• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
یعنی بالای 400 میلیون تومان !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

الان یه جوون بدبخت باید از صبح بره سرکار تا شب ماهی 200 تومن چندر غاز دربیاره . سرماه اجازه خونه کم بیاره .. بعد یه زن کره ای بیاد بشه مدیر بین الملل خداد تومن پول دربیاره . آخه تو کدوم قانون خدا نوشتن

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
یعنی بالای 400 میلیون تومان !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

الان یه جوون بدبخت باید از صبح بره سرکار تا شب ماهی 200 تومن چندر غاز دربیاره . سرماه اجازه خونه کم بیاره .. بعد یه زن کره ای بیاد بشه مدیر بین الملل خداد تومن پول دربیاره . آخه تو کدوم قانون خدا نوشتن

Gheymeh جان من نميدونم خداوكيلي يا من شمارو نميفهمم يا شما ساز مخالف دايم ميزني

آخه عزيز من چه ربطي داره ؟ من نميدونم تو چرا اينجوري فكر ميكني ؟ افشين كارنامش عالي بوده ميخوان هر طوري

شده برگردوننش ... اينم يه جور بهونست كه به جاي اينكه يه راست بگن بيا بهت 1 ميليون و 100 هزار دلار ميديم

گفتن 800 مال تو 300 مال زنت ... وگر نه اونم همه ميدونن قرار نيست كاري بكنه كه ارزش كارش ماهي 50 ميليون

تومن باشه ... يه خورده عزيز من ديدت رو باز تر كن ... بعد هم اگه همه چيزو اينجوري بخواي مقايسه كني كه

يه عده نشستن روزي 4 تا امضا ميكنن ماهي 2 ميليارد در ميارن يه عده هم 3 نوبت تو روز كار ميكنن 400 هزار در ميارن

در هر صورت اميدوارم افشين سريع تر بياد كه تيم رو سر و سامون بده ;)

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
هادي نوروزي قرار دادي نبسته با پرسپوليس و مدير عامل پرسپوليس اينو تكذيب كرده ;)

راستي فرشيد كريمي هم رفت پگاه

Last edited:

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
خب تقریبا داره همونی میشه که باید بشه
اضافیا دارن میرن .. مثل مامانی و کریمی (البته خدائی 9 سالی بود تو تیم دستش درد نکنه) و بازیکنهای خوبی هم داره میگیره . محسن هم که تمدید کرد . به نظر من کعبی چندان اهمیتی نداره بودن و رفتنش فقط نیک بخت اگه پسر خوبی بشه موندنش خوبه + عماد رضا که فکر میکنم سالهاست میخواست بیاد پرسپولیس اما سپاهانی ها خوب قاپش زدن .
فقط واعظی نمدونم چرا داره بازی درمیاره .
در مورد بیک زاده هم بابا بنده خدا شهرستانی خوب گناه که نکرده . ضمن اینکه اون حرفش خیلی مسخره بود وگرنه رفتارش دقیقا نشون میده که آدم ساده ای هست و البته 100 درصد غیر حرفه ای به هر حال این کارها عواقب خودش رو داره . بازیکنهائی که تازه میخوان بیان تهران خیلی راحت خام میشن و البته استقلالی ها مخصوصا این بابا مدیر عاملشون (شرمنده خوشم نمیاد ازش ) خیلی راحت غرشون میزنن مثل داریوش یزدانی ، مثل شیری ، مثل عنایتی و دهها نف دیگه که همین سرنوشت رو پیدا کردن و فقط یکی دوتا شون موفق شدن و بقیه به نظر من فوتبالشون از بین رفت . مخصوصا شیری و یزدانی که میتونستند بهترینهای ایران بشن و متاسفانه از معمولی ترین بایکنها هم کمتر شدن . شاید بیک زاده پشیمونه ولی به روی خودش نمیاره . البته استقلال هم تیم خوبیه برای پیشرفت امثال بیک زاده اما نه مثل پرسپولیس .

Last edited:

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
خب تقریبا داره همونی میشه که باید بشه
اضافیا دارن میرن .. مثل مامانی و کریمی (البته خدائی 9 سالی بود تو تیم دستش درد نکنه) و بازیکنهای خوبی هم داره میگیره . محسن هم که تمدید کرد . به نظر من کعبی چندان اهمیتی نداره بودن و رفتنش فقط نیک بخت اگه پسر خوبی بشه موندنش خوبه + عماد رضا که فکر میکنم سالهاست میخواست بیاد پرسپولیس اما سپاهانی ها خوب قاپش زدن .
فقط واعظی نمدونم چرا داره بازی درمیاره .
در مورد بیک زاده هم بابا بنده خدا شهرستانی خوب گناه که نکرده . ضمن اینکه اون حرفش خیلی مسخره بود وگرنه رفتارش دقیقا نشون میده که آدم ساده ای هست و البته 100 درصد غیر حرفه ای به هر حال این کارها عواقب خودش رو داره . بازیکنهائی که تازه میخوان بیان تهران خیلی راحت خام میشن و البته استقلالی ها مخصوصا این بابا مدیر عاملشون (شرمنده خوشم نمیاد ازش ) خیلی راحت غرشون میزنن مثل داریوش یزدانی ، مثل شیری ، مثل عنایتی و دهها نف دیگه که همین سرنوشت رو پیدا کردن و فقط یکی دوتا شون موفق شدن و بقیه به نظر من فوتبالشون از بین رفت . مخصوصا شیری و یزدانی که میتونستند بهترینهای ایران بشن و متاسفانه از معمولی ترین بایکنها هم کمتر شدن . شاید بیک زاده پشیمونه ولی به روی خودش نمیاره . البته استقلال هم تیم خوبیه برای پیشرفت امثال بیک زاده اما نه مثل پرسپولیس .

کلاً بیک زاده رو فراموش کنید مگه کی بودش ؟؟؟ از محمد پروین و یا زارعی و آشوبی خودمون بهتر بودش ؟؟؟؟

عماد رضا امروز برای ثبت قرارداد میاد تهران :D

محمد پروین اقای گل لیگ 1 هم قرا داد بست :rolleyes:

خلیلی هم تمدید :D:D

پترویچ هم فردا میاد برای قرار داد :rolleyes::D

نیکی هم میاد :happy: کیه از پرسپولیس بگذره :lol:

فقط خط فورواد تیم رو داشته باشید : خلیلی + نیکی + عماد رضا + محمد پروین :lol::lol: 2 تا آقای گل لیگ

خط هافبک هم خوبه فقط یکی 2 تا بازیکن برای خط دفاعی میخواهیم حسینی :cool: و شاید انصاریان :blush:

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
تیم ایده ال :

گلر : واعظی - معمارزاده - عليرضا حقيقي

دفاع : سپهر حیدری - سید جلال حسینی - باقری ها - نصرتی - پژمان نوری - مسعود زارعی - علیرضا محمد - مجتبی شیری

هافبک ها : محمد منصوری - عباس آقایی - حسین کعبی - نیکبخت واحدی - غلامرضا رضایی - کریم باقری - الونگ الونگ

مهاجم : عماد رضا - محسن خلیلی - ابراهیم توره - محمد پروین - فرهاد خيرخواه - فراز فاطمی

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
کلاً بیک زاده رو فراموش کنید مگه کی بودش ؟؟؟ از محمد پروین و یا زارعی و آشوبی خودمون بهتر بودش ؟؟؟؟

عماد رضا امروز برای ثبت قرارداد میاد تهران :D

محمد پروین اقای گل لیگ 1 هم قرا داد بست :rolleyes:

خلیلی هم تمدید :D:D

پترویچ هم فردا میاد برای قرار داد :rolleyes::D

نیکی هم میاد :happy: کیه از پرسپولیس بگذره :lol:

فقط خط فورواد تیم رو داشته باشید : خلیلی + نیکی + عماد رضا + محمد پروین :lol::lol: 2 تا آقای گل لیگ

خط هافبک هم خوبه فقط یکی 2 تا بازیکن برای خط دفاعی میخواهیم حسینی :cool: و شاید انصاریان :blush:

علي انصاريان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :blink::blink::blink: شوخي ميكني حتما ... سوراخ ترين دفاع ايران ... به دردمون نميخوره

خوبه شما مسئول خريد بازيكن نشدي :D واقعا بد ترين دفاعي كه ميتونه باشه ... اگر ميبيني انصاريان

اسمش در كرده به خاطره جينگولك بازي و لات بازيا و مثلا كره خر بودنشه ... نه اينكه واقعا دفاع باشه

حاضرم عماد رضا بياد دفاع آخر بازي كنه اما انصاريان نياد :D

راستي امروزم عماد رضا داره مياد قرار داد 3 سالشو ثبت كنه ... به قول خودش از استقلال سايپا و چند تيم اماراتي

قرار داد داره و گفته فقط و فقط و فقط به خاطر هوادارا دارم ميام پرسپوليس و ميدونمم كه همينه چون هم بازيكن

خوبيه هم همه دنبالشن هم تيمال اماراتي پول بيشتر ميدن و به عشق اون تشويقهاي مرگبار تماشاچيا داره مياد

حالا فهميديد چرا عباسفرد رفت استقلال ؟ :D چون جايي تو تركيب نداشت ;)

amin_lili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
تیم ایده ال :

گلر : واعظی - معمارزاده - عليرضا حقيقي

دفاع : سپهر حیدری - سید جلال حسینی - باقری ها - نصرتی - پژمان نوری - مسعود زارعی - علیرضا محمد - مجتبی شیری

هافبک ها : محمد منصوری - عباس آقایی - حسین کعبی - نیکبخت واحدی - غلامرضا رضایی - کریم باقری - الونگ الونگ

مهاجم : عماد رضا - محسن خلیلی - ابراهیم توره - محمد پروین - فرهاد خيرخواه - فراز فاطمی

خب این تیم که خیلیخیلی عالیه . اما سید جلال بعیده بیاد . فراز فاطمی هم باید ردش کنن . هر کی دیگه جاش باشه بهتره .
ولی انصافا عجب تیمی میشه .:f34r:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
محمد پروین و عماد رضا مگه تایید شد خریدشون؟!

عماد رضا 100% شده. :

عمادرضا: مي‌خواهم با پرسپوليس قهرماني آسيا را تجربه كنم

خبرگزاري فارس: مهاجم تيم ملي فوتبال عراق گفت: دوست دارم با پيراهن پرسپوليس در ليگ قهرمانان آسيا يك جام به دست آورم.

عماد محمد رضا در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، گفت: با توجه به حضور چند ساله ام در ايران، علاقه زيادي به پرسپوليس و به ويژه هواداران آن دارم. تماشاگران پرشور اين تيم عامل اصلي حضورم در اين تيم قدرتمند ايراني هستند.

مهاجم ملي پوش عراق گفت: همراه سپاهان به افتخارات خوبي دست يافتم. با همين تيم در ديدار پاياني ليگ قهرماني آسيا بازي كرديم؛ اما با انتقالم به پرسپوليس مي‌خواهم عنوان قهرماني در آسيا را به دست آورم.

عمادرضا افزود: از تيم‌هاي استقلال، سايپا، سپاهان و از چند تيم اماراتي و قطري پيشنهادهاي خوبي داشتم؛ اما به دليل علاقه زياد به پرسپوليس كه حتي در عراق نيز هواداران زيادي دارد، با اين تيم به توافق رسيدم.

عماد رضا توافق نهايي را با مسئولان باشگاه پرسپوليس داشته و امروز براي عقد قراردادي رسمي از اصفهان راهي تهران مي شود تا با حضور در هيئت فوتبال قراردادش را ثبت كند.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خبرای خوب! نیکی هم تمدید کرد:D

------------------------------------------------

نيكبخت قرارداد خود را با پرسپوليس تمديد كرد

خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران با حضور در باشگاه و پس از مذاكره با مديرعامل قراردادش را به مدت 2 سال ديگر تمديد كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، عليرضا نيكبخت واحدي امروز در باشگاه پرسپوليس حاضر شد و پس از گفت و گوي چند ساعته با داريوش مصطفوي قراردادش را به مدت 2 سال با سرخ پوشان تمديد كرد.

نيكبخت در 2 سال گذشته و پس از جدايي از تيم فوتبال استقلال تهران از مهره هاي كليدي پرسپوليس بود.

شايعاتي در خصوص بازگشت اين بازيكن به استقلال تهران شنيده مي شد.

محسن خليل نيز روز گذشته قرارداد خود را تمديد كرده بود.​

پ.ن : ظاهرا اون تیم ایده آله داره ردیف میشه !

Last edited:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
قرارداد واعظي با پرسپوليس تمديد شد

خبرگزاري فارس: سنگربان فصل گذشته تيم پرسپوليس دقايقي قبل پس از نشستي سه‌ساعته با مسئولان باشگاه، قرارداد خود را يك سال ديگر تمديد كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، مهدي واعظي كه براي تمديد قرارداد دچار مشكل شده و به دليل عدم دريافت مطالبات، احتمال جدايي وي وجود داشت، امروز پس از جلسه سه‌ساعته با مسئولان باشگاه پرسپوليس قرارداد خود را به مدت يك فصل تمديد كرد.

مقرر شد تا روز شنبه هفته آينده بخشي از مطالبات و مبلغي به عنوان پيش قرارداد به وي پرداخت شود.

واعظي امروز با افشين پيرواني گفت و گو مي كند و به احتمال فراوان از فردا در تمرينات شركت خواهد كرد.
وي دقايقي پيش براي ثبت قرارداد خود راهي هيئت فوتبال شد.​

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
سفر پرسپوليس به كانادا و امريكا به تعويق افتاد

خبرگزاري فارس: با انجام جلسه مشترك مسئولان باشگاه پرسپوليس با نمايندگان شركت آلفا، زمان سفر سرخ پوشان به كانادا و امريكا به تعويق افتاد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از پايگاه اينترنتي باشگاه پرسپوليس، در ارتباط با قرارداد فيمابين باشگاه و شركت آلفا مبني بر برگزاري چند ديدار دوستانه در كانادا و امريكا مشكلاتي براي طرفين قرارداد حادث شده بود.

سرانجام امروز جلسه‎اي در دفتر مدير عامل باشگاه پرسپوليس و با حضور نمايندگان و وكيل شركت آلفا در ايران، مدير عامل باشگاه، داريوش مصطفوي و مديريت حقوقي باشگاه (سيد حسام توليت) تشكيل و پس از بحث و تبادل نظر و طرح موانع ايجاد شده، طرفين توافق كردند برگزاري مسابقات به زمان ديگري كه متعاقباً اعلام خواهد شد، موكول شود.​

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
محمد و منصوري مصدوم شدند

خبرگزاري فارس: عليرضا محمد و محمد منصوري در تمرين امروز صبح پرسپوليس مصدوم شدند.

به گزارش خبرگزاري فارس، اين تمرين امروز صبح از ساعت 30/9 در زمين گلف مجموعه ورزشي انقلاب پيگيري شد.

پرسپوليسي‌ها در اين تمرين به دويدن، حركات استقامتي، سرعتي، كششي و نرمشي پرداختند.

محمد منصوري و عليرضا محمد دچار مصدوميت شدند و زير نظر كادر پزشكي تحت درمان قرار گرفتند.

26 بازيكن در تمرين امروز صبح حضور داشند كه شماري از آنها بازيكنان فصل گذشته بودند. شماري نيز بازيكنان آموزشي هستند.

هيچ بازيكن سرشناس جديدي به تمرين اضافه نشده بود.

كريم باقري پس از 40 دقيقه تمرين، با اجازه كادر فني به استراحت پرداخت.

عليرضا امامي فر مانند روز گذشته در تمرين امروز صبح نيز حضور داشت.

افشين پيرواني كه با لباس شخصي نظاره گر تمرين امروز بود، بارها با تلفن همراه به گفت و گو پرداخت.

كريم باقري پس از استراحت، به مدت 10 دقيقه با افشين پيرواني به صحبت‌هاي خصوصي در گوشه‌اي از زمين‌ پرداخت.

10 هوادار از نزديك تمرين امروز را تماشا كردند.

يك ليدر استقلالي كه در تمرين امروز شركت كرده بود، با هواداران پرسپوليس دچار درگيري لفظي شد.

دو بازيكن تيم اميد پرسپوليس كه ديرتر از سايرين در تمرين حضور پيدا كرده بودند، با دستور كادر فني اجازه تمرين پيدا نكردند.

عليرضا حيدري، قهرمان كشتي دقايقي نظاره گر تمرين بود.

A0458471.jpg

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
منصوري: براي رقابت با هر بازيكني در پرسپوليس آماده‌ام

خبرگزاري فارس: هافبك جديد تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: براي حضور در تركيب اصلي براي رقابت با هر بازيكني آماده‌ام.

محمد منصوري در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: با توجه به اينكه تمرينات خود را بر روي زمين سخت آكادمي ملي المپيك برگزار كرديم كمي از ناحيه كف پا دچار مشكل شدم، ولي مشكل جدي نيست و زير نظر كادر پزشكي در حال مداوا هستم.
وي افزود: از تمرينات پرويز كماسي لذت مي‌برم و مطمئن هستم با اين تمرينات مي‌توانيم به شرايط ايده آل بدني برسيم.

منصوري با بيان اين مطلب كه مي دانستم در پرسپوليس كار سختي دارم، تصريح كرد: از رقابت با هيچ بازيكني واهمه ندارم و اميدوارم هر چه سريعتر افراد با تجربه فصل گذشته به تيم اضافه شوند تا وضعيت بهتري پيدا كنيم.

وي تاكيد كرد: پرسپوليس در ليگ قهرمانان آسيا روزهاي بسيار سختي را در پيش دارد؛ ولي روزهاي روشني در انتظار اين تيم است. اميدوارم شخصا بتوانم براي تيم تاثيرگذار بوده و محبوبيت لازم را بين هواداران كسب كنم.

A0458283.jpg

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
در پي هديه 250 ميليوني شهرداري

پاداش قهرماني پرسپوليس هفته آينده پرداخت مي‌شود

خبرگزاري فارس: پاداش 200 ميليوني قهرماني تيم فوتبال پرسپوليس از سوي سازمان ورزش هفته آينده پرداخت مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري فارس، پس از تعيين فهرست بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس از سوي داريوش مصطفوي و ارائه آن به محمد علي آبادي، او نيز دستوري داد تا مبلغ 200 ميليون تومان به اين مجموعه پرداخت كنند. گويا قرار است پرداخت اين مبلغ از محل "بند ب" صورت گيرد.

تيم فوتبال پرسپوليس در هفتمين دوره ليگ برتر به قهرماني پرداخت.

پيش از اين، محمدباقر قاليباف شهردار تهران پاداش 250 ميليون توماني را به اين تيم داده بود.
%5CMedia%5C8702%5CImageReports%5C8702281602%5C22_8702281602_L600.jpg

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
از عباس اقاوی خبری دارید .. تنها کسیه که خبری ازش نیست
این بابا نصرتی هم که مسافرته .
عماد رضا هم که فعلا قطعی نشده

بالا