من یه سوال برام پیش اومد:blush:
من پیش بینی کرده بودم 2-2 میشه، که 1-1 شد. بعد برد ترکیه تو پنالتی رو پیش بینی کرده بودم که درست از آب دراومد. حالا این امتیازش چه جوریه؟!
مثال دو : براي ضربات پنالتي :
اگر در مثال بالا در پايان وقت اضافي 2-2 و در ضربات پنالتي پرتغال برنده شود
حالت اول : اگر كسي دقيقا اين نتيجه را با قيد اينكه در ضربات پنالتي به دست خواهد آمد پيش بيني كند 8 امتياز (يعني 4+4)
حالت دوم :
اگر كسي 1-1 يا 0-0 يا هر مساوي ديگري غير از 2-2 حدس بزند و در پيش بينيش برنده شدن پرتغال در ضربات پنالتي را قيد كند 6 امتياز (2+4)دقيقا مانند مورد شما ، در بازي با تركيه نتيجه در وقت اضافه 1-1 شد و شما 2-2 پيش بيني كرديد ، در پنالتي هم كه تركيه برنده شد
حالت سوم : اگر كسي فقط برد پرتغال را در وقت قانوني يا اضافه پيش بيني كند تنها 1 امتياز
بنابراين 6 امتياز خواهيد گرفت .
خوب من 1 اعتراض دارم به قوانین مسابقه:
نقصش اینکه الان مثلا من گفتم داخل بازی مساوی2-2 و وقت اضافه روسیه 4-2..
ولی اگه کسی مثلا پیش بینی کرده باشه وقت قانونی 0-0 و وقت اضافه 3-1 باید 2 امتیاز بیشتر بگیره!
یا مثلا کسی بگه وقت قانونی 1-1 و وقت اضافه 8-1 هلند مساوی با من..! اونم بدون پیش بینی نتیجه نهایی یا تفاضل گل نهایی!
یه ذره انصافه داشته باشین!لول..
دوست عزيز
درباره قسمت اول صحبتتون كه با رنگ آبي مشخص كردم تا اندازه اي حق با شماست . ولي به اين نكته توجه كنيد در قوانين گفته شده نتيجه كلي رو با قيد اينكه در ضربات پنالتي يا زمان اضافه انجام شده اعلام كنيد و از شركت كنندگان نخواسته است نتيجه وقت قانوني را براي مسابقاتي كه به زمان اضافه يا پنالتي كشيده ميشود بگويد . دليلش هم زياد شدن حالات امتيازات هست ( همين الان هم حالات زيادي در نظر گرفته شده است)
درباره قسمت دوم عرائض شما كه با رنگ قرمز مشخص كردم احتمالا منظورتون برد 8-1 روسيه هست . با اين حساب بين شما و كسي كه پيش بيني 8-1 داشته تفاوت هست . شما 4-2 در وقت اضافه پيش بيني كرديد (يعني تفاضل گل صحيح گفتيد ) 4 امتياز مي گيريد (به قوانين رجوع شود) و اون دوستي كه 8-1 در وقت اضافه گفتند 2 امتياز خواهند گرفت . اين هم قوانين وقت اضافي براي شما
مثال يك:
نتيجه بازي 2-1 در وقت اضافه به نفع پرتغال . در اين صورت :
حالت اول : اگر كسي دقيقا اين نتيجه را با قيد اينكه در زمان اضافه به دست خواهد آمد پيش بيني كند 6 امتياز (يعني 4+2)
حالت دوم :
اگر در وقت اضافه 1-0 به نفع پرتغال پيش بيني كند 4 امتياز (2+2) مورد شما كه 4-2 پيش بيني كرديد
حالت سوم : اگر به عنوان مثال 2-1 در وقت قانوني به نفع پرتغال حدس بزند 2 امتياز ( با آنكه دقيقا نتيجه را درست گفته ولي واقعيت اينست كه در وقت قانوني بازي 1-1 يا 0-0 بوده با توجه به مثال ).
حالت چهارم :
اگر در وقت اضافه 2-0 يا 3-0 حدس بزند 2 امتياز مورد كسي كه 8-1 پيش بيني كرده است .
حالت پنجم : اگر در وقت قانوني :2-0 يا 3-0 به نفع پرتغال حدس بزند تنها 1 امتياز
حالت ششم : اگر در پنالتي پرتغال را برنده اعلام كند تنها 1 امتياز
پ.ن: هنوز هم فكر مي كنيد من بي انصافم يا اينكه شما دقيقا قوانين را مطالعه نكرده ايد ؟
متاسفانه موقعي كه قوانين گفته ميشود كسي هيچ نظري نمي دهد . در خلال مسابقات نظر دادن ممكنه باعث بشود چارچوب كار ازبين برود . من اين تجربه رو در مسابقه پيش بيني ليگ ايران رو هم داشتم .