• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

الان درگير چه بازيهايی هستين؟

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
من هم شدیدا مشکل سیستم دارم:( . بعد از یه سال و اندی دوباره رفتم تو کربن ! . 2-3 سالی هم هست که متداول PES6 رو بازی میکنم. فیفا هم از 2007تش حالم به هم خورد دیگه طرفش نرفتم. کربن رو همون دفعه اول اینقدر خوره بازی در آوردم 4-5 روزه تمومش کردم(به جز چلنج البته) . الان 3 هفتس دوباره نصب کردم 74% درصد رفتم. :D

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
alone in the dark بازی جالبی از آب در نيمده..از اکثر سايتهای معتبر امتياز های بسيار پايينيرو گرفته...ميآنگين امتياز اين بازی در حال حاضر رو 6 هست.
گرافيک بازی هم اصلاً خوب نيست..برخلاف دموهايی که نشون ميدادن واقعاً گرافيک چرتی داره....
يادمه از چندتا سايت تو گرافيک امتياز 3 4 گرفته بود.

Playing NoW : Bad Company , Grid , Ninja Gaiden II ( On Level Mentor ) , Unreal Tournament 3 , GTA IV

DNL

کاربر فعال
لایک‌ها
16
alone in the dark بازی جالبی از آب در نيمده..از اکثر سايتهای معتبر امتياز های بسيار پايينيرو گرفته...ميآنگين امتياز اين بازی در حال حاضر رو 6 هست.
گرافيک بازی هم اصلاً خوب نيست..برخلاف دموهايی که نشون ميدادن واقعاً گرافيک چرتی داره....
يادمه از چندتا سايت تو گرافيک امتياز 3 4 گرفته بود.

Playing NoW : Bad Company , Grid , Ninja Gaiden II ( On Level Mentor ) , Unreal Tournament 3 , GTA IV

ای بابا ما رو تو شک انداختی که
mazi که میگه بدک نیست
میشه یککم در مورد bad company توضیح بدی؟
در حد call of dutty 4 هست؟

END_BOY

Registered User
لایک‌ها
5
من مشغول بازی کردن MGS4 و Lost Odessey هستم :wacko:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
سلام.

من که هنوز دارم کربون میزنم.

سوال : کسی میدونه چطوری میتونم آهنگ های این باز رو دانلود کنم. یا اصلا میشه از رو خودش برداشت ؟

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
Gears of War pc

رفتیم سراغ یکی دیگه از بازیهای خدای این چند سال اخیر
احتیاج به توضیح خاصی دربارش نیست چون هر کی دیگه هر چی بخواد از این بازی بدونه دیگه فهمیده تا الان
باز برا اطلاعات بیشتر اینجا هم هست

فقط بیشترین چیزی که برا من به چشم اومد باز هم گرافیک خیره کننده بازی به لطف موتور توانای UE3 بود
نمایش HDR و نور پردازی پویا(dynamic lighting ) بهترین چیزی بود که تاحالا دیده بودم
الان بحث سر اینه که بین bioshock,Gears of War , Unreal Tournament 3 (هر 3 فقط در نسخه pc) کدومیک بهترین نمایش رو از UE3 داشتن؟ در اکثریت Unreal Tournament 3 نسبت به 2 تای دیگه ارجحیت داشته و همینطور هم هست.بنظر من bioshock دارای جزئیات بسیار زیاد در هر صحنه با کیفیت نمایشی بالا بود و Gears of War دارای نور پردازی خیره کننده(که این مسئله با توجه به محیطهای outdoor در بازی بیشتر به چیم میاد) حالا Unreal Tournament 3 هر دوی اینا رو با هم داره!

من بازیو رو وضوح 1050*1680 اجرا کردم.از antialiasing که خبری نیست در این بازی چون تنها رو ویستا و DirectX 10 قابل فعال کردنه و به این خاطر من این بازیو همچنان رو dx9.c و xp اجرا میکنم چون به دلایلی که از این مقاله میتونید بخونید.بازی رو مد DirectX 10 و حتی بکارگیری antialiasing(البته این یکی تا حدی کیفیت کلی تصویر رو smooth تر میکنه) هیچ برتری خاصی نسبت به dx9.c نداره..

Gow-cogs.jpg

DNL

کاربر فعال
لایک‌ها
16

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
ای بابا ما رو تو شک انداختی که
mazi که میگه بدک نیست
میشه یککم در مورد bad company توضیح بدی؟
در حد call of dutty 4 هست؟

Bad company بازی بسيار مهيج و قشنگيه..البته به cod4 نميرسه...ولی بعد از cod4 من اين بازيرو تو اين چند وقته اخير توصيه ميکنم.
تخريب پذيری محيط خيلی عالی کار شده...همه چيز قابل تخريبه...شما يه خونرو ميتونيد به طور کامل تخريب کنيد...حتی کليه درخت ها هم قابليت تخريب دارن..
بازی از 7 Chapter تشيکل شده که هر chapter دارای Map های بسيار بزرگی هست..من الان chapter 4 هم..تنوع تو بازی زياده...سواره انواع وسيله های نقليه ميتونيد تو بازی بشيد
و...... بقيشو ديگه نميگم چون جذابيتش به همينه که ندونی:happy:..بگير بازی کن حالشو ببر:D

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
Bad company بازی بسيار مهيج و قشنگيه..البته به cod4 نميرسه...ولی بعد از cod4 من اين بازيرو تو اين چند وقته اخير توصيه ميکنم.
تخريب پذيری محيط خيلی عالی کار شده...همه چيز قابل تخريبه...شما يه خونرو ميتونيد به طور کامل تخريب کنيد...حتی کليه درخت ها هم قابليت تخريب دارن..
بازی از 7 Chapter تشيکل شده که هر chapter دارای Map های بسيار بزرگی هست..من الان chapter 4 هم..تنوع تو بازی زياده...سواره انواع وسيله های نقليه ميتونيد تو بازی بشيد
و...... بقيشو ديگه نميگم چون جذابيتش به همينه که ندونی:happy:..بگير بازی کن حالشو ببر:D
PC or Console?

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
واسه PC نمیاد؟

فعلاً که خبری اعلام نشده مبنی بر عرضه اين بازی روی pc...ممکنه بعداً اين اتفاق بيفته

Partisan

Registered User
لایک‌ها
6
سلام.
Red Alert3
DIRT
Quack 4
Orang Box:D

erayan.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خدا از سر تقصیرات این Konami نگذره که PES رو خلق کرد. آقا معتاد واسه ما کمه! کارمون به بیمارستان میکشه اگه یه روز روی مبارک این لیونل مسی و رونالدینیو و هانری و ... نبینیم...

Cinderella Man

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
دویل می کرای 4 رو تموم کردم دیروز ... عجب چیزی بود خداییش !

اون قسمت که با دانته میره واقعا چسبید ... میری تو حالت Devil و پاندورا و .... واقعا این بازی شاهکاره !

DNL

کاربر فعال
لایک‌ها
16
دویل می کرای 4 رو تموم کردم دیروز ... عجب چیزی بود خداییش !

اون قسمت که با دانته میره واقعا چسبید ... میری تو حالت Devil و پاندورا و .... واقعا این بازی شاهکاره !

منم الان دارم همین رو بازی میکنم
بازیش واقعا قشنگه اما این قدرتاش یککم پیچیده است
یک دکمه ای هست که وقتی نگه میدارم موتور اره برقی روشن میشه اما کاره خاصی نمیکنه این به چه دردی میخوره؟
من تازه غوله اولش رو شکست دادم:blush:

بالا