• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

الان درگير چه بازيهايی هستين؟

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
منم الان دارم همین رو بازی میکنم
بازیش واقعا قشنگه اما این قدرتاش یککم پیچیده است
یک دکمه ای هست که وقتی نگه میدارم موتور اره برقی روشن میشه اما کاره خاصی نمیکنه این به چه دردی میخوره؟
من تازه غوله اولش رو شکست دادم:blush:

اره برقی؟؟؟ مطمئنی ؟؟ چنین سلاحی نیست تو این بازی...دست کم من که ندیدم:wacko:

شاید gears of war رو میگی:f34r:

DNL

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
16

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
اره برقی نیست
شمشیرش مثل اره برقی روشن میشه:p

آهان...اونو میگی:p

هیچی اون مثل شارژ می مونه و قدرت شمشیرت رو بیشتر و اونو گداخته می کنه...کلا جنبه ی نمایشی داره و به هیچ دردی نمی خوره:)

Afsaneh-R

Registered User
لایک‌ها
54
GRID
yes.gif

Cinderella Man

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
ببین من وقتی بازی رو تموم کردم رفتم ببینم چی تو گالری و ترینینگ اضافه شده دیدم تقریبا نصف حرکت های نرو رو با فیلم با راهنمای دکمه داره نشون میده ( من دقت نکردم نمی دونم قبل اینکه بازی رو تموم کنم تو منو ها این بود یا بعد تموم شدن انلاک شد )

تو اون نشون میده که وقتی دکمه رو نگه میداری کل شمشیر قرمز میشه و بعد نرو باهاش چند تا ضربه خفن میزنه و با دوباره شمشیر به حالت اولش برمیگرده ... یه چک کن شاید این ترینینگ قبل تموم کردن بازی فعال باشه .. من بازی رو پاک کردم.

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
آهان...اونو میگی:p

هیچی اون مثل شارژ می مونه و قدرت شمشیرت رو بیشتر و اونو گداخته می کنه...کلا جنبه ی نمایشی داره و به هیچ دردی نمی خوره:)
به درد میخوره بابا!

الکی که نیست!

کلا" قدرت شمشیر و زیاد میکنه و به قولی آتشینش میکنه :دی

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
به درد میخوره بابا!

الکی که نیست!

کلا" قدرت شمشیر و زیاد میکنه و به قولی آتشینش میکنه :دی

به درد که می خوره ولی نه زیاد....منظورم اینه که تا این دست شیطانی:

20uy6ax.jpg

پشت و پناهت هست دیگه نیازی به اون شمشیر نخواهی داشت....یا به عبارتی کمتر نیاز خواهی داشت (اینم برای این که شما ناراحت نشی:happy:)

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
به درد که می خوره ولی نه زیاد....منظورم اینه که تا این دست شیطانی:

20uy6ax.jpg

پشت و پناهت هست دیگه نیازی به اون شمشیر نخواهی داشت....یا به عبارتی کمتر نیاز خواهی داشت (اینم برای این که شما ناراحت نشی:happy:)
2lxe53l.gif

ناراحتی چیه بابا :دی

میگم جریان این دسته چیه ؟ چرا دستش این شکلی شد؟ خود نرو اصلا" شیطانه ؟ آدمه؟ :دی

فقط اسپویل نکنید که هنوز وسطای بازیم

راستی! این زنیکه افعیه عجب سگ جونیه!! نمیمیره!!
4fvgdaq_th.gif

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
مجدد نشستم و دارم PainKiller رو میرم ( نمیدونم بار چندم هست )
از مواردی که هیچ وقت فراموش نمیشه

21omyva.jpg

-
Icy Tower هم همچنان رقیب میطلبیم :D

Duke

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
107
2lxe53l.gif

ناراحتی چیه بابا :دی

میگم جریان این دسته چیه ؟ چرا دستش این شکلی شد؟ خود نرو اصلا" شیطانه ؟ آدمه؟ :دی

فقط اسپویل نکنید که هنوز وسطای بازیم

راستی! این زنیکه افعیه عجب سگ جونیه!! نمیمیره!!
4fvgdaq_th.gif

سلام...:medieval:

اون زنیکه رو باید خوب کتک بزنید، به این شکل که هی با دست شیطانی Grab می کنید و تا می خوره رو هوا می زنیدش...;) یه موقع هم شروع می کنه به تخم گذاشتن:goatee: (من بی تقصیرم، جریان بازیه!) که اون زمان می تونید یه عالمه جونش رو کم کنید...

هنوز حدودا اوایل بازی هستین شما، بازی 20 تا مرحله داره... تازه هنوز به جاهای اعصاب خورد کن نرسیدین... منو که دیوونه کرد...:evil2: من با هزار زحمت تا مرحله ی 12 رفتم، بعد دیدم دوباره باید اعصابمو خورد کنم، لذا بازی رو گذاشتم کنار...:grrr: آقا یه راهی ندارین مرحله ی 12 رو آسون رد کنم؟ مثلا راهی نیست تایمرو متوقف کنم؟

سمای عزیز شما چه جوری رد کردین اون مرحله رو؟ همونجایی که با دانته باید از قصر فرار کنیم؟

Last edited:

DNL

کاربر فعال
لایک‌ها
16
مجدد نشستم و دارم PainKiller رو میرم ( نمیدونم بار چندم هست )
از مواردی که هیچ وقت فراموش نمیشه

Icy Tower هم همچنان رقیب میطلبیم :D[/SIZE]

منم اینو تموم کردم اما بیشتر از 1 بار حال نمیده بازی کنی

DNL

کاربر فعال
لایک‌ها
16

اون زنیکه رو باید خوب کتک بزنید، به این شکل که هی با دست شیطانی Grab می کنید و تا می خوره رو هوا می زنیدش...;) یه موقع هم شروع می کنه به تخم گذاشتن:goatee: (من بی تقصیرم، جریان بازیه!) که اون زمان می تونید یه عالمه جونش رو کم کنید...

هنوز حدودا اوایل بازی هستین شما، بازی 20 تا مرحله داره... تازه هنوز به جاهای اعصاب خورد کن نرسیدین... منو که دیوونه کرد...:evil2: من با هزار زحمت تا مرحله ی 12 رفتم، بعد دیدم دوباره باید اعصابمو خورد کنم، لذا بازی رو گذاشتم کنار...:grrr: آقا یه راهی ندارین مرحله ی 12 رو آسون رد کنم؟ مثلا راهی نیست تایمرو متوقف کنم؟

سمای عزیز شما چه جوری رد کردین اون مرحله رو؟ همونجایی که با دانته باید از قصر فرار کنیم؟

خوب چرا اینقدر خودتو عذاب میدی
1 ترینر بگیر با خیال راحت تا آخرش برو

Duke

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
107
خوب چرا اینقدر خودتو عذاب میدی
1 ترینر بگیر با خیال راحت تا آخرش برو

سلام...

البته این هم بد فکری نیست... من کلا با ترینر میونه ی خوبی ندارم، اما این پیشنهاد خوبیه، باهاش 12 رو رد کنم بعد سیو کنم... می گم شما ترینر براش سراغ دارین؟ لینکی، چیزی...؟

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
سلام.
آقا چطور این grid ارزش داره تهیه کنم؟:f34r:
ارزش که آره

گرافیک بازی +افکت هاش فوق العادن

فقط با سری NFS خیلی فرق داره و کنترلاش کشکی نیست :دی

کنترل فرمان و ترمز یه خورده سخته که بهش عادت میکنی...بدون گیم پد هم حال نمیده بازی کنی

Cinderella Man

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
13

در مرد اون زنه ... اره وقتی تخم گذاشت باید بری رو هوا و حسابی بکوبیش! یه وقت هم هست که خودش میاد روی زمین بدون محافظ و اونجا هم حسابی باید بکوبیش!

در مورد تایمر من حدود 2 دقیقه اضافه اوردم ... هیچی دیگه همونجوری باید بزنی اونها رو و بیایی پایین ... راستی برو تو حالت Devil و دائما RB+Y+دسته جلو بده خیلی زورش زیادتر میشه ...

اگه سخته هم میتونی از ترینر استفاده کنی و اونجا رو رد کنی ... من توصیه ام اینه که به خاطر سختی بازی رو ول نکنید چون خیلی زیبا میشه ... مخصوصا از همون مرحله بعد از تایمر ... میری تو جنگل .. با دانته وقتی غولها رو میکشه یه نیرویی از هر غول میگیره .. مثل جعبه پاندورا ، یه سری نیزه های اتشین ، یوماتو ، ضربات کونگ فو ...

تازه بازی خیلی قشنگ تر میشه.

من عاشق مرحله 15 تا 20 این بازی شدم و یه شبه همش رو رفتم .. فقط برو تو حالت Devil کولاک میکنه این دانته البته باید حالت Devil رو خریده باشی تا برات موقتی نباشه و بتونی دائما تو این حالت بمونی ..برای نرو هم حالت Devil داره و خیلی قدرتنمد میشه ...

کلا دانته یه چیزه دیگه اس ... شاید به خاطر اینکه من از سری قبلش باهاش خاطره دارم . اون حالت های ترینینگ رو هم یه نگاه بنداز ... تو منو هاست ...من خودم اخر بازی وقتی یه نگاه کردم دیدم خیلی از اون فن ها رو بلد نبودم!!

Last edited:

DNL

کاربر فعال
لایک‌ها
16

Duke

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
107
در مرد اون زنه ... اره وقتی تخم گذاشت باید بری رو هوا و حسابی بکوبیش! یه وقت هم هست که خودش میاد روی زمین بدون محافظ و اونجا هم حسابی باید بکوبیش!

در مورد تایمر من حدود 2 دقیقه اضافه اوردم ... هیچی دیگه همونجوری باید بزنی اونها رو و بیایی پایین ... راستی برو تو حالت Devil و دائما RB+Y+دسته جلو بده خیلی زورش زیادتر میشه ...

اگه سخته هم میتونی از ترینر استفاده کنی و اونجا رو رد کنی ... من توصیه ام اینه که به خاطر سختی بازی رو ول نکنید چون خیلی زیبا میشه ... مخصوصا از همون مرحله بعد از تایمر ... میری تو جنگل .. با دانته وقتی غولها رو میکشه یه نیرویی از هر غول میگیره .. مثل جعبه پاندورا ، یه سری نیزه های اتشین ، یوماتو ، ضربات کونگ فو ...

تازه بازی خیلی قشنگ تر میشه.

من عاشق مرحله 15 تا 20 این بازی شدم و یه شبه همش رو رفتم .. فقط برو تو حالت Devil کولاک میکنه این دانته البته باید حالت Devil رو خریده باشی تا برات موقتی نباشه و بتونی دائما تو این حالت بمونی ..برای نرو هم حالت Devil داره و خیلی قدرتنمد میشه ...

کلا دانته یه چیزه دیگه اس ... شاید به خاطر اینکه من از سری قبلش باهاش خاطره دارم . اون حالت های ترینینگ رو هم یه نگاه بنداز ... تو منو هاست ...من خودم اخر بازی وقتی یه نگاه کردم دیدم خیلی از اون فن ها رو بلد نبودم!!

آخ دستت درد نکنه سمای عزیز... خیلی راهنمایی خوبی بود... اون مرحله رو رد کردم...:D
من هم شماره ی 3 رو بازی کرده بودم و خیلی خوشم اومده بود... نمی ذونم ویرژیل توی این سری چرا غایب بود... استیل اون هم خیلی خوف بود... من تا مرحله ی 16 فعلا رفتم... ببینم می تونم امشب تمومش کنم...:cool:

دست شما هم درد نکنه... :blush: خیلی لطف کردین...

پیروز باشین دوستان عزیز...:happy:

پ.ن: یوهو... تمومش کردم... بازی خوبی بود... به جز همون تیکه ی سختش خوب بود... مرسی از همگی بابت کمک...

Last edited:
بالا