Journalist
کاربر تازه وارد
قوانینش رو اگه می خوای ، خب مثلا اینجا رو ببین ...
خوندم. یعنی اگه پدر و مادرم طلاق بگیرن و منم تنها پسر بالای 18 سال خانواده باشم معاف میشم دیگه .. ؟
می خوام برم دنبالشا. اگه نکته ای مطلبی چیزی داره بگید
قوانینش رو اگه می خوای ، خب مثلا اینجا رو ببین ...
کارهای پزشکیه من تمام شده ...! (زمستون گذشته) فروردین ماه دفترچه م رو فرستاده .. و 15 روز بعد دفترچم برگشت ...
و فقط پشتش مهر زده شده بود که :
درخواست شما در رایانه ثبت گردید. برگه ی معرفی نامه به بیمارستان با دعوتنامه برای شورای پزشکی برای شما ارسال خواهد شد .
در تاریخ : 23.2.87
اما هنوز خبری نیست ؟ کسی میدونه من باید چکار بکنم الان ..!؟ به کجا زنگ بزنم .. ؟ کجا برم .. ؟
من 19تیر دفترچه فرستادم ولی هنوز جوابی برام نیومده. دیر که نشده؟
سلام.من دانشجوی پزشکی هستم و تقاضای معاف از رزمی کردم.رفتم بیمارستان و اونا نشتن نامبرده یعنی من بهتره معاف دائم بشم و گرنه معاف از فعالیت بدنی به طور کامل حالا تو کمیسیون چی می شه
آقا کار شما به کجا رسید ؟؟؟
هنوز کمیسیون تشکیل نشده ؟؟؟
خوب شاید تو آموزشی بهتر بتونی معاف بشی..نه هنوز. 2 بار رفتم **** وظیفه گفتن نامه از بیمارستان نیومده،دوشنبه می رم ان شا الله اومده باشه.ولی خیلی تحقیق کردم امکان معاف دائم نیست حقم دارن چون اگه سربازی نریم باید بریم طرح دیگه!! فقط این معطلی و اینکه بیماری شامل معافیت دائم میشه ولی باید پاشم بری آموزشی سخته
خوب شاید تو آموزشی بهتر بتونی معاف بشی..
کسی نمیتونه کمکم کنه ؟سلام
آقا من معافیت موارد خاص هستم ! مدارکم رو فرستادم و یه نامه سبز اومده که 18.7 اعزامم برا دو ماه آموزشی !
سوال من اینه :
من دیسک کمر عمل کردم (L4 و L5) . آیا وقتی برم سربازی برا آموزشی ، با اعلام اینکه عمل دیسک کردم میتونم همون دوره رو هم معاف از رزم بشم ؟
آیا این دیسک کمر نمیتونه اون دوره رو دودر کنه ؟
ممنون