• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
از عباس اقاوی خبری دارید .. تنها کسیه که خبری ازش نیست
این بابا نصرتی هم که مسافرته .
عماد رضا هم که فعلا قطعی نشده

عباس هم 99 % تمديد ميكنه ... نصرتي نباشه هم خيلي مهم نيست ... فصل پيش خيلي سوراخ نشون داد

اما گفته از مشهد برگشتم مذاكره ميكنم ... عماد رضا هم به خاطر مريضي مادرش رفته سوريه و مدير برنامه هاي

داره مذاكراتو ادامه ميده ... خبراي موثق ميگه 100 % Ok شده ;)

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
به نظرم استقلال خوب داره یار گیری می کنه . الان هر 4 تا تیم ( پرسپولیس- استقلال - صباباطری قم - سپاهان ) باید تو 3 جام شرکت کنن و بنابراین باید 2 تایم کامل و یک دست و قوی داشته باشند

به نظرم استقلال سال دیگه موفق می شه . چون خوب بازیکنانی رو جذب کرده

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
افشين قطبى به عشق هواداران بر مى گردد

تهران IranSport.Net - مديربرنامه افشين قطبى ادعا كرد: مذاكرات وى با باشگاه پرسپوليس مثبت بوده و سرمربى فصل گذشته اين تيم به عشق هواداران برمى گردد.
وى ضمن اعلام اين خبر افزود: مذاكرات خوبى بين باشگاه و قطبى انجام شده و شرايط بازگشت در حال مهيا شدن است.مشكلات براى بازگشت افشين قطبى رفع شده و تنها مشكلات جزئى شخصى خود وى باعث به تأخير افتادن تصميم گيرى شده كه ظرف يكى، دو روز آينده برطرف خواهد شد.

وى مبلغ اعلام شده قطبى توسط برخى رسانه ها را دروغ محض دانست و گفت: به هيچ عنوان چنين چيزى صحت ندارد. من به عنوان مدير برنامه وى اعلام مى كنم قطبى اصلاً بابت مسائل مالى مشكلى ندارد و به زودى با رفع شدن مشكلات، قطبى به عشق هواداران بر مى گردد.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
«واعظي» و «زارعي» در هيات فوتبال ثبت کردند

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال

سيد مهدي واعظي و مسعود زارعي با حضور در هيات فوتبال استان تهران قرارداد خود را با تيم پرسپوليس ثبت کردند.

به گزارش ايسنا، سيد مهدي واعظي دروازه‎بان تيم فوتبال پرسپوليس به همراه مسعود زارعي مدافع اين تيم عصر امروز در هيات فوتبال استان تهران حاضر شدند و قراردادشان را با پرسپوليس به ثبت رساندند.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
حسين كعبى: دوست دارم در پرسپوليس بمانم

تهران IranSport.Net - حسين كعبي گفت: در اين چند روز با پرسپوليسى ها حرف زدم و مذاكراتى هم با فرخزادى يكى از اعضاى هيأت مديره داشتم.

او از من خواست به باشگاه بيايم و حالا منتظر بازگشت مديربرنامه هايم به ايران هستم تا پس از مذاكره با مسئولان پرسپوليس قراردادم را امضا كنم.

كعبى با اشاره به اختلافات مالى اش با پرسپوليسى ها افزود: اصلاً اين موضوع صحت ندارد در ضمن پيشنهاد بالايى به باشگاه ندادم كه آنها نتوانند خواسته هايم را برآورده كنند.

من دوست دارم كه در پرسپوليس بمانم و فكر نمى كنم مشكلى در تمديد قرارداد وجود داشته باشد.

نيكبخت قرار داد خودرا با پرسپوليس به مدت ۲ سال ديگر تمديد كرد

تهران IranSport.Net - عليرضا نيكبخت براى ۲ سال ديگر به عضويت پرسپوليس در آمد.
او در جلسه اي با داريوش مصطفوى، فرخزادى و آخوندى توافق كرد تا 2 سال ديگر در پرسپوليس بازي كند.

عماد رضا با پرسپوليس قرارداد داخلى بست

تهران IranSport.Net - عماد رضا هافبك فصل گذشته سپاهان مذاكرات خود را با پرسپوليس نهايى كرده و با قراردادى مشروط، ۲ ساله با پرسپوليس داخلى امضاء كرده است. او براى هر سال با مبلغى در حدود۳۴۰ ميليون با پرسپوليس به توافق رسيده است.

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
فرخزادی : توافقات نهایی با قطبی حاصل شد

عضو هیات مدیره باشگاه پرسپولیس گفت :توافقات نهایی را با افشین قطبی انجام داده ایم و اگر مشکل خاصی پیش نیاید به زودی با وی قرارداد خواهیم بست
.
مجید فرخزادی افزود:باشگاه از کانال های مناسب رایزنی های موفقیت آمیزی را با قطبی انجام داده است ولی فعلا قراردادی بین دو طرف به امضا نرسیده است مذاکرات بسیار رضایت بخش بوده است و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد طی امروز یا فردا با وی قرارداد امضا خواهد شد
.
وی با تاکید بر این که قرار داد قطبی در داخل ایران به ثبت می رسد گفت:در صورتی که قرار بر عقد قرارداد بین ما و قطبی باشد مطمئنا در داخل ایران این اتفاق خواهد افتاد
.
فرخزادی در خصوص وضعیت نیکبخت نیز گفت:بعد مذاکراتی که با وی داشتیم وی دو ساله تمدید کرد و روز شنبه نیز آن را به ثبت خواهیم رساند.
سخنگوی باشگاه پرسپولیس بر حضور کعبی و رودباریان در جمع سرخپوشان تاکید کرد و گفت:مذاکرات اولیه را با هردوی این بازیکنان انجام داده ایم و به زودی با هر دوی انها قرارداد خواهیم بست
.
وی ادامه داد:قراراست شنبه با مدیر برنامه های کعبی مذاکرت نهایی را انجام دهیم ضمن اینکه رودباریان هم درگیر کسالت پدرش است و به زودی با وی نیز قرارداد به ثبت خواهد رسید.

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
با عقد قرارداد يك ساله

ابراهيم توره به تيم پرسپوليس پيوست

خبرگزاري فارس: مهاجم سابق تيم فوتبال پيكان با عقد قرارداد يك ساله‌ به پرسوليس ملحق شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، ابراهيم توره امروز با حضور در پرسپوليس و پس از مذاكره با مديرعامل، با اين تيم به توافق نهايي رسيد.
وي با حضور در هيئت فوتبال استان تهران، قراردادش را به طور رسمي با پرسپوليس به ثبت رساند تا در هشتمين دوره ليگ برتر، در خط حمله سرخپوشان بازي كند
A0424911.jpg

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
این همه مهاجم می خوان چیکار کنن؟

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
A0428655.jpg

ایول ایول، داش افشین رو ایول
greenstars.gif

------------

افشين قطبي سرمربيگري پرسپوليس را پذيرفت

به گزارش خبرگزاري فارس، پس از مذاكره نماينده باشگاه پرسپوليس در امارات، اين مربي بار ديگر پذيرفت كه مسئوليت هدايت سرخپوشان را در ايران بر عهده داشته باشد.

مجيد فرخزادي در گفت و گو با فارس اظهار داشت: مذاكرات با افشين قطبي به خوبي انجام شد و موافقت خود را براي حضور در تيم اعلام كرد.

وي افزود: قطبي در 24 ساعت آينده براي انعقاد قرارداد نهايي و رسمي به ايران سفر خواهد كرد. دستياران وي نيز مشخص شده اند كه پس از ورودش، اعلام خواهند شد.

حسين هدايتي، نماينده باشگاه پرسپوليس امروز در هتل حيات دبي با افشين قطبي براي بازگشت به پرسپوليس مذاكره كرد. سرانجام پس از توافق نهايي بين طرفين، سرمربي فصل پيش سرخپوشان پذيرفت كه بار ديگر سرمربي اين تيم تهراني باشد.

##################

سرمربي فردا شب به تهران مي‌آيد

برگزاري احتمالي نشست مطبوعاتي قطبي در روز شنبه

ه گزارش خبرگزاري فارس، پس از توافق مسئولان پرسپوليس با افشين قطبي، اين مربي فردا به ايران مي‌آيد تا قرارداد رسمي خود را به امضا برساند.

به گفته يكي از مسئولان باشگاه، وي روز شنبه در نشستي مطبوعاتي برنامه‌هاي خود را ارايه خواهد كرد.
در كنار قطبي علاوه بر افشين پيرواني و احمدرضا عابدزاده، يك مربي برزيلي به نام كوسا در كادر فني حضور خواهد داشت.

##############

قطبي: براي اداي دين به هواداران پرسپوليس بازگشتم

افشين قطبي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس خاطر نشان ساخت: در ايران، پرسپوليس تيم محبوب من است. براي اداي دين به سرزمين مادري‌ام و هواداران اين تيم بازگشتم.

وي در مورد همكاري‌اش با مربي جديد پرسپوليس، گفت: شناخت نسبتا خوبي از افشين پيرواني دارم. مي‌دانم يكي از بهترين مربيان ايراني است. بنابراين، مشكلي از كار در كنارش ندارم.

قطبي با اشاره به جذب چند بازيكن جديد براي سرخپوشان، گفت: با توجه به اطلاعاتي كه گرفته‌ام، تا كنون نفراتي كه به اين تيم آمده‌اند، از جمله بازيكناني بودند كه مورد توجه من قرار داشتند.

وي با ابراز عدم شناخت از داريوش مصطفوي، مديرعامل جديد پرسپوليس، عنوان كرد: شناخت چنداني از وي ندارم؛ اما اميدوارم با حضور در تهران و كاركردن در كنارش، روزهاي خوبي را تجربه كنيم.​

Last edited:

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
واقعا" هر روز خبرهای عالی به گوش می رسه؛امیدوارم قطبی با عابدزاده و پیروانی کار کنه؛چون فکر می کنم ترکیب عالی بشن؛بازیکن هم دارن خوب جذب می کنن؛امیدواریها به فصل بعد و نتیجه گرفتن در ایران و آسیا داره افزایش پیدا می کنه؛:happy:

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
واقعا" هر روز خبرهای عالی به گوش می رسه؛امیدوارم قطبی با عابدزاده و پیروانی کار کنه؛چون فکر می کنم ترکیب عالی بشن؛بازیکن هم دارن خوب جذب می کنن؛امیدواریها به فصل بعد و نتیجه گرفتن در ایران و آسیا داره افزایش پیدا می کنه؛:happy:

بگو ایشالا

جدا تیم خوبی دارن می بندن
من فقط از مطصفوی خوشم نمیاد

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
مبارکه
عماد رضا هم ثبت کرد؟

مادرش مريضه رفته سوريه .. ولي قرار دادش 100 % هست ... خبر موثق دارم ... حالا دوست دارم ببينم كي ميخواد

م.قع تعويض ناراحت بشه تا راحت بتونن با اردنگي بندازنش بيرون :D عالي و فوق العاده يار گيري كرديم

بهتر از اين ديگه نميشد ... حالا فهميديد چرا عباسفرد 2 دستي در رفت ؟ :lol:

ورود افشينم به تيم محبوبمون صميمانه بتريك ميگم ;)

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
یادتون میاد وقتی قطبی داشت می رفت چی گفتم؟دیدید در نا امیدی بسی امید است
32.gif

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
یادتون میاد وقتی قطبی داشت می رفت چی گفتم؟دیدید در نا امیدی بسی امید است
32.gif

بله؛
اما من از این ناراحتم که چرا این همه زمان از دست رفت؛ای کاش ایشون نمی رفت که بخواد دوباره برگرده؛گرچه همه خوشحالیم از برگشتنش؛اما زمانو از دست دادیم؛باید سریعا" شروع کنن به کار آماده سازی؛چند جا دیدم که از قول ایشون گفتن که یارگیری این فصل؛مورد نظرشون بوده؛امیدوارم از روی تعارف نگفته باشن؛

amin_lili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بازیکنان جذب شده ما و رقیب رو مقایسه کنید :

بازیکنان جدید ما : علی رضا محمد - محمد منصوری - مجتبی شیری -ابراهیم توره - عمادرضا ( بزودی ایشاللا )
بازیکنان جدید رقیب : بیگ زاده - خسرو حیدری - هادی شکوری - حسین کاظمی - عباسفرد

نظرتون چیه ؟

Last edited:

amin_lili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یادمه قطبی در زمان جدا شدنش از تیم گفت برای ماندن من در تیم نیمی از تیم باید حذف می شدن و من دیدم رفتن من راحت تر از رفتن اون همه آدم بود . من می خوام بدونم به جز استیلی دیگه کی از این تیم جدا شد که قطبی تشخیص داده می تونه به پرسپولیس برگرده ؟!

امروز داشتم خبرورزشی رو می خوندم اشاره کرده بود به مصاحبه های بازیکنان بعد از جدایی قطبی :

مسعود زارعی در تاریخ 18/3/87 گفته بود :قطبی داشت فوتبال مرا خراب می کرد
حسین بادامکی در تاریخ 12/3/87 گفته بود : قطبی هیچ کار خاصی نکرد
نیکبخت در تاریخ 13/3/87 گفته بود : خوشحالم که قطبی رفت و من ماندم .
یکی از بازیکنان که نخواست نامش فاش بشه در تاریخ 16/3/87 گفته بود : بره که دیگه برنگرده.
همین بازیکنان لپ تاپ قطبی رو شکسته بودن و هزار جور مشکل براش ایجاد کردن

آیا واقعا قطبی به این فکر کرده که چطور می خواد با همین بازیکن ها دوباره کار کنه ؟

افشین پیروانی هم که در طول این یک هفته ای که تمرینات شروع شده بود با لباس شخصی نمرین رو نظاره کرد و به نظرم می رسه که منتظر انتخاب سرمربی بود . به نظرم بعیده با قطبی کار کنه و اگرم قبول کنه بازهم مشکلاتی رو با قطبی خواهد داشت .

به نظرم این فصل کار قطبی خیلی خیلی سخت تر از سال پیش هست .

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
یادمه قطبی در زمان جدا شدنش از تیم گفت برای ماندن من در تیم نیمی از تیم باید حذف می شدن و من دیدم رفتن من راحت تر از رفتن اون همه آدم بود . من می خوام بدونم به جز استیلی دیگه کی از این تیم جدا شد که قطبی تشخیص داده می تونه به پرسپولیس برگرده ؟!

امروز داشتم خبرورزشی رو می خوندم اشاره کرده بود به مصاحبه های بازیکنان بعد از جدایی قطبی :

مسعود زارعی در تاریخ 18/3/87 گفته بود :قطبی داشت فوتبال مرا خراب می کرد
حسین بادامکی در تاریخ 12/3/87 گفته بود : قطبی هیچ کار خاصی نکرد
نیکبخت در تاریخ 13/3/87 گفته بود : خوشحالم که قطبی رفت و من ماندم .
یکی از بازیکنان که نخواست نامش فاش بشه در تاریخ 16/3/87 گفته بود : بره که دیگه برنگرده.
همین بازیکنان لپ تاپ قطبی رو شکسته بودن و هزار جور مشکل براش ایجاد کردن

آیا واقعا قطبی به این فکر کرده که چطور می خواد با همین بازیکن ها دوباره کار کنه ؟

افشین پیروانی هم که در طول این یک هفته ای که تمرینات شروع شده بود با لباس شخصی نمرین رو نظاره کرد و به نظرم می رسه که منتظر انتخاب سرمربی بود . به نظرم بعیده با قطبی کار کنه و اگرم قبول کنه بازهم مشکلاتی رو با قطبی خواهد داشت .

به نظرم این فصل کار قطبی خیلی خیلی سخت تر از سال پیش هست .

آدم که نمیتونه همیشه همه چیز رو بگه
مطمئنا دلایل دیگه ای هم وجود داشته مثل مسائل مالی . همین رفتن و برگشتن کلی محبوبیت قطبی رو افزایش داده ، ضمن اینکه اگه نمیرفت این قیمت رو نمتونست بگیره .
البته همیشه مسائل پشت پرده رو باید در نظر گرفت . اینکه شاید عواملی باعث رفتن (یا بهتر بگم فعلا دور بودن) قطبی شدن و همون عوامل اونرو به تیم برگردوندن این جمله ها رو دقت کنید
قطبی : در جشن قهرمانی پرسپولیس شرکت میکنم .
قطبی : به زودی به ایران بازخواهم گشت .
سعید لو : در این چند روز خبرهای بسیار خوشی درباره پرسپولیس خواهید شنید . (الان اون خبر مشخصه دیگه)
یا عدم تشکیل جلسات جهت تعیین سرمربی گری استیلی . عدم ساپورت مالی توسط سازمان در زمان کاشانی و در حال حاضر ......
و .........
توی این دو تا تیم همه چی به همین سادگی نیست . مطمئن باشید یکسری چیزهائی وجود داره که هیچوقت فاش نمیشه . وقتی علی آبادی شدیدا به دنبال قطبی هست و همه جور شرایطی رو قبول میکنه ! به نظر من اینها مانورهای تبلیغاتی بیشتر نیست .
.
اما بهر حال هر چی که هست الان برای ما بد نشد . حذف تقریبا 90 درصد تیم سال قبل + نفرات جدید خوب و البته احمدرضا که یه دنیا میارزه

Last edited:
بالا