امروز soul calibur IV رو شروع کردم..بازیه خوبیه...
من انتظار داشتم بازی حالت مرحله ای هم داشته باشه که متاسفانه نداره...همون حالت tekken هست یکم پیشرفته تر و قابلیت ادیت کاراکتر و از این چرت و پرت ها...
فکر نکنم برای پی سی باشه اره؟
امروز soul calibur IV رو شروع کردم..بازیه خوبیه...
من انتظار داشتم بازی حالت مرحله ای هم داشته باشه که متاسفانه نداره...همون حالت tekken هست یکم پیشرفته تر و قابلیت ادیت کاراکتر و از این چرت و پرت ها...
فکر نکنم برای پی سی باشه اره؟
gta iv تموم شد:happy:
الان ninja gaiden II رو شروع کردم.
به نظرت این gta 5 واقعا لایق نمره 10 هست؟
Dynasty Warriors 4 : Hyper
یک بازی در ژانر hack & slash (صد نفر می ریزن سرت باید همه رو بزنی با شمشیر و اینا – بعد یه دفعه فن می زنی و ...) ؛ با کاراکترهای متعدد که براساس اینکه کدوم رو انتخاب کنی ، داستان بازی قدری فرق می کرد ...
![]()
نسخه اصلی بازی مال 2003 بود (2PS) که بعدا در سال 2005 واسه PC در اومده بود ... نسخه ای که ما داشتیم ، نسخه فرانسوی بازی بود ... همه منوها و زیرنویس ها فرانسه بودند ... ولی خب به محض اینکه بدونیم هر کدوم چی ان .. دیگه مشکلی نیست ...
آهنگ و انیمیشن های زیبایی هم داشت ... اساسا همون شخصیت های افسانه سه برادر بودن و کاراکترهای جانبی هم دوران (سائو سائو و بروبچز)
![]()
فروش خیلی خوبی هم داشته دوره خودش ..
من کلا اون سال ها ، IGI رو بعد از یکی 2 مرحله کلن پاک کردم ! نمیدونم چرا اصلا ازش خوشم نیومد !بعد از مدت ها دوباره IGI 2 رو دارم بازی میکنم . واقعا بازی قوی ای هست. مخصوصا اون بخش وعده گاه لیبی که خیلی نوستالژیکه. مرحله هایی که توی آسیا هست هم خیلی خوبه .
خلاصه اینکه این روزها با دیوید جونز هستیم![]()
gta iv تموم شد:happy:
الان ninja gaiden II رو شروع کردم.