واقعی پرسپولیس رو خواهید دید

امیدوارم اینگونه که می فرمایید باشد؛بنده هم سعی می کنم تا فصل بعد و دیدن عملکرد استیلی صحبت نکنم؛اما امیدوارم روزی نشه که بیان اینجا و حرفهای خودم را تایید کنم چرا که بنده هم دوست دارم که پرسپولیس تو اوج باشه،ضمن اینکه هنوز ایشون سرمربی نشدن؛
من برای آخرین بار می گم؛ایشون از عهده این موضوع بر نخواهد آمد؛اما امیدوارم که بنده اشتباه کنم و پرسپولیس تو فصلی که فشار زیادی را به جهت شرکت در سه جبهه از مسابقات متحمل خواهد شد؛موفق باشد.

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
امیدوارم اینگونه که می فرمایید باشد؛بنده هم سعی می کنم تا فصل بعد و دیدن عملکرد استیلی صحبت نکنم؛اما امیدوارم روزی نشه که بیان اینجا و حرفهای خودم را تایید کنم چرا که بنده هم دوست دارم که پرسپولیس تو اوج باشه،ضمن اینکه هنوز ایشون سرمربی نشدن؛
من برای آخرین بار می گم؛ایشون از عهده این موضوع بر نخواهد آمد؛اما امیدوارم که بنده اشتباه کنم و پرسپولیس تو فصلی که فشار زیادی را به جهت شرکت در سه جبهه از مسابقات متحمل خواهد شد؛موفق باشد.

البته منظور صحبت های من این نبود که شما برداشت کردید سوء تفاهم نشه

منم میگم استیلی در حد واندازه های مربیگری پرسپولیس تو این شرایط نیستش ولی مدیریت غیر فوتبالی باشگاه این رو متوجه نمیشه و بنا به هر دلیلی فعلاً با جدیت بر سرمربی شدن استیلی تاکید دارند دلیلش هم فقط خودشون میدونند

بهترین کار حمایت از استیلی هستش چون جزیی از پرسپولیس هستش و میتونه برای پرسپولیس سالها مربیگری کنه اگر موفق بشه
اگر نشد هم چیزی رو از دست ندادیم یه مربی دیگه میاریم استیلی هم برای همیشه قید پرسپولیس رو میزنه

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به نظر من بعید نیست که از قطبی خواسته بشه در اینده ای نزدیک سرمربی تیم ملی ایران بشه.

البته در پذیرفتن یا عدم پذیرفتن این درخواست از سوی قطبی تردید دارم.

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
جالب اینجاست یه لحظه که از جلوی اتاق بابام داشتم رد می شدم،یه لحظه شنیدم که گوینده اخبار ورزشی گفت که آقای کاشانی از استیلی خواسته که برنامه هاشو برای فصل بعد ارائه بده:( کسی خبر کامل از این موضوع داره؟
تو نود علنا گفت که از استیلی برنامه خواسته ؟ فردوسی پور هم طبق معمول یه طعنه زد و گفت پس تا جمعه اعلام میکنید که استیلی سرمربی میشه :دی
..
البته منم موافقم که روابط پنهانی ممکنه باعث بشه که عده ای کم کاری کنند و یا از اونطرف قضیه در راستای حرکت تیم حرکت کنند و حتی بیش از حد مایه بزارن . اما این اصل خیلی مزخرفه . یعنی چی که یه تیمی تا این مشکلات بی پایه و اساس داشته باشه . استیلی یا هر کس دیگه ای وقتی هدفشون خودشون هستند موفقیت هاشون هم مقطعی و بی اساسه .
دقیقا مثل زمانی که علی پروین خودش رو به پرسپولیس ترجیح داد و مشکلاتش شروع شد و حالا وقتی میاد تو استادیوم فقط مثل هر پیش کسوت دیگه ای لحظه ای مورد تشویق قرار میگیره . اما تا زمانی که به پرسپولیس فکر میکرد هیچ تیمی جلودار ارتش سرخ نبود .

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
متاسفانه گفتید پروین. تیم استیل آذین هم در اخرین گام در رسیدن به لیگ برتر ناکام موند.

پروازی بی پروا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نام :ایمان دکتری الکترونیک هستم استاد یار شریف چش
حقش بود این پروین خیلی به تیمش مینازید و این نازیدن به شبی نابود شد

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
من که خودم زیاد فنی نیستم تو فوتبال اما بابام همیشه می گه اگه پروین بالا سر تیمی باشه بازیکنا حق ..... ندارن. می دونه چجوری جمشون کنه!!!
خودم هم پروین رو دوست دارم. در ضمن ایمان جان من غرور رو بد نمی دونم اگه شما هم این طوری از تیمی که دوس داری می رفتی حتما این طوری می شدی

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
متاسفانه گفتید پروین. تیم استیل آذین هم در اخرین گام در رسیدن به لیگ برتر ناکام موند.

خوشحالم و ناراحت ... خوشحال از اين بابت كه پروين كه پرسپوليسو نابود كرد فعلا خودش نابود شده

كسي كه هنوز هم بعد از چند سال بدهي هاي باشگاه به خاطر دست گلاب و بخو بخوراشه

ناراحت از اينكه يه سپاهان ديگه اومده بالا و از همين الان بايد بگيم سپاهان 6 امتياز رو براي خودش اندوخته داره

و بايد ببينيم بقيه بازيارو چي كار ميكنه ... معلوم نيست اين پروين چند ميليارد از اين پرسپوليس بالا كشيد :hmm:

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
ناراحت از اينكه يه سپاهان ديگه اومده بالا و از همين الان بايد بگيم سپاهان 6 امتياز رو براي خودش اندوخته داره

:hmm:

نه بابا این حرفها چیه میزنی ... مگه همه مثل پرسپولیس و داوران که تبانی کنن .
الله اکبر الله اکبر .. خدا توبه

در ضمن ببین چه آدم خوبیه :

مديرعامل باشگاه سپاهان اصفهان در خصوص پرونده تيم‌هاي پرسپوليس و سپاهان گفت: باتوجه به تلاش زياد و با وجود اعلام رأي كميته انضباطي، فعلا اين پرونده به دليل رسيدگي نكردن به فرد آسيب ديده اصفهاني و شرايط درمان وي، باز است. اين مورد را مسئولين كميته انضباطي هم در جريان هستند چون ::::: به عنوان فرد كوچكي وظيفه دارم از حق اين هوادار به نحو احسن دفاع كنم. ::::
وي افزود: سعي مي‌كنيم سريعا مدارك لازم را به كميته انضباطي ارسال كنيم تا تكميل پرونده شود و در جريان اين حادثه كه منجر به ناراحتي خيلي از هواداران اصفهاني شده است، بگيرند.
ساكت درباره وضعيت سپاهان نوين در فصل آينده، خاطر نشان ساخت: با توجه به تلاش زياد و جوانان مستعد در اين تيم كه بيشترشان هم بومي هستند، قصد داريم آن را در ليگ برتر با تمام قوا حفظ كنيم. مطمئن باشيد در اين راه به هيچ عنوان با واگذاري و موارد غيره، از حقمان نخواهيم گذشت.

::::::::::::::::::
بازم بگید بده

Last edited:

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
ساکت جـــــــــــــــــون :D رو همه دوست دارند

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
2 خبر نسبتاً بد !!!! شاید بعداً بگیم خوب ولی ......

امشب در جلسه سرنوشت ساز هيات مديره باشگاه پرسپوليس سرمربي جديد اين تيم و جانشين افشين قطبي انتخاب خواهد شد.

به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران اعضاي هيات مديره باشگاه همچنان نام گزينه هاي زيادي را مطرح مي كنند اما به نظر مي رسد توافقات لازم براي انتخاب حميد استيلي صورت گرفته است. قرار است در جلسه امشب هيات مديره رسما در اين خصوص تصميم گيري شود. كاشاني در روزهاي اخير مذاكراتي با استيلي داشته و با وي به توافق رسيده است.
در خصوص انتخاب دستياران مربي جوان اخبار متفاوتي شنيده مي شود اما خاكپور و پيرواني شانس زيادي براي حضور در كادر فني پرسپوليس دارند​

سرمربي جديد باشگاه الشعب امارات در آغاز همكاري با اين تيم اعلام كرد كه به جذب محسن خليلي مهاجم گل زن تيم پرسپوليس تهران براي حضور قدرتمندانه در فصل جديد رقابت هاي ليگ امارات نياز دارد.

به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران ، لوكا سرمربي جديد باشگاه الشعب به جذب خليلي ابراز تمايل كرده است. همزمان با حضور تيم ملي ايران در امارات نمايندگان باشگاه الشعب مذاكراتي با خليلي داشته اند اما در نهايت مسئولان باشگاه پرسپوليس در اين خصوص تصميم گيري خواهند كرد.
روزنامه الاتحاد امارات نيز با اشاره به اين خبر نوشت: الشعب به جذب اقاي گل ليگ ايران تمايل دارد.خليلي با 18 گل زده در فصل گذشته بهترين مهاجم ليگ ايران و باشگاه پرسپوليس بود كه به همراه اين تيم قهرمان شد.گفتني است در پي جدايي علي سامره از باشگاه الشعب اين تيم اماراتي در تلاش براي يافتن مهاجم گل زن ايراني است

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
حميد استيلي با باشگاه پيروزي (پرسپوليس) به توافق رسيد.

دستيار اول افشين قطبي در فصل گذشته با اعلام اين خبر به خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: طي جلسات متعددي كه با "كاشاني" مديرعامل باشگاه پرسپوليس داشتم، سرانجام براي سرمربي‌گري‌ام در تيم فوتبال پرسپوليس به توافق رسيديم.

وي افزود: قرار است، كاشاني براي بستن تيمي قدرتمند در فصل آينده، از امروز شروع به كار كند؛ ضمن اين كه مقرر شد در جلسه آينده هيات مديره كه ظرف امروز يا فردا تشكيل مي‌شود، حضور يافته و برنامه‌هايم را براي فصل آينده مسابقات به اعضا، ارايه كنم. جلسه هيات مديره قرار بود روز گذشته برگزار شود كه به دليل طولاني شدن جلسه هيات دولت، انجام نشد.

حميد استيلي در فصل گذشته به عنوان كمك‌مربي در تيم پرسپوليس حضور داشت و توانست به همراه افشين قطبي سرمربي تيم، قهرمان ليگ هفتم شود.

باشگاه پرسپوليس از امروز كار تمديد قرارداد بازيكنان و عقد قرارداد با بازيكنان جديد را آغاز خواهد كرد.
ایسنا

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
بايد پذيرفت كه استيلي توان جمع كردن پرسپوليس را البته با مشاورين و دستياران قوي داره. مگه حميد استيلي از جناب آقاي دايي، از گل محمدي، از داوود مهابادي ، امير قلعه نويي و صمد مرفاوي كمتره. اگر امثال دايي و گل محمدي از تو زمين بازي اومدند مربي شدند، حميد استيلي 5 ساله مربي پرسپوليسه و با حاشيه و مسائل اين باشگاه آشناست، بابا استيلي هم سابقه مربي گري داره و هم سابقه كاپيتاني تيم ملي و هم حضور در جام جهاني رو. افتخاراتي كه يك دهمش رو هم اين آقاي قلعه نويي نداره ولي استقلالي ها اين همه قبولش دارند. نبايد قصاص قبل از جنايت كرد. مطمئن باشيد اگه همانطور كه ما از افشين قطبي حمايت كرديم از حميد استيلي هم حمايت كنيم، تيم موفق ميشه. اينم مطمئن باشيد كه مربي خارجي براي ما دل نمي سوزونه، چند صباحي مياد و پولشو ميگيره و ميره. مجيد جلالي هم به درد پرسپوليس نمي خوره. اون حتي در تيم هاي به مراتب كوچك تر و كم حاشيه تر از پرسپوليس هم دوام نياورد چه برسه پرسپوليس كه كانون حاشيه اس. فقط خواهش مي كنم به حميد استيلي اطمينان كنيد و ازش حمايت كنيد.

Last edited:

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
توافق اوليه پرسپوليس با اسدى و خسروى

مرتضى اسدى و ميثم خسروى هم شايد فصل آينده را در جمع سرخپوشان سپرى كنند. حبيب كاشانى طى هفته گذشته با اين دو بازيكن وارد مذاكره شده و ظاهرا تا حدودى موفق به جلب موافقت آنها براى حضور در پرسپوليس شده. قرار است مذاكرات كاشانى با اين دو بازيكن طى هفته جارى و بعد از معرفى سرمربى ادامه پيدا كند.

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
در گفت و گو با فارس
خاكپور: مشكلي براي كار كردن كنار استيلي ندارم
خبرگزاري فارس: بازيكن سابق تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: مشكلي براي كار كردن كنار استيلي ندارم و در مورد حضور در كادر فني،‌ فردا با كاشاني ديدار مي‌كنم.

A0446996.jpg

محمد خاكپور در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، در خصوص حضور در كادر فني پرسپوليس اظهار داشت: مربيگري در اين تيم كار بسيار سختي بوده و با عدم برنامه ريزي مناسب موفقيت در اين تيم امكان پذير نيست.
وي افزود: با توجه به حضور اين تيم در سه جام ايراني و آسيايي از دست دادن زمان، ضرر بزرگي به تيم مي‌زند و اميدوارم كه پرسپوليس از همين فردا تمريناتش را شروع كند.
مدافع سابق تيم ملي تاكيد كرد: درباره حضور در كادر فني تا به امروز صحبت جديدي با مديرعامل پرسپوليس نداشته و فقط به گفته وي سفرم را به تعويق انداختم؛ اما طبق هماهنگي هاي انجام شده فردا با كاشاني ديدار خواهم كرد.
خاكپور در خصوص همكاري احتمالي با حميد استيلي گفت: سال هاي خوبي با استيلي در پرسپوليس و تيم ملي داشتم. مشكلي براي كار كردن كنار وي ندارم؛ اما هنوز صحبتي در اين خصوص مطرح نشده است.
وي ياد آور شد: با توجه به قهرماني پرسپوليس در فصل گذشته انتظارات و توقعات از كسي كه هدايت تيم را برعهده گيرد بالا است و اين مورد كار را سخت مي‌كند. از سوي ديگر كار كردن در چنين تيمي سختي هاي ديگري نيز دارد چراكه پس از شش سال به ليگ قهرمانان آسيا راه يافته است و همه قهرماني آسيا را مي خواهند.
خاكپور خاطر نشان ساخت: تا روز پنج شنبه در ايران خواهم ماند و در صورتي كه اتفاقي رخ ندهد به امريكا سفر خواهم كرد.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
هاشم بیک زاده به تیم فوتبال پرسپولیس پیوست
هاشم بیک زاده هافبک ملی پوش تیم مقاومت سپاسی شیراز با عقد قراردادی یکساله به تیم فوتبال پرسپولیس پیوست.

به گزارش خبرگزاری مهر، هاشم بیک زاده بازیکن تیم فوتبال مقاومت شهید سپاسی شیراز ظهر امروز با حضور در دفتر حبیب کاشانی و توافق با وی به تیم سرخپوش پایتخت پیوست. بیک زاده اولین سهمیه از بازیکنان لیگ برتری است که امروز رسماً به تیم فوتبال پرسپولیس ملحق شد.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
بايد پذيرفت كه استيلي توان جمع كردن پرسپوليس را البته با مشاورين و دستياران قوي داره. مگه حميد استيلي از جناب آقاي دايي، از گل محمدي، از داوود مهابادي ، امير قلعه نويي و صمد مرفاوي كمتره. اگر امثال دايي و گل محمدي از تو زمين بازي اومدند مربي شدند، حميد استيلي 5 ساله مربي پرسپوليسه و با حاشيه و مسائل اين باشگاه آشناست، بابا استيلي هم سابقه مربي گري داره و هم سابقه كاپيتاني تيم ملي و هم حضور در جام جهاني رو. افتخاراتي كه يك دهمش رو هم اين آقاي قلعه نويي نداره ولي استقلالي ها اين همه قبولش دارند. نبايد قصاص قبل از جنايت كرد. مطمئن باشيد اگه همانطور كه ما از افشين قطبي حمايت كرديم از حميد استيلي هم حمايت كنيم، تيم موفق ميشه. اينم مطمئن باشيد كه مربي خارجي براي ما دل نمي سوزونه، چند صباحي مياد و پولشو ميگيره و ميره. مجيد جلالي هم به درد پرسپوليس نمي خوره. اون حتي در تيم هاي به مراتب كوچك تر و كم حاشيه تر از پرسپوليس هم دوام نياورد چه برسه پرسپوليس كه كانون حاشيه اس. فقط خواهش مي كنم به حميد استيلي اطمينان كنيد و ازش حمايت كنيد.

استيلي به درد نميخوره ... شك نكنيد تو ليگ آسيا هيچ كاري نميتونه بكنه ... ما كه به سادگي نرفتيم آسيا

خيلي راحت بخوايم حذف بشيم :hmm:

بالا