• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
همون بهتر...
بازیکن پر افتخاری نبود...سایپا..برق...صبا و استقلال..مبارکشون باشه

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
با ماماني هم تصفيه حساب كردن و فصل بعد ديگه براي پرسپوليس بازي نميكنه

بهترین خبری که تو این چند روز اخیر شنیده بودم

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
به گزارش خبرگزاري فارس، عليرضا عباسفرد امروز با لباس شخصي در تمرين استقلال حضور داشت و در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با پرسپوليس مذاكره كردم؛‌ اما افشين پيرواني كه همشهري من است گفت با عماد رضا و ابراهيم توره مذاكره كرده‌ و قصد دارند محسن خليلي و عليرضا نيكبخت را هم حفظ كنند،‌ ضمن اينكه فراز فاطمي هم در اين تيم حاضر است.
وي افزود: با توجه به اين شرايط احساس كردم در اين تيم نمي‌توانم پيشرفت كنم و به دليل آنكه امير قلعه نويي را دست دارم و او را يك مربي خوب مي‌دانم به استقلال آمدم، البته قلعه نويي نيز به من اعتقاد دارد.
مهاجم جديد تيم استقلال گفت:‌ با حضور در جمع آبي‌پوشان بهترين تصميم زندگي‌ام را گرفتم. اميدوارم بتوانم براي خوشحالي هواداران اين تيم گلزني كنم.

با سلام خدمت دوستان
خيلي خوشحالم وقتي مي بينم بازيكناني كه در خودشان حتي عرضه رقابت درون تيمي رو نمي بينند به پرسپوليس نمي آيند . به هر حال بازيكناني مانند عباسفرد خصوصا بيك زاده كلا فقط ادعا دارند و همان بهتر كه به تيمهاي ديگر بروند. ضمنا به همه طرفداران پرسپوليس رفتن ماماني ، عنصر تنش زاي پرسپوليس رو تبريك ميگم.

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
با سلام خدمت دوستان
خيلي خوشحالم وقتي مي بينم بازيكناني كه در خودشان حتي عرضه رقابت درون تيمي رو نمي بينند به پرسپوليس نمي آيند . به هر حال بازيكناني مانند عباسفرد خصوصا بيك زاده كلا فقط ادعا دارند و همان بهتر كه به تيمهاي ديگر بروند. ضمنا به همه طرفداران پرسپوليس رفتن ماماني ، عنصر تنش زاي پرسپوليس رو تبريك ميگم.
بیک زاده خوب شد رفت استقلال . یه بازیکن دهاتی بلند شده اومده تهران می خواد فوتبال بازی کنه !!! ( با لفظ پایان رافت مهاجم اسبق پرسپولیس که بعد از مشت خوردن از پرویز برومند می گفت این جمله رو " از شهرستان اومدیم فوتبال بازی کنیم می زنن ما رو له می کنن )

اینجور افراد رو نباید ک**** خودت حساب کنی . اینها همه فقط به خاطر پول می ان تهران . پول ندیده و تهران ندیده و دختر بالاشهر ندیده !! هستند .

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
بیک زاده خوب شد رفت استقلال . یه بازیکن دهاتی بلند شده اومده تهران می خواد فوتبال بازی کنه !!! ( با لفظ پایان رافت مهاجم اسبق پرسپولیس که بعد از مشت خوردن از پرویز برومند می گفت این جمله رو " از شهرستان اومدیم فوتبال بازی کنیم می زنن ما رو له می کنن )

اینجور افراد رو نباید ک**** خودت حساب کنی . اینها همه فقط به خاطر پول می ان تهران . پول ندیده و تهران ندیده و دختر بالاشهر ندیده !! هستند .

سلام
نمی خوام بعنوان یک استقلالی از اینکه بیک زاده اومده استقلال دفاع کنم فقط می خوام بگم همین بازیکن اگر می اومد پرسپولیس اونوقت میشد یک تهرانی اصیل و بالاشهر دیده
اصلا منظورم نیست که کدوم تیم میرند فقط می خواستم بگم که شاید یک روستایی از هزار تا شهر نشین یا تهرانی که هزار کار انجام میده بهتر وآدم تر باشه و فکر نکنم که تهرانی بودن و دیدن بالا شهر یک شهر دلیل بر خوب بودن و بهتر بودن کسی باشد ودهاتی بودن دلیل بر بد بودن کسی
فقط می خواستم بگم که دلیل ارزش آدم ها دهاتی یا شهری و یا شهرستانی و تهرانی بودنشان نیست
موفق باشید

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325

اقا رسما بالای 80 درصد مردم کشور رو بردی زیر سوال :دی

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
مدیر عاملی کاشانی !!!!!!

على آبادى در پاسخ به سؤال يكى از خبرنگاران مبنى بر اينكه برخى كارشناسان مخالف دخالت سياست در ورزش هستند گفت: شخص خاص سياسى در ورزش دخالت نكرده است اگر رييس جمهور در برخى موارد تذكراتى داده اند به دليل جايگاهى است كه وى دارد.
وى در توضيح بيشتر انتخاب حبيب كاشانى به عنوان مديرعامل باشگاه پرسپوليس از سوى شخص رييس جمهور گفت: آقاى كاشانى در ديدارهايى كه با رييس جمهور داشت از وى درخواست داشت كه به عنوان مديرعامل اين باشگاه انتخاب شود كه در نهايت پس از رايزنى هاى وى با دكتر احمدى نژاد، رييس جمهور به بنده دستور داد تا وى را به عنوان مديرعامل انتخاب كنم. رييس سازمان تربيت بدنى همچنين در خصوص عدم حضور سعيدلو معاون اجرايى رييس جمهور در هيات مديره باشگاه پرسپوليس گفت: بنده از وى براى حضور دعوت كردم ولى آقاى سعيدلو شخصا نپذيرفتند.

کاشانی میومد برنامه 90 برای مدیرعاملی خودش روز شمار میکردی ! 9 ماه و 6 روز 2 ساعت و ........
میگفت تکلیفی هستش که بهش واگذار شده
jt5o21.gif

خجالت هم خوب چیزیه !!!
vahidrk.gif

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
اصولا نمی شه حرف های اینها رو تا عملش رو ندیدی باور کنی
5921f236_2.gif

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
عباسفرد خيلي حرف قشنگي زده ... نگفته من نميخواستم بيام پرسپوليس يا اينها ... گفته چون مهاجماي توپي

داره ميگيره پرسپوليس جاي پيشرفتي براي من نميمونه :D يعني من ول معطلم ... يعني بايد 1 فصل نيمكت

نشين باشم براي همين ميرم توي تيمي بازي كنم ( استقلال ) كه من در پيتي رو بخوان و مهاجم اول بازي كنم :lol:

خداييش خوشم اومد :)

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
عباسفرد خيلي حرف قشنگي زده ... نگفته من نميخواستم بيام پرسپوليس يا اينها ... گفته چون مهاجماي توپي

داره ميگيره پرسپوليس جاي پيشرفتي براي من نميمونه :D يعني من ول معطلم ... يعني بايد 1 فصل نيمكت

نشين باشم براي همين ميرم توي تيمي بازي كنم ( استقلال ) كه من در پيتي رو بخوان و مهاجم اول بازي كنم :lol:

خداييش خوشم اومد :)

جدا"؟:blink::D
واقعا" که،اگر این حرفو زده همون بهتر که رفت،
راستی رفتن مامانی رو هم تبریک می گم،اصولا" من متوجه نمی شم برخی بازیکنا چرا اینقدر بهشون توجه می شه در حالیکه چندین بار آزمایش شده اند و نتیجه ندادند؛(بحثم در مورد مامانی نیست صرفا")خلاصه از این بازیکنا تو هر دوره ای بوده؛حالا حکمتش چیه؛نمی دونم؛

amin_lili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
حال شما خوبه ؟؟؟

نه بابا ! این خواهر ما این روزا حالش گرفته است .:( به علاوه دهها نفر دیگه (خودش می دونه چی می گم:f34r: )ایشاللا حال هممون خوب بشه :blush:

amin_lili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

قیمه جان این حرفها چیه آخه می زنی ؟ حالا نیومد تیممون که نباید هر چی به مغزمون رسید رو بگیم . رسما شهرستانی ها رو قاب کردی سینه دیوار. اتفاقا بیگزاده شیرازی هست . من هم از نزدیک دیدمش . پسر خوبی هم هست . کلی جاها رو هم دیده . هم بالا شهر . هم پایین شهر .( ضمنا یه سر برو شیراز تریپ دخترهای شیرازی رو می بینی . از تهرون بد تر نباشه بهتر هم نیست . تو شیراز وضع خیلی خیلی روهواست )
در واقع زور فتح الله بیشتر بود قاپیدش .

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
عماد رضا شاید 3 ساله ببنده !!

قطبی با زنش شاید برگرده !!!
خلیلی تمدید میکنه !!
کعبی احتمالش زیاد بمونه !!1
نیکی شاید بره شاید بمونه

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
حال شما خوبه ؟؟؟

بله من خوبم منظورم این بود;)
آقاى كاشانى در ديدارهايى كه با رييس جمهور داشت از وى درخواست داشت كه به عنوان مديرعامل اين باشگاه انتخاب شود كه در نهايت پس از رايزنى هاى وى با دكتر احمدى نژاد، رييس جمهور به بنده دستور داد تا وى را به عنوان مديرعامل انتخاب كنم
+ نقل و انتقالات
پ.ن: امین جان از اون جهت که داغونم:wacko:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
خبراي خوش :

قطبي 90 % بر ميگرده ... شرايطش داره حل ميشه و پيشنهادات خوب مصطفوي به خودشو زنش باعث شده

احتمال برگشتشون زياد باشه ... عماد رضا داره 99 % قرار داد 3 ساله ميبنده ( هيچ جا نميتونه اين كار هارو بكنه )

و مياد پرسپوليس ... پس حالا ميبينيد كه اين عباسفرد چرا رفت اس اس ؟ :D

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
خوب مصي جون پيشنهاد 800 هزار يورويي به افشين داده و اون مشگل زنش رو بيان كرده , مصي جون هم

گفته زنت بياد توي باشگاه به عنوام مدير بين الملل كار كنه و همچنين مدير سايت هم باشه و براي اون هم

300 هزار يورو اختصاص داده كه مشگل همسرش افشين هم حل بشه ... توي همين يكي 2 روز منتظر قبول

مربيگري از سوي افشين امپراطور باشيد ... به به ;)

بالا