نه hc جان امضاء ت مشکلی نداره فقط تو هر صفحه یک پستت امضاش قابل روئیته نه تو هر تعداد پستی که تو یک صفحه بدی![]()
اه :blush:
نه hc جان امضاء ت مشکلی نداره فقط تو هر صفحه یک پستت امضاش قابل روئیته نه تو هر تعداد پستی که تو یک صفحه بدی![]()
آخرین تغیرات :
H-C - pandora7 Vs bhrzk -Thomas anders - Last monarch
پ ن : میگم چه طوره کل نتایج شرط بندی رو تا پایان مسابقات حساب کنیم بعد اونی که در مجموع باخت یه چیزی رو به مدت یک ماه توی امضاش بنویسه ؟
اقا ما الان دو گروهیم دیگه
یه گروه ایتالیا ییها هستن یه گروه هم ما فرانسوی ها
خوب پس اینجورش کنیم
الان ما یه شرطو بردیم
تا پایان مسابقات هر گروهی که بیشتر برد شرطبندی رو باید به اون یکی گروه یه امری رو واسه دو ماه صادر کنه ؟
نظر مثبتتون چیه؟ رفقا
سلام دوستان من سه روز نبودم . البته برای اینکه دوستان تصور نکنند من با غرض غیبت کرده ام شرط رو می پذیرم و امضای خودم رو تغییر می دم .
اگه از دوستان کسی اعتراضی داره می شنوم.![]()
باید ببینیم نظر طرف مقابل چیه !
ایتالیاتون هم که حسابی شما رو سفید کرد !
الان هم که دونادونی معلوم نیست داره چه کار میکنه ! به این میگن مربی کوچیک ! اومد با یه باخت سنگین
شروع کرد و بعدش داره با خونه تکونی ایتالیا از واقعیت شکست سنگین فرار میکنه ! قول میدم اگه
دورش کنن و یه خورده سوال پیچش کنن گریش در میاد![]()
پ.ن : مربی کوچیک کسیه که رو حساب ماه تولد بازیکناش اونا رو از تیم خط بزنه آقا!.
پ.ن : مربی کوچیک کسیه که رو حساب ماه تولد بازیکناش اونا رو از تیم خط بزنه آقا!.
آقا من هم موافقم. فقط یه پیشنهاد دیگه هم دارم، سره بازیه ایتالیا-فرانسه، علاوه بر شرط معمول سر یه چیز دیگه هم شرط ببندیم که جذابیتش بیشتر شه .
.
اصولا من اهل شرط بندی نیستم اما اینجا چون روی پول نیست شرط می بندم (بخاطر عقیدم نیستا بخاطر اینکه کلا بروی پول شرط ببندم را دوست ندارم )
واسه اینکه روی این فرانسوی ها رو کم کنم تا آخرش هستم(هر شرطی هم بزارید هم هستم بجز پول)
روی هلند می بندم
موضع من مگه مشخص نیست ما یه عمری طرفدار ایتالیا هستیم یادش بخیر جام 94 همه بازیها رو دیدم اونموقع 10 سالمون بود الان پیر شدیممربی کوچیکی که تیمش رو میبره فینال جام جهانی ندیده بودیم که حالا دیدیم
مثلا چی ؟
آقا خوش اومدی . فقط موضع خودت رو راجع به اون شرط بندی بزرگ هم مشخص کن .
حال فرانسه رو هم شما خیلی وقت پیش گرفتین![]()
وضعیت به این ترتیبه
H-C - pandora7 - سراب
Thomas anders - Last monarch - bhrzk
مربی کوچیکی که تیمش رو میبره فینال جام جهانی ندیده بودیم که حالا دیدیم
مثلا چی ؟
آقا خوش اومدی . فقط موضع خودت رو راجع به اون شرط بندی بزرگ هم مشخص کن .
حال فرانسه رو هم شما خیلی وقت پیش گرفتین![]()
وضعیت به این ترتیبه
H-C - pandora7 - سراب
Thomas anders - Last monarch - bhrzk
موضع من مگه مشخص نیست ما یه عمری طرفدار ایتالیا هستیم یادش بخیر جام 94 همه بازیها رو دیدم اونموقع 10 سالمون بود الان پیر شدیم
من رو ایتالیا می بندم
میگم چه طوره کل نتایج شرط بندی رو تا پایان مسابقات حساب کنیم بعد اونی که در مجموع باخت یه چیزی رو به مدت یک ماه توی امضاش بنویسه ؟
موضع من مگه مشخص نیست ما یه عمری طرفدار ایتالیا هستیم یادش بخیر جام 94 همه بازیها رو دیدم اونموقع 10 سالمون بود الان پیر شدیم
من رو ایتالیا می بندم