amin_lili
کاربر تازه وارد
مرسی . خوب گفتی ! تایید می شه 
من با نظر شما مخالف هستم
استیلی و خاکپور و ..... در حد سرمربی گری پرسپولیس نیستند همانطور که کارلوس کرش دستیار فرگوسن در رئال نتوانست موفق بشه 100 % در شرایط عادی هم این دست مربی ها موفق نخواهند شد
ولی تو ایران معمولاً بازیکنان با سرمربی روابط پنهانی دیگری دارند که میشه به موفقیت استیلی امیدوار بود
در ثانی استیلی فکر نکنم چیزی کمتر از قلعه نویی داشته باشه که شده همه کاره استقلالی ها
قلعه نویی بعد از 3 سال استقلال رو قهرمان کرد در شرایطی که شرایط سایر رقیبانش زیاد مناسب نبودش
تیم ملی هم که بودش همه چیز مشخص شدش
چرا پرسپولیس که بازیکنان و پیشکسوتان بهتری از هر لحاظ داره چنین پشتوانه های مربیگری نداشته باشه
امیدوارم سرمربی با تجربه و بزرگی برای پرسپولیس انتخاب کنند و اگر قرار باشه استیلی سرمربی بشه بهتره همه حمایتش کنند
دلیلی نداره پشت سره حمید استیلی این همه بد گفته بشه در صورتی هیچکس دقیقاً نمیدونه چه خبره
برای من موفقیت پرسپولیس و خوشحالی بعد از هر برد مهمه حالا یکی با باند بازی سرمربی بشه و پرسپولیس قهرمان بشه چه فرقی برای من تماشگر داره !!!! جایی که نظرات ما مهم بوده کسی کاری نکرده حالا که تنها چیزی که مهم نیست نظر تماشگران هستن دلیلی نداره در مورد یکی از بهترین ها پرسپولیس بد گویی کنیم
از استیلی حمایت کنید شاید روزی استیلی مثل غلام پیروانی و.... سالها برای پرسپولیس بتونه مربیگری کنه
البته باز هم میگم اگر روزی قرار باشه پرسپولیس رو به بخش خصوصی که مدیریتش فوتبالی باشه بدن قدرت واقعی پرسپولیس رو خواهید دید
امیدوارم اینگونه که می فرمایید باشد؛بنده هم سعی می کنم تا فصل بعد و دیدن عملکرد استیلی صحبت نکنم؛اما امیدوارم روزی نشه که بیان اینجا و حرفهای خودم را تایید کنم چرا که بنده هم دوست دارم که پرسپولیس تو اوج باشه،ضمن اینکه هنوز ایشون سرمربی نشدن؛
من برای آخرین بار می گم؛ایشون از عهده این موضوع بر نخواهد آمد؛اما امیدوارم که بنده اشتباه کنم و پرسپولیس تو فصلی که فشار زیادی را به جهت شرکت در سه جبهه از مسابقات متحمل خواهد شد؛موفق باشد.
تو نود علنا گفت که از استیلی برنامه خواسته ؟ فردوسی پور هم طبق معمول یه طعنه زد و گفت پس تا جمعه اعلام میکنید که استیلی سرمربی میشه :دیجالب اینجاست یه لحظه که از جلوی اتاق بابام داشتم رد می شدم،یه لحظه شنیدم که گوینده اخبار ورزشی گفت که آقای کاشانی از استیلی خواسته که برنامه هاشو برای فصل بعد ارائه بدهکسی خبر کامل از این موضوع داره؟
فوتبال همین هست..متاسفانه گفتید پروین. تیم استیل آذین هم در اخرین گام در رسیدن به لیگ برتر ناکام موند.
متاسفانه گفتید پروین. تیم استیل آذین هم در اخرین گام در رسیدن به لیگ برتر ناکام موند.
ناراحت از اينكه يه سپاهان ديگه اومده بالا و از همين الان بايد بگيم سپاهان 6 امتياز رو براي خودش اندوخته داره
:hmm:
بايد پذيرفت كه استيلي توان جمع كردن پرسپوليس را البته با مشاورين و دستياران قوي داره. مگه حميد استيلي از جناب آقاي دايي، از گل محمدي، از داوود مهابادي ، امير قلعه نويي و صمد مرفاوي كمتره. اگر امثال دايي و گل محمدي از تو زمين بازي اومدند مربي شدند، حميد استيلي 5 ساله مربي پرسپوليسه و با حاشيه و مسائل اين باشگاه آشناست، بابا استيلي هم سابقه مربي گري داره و هم سابقه كاپيتاني تيم ملي و هم حضور در جام جهاني رو. افتخاراتي كه يك دهمش رو هم اين آقاي قلعه نويي نداره ولي استقلالي ها اين همه قبولش دارند. نبايد قصاص قبل از جنايت كرد. مطمئن باشيد اگه همانطور كه ما از افشين قطبي حمايت كرديم از حميد استيلي هم حمايت كنيم، تيم موفق ميشه. اينم مطمئن باشيد كه مربي خارجي براي ما دل نمي سوزونه، چند صباحي مياد و پولشو ميگيره و ميره. مجيد جلالي هم به درد پرسپوليس نمي خوره. اون حتي در تيم هاي به مراتب كوچك تر و كم حاشيه تر از پرسپوليس هم دوام نياورد چه برسه پرسپوليس كه كانون حاشيه اس. فقط خواهش مي كنم به حميد استيلي اطمينان كنيد و ازش حمايت كنيد.