• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه پيش بيني جام ملتهاي اروپا 2008 + مسابقه Euro2008 در سايت uefa.com

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
خوب من 1 اعتراض دارم به قوانین مسابقه:

نقصش اینکه الان مثلا من گفتم داخل بازی مساوی2-2 و وقت اضافه روسیه 4-2..
ولی اگه کسی مثلا پیش بینی کرده باشه وقت قانونی 0-0 و وقت اضافه 3-1 باید 2 امتیاز بیشتر بگیره!
یا مثلا کسی بگه وقت قانونی 1-1 و وقت اضافه 8-1 هلند مساوی با من..! اونم بدون پیش بینی نتیجه نهایی یا تفاضل گل نهایی!

یه ذره انصافه داشته باشین!لول..

من هم کمی تا قسمتی با امتیاز دهی این دور مخالف هستم!

میشه کلآ این کار رو کرد!

90 دقیقه -> یک بازی
30 دقیقه وقت اضافه -> یک بازی
پنالتی -> یک بازی!

در واقع اگر بازی به پنالتی رسید مثل این هست که سه تا بازی رو پیش بینی کردیم!

البته این فقط یک پیشنهاد بود! :blush:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
من یه سوال برام پیش اومد:blush:

من پیش بینی کرده بودم 2-2 میشه، که 1-1 شد. بعد برد ترکیه تو پنالتی رو پیش بینی کرده بودم که درست از آب دراومد. حالا این امتیازش چه جوریه؟!​

مثال دو : براي ضربات پنالتي : اگر در مثال بالا در پايان وقت اضافي 2-2 و در ضربات پنالتي پرتغال برنده شود
حالت اول : اگر كسي دقيقا اين نتيجه را با قيد اينكه در ضربات پنالتي به دست خواهد آمد پيش بيني كند 8 امتياز (يعني 4+4)
حالت دوم : اگر كسي 1-1 يا 0-0 يا هر مساوي ديگري غير از 2-2 حدس بزند و در پيش بينيش برنده شدن پرتغال در ضربات پنالتي را قيد كند 6 امتياز (2+4)دقيقا مانند مورد شما ، در بازي با تركيه نتيجه در وقت اضافه 1-1 شد و شما 2-2 پيش بيني كرديد ، در پنالتي هم كه تركيه برنده شد
حالت سوم : اگر كسي فقط برد پرتغال را در وقت قانوني يا اضافه پيش بيني كند تنها 1 امتياز

بنابراين 6 امتياز خواهيد گرفت .

خوب من 1 اعتراض دارم به قوانین مسابقه:

نقصش اینکه الان مثلا من گفتم داخل بازی مساوی2-2 و وقت اضافه روسیه 4-2..
ولی اگه کسی مثلا پیش بینی کرده باشه وقت قانونی 0-0 و وقت اضافه 3-1 باید 2 امتیاز بیشتر بگیره!

یا مثلا کسی بگه وقت قانونی 1-1 و وقت اضافه 8-1 هلند مساوی با من..! اونم بدون پیش بینی نتیجه نهایی یا تفاضل گل نهایی!
یه ذره انصافه داشته باشین!لول..

دوست عزيز
درباره قسمت اول صحبتتون كه با رنگ آبي مشخص كردم تا اندازه اي حق با شماست . ولي به اين نكته توجه كنيد در قوانين گفته شده نتيجه كلي رو با قيد اينكه در ضربات پنالتي يا زمان اضافه انجام شده اعلام كنيد و از شركت كنندگان نخواسته است نتيجه وقت قانوني را براي مسابقاتي كه به زمان اضافه يا پنالتي كشيده ميشود بگويد . دليلش هم زياد شدن حالات امتيازات هست ( همين الان هم حالات زيادي در نظر گرفته شده است)
درباره قسمت دوم عرائض شما كه با رنگ قرمز مشخص كردم احتمالا منظورتون برد 8-1 روسيه هست . با اين حساب بين شما و كسي كه پيش بيني 8-1 داشته تفاوت هست . شما 4-2 در وقت اضافه پيش بيني كرديد (يعني تفاضل گل صحيح گفتيد ) 4 امتياز مي گيريد (به قوانين رجوع شود) و اون دوستي كه 8-1 در وقت اضافه گفتند 2 امتياز خواهند گرفت . اين هم قوانين وقت اضافي براي شما

مثال يك: نتيجه بازي 2-1 در وقت اضافه به نفع پرتغال . در اين صورت :
حالت اول : اگر كسي دقيقا اين نتيجه را با قيد اينكه در زمان اضافه به دست خواهد آمد پيش بيني كند 6 امتياز (يعني 4+2)
حالت دوم : اگر در وقت اضافه 1-0 به نفع پرتغال پيش بيني كند 4 امتياز (2+2) مورد شما كه 4-2 پيش بيني كرديد
حالت سوم : اگر به عنوان مثال 2-1 در وقت قانوني به نفع پرتغال حدس بزند 2 امتياز ( با آنكه دقيقا نتيجه را درست گفته ولي واقعيت اينست كه در وقت قانوني بازي 1-1 يا 0-0 بوده با توجه به مثال ).
حالت چهارم : اگر در وقت اضافه 2-0 يا 3-0 حدس بزند 2 امتياز مورد كسي كه 8-1 پيش بيني كرده است .
حالت پنجم : اگر در وقت قانوني :2-0 يا 3-0 به نفع پرتغال حدس بزند تنها 1 امتياز
حالت ششم : اگر در پنالتي پرتغال را برنده اعلام كند تنها 1 امتياز

پ.ن: هنوز هم فكر مي كنيد من بي انصافم يا اينكه شما دقيقا قوانين را مطالعه نكرده ايد ؟
متاسفانه موقعي كه قوانين گفته ميشود كسي هيچ نظري نمي دهد . در خلال مسابقات نظر دادن ممكنه باعث بشود چارچوب كار ازبين برود . من اين تجربه رو در مسابقه پيش بيني ليگ ايران رو هم داشتم .

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
من هم کمی تا قسمتی با امتیاز دهی این دور مخالف هستم!

میشه کلآ این کار رو کرد!

90 دقیقه -> یک بازی
30 دقیقه وقت اضافه -> یک بازی
پنالتی -> یک بازی!

در واقع اگر بازی به پنالتی رسید مثل این هست که سه تا بازی رو پیش بینی کردیم!

البته این فقط یک پیشنهاد بود! :blush:

جناب live for what? ممنون از پيشنهادات شما . البته بهتر هست همونطور كه در پست قبل هم گفتم قبل از شروع مسابقات حذفي پيشنهاد داده مي شد ولي اگر ساير دوستان با نظر شما موافقند يا نظر ديگري دارند اعلام كنند ، با توجه به اينكه تنها يك مسابقه از يكچهارم باقي مانده براي دو ديدار نيمه نهايي و يك بازي فينال تغييرات در نظر گرفته شود . فقط لطف كنيد شفاف و باقيد امتياز نظرتون رو اعلام كنيد ;)

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
جناب live for what? ممنون از پيشنهادات شما . البته بهتر هست همونطور كه در پست قبل هم گفتم قبل از شروع مسابقات حذفي پيشنهاد داده مي شد ولي اگر ساير دوستان با نظر شما موافقند يا نظر ديگري دارند اعلام كنند ، با توجه به اينكه تنها يك مسابقه از يكچهارم باقي مانده براي دو ديدار نيمه نهايي و يك بازي فينال تغييرات در نظر گرفته شود . فقط لطف كنيد شفاف و باقيد امتياز نظرتون رو اعلام كنيد ;)

راستش من قصدم بهم زدن رویه نبود!
و با توجه به اینکه هنوز امتیازی داده نشده این رو گفتم!

به هر حال به خاطر اینکه تعداد حالات زیاد هست من این پیشنهاد را دادم!
درواقع ما هیچ تغییری در امتیاز دهی انجام نمیدیم! اما وقتی بازی به وقت اضافه کشیده شد! با اون مثل یک بازی جدا برخورد میکنیم!
پنالتی هم که فقط برنده و بازنده داره! با توجه به اینکه شانس هم توش دخیل هست شاید 1 امتیاز یا حداکثر 2 امتیاز براش کافی باشه!

نمیدونم منظورم رو کامل رسوندم یا نه؟!

اما در کل من باتوجه به زحماتی که شما میکشید و تجربیات قبلی که دارید با هر نظری که بدی موافقم! ;)
اون مخالفت و این نظر هم اگر رویه و نظم رو خراب میکنه میشه برای بازی بعدی گذاشت و در موردش صحبت کرد

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
راستش من قصدم بهم زدن رویه نبود!
و با توجه به اینکه هنوز امتیازی داده نشده این رو گفتم!

به هر حال به خاطر اینکه تعداد حالات زیاد هست من این پیشنهاد را دادم!
درواقع ما هیچ تغییری در امتیاز دهی انجام نمیدیم! اما وقتی بازی به وقت اضافه کشیده شد! با اون مثل یک بازی جدا برخورد میکنیم!
پنالتی هم که فقط برنده و بازنده داره! با توجه به اینکه شانس هم توش دخیل هست شاید 1 امتیاز یا حداکثر 2 امتیاز براش کافی باشه!

نمیدونم منظورم رو کامل رسوندم یا نه؟!

اما در کل من باتوجه به زحماتی که شما میکشید و تجربیات قبلی که دارید با هر نظری که بدی موافقم! ;)
اون مخالفت و این نظر هم اگر رویه و نظم رو خراب میکنه میشه برای بازی بعدی گذاشت و در موردش صحبت کرد

ممنون جناب live for what? از نظراتتون . فقط درباره قسمتي كه بولد كردم يك توضيحي بدم خدمت شما و ساير دوستان : به نظرم الان اگر قوانين به هم بخوره حتي با اينكه امتيازات محاسبه نشده ، ولي اين مشكل هست كه همه دوستان طبق اين قوانين انتظار محاسبه امتياز دارند و ممكنه اگر نظر ديگه اي اعمال بشه در ذهن دوستان طرفداري از يكسري شركت كنندگان ديگر باشد . به خاطر همين خواهشم اينه هر نوع تغيير در قوانين براي بعد از مسابقات يك چهارم لحاظ بشه . ضمن تشكر مجدد از live for what? عزيز اگر دوستان ديگري پيشنهادهاي ديگري دارند براي 3 مسابقه باقي مانده اعلام كنند.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
همه دوستان طبق اين قوانين انتظار محاسبه امتياز دارند و ممكنه اگر نظر ديگه اي اعمال بشه در ذهن دوستان طرفداري از يكسري شركت كنندگان ديگر باشد . به خاطر همين خواهشم اينه هر نوع تغيير در قوانين براي بعد از مسابقات يك چهارم لحاظ بشه . ضمن تشكر مجدد از live for what? عزيز اگر دوستان ديگري پيشنهادهاي ديگري دارند براي 3 مسابقه باقي مانده اعلام كنند.

سلام

اول از همه عرضی که داشتم اینه که بی انصافی اصلی اینه که اول بدون اینکه یه خسته نباشی خشک و خالی به ساسان عزیز بگیم ، قوانینی که اول دوره حذفی عنوان شده و " هیچکی هم اعتراضی نداشته " رو بی انصافی بدونیم ! بعد تا یه پیش بینی مون تا حدودی نزدیک به یک نتیجه شد اونوقت بنا رو به اعتراض بذاریم ( rax عزیز رو عرض میکنم )
من خودم دور اول رو که محاسبه کردم فنر مخم زد بیرون !! تازه چند اشتباه هم داشتم که دوستان لطف کردند و تذکر دادن

حالا هم خواهشم اینه که دوستان اگه نظری واسه اصلاح قوانین دارن زود اعلام کنن که در صورت نیاز تا قبل از بازی فردا شب توافق و اعمال شه

من که به نظرم همین قوانین خوبه چون حساب جبر و احتمالات نیست که 50 تا حالت بذاریم :blink:

اگر هم چیزی قراره تغییر کنه سختی یا آسونی محاسبه اون رو هم در نظر داشته باشید

حالا تا نظر جمع چی باشه :)

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
مثال دو : براي ضربات پنالتي : اگر در مثال بالا در پايان وقت اضافي 2-2 و در ضربات پنالتي پرتغال برنده شود
حالت اول : اگر كسي دقيقا اين نتيجه را با قيد اينكه در ضربات پنالتي به دست خواهد آمد پيش بيني كند 8 امتياز (يعني 4+4)
حالت دوم : اگر كسي 1-1 يا 0-0 يا هر مساوي ديگري غير از 2-2 حدس بزند و در پيش بينيش برنده شدن پرتغال در ضربات پنالتي را قيد كند 6 امتياز (2+4)دقيقا مانند مورد شما ، در بازي با تركيه نتيجه در وقت اضافه 1-1 شد و شما 2-2 پيش بيني كرديد ، در پنالتي هم كه تركيه برنده شد
حالت سوم : اگر كسي فقط برد پرتغال را در وقت قانوني يا اضافه پيش بيني كند تنها 1 امتياز

بنابراين 6 امتياز خواهيد گرفت .

دوست عزيز
درباره قسمت اول صحبتتون كه با رنگ آبي مشخص كردم تا اندازه اي حق با شماست . ولي به اين نكته توجه كنيد در قوانين گفته شده نتيجه كلي رو با قيد اينكه در ضربات پنالتي يا زمان اضافه انجام شده اعلام كنيد و از شركت كنندگان نخواسته است نتيجه وقت قانوني را براي مسابقاتي كه به زمان اضافه يا پنالتي كشيده ميشود بگويد . دليلش هم زياد شدن حالات امتيازات هست ( همين الان هم حالات زيادي در نظر گرفته شده است)
درباره قسمت دوم عرائض شما كه با رنگ قرمز مشخص كردم احتمالا منظورتون برد 8-1 روسيه هست . با اين حساب بين شما و كسي كه پيش بيني 8-1 داشته تفاوت هست . شما 4-2 در وقت اضافه پيش بيني كرديد (يعني تفاضل گل صحيح گفتيد ) 4 امتياز مي گيريد (به قوانين رجوع شود) و اون دوستي كه 8-1 در وقت اضافه گفتند 2 امتياز خواهند گرفت . اين هم قوانين وقت اضافي براي شما

مثال يك: نتيجه بازي 2-1 در وقت اضافه به نفع پرتغال . در اين صورت :
حالت اول : اگر كسي دقيقا اين نتيجه را با قيد اينكه در زمان اضافه به دست خواهد آمد پيش بيني كند 6 امتياز (يعني 4+2)
حالت دوم : اگر در وقت اضافه 1-0 به نفع پرتغال پيش بيني كند 4 امتياز (2+2) مورد شما كه 4-2 پيش بيني كرديد
حالت سوم : اگر به عنوان مثال 2-1 در وقت قانوني به نفع پرتغال حدس بزند 2 امتياز ( با آنكه دقيقا نتيجه را درست گفته ولي واقعيت اينست كه در وقت قانوني بازي 1-1 يا 0-0 بوده با توجه به مثال ).
حالت چهارم : اگر در وقت اضافه 2-0 يا 3-0 حدس بزند 2 امتياز مورد كسي كه 8-1 پيش بيني كرده است .
حالت پنجم : اگر در وقت قانوني :2-0 يا 3-0 به نفع پرتغال حدس بزند تنها 1 امتياز
حالت ششم : اگر در پنالتي پرتغال را برنده اعلام كند تنها 1 امتياز

پ.ن: هنوز هم فكر مي كنيد من بي انصافم يا اينكه شما دقيقا قوانين را مطالعه نكرده ايد ؟
متاسفانه موقعي كه قوانين گفته ميشود كسي هيچ نظري نمي دهد . در خلال مسابقات نظر دادن ممكنه باعث بشود چارچوب كار ازبين برود . من اين تجربه رو در مسابقه پيش بيني ليگ ايران رو هم داشتم .

باله برادر حق با شماست..100% نکته دوم اشتباه از من بود..و قبول دارم درستش همین بود که اولش اعتراض میشد نه الان من بگم.. ولی در اصل ثپقضایا دوستان میدونن من بحثم بیشتر شوخی بود..:blush:

پس اینطوری کنید:
4 امتیاز خود بازی مطابق جدول شما.. 3 امتیاز وقت اضافه (فرقش همینه که نتیجه دقیق بشه 3 امتیاز) و 1 امتیاز نتیجه پنالتی:)

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
میگم پیش فرض بازیهای بعدی رو نداریم ؟

هنوز معلوم نیست؟
smile.gif

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
آلمان2 - ترکیه 0
اسپانیا3-روسیه2(گل سوم اسپانیا در وقت اضافه)

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
آلمان 1 - ترکیه 1 (در ضربات پنالتی ترکیه)

روسیه 2 - اسپانیا 2 (در وقت اضافه روسیه 2 گل میزنه و فینالیست میشه)

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
آلمان 2 - ترکیه 0

روسیه1 - اسپانیا 2

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
آلمان 2 ترکیه 1
اسپانیا 1 روسیه 1 (پایان وقت اضافی اسپانیا 2-1 میبره :پی)

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
آلمان 2 - ترکیه 0

روسیه1 - اسپانیا 1 (وقت اضافه روسیه 2-1 میبره)

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
پرتغال2 - 3 آلمان

کرواسی 1- 1 ترکیه (در ضربات پنالتي 1-3 تركيه)

هلند 1 - 3 روسیه (در وقت اضافي)

اسپانیا 0 - 0 ایتالیا (در ضربات پنالتی 4-2 اسپانيا)

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
يك چهارم نهايي

HAMED_PT.........1

Afsaneh_R.........1

reza_badkonaki ...........7

sasan s..........1

radiohead..........0

[email protected]

Sir Masoud ..........1

reza_ballack..........4

live for what ? ..........4

illusion...........2

H-C.............6

jerri...........6

zfarhad 2003 ...........1

Ashimoto...........1

hamidrezamf ...........2

thomas _anders............3

سراب...........0

scotopia ...........0

Times Master..........1

SMAM............3

zxcvmohsen.........3

Amin_lili ...........0

Tehrandvd............3

soheilstar..........8

Dr Mahdi Khan ...........1

amaska.............1

rax ..............5

ManUtd$1366..............1

Amir-elx............1

Benyaminj .............1

بيشترين امتياز كسب شده در دور يك چهارم نهايي مسابقات متعلق به soheilstar عزيز هست كه توانستند 8 امتياز كسب كنند كه به اين دوست خوبمون تبريك ميگم .

دوستان اگر اشكالي در محاسبه امتيازات مشاهده كردند لطفا اعلام كنيد .

موفق باشيد.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
Afsaneh_R.............37

reza_badkonaki .............37

Ashimoto...........34

H-C...........34

amaska.............32

radiohead.............31

live for what ? .............31

HAMED_PT.............31

jerri...........30

reza_ballack.............30

soheilstar..........28

sasan s.............27

Sir Masoud .............27

hamidrezamf ...........27

thomas _anders............26

mahi 58 ..............26

[email protected]

navid_k .............24

zxcvmohsen...........24

zfarhad 2003 ..............23

smohammadhendi............23

Dr Mahdi Khan ...........23

illusion.............23

30naa............22

سراب...........21

Amin_lili ...........21

Times Master...........20

Tehrandvd............19

SMAM............17

esool............15

scotopia ............12

rax ..............5

ManUtd$1366..............1

Amir-elx............1

Benyaminj .............1

پ.ن1: دوستان اگر اشكالي در محاسبه امتيازات ديديد اعلام كنيد تا تصحيح گردد .

پ.ن2: رده بندي مسابقه uefa.com را هم لطفا از سايت خودش ملاحظه فرماييد .

پ.ن3: چند نفر از دوستان اعتقاد داشتند فرم امتيازدهي تغيير كند . اگر كسي نظري دارد در هنگام پيش بيني اعلام كند . اگر دوستان در زمان اعلام پيش بيني شان نظري ندادند اينطور در نظر گرفته مي شود كه با شرايط محاسبه امتيازات فعلي موافق اند.

شاد پيروز و سربلند باشيد

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
چهارشنبه 5 تير

تركيه - آلمان

پنجشنبه 6 تير

اسپانيا - روسيه

بازيها راس ساعت 23:15 به وقت ايران برگزار مي شود.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
تركيه 0 - 3 آلمان

اسپانيا 1 - 1 روسيه ( در وقت اضافه 1-2 روسیه )

با سپاس و درود خدمت ساسان عزیز :)

Times Master

Registered User
لایک‌ها
1
تركيه 1 - 3 آلمان

اسپانيا 1 - 2 روسيه

بالا