• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

leila_t

Registered User
لایک‌ها
8
سلام من چرا سرعت دانلود از تورنتم اینقدر پایینه؟
begging.gif
اینترنتم 128 اما با تورنت برای فایلی که 1 سید داره، 3-4 کیلوبایته، فایلی که 5 تا سید داره 5-6 کیلوبایته، چیکار باید کنم؟
tantrumsmiley.gif

Last edited:

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
تورنت سرعتش خیلی کم شده تازگی ها!

الان من یک مشکل بسیار عجیب تر دارم!
وقتی که دارم کار معمولی میکنم اکانتم بدون مشکل هست
به محض اینکه دانلود میکنم
اگر با IDM باشه حدودآ یک دقیقه و نیم یکبار
اگر معمولی باشه معمولآ هر 5 دقیقه کانکشن من قطع میشه
میزنه Boardband link failed یا تو همین مایه ها!

حالا چی کار کنم؟!
حل میشه این مشکل؟!
زنگ زدم پیشتیبانی جواب درستی بهم نداد

nickart

Registered User
لایک‌ها
1

حالا چی کار کنم؟!
حل میشه این مشکل؟!

نمي دونم مشكلي كه شما داريد چقدر اختصاصيه چون من هم تازگيها مشكل تقريباً مشابهي پيدا كردم به طوريكه كانكشنم مرتباً به مدت از يك دقيقه گرفته تا دو ساعت قطع و وصل مي شود خصوصاً قطعي هاي خيلي كوتاه و موقعي توجهم جلب شد كه ديدم فايلهاي رپيدشير مجاني كه دانلود مي كنم مرتباً ناقص دانلود مي شوند. فكر مي كنم مشكل مربوط به كامپيوتر نباشد چون وقتي كامپيوتر هم خاموش است قطع و وصل شدن مرتب چراغ مودم را مي بينم. من منطقه سعادت آباد هستم.
آيا دوستان ديگر هم، چنين مشكلي دارند؟
آيا برنامه اي سراغ داريد كه بتواند اين قطعي ها را ثبت كند؟
(در هنگام نوشتن همين متن، اينترنتم دو بار قطع شد):(

Last edited:

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
نمي دونم مشكلي كه شما داريد چقدر اختصاصيه چون من هم تازگيها مشكل تقريباً مشابهي پيدا كردم به طوريكه كانكشنم مرتباً به مدت از يك دقيقه گرفته تا دو ساعت قطع و وصل مي شود خصوصاً قطعي هاي خيلي كوتاه و موقعي توجهم جلب شد كه ديدم فايلهاي رپيدشير مجاني كه دانلود مي كنم مرتباً ناقص دانلود مي شوند. فكر مي كنم مشكل مربوط به كامپيوتر نباشد چون وقتي كامپيوتر هم خاموش است قطع و وصل شدن مرتب چراغ مودم را مي بينم. من منطقه سعادت آباد هستم.
آيا دوستان ديگر هم، چنين مشكلي دارند؟
(در هنگام نوشتن همين متن، اينترنتم دو بار قطع شد):(

دقیقآ!
برای من هم سریع قطع میشه و سریع هم وصل میشه!
در واقع مثلث سبز رنگ تغییر رنگ نمیده!
نشون میده که مودم قطع نمیشه
مودم شما چی هست؟!

اگر این مشکل رو چند نفر دیگه هم داشته باشند حتمآ یه گندی به سرویسشون خورده
من سعادت آباد نیستم

Snow

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
215

حالا چی کار کنم؟!
حل میشه این مشکل؟!

سلام،

دیگه کم‌کم دارم مطمئن میشم شاتل خودش این محدودیت را اعمال کرده،
چون با دوستی صحبت می‌کردم ایشون 2 ماه پیش این مشکل برایش شروع شده.
راستش برای من از اواخر فروردین شروع شد این مشکل قطع شدن و هنوز هم ادامه داره!!!!

هر چه هم تماس گرفتم، یک نفرو فرستادن اینجا، مودم را عوض کردم، و ...
آخر سر میگن مشکل داخلی است ، از خط و ...
میگم من مودمی که تازه خریدمو با لپ‌تاپ می‌برم پایین سر خط باز هم این مشکل قطعی را دارم ...
و باز هم جواب‌های بی‌سر و ته.

احتمالا مشکل شما هم مانند من است،
منتهی چون من PPPOE کانکت می‌شم دیگه پیغامی نمیده!
من این طور متوجه شدم که هنگام دانلود یک فایل وقتی تعداد کانکشن‌های آن بیشتر از 4 یا 5 تا باشه،
دیسکانکت می‌کنه!
یعنی من از قبل از این مشکل همیشه 3 تا فایل را با 4 کانکشن همزمان دانلود می‌کردم (در دانلود منیجر) که اینطوری سرعتم را 3 تا 4 کیلوبایت در ثانیه بیشتر می‌کرد.
ولی بعد از فروردین که این مشکل شروع شده فقط می‌تونم یک فایل اونهم فقط با 4 کانکشن دانلود کنم!

ای کاش مشکل به همینجا ختم میشد :(
وقتی می‌خواهید صفحه وبی که پر از عکس است را باز کنید مثلا یک صفحه‌ای که 8 تا عکس 1 مگابایتی داره.
دیسکانکت خواهید شد!

سرعت تورنت هم کاملا موافقم هرچند که تا جمعه هم خوب بود.
ولی دقیقا از شنبه تا امروز سرعت حسابی پایینه.

خب متاسفانه شاتل هم یک شرکت ایرانی است.
ولی اگر مشکل قطعی جدی باشه میشه اعتراض درست و حسابی کرد.

هر چند که ...

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
سلام،

راستش برای من از اواخر فروردین شروع شد این مشکل قطع شدن و هنوز هم ادامه داره!!!!

میگم من مودمی که تازه خریدمو با لپ‌تاپ می‌برم پایین سر خط باز هم این مشکل قطعی را دارم ...

من این طور متوجه شدم که هنگام دانلود یک فایل وقتی تعداد کانکشن‌های آن بیشتر از 4 یا 5 تا باشه،
دیسکانکت می‌کنه!
یعنی من از قبل از این مشکل همیشه 3 تا فایل را با 4 کانکشن همزمان دانلود می‌کردم (در دانلود منیجر) که اینطوری سرعتم را 3 تا 4 کیلوبایت در ثانیه بیشتر می‌کرد.
ولی بعد از فروردین که این مشکل شروع شده فقط می‌تونم یک فایل اونهم فقط با 4 کانکشن دانلود کنم!

وقتی می‌خواهید صفحه وبی که پر از عکس است را باز کنید مثلا یک صفحه‌ای که 8 تا عکس 1 مگابایتی داره.
دیسکانکت خواهید شد!

هر چند که ...

تعداد کانکشن ها رو چه جوری با دانلود منیجر محدود کردی؟!
بعد از اون تونستی درست دانلود کنی! حالا افت سرعتش مهم نیست!
خب حالا که مشکل همگانی هست یه دعوای درست و حسابی میکنم با شاتل
احتمال داره سرویسم رو هم پس بگیرم ازشون!
بگردیم دنبال یه ISP دیگه؟! :f34r:

nickart

Registered User
لایک‌ها
1
دقیقآ!
برای من هم سریع قطع میشه و سریع هم وصل میشه!
در واقع مثلث سبز رنگ تغییر رنگ نمیده!
نشون میده که مودم قطع نمیشه
مودم شما چی هست؟!

اگر این مشکل رو چند نفر دیگه هم داشته باشند حتمآ یه گندی به سرویسشون خورده
من سعادت آباد نیستم

درست مي فرماييد، خود مودم قطع نميشه البته مودم من Billion هست و اون مثلث سبز رو نداره.
زياد شدن معني دار قطعي ها نشون ميده كه سرويسشون مشكل پيدا كرده. كساني كه 64 دارند ميگن كه از هفته گذشته سرعتشون از 13-14 به 9-10 رسيده. تورنت من هم سرعتش كم شده. يادمه قبل از عيد كساني كه شاتل داشتند مي گفتند كه سرويس ما شايد ماهي يكي دو بار قطع بشه اما حالا...
آيا برنامه اي وجود داره كه بتونه از قطعي ها لوگ بگيره؟

Mehdi_s82

Registered User
لایک‌ها
17
ااا.. پس واسه همينه كه وسط دانلود از رپيدشر و مگاآپلود قطع ميشه ؟! من فكر ميكردم بخاطر مجاني بودنش اينطوري ميكنه :blink:امروز يه فايل 90 مگي رو 3-4 بار رفرش كردم تا تونستم بگيرم ! پس شاتل هم . . . .

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1
در اينترفيس مودمها بخشي هست كه ميتوانيد لاگ‌فايل آنرا فعال كنيد و اطلاعات ثبت شده توسط مودم را در آن فايل مشاهده نماييد.

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1
ما هم در سرويس مركز استقلالمان از 3 روز پيش چند مورد قطعي داشتيم كه در زمان و مورد و علت خاصي نبوده و فقط قطعيهاي بيمورد و آن هم بدين صورت كه در pppoe چراغ لينك ثابت است ولي چراغ act خاموش ميشه (مودم ايسوس).علت را جويا شديم و به اين نتيجه رسيديم كه سيستم اكانتيگ‌شان مورد پيدا كرده و كاربراني كه به موقع پرداخت آبونه را نكردند را ديگر اتوماتيك لاك نميكنه و به همين سبب دارند روي سيستم كار ميكنند و نيز يوزرهايي كه پرداختشان تاخير داره را فعلا بصورت دستي لاك ميكنند و به همين سبب براي ديگران مشكل ايجاد شده. اينطور كه به ما گفتند تا آخر هفته حل ميشه. ولي در مورد سرعت بايد بگم از اول ماه نه تنها سرعتمان كاهش نداشته بلكه افزايش هم مشاهده ميشه و دانلودمان تا 90 هم ميرسه (512) و قبلا بين 70 تا 80 در نوسان بود.
ولي در مركز دستغيب فقط يك مورد قطعي 17 دقيقه اي داشتيم و ديگر هيچ مشكلي از جمله كاهش سرعت ديده نميشه و مثل روند 6 ماه قبل تا الان بوده و همه چيز در ثبات كامل بسر ميبره

Last edited:

ferble

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من بعد از دزدتک که غلفتی پولمو خورد و یکروز هم سرویس از شاتل گرفتم 7 ماه پیش شاید یکبار قطعی داشته و سرعتش هم همیشه ثابت بوده برعکس پارس که شب و روز سرعتش فرق میکنه البته گاهی استتوس قطع میشه و دوباره وصل میشه که بخاطر نویز بالای خط هست توی مخابرات آشغال پاسداران که قابل اغماضه ولی یکدفعه سرعت خیلی اومد پایین زنگ زدم به پشتیبانی یک کامنت داس داد برای خالی کردن کش که درست شد

Snow

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
215
تعداد کانکشن ها رو چه جوری با دانلود منیجر محدود کردی؟!
بعد از اون تونستی درست دانلود کنی! حالا افت سرعتش مهم نیست!
خب حالا که مشکل همگانی هست یه دعوای درست و حسابی میکنم با شاتل
احتمال داره سرویسم رو هم پس بگیرم ازشون!
بگردیم دنبال یه ISP دیگه؟! :f34r:

من با FDM کار می‌کنم،
یکسری از منیجر‌ها مثل FDM در دوحالت تعداد کانکشن‌ها را مشخص می‌کنند.
یکی در حالت پیش‌فرض برنامه و یکی هم بعد از اینکه لینک فایل را وارد کردید می‌تونید تعداد کانکشن را تغییر بدید.
در FDM برای حالت پیش فرض در منوی Option\ Default Download Settings می‌تونید تعداد کانکشن‌ها را مشخص کنید.
بعد از وارد کردن لینک فایل هم،
Right Click \ Properties \ Connection \ Section \ Maximum Number

و حتی هنگام دانلود هم میشه تعداد کانکشن‌ها را تغییر داد.
با کلید‌های + یا - .

در یکسری دیگر از دانلود منیجر‌ها فقط می‌تونید در حالت پیش‌فرض تعداد کانکشن‌ها را مشخص کنید.
در کل همه منیجر‌ها شبیه هم هستند فقط احتمال داره نام گزینه‌ها فرق کنه.
اگر بگید با چه برنامه‌ای کار می‌کنید نصب می‌کنم منوی تنظمیاتشو میگم بهتون.

مسئله افت سرعت نیست، چون خدا را شکر شاتل یکی از محاسنش همین سرعت ثابتش است.
یعنی اگر به شما 256 سرویس بدهند همیشه یکمی هم بیشتر از سرعت واقعی دارید.

مثلا من میدونم 128 همیشه 16.5 است، 256 روی 33 و 320 همیشه 43.5 سرعت ثابت دارین.

ولی میگن پول طمع میاره، مدیران شاتل هم دیدن نه فایده‌ای نداره اینجوری ما هم باید دست به کار شیم!

پس دادن سرویس هم دردیو دوا نمی‌کنه با این اوضاع سرویس دهنده‌های دیگه،
البته تهدید کردنشون خوبه ولی باید منطقی برخورد کرد ... :D

قبل از اینکه فکر کنیم چطور باید اعتراض کنیم،
شما زحمت بکشید برای امتحان، این 8 عکس زیر را همزمان در مرورگر خودتان دانلود کنید،
کد:
http://dpreview-img.fotki.com/gallery/canoneos450d_samples/originals/img_3719.jpg
http://dpreview-img.fotki.com/gallery/canoneos450d_samples/originals/img_3788.jpg
http://dpreview-img.fotki.com/gallery/canoneos450d_samples/originals/img_3777.jpg
http://dpreview-img.fotki.com/gallery/canoneos450d_samples/originals/img_3923.jpg
http://dpreview-img.fotki.com/gallery/canoneos450d_samples/originals/img_8758.jpg
http://dpreview-img.fotki.com/gallery/canoneos450d_samples/originals/img_8075.jpg
http://dpreview-img.fotki.com/gallery/canoneos450d_samples/originals/img_9098-acr.jpg
http://dpreview-img.fotki.com/gallery/canoneos450d_samples/originals/img_7968.jpg

اگر قطع شد ارتباطتون دیگه %100 مطمئن می‌شیم اینا یک ریگی به کفششون هست و باید فکری اساسی کنیم.

ممنون

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
سلام،

دیسکانکت می‌کنه!

دیسکانکت خواهید شد!

هر چند که ...

ااا.. پس واسه همينه كه وسط دانلود از رپيدشر و مگاآپلود قطع ميشه ؟! من فكر ميكردم بخاطر مجاني بودنش اينطوري ميكنه :blink:امروز يه فايل 90 مگي رو 3-4 بار رفرش كردم تا تونستم بگيرم ! پس شاتل هم . . . .

چند وقتي هست كه آمار قطعي ها موقع دانلود بخصوص از سايت Rapidshare شديدا افزايش پيدا كرده.چند باري هم كه تعداد كانكشنها را با IDM روي 4 و يا بيشتر تنظيم كردم در مدت كوتاهي قطع ميشد.زنگ هم زدم نتونستند درست راهنمايي كنند.
كلا تا به امروز آمار قطع و وصل در هنگام دانلود به اندازه اين يكماه اخير نبوده.قبلا اگر از صبح تا شب هم دانلود ميكرد يكبار هم قطع نميشد ولي در اين يكماه اخير امكان نداشته مجموعه اي را براي دانلود (بويژه از Rapidshare) گذاشته باشم و چند باري در طول روز قطع و وصل نشده باشه(حتي با وجود قرار دادن تعداد كانكشنهاي دانلود روي 2).
نميدونم اينها هم دنباله روي بقيه شركتها شده اند يا خير؟اميدوارم حداقل شاتل موقعيت خودش را حفظ كنه و سرويسهاشو خراب نكنه.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
تقریبا همه اینایی که دوستان گفتن واسه منم تایید میشه ...

سرعت تورنت افت کرده ... حدود 8 شده واسه من ...

قطعی دارم .. (مثلا همین 1.5 ساعت اخیر 2-3 بار - که البته سریعا وصل میشه دوباره) ...

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
تقریبا همه اینایی که دوستان گفتن واسه منم تایید میشه ...

سرعت تورنت افت کرده ... حدود 8 شده واسه من ...

قطعی دارم .. (مثلا همین 1.5 ساعت اخیر 2-3 بار - که البته سریعا وصل میشه دوباره) ...

دقيقا همينطوره.قطع ميشه و خيلي زود دوباره وصل ميشه.شايد اينهم ترفندي باشه براي دانلود كمتر بويژه اگر كاربر پاي سيستم نباشه.از طرف ديگه ظاهرا شاتل شديدا V*P*N را فيلتر كرده.براي دوستان هم همينطوره؟من نمونه هم دارم كه ميتونم با عكس به دوستان نشون بدم.با توجه به سوابق گذشته شاتل خودشيرين ترين شركت در زمينه فيل ترينگ سايتهاست.خاطرم مياد زمانيكه به هر دليلي سايت Rapidshare را فيل تر كردند اولين كمپاني كه پيشقدم اينكار شد شاتل بود.هر وقت هم كه از اين شاتل تعريف كرديم خيلي زود به ما فهموند كه اشتباه ميكنيم.

ferble

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دقيقا همينطوره.قطع ميشه و خيلي زود دوباره وصل ميشه.شايد اينهم ترفندي باشه براي دانلود كمتر بويژه اگر كاربر پاي سيستم نباشه.از طرف ديگه ظاهرا شاتل شديدا V*P*N را فيلتر كرده.براي دوستان هم همينطوره؟من نمونه هم دارم كه ميتونم با عكس به دوستان نشون بدم.با توجه به سوابق گذشته شاتل خودشيرين ترين شركت در زمينه فيل ترينگ سايتهاست.خاطرم مياد زمانيكه به هر دليلي سايت Rapidshare را فيل تر كردند اولين كمپاني كه پيشقدم اينكار شد شاتل بود.هر وقت هم كه از اين شاتل تعريف كرديم خيلي زود به ما فهموند كه اشتباه ميكنيم.

من موافق نیستم اولا وی پی ان فیلتر نیست بدلیل این که الان به اون وصلم دوم این که با اکانت مجانی رپید منهم مشگل دارم ولی با اکانت پرمیوم هیچ مشگل ندارم اکانت من 256 هست خداییش سرعت بین 33الی 34 تغییر نمیکنه 7 ماهه گرفتم ولی قطعی رو نمیدونم چون اکانت رو توی مودم تعریف کردم و سرعت خیلی پایین آپلود.

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
من با رپیدشر مشکلی ندارم، قطع نمیشه، سرعت هم ثابت و خوب هست. (18 تا 18.5)
اما تورنت یه 10 روزی هست که دانلود نداشتم، امشب فردا چک میکنم، خبر میدم.
پی نوشت: تورنت از تون موقع گذاشتم، یک فایل دارم با 20 سیدر. سرعت مختلف بوده (بخصوص که من وسطش صفحه زیاد باز میکنم) اما یک مدت روی 17.5 هم وایستاد. الن اومد پایین. ولی بنظرم نمیاد مشکلی داشته باشه.

Last edited:

nickart

Registered User
لایک‌ها
1

من هم اصلاً نمي تونم به V*P*N وصل شم با آدرسهاي مختلف هم امتحان كردم مثلاً اين آدرس:

ping goldvpn-usa.selfip.net

تايم اوت ميده در صورتيكه با آي اس پي هاي ديگه همين آدرس مشكلي ندارم البته فكر مي كنم همه با شاتل اين مشكل را ندارند.
دوستان دقت فرماييد كه مشكل كاهش سرعت اونطوري كه در p30world هم بحث شده فقط شامل اينترنت 64 مي شود و در حال حاضر يكي از مشكلات اصلي، قطعي هاي مكرر كوتاه مدت است كه ممكن است دوستاني، حتي در صورت وجود مشكل، به دليل نوع استفاده متوجه آن نشوند و يا به مشكل نويز در خطوط مخابراتي مربوط بدانند.

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1
به مناسبت ششمين سالگرد تاسيس شركت شاتل، ترافيك مصرف شده كاربران از تاريخ 15 مرداد تا پايان تابستان 1387در روزهاي پنج‌شنبه رايگان شد.
بدين‌ترتيب، كليه‌ي كاربران سرويس‌هاي ART1 تا ART6 افزون بر برخورداري از ترافيك رايگان روزهاي جمعه و ترافيك رايگان شبانه (از ساعت 1 تا 7 بامداد)، از 15 مرداد تا پايان تابستان 1387 از ترافيك رايگان روزهاي پنج‌شنبه نيز بهره‌مند خواهند شد.

Last edited:

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
اخه من الان از دوتا از دوستان که سرویس های غیر شاتل رو دارن که می پرسم ، اونا هم دقیقا همین نشانه ها رو ذکر می کنن ... افت سرعت تورنت و قطع شدنهای موقتی ... یعنی انگار مشکل عمومی شبکه اس و به این شرکت خاص منحصر نمیشه ...

بالا