• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
واقعا امپراطور بازی دراورده :دی
بابا حالا تماشاچی ها یه چیزی گفتن .. جدی نگیر زیاد . علی پروین هم یه زمانی سلطان بود
جدا از شوخی
تا حدودی شاید تا 60 درصد توقعاتش منطقیه . شاید فقط دستیار خارجی دلیل قانع کننده ای نداشته باشه .
البته قضیه خونه و دبی هم فکر نمیکنم در صورت توافق اجرائی بشه مگر اینکه دیگه بخوان به هر قیمتی افشین رو بیارن . من فکر میکنم با این شرایط حتی بتونن یه مربی بهتر و حتی تاپ بیان . با شریط بدتر از این هم خیلی کار کردن تو ایران . بلاژ هم اینطوری شرط نمیزاشت .
حالا ما موندیم و دم خروس و قسم حضرت عباس (قرارداد سفید امضا کردن و اینهمه شرایط مالی گذاشتن)
به نظر من برای قهرمانی باید قبول کرد

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
امیدوار بودم دنیزلی رو بیارن !! ولی متاسفانه مثل اینکه قطبی داره برمیگرده !!

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
ایول احمد عابدزاده :D. چه قدر خوب شد :rolleyes:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
ولي من شديداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا موافق اومدن دنيزلي هستم ... مطمين هم هستم كه

نمياد ... يعني دنبالش نيستن ... اما اگر بيارنش قهرماني آسيا و ليگ و جام حذفي رو شاخشه ... به شرطي

كه پژمان نوري دفاع وسط بازي نكنه :D:D:D:D

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
سیدمهدی رحمتی در آستانه پیوستن به پرسپولیس / ملاقات با مدیرعامل سرخپوشان
دروازه بان ملی پوش فوتبال کشورمان روز گذشته با داریوش مصطفوی مدیرعامل باشگاه پرسپولیس دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، سیدمهدی رحمتی عصر روز گذشته با حضور در محل باشگاه پرسپولیس با داریوش مصطفوی دیدار و گفتگو کرد.

دروازه بان ملی پوش تیم فوتبال مس کرمان پس از مذاکراتی که با مسئولان این باشگاه داشت برای فصل بعد به توافق نرسید و به همین خاطر مذاکراتش را با مسئولان باشگاه پرسپولیس آغاز کرده است.

هنوز پیوستن رحمتی به پرسپولیس قطعی نشده و مذاکرات برای تحقق این امر ادامه دارد.

http://www.mehrnews.ir/NewsPrint.aspx?NewsID=706416

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
بابا من نميدونم اين ديوانه ها چرا دنبال دروازه بانن ... واعظي رو داريم بسه ديگه ... باز مثل فصل پيش ميشن

4 تا دروازه بان آماده ... به قول فردوسي پور دروازه بان فيكس تيم ملي تو جام ملت ها ( رودباريان ) شده بود دروازه

بان 3وم پرسپوليس :D

amin_lili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ایول احمد عابدزاده :D. چه قدر خوب شد :rolleyes:

از این بابت بسیار خوشحالم . چون از این به بعد هم چهره دوست داشتنی عابد زاده رو بیشتر می بینیم و هم صداشو بیشتر می شنویم .هر چند معتقدم عابد زاده مستعد حاشیه هست و باید مراقب بود تیم به حاشیه نره

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
بابا من نميدونم اين ديوانه ها چرا دنبال دروازه بانن ... واعظي رو داريم بسه ديگه ... باز مثل فصل پيش ميشن

4 تا دروازه بان آماده ... به قول فردوسي پور دروازه بان فيكس تيم ملي تو جام ملت ها ( رودباريان ) شده بود دروازه

جانا سخن از زبان ما میگویی

اینا باید دو تا مهاجم خوب بگیرن . یک هافبک فاعی . یه مدافع

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17

به نظر من واعظی دروازبان آماده ای هست؛حتی آماده تر از رحمتی؛

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
از این بابت بسیار خوشحالم . چون از این به بعد هم چهره دوست داشتنی عابد زاده رو بیشتر می بینیم و هم صداشو بیشتر می شنویم .هر چند معتقدم عابد زاده مستعد حاشیه هست و باید مراقب بود تیم به حاشیه نره

اتفاقا الان ديگه عابد زاده اصلا حاشيه نداره ... بعد از مريضيش خيلي فرق كرد ... اين همه مدت هم صداش در نيمد

و مطمين هستم هيچ گونه حاشيه اي نخواهد داشت ... سنشم ديگه سن حاشيه نيست ;)

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
برای حضور در لیگ هشتم؛
استارت پرسپولیس با بازیکنان گمنام / حضور دو بازیکن جدید
دور جدید تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس برای حضور در هشتمین دوره مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه های کشور از صبح امروز (شنبه) در آکادمی ملی المپیک آغاز شد.

به گزارش خبرنگار مهر، در این تمرین که با حضور 12 بازیکن برگزار شد، بیشتر نفرات فصل گذشته تیم فوتبال پرسپولیس غایب بودند و تنها چهره سرشناس حاضر در این جمع سپهر حیدری بود.

از بازیکنان جدید تیم فوتبال پرسپولیس نیز محمد منصوری و علیرضا محمد در تمرین امروز سرخپوشان حضور داشتند. سایر بازیکنان نیز نفراتی گمنام بودند که در جمع آنها تنها علیرضا حقیقی و نبی الله باقری ها نفراتی شناخته شده بودند.

بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس در ابتدای حضور خود در مجموعه ورزشی انقلاب به سالن سنجش آکادمی ملی المپیک رفتند و سپس در محوطه باز آکادمی زیر نظر پرویز کماسی به دویدن پرداختند. در ادامه نفرات حاضر در تمرین مطابق برنامه مربیان به مرور کارهای بدنسازی پرداختند.

داریوش مصطفوی با حضور در محل تمرینات تیم دقایقی برای بازیکنان صحبت کرد، ضمن اینکه افشین پیروانی و احمد رضا عابدزاده نیز پیش از آغاز تمرین مواردی را با بازیکنان در میان گذاشتند.

داریوش مصطفوی پیش از آغاز تمرین با افشین پیروانی بصورت خصوصی گفتگو کرد.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
مجتبی شیری رسما به پرسپولیس پیوست
مدافع پیشین تیم فوتبال استقلال اهواز با امضا قراردادی یک ساله به تیم فوتبال پرسپولیس تهران پیوست.

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی شیری مدافع ملی پوش پیشین تیم فوتبال استقلال اهواز دقایقی پیش با حضور در هیئت فوتبال استان تهران با عقد قرارداری یک ساله به تیم فوتبال پرسپولیس پیوست.

بر پایه این گزارش، این بازیکن که در لیگ سوم هم با پیراهن پرسپولیس در مسابقات لیگ برتر به میدان رفته بود، در پایان آن فصل با جدایی از این تیم، به مدت 4 فصل را در تیم استقلال اهواز به میدان رفت.

شیری سومین بازیکن فصل جاری پرسپولیس است. پیش از وی علیرضا محمد از تیم راه آهن و محمد منصوری از تیم ابومسلم با عقد قراردادهایی 2 ساله به تیم فوتبال پرسولیس پیوسته بودند.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
خوب امروز خبراي خوبي رسيده ... شيري هم كه اومد و مهم تر از اين مصطفوي با قطبي يك ويديو كنفرانس داشتن

و بد جوري تمايل به برگردوندن قطبي داره ... بعد دقت كرديد بيشتر بازيكنارو باهاشون قرار داد 2 ساله ميبنده ؟

اين كار بسيار خوبيه ... با توجه به قدرتي كه داره ميتونه خيلي خيلي خيلي براي پرسپوليس مفيد باشه

با ماماني هم تصفيه حساب كردن و فصل بعد ديگه براي پرسپوليس بازي نميكنه ;)

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
اصلا با آوردن دنیزلی موافق نیستم...این بابا فقط برای پول میاد

مثلا بقیه برای چشم و ابروی من و جناب عالی میان
به غیر از کریم به بقیه 1 تومن بیشتر بدی میرن . نمونش هم که زیاده .
دنبالش هم شاید به این دلیل نمیرن که به احتمالی زیاد سرمربی تیم تررکیه میشه و گرنه دانش خیلی بالائی داره
اومدن عابدزاده هم جای خوشحالی داره . بهر حال به نظر من بهترین دروازبان تاریخ ایران بوده و خواهد بود .
افشین هم همچنین . باید دید سرمربی کی میشه . البته قطبی بهترین گزینه هستش . با توجه به این همه تغییرات

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
جان واریو و پتروبچ شاید بیان پرسپولیس

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
خوشحالم که عابدزاده و پیروانی جزو کادر هستن یکی از آرزوهام بود که احمد رضا بیاد تو تیم...ببین امسال دروازه امنه امنه:blush:

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
حسين كاظمي و عليرضا عباسفرد به تيم فوتبال استقلال تهران پيوستند.

به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، حسين كاظمي بازيكن فصل پيش تيم فوتبال سپاهان اصفهان طي قراردادي يك‌ساله و همچنين عليرضا عباسفرد با قراردادي دو ساله به تيم فوتبال استقلال تهران پيوستند.

گفتني است عليرضا‌ عباس‌فرد پيش از اين با مسوولين باشگاه پرسپوليس به توافق رسيده بود. عباسفرد پس از هاشم بيگ‌زاده دومين بازيكني است كه با مسوولين باشگاه پرسپوليس به توافق رسيده و سپس با تيم استقلال قرارداد مي‌بندد.

همچنين سياوش اكبرپور هم مذاكراتي را با فتح‌ا... زاده مديرعامل باشگاه استقلال داشته كه ظاهر در صورت لغو حضورش در تيم فوتبال العين امارات، به جمع آبي‌پوشان خواهد پيوست.

http://isna.ir/ISNA/NewsView.aspx?ID=News-1155745

-------------------------------------------------

عباسفرد هم .... زد به پرسپولیس

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
پس از اولين حضور در تمرين استقلال تهران

عباسفرد: در پرسپوليس جايي براي پيشرفت نداشتم

خبرگزاري فارس: مهاجم جديد تيم فوتبال استقلال تهران گفت: در پرسپوليس نمي‌توانستم پيشرفت كنم به همين دليل از حضور در اين تيم منصرف شدم.

به گزارش خبرگزاري فارس، عليرضا عباسفرد امروز با لباس شخصي در تمرين استقلال حضور داشت و در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با پرسپوليس مذاكره كردم؛‌ اما افشين پيرواني كه همشهري من است گفت با عماد رضا و ابراهيم توره مذاكره كرده‌ و قصد دارند محسن خليلي و عليرضا نيكبخت را هم حفظ كنند،‌ ضمن اينكه فراز فاطمي هم در اين تيم حاضر است.
وي افزود: با توجه به اين شرايط احساس كردم در اين تيم نمي‌توانم پيشرفت كنم و به دليل آنكه امير قلعه نويي را دست دارم و او را يك مربي خوب مي‌دانم به استقلال آمدم، البته قلعه نويي نيز به من اعتقاد دارد.
مهاجم جديد تيم استقلال گفت:‌ با حضور در جمع آبي‌پوشان بهترين تصميم زندگي‌ام را گرفتم. اميدوارم بتوانم براي خوشحالي هواداران اين تيم گلزني كنم.

بالا