• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

Journalist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قوانینش رو اگه می خوای ، خب مثلا اینجا رو ببین ...

خوندم. یعنی اگه پدر و مادرم طلاق بگیرن و منم تنها پسر بالای 18 سال خانواده باشم معاف میشم دیگه .. ؟
می خوام برم دنبالشا. اگه نکته ای مطلبی چیزی داره بگید

Journalist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نمیشه که. فعلا این قانون معلقه. من خاک بر سر چیکار کنم معاف شم؟

کفالت که هیچی

چاقی و لاغری چجوریه ؟ اونم معلق شده داستانش؟ شاید بتونم از رو لاغری معاف شم. کسی از قوانین این لحظه اطلاعی داره؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
هردوتای این قوانینی که گفتی بخاطر سوء استفاده مکرر الان معلق هستن و اگه هم باشن شدیدا زیر ذره بین هستن ...

mtvideos

Registered User
لایک‌ها
0
کارهای پزشکیه من تمام شده ...! (زمستون گذشته) فروردین ماه دفترچه م رو فرستاده .. و 15 روز بعد دفترچم برگشت ...
و فقط پشتش مهر زده شده بود که :
درخواست شما در رایانه ثبت گردید. برگه ی معرفی نامه به بیمارستان با دعوتنامه برای شورای پزشکی برای شما ارسال خواهد شد .
در تاریخ : 23.2.87

اما هنوز خبری نیست ؟ کسی میدونه من باید چکار بکنم الان ..!؟ به کجا زنگ بزنم .. ؟ کجا برم .. ؟

prenegade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کارهای پزشکیه من تمام شده ...! (زمستون گذشته) فروردین ماه دفترچه م رو فرستاده .. و 15 روز بعد دفترچم برگشت ...
و فقط پشتش مهر زده شده بود که :
درخواست شما در رایانه ثبت گردید. برگه ی معرفی نامه به بیمارستان با دعوتنامه برای شورای پزشکی برای شما ارسال خواهد شد .
در تاریخ : 23.2.87

اما هنوز خبری نیست ؟ کسی میدونه من باید چکار بکنم الان ..!؟ به کجا زنگ بزنم .. ؟ کجا برم .. ؟

اینقدر نباید طول بکشه...واسه من هم تقریبا همچین شکلی بود...یه هفته بعد از اینه دفتچه ام برگشت رفتم **** وظیفه همونجا تو قسمت ورودی تو کاپیوتر زد و گفت برم تا دو هفته دیگه ارجا به بیمارستان میاد...و 5 روز بعد هم اومد...برو **** وظیفه بگو...شایدم اومده خونه نبودین، تو پست باشه...برو **** وظیفه حتمی بپرس اگه فرستادن تاریخ نامه چندم بوده که اگه یک ماهش گذشته دوباره بفرستن.

portal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من 19تیر دفترچه فرستادم ولی هنوز جوابی برام نیومده. دیر که نشده؟

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
سلام

آقا من معافیت موارد خاص هستم ! مدارکم رو فرستادم و یه نامه سبز اومده که 18.7 اعزامم برا دو ماه آموزشی !
سوال من اینه :
من دیسک کمر عمل کردم (L4 و L5) . آیا وقتی برم سربازی برا آموزشی ، با اعلام اینکه عمل دیسک کردم میتونم همون دوره رو هم معاف از رزم بشم ؟
آیا این دیسک کمر نمیتونه اون دوره رو دودر کنه ؟

ممنون

im_zero2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من 12 تیر دفترچه م رو برای معافیت پزشکی فرستادم ولی هنوز چیزی برام نیومده از کجا باید پیگیری کنم ؟؟؟؟؟

kopoli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من 2 خرداد فرستادم 5 تیر اومد یکی از دوستان اینجا گفت 50 روز طول می کشه

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
آره - سه هفته طول کشیدن عادیه ... اگه شد یه ماه باید نگران بشید ... یکی از دوستای من هم که اوایل تیر فرستاد ، دیروز به من گفت که هنوز واسه اش چیزی نیومده .. خونه شون هم اتفاقا پیش میدون سپاهه !! ...

im_zero2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.من دانشجوی پزشکی هستم و تقاضای معاف از رزمی کردم.رفتم بیمارستان و اونا نشتن نامبرده یعنی من بهتره معاف دائم بشم و گرنه معاف از فعالیت بدنی به طور کامل حالا تو کمیسیون چی می شه

آقا کار شما به کجا رسید ؟؟؟

هنوز کمیسیون تشکیل نشده ؟؟؟

kopoli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا کار شما به کجا رسید ؟؟؟

هنوز کمیسیون تشکیل نشده ؟؟؟

نه هنوز. 2 بار رفتم **** وظیفه گفتن نامه از بیمارستان نیومده،دوشنبه می رم ان شا الله اومده باشه.ولی خیلی تحقیق کردم امکان معاف دائم نیست حقم دارن چون اگه سربازی نریم باید بریم طرح دیگه!! فقط این معطلی و اینکه بیماری شامل معافیت دائم میشه ولی باید پاشم بری آموزشی سخته

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
نه هنوز. 2 بار رفتم **** وظیفه گفتن نامه از بیمارستان نیومده،دوشنبه می رم ان شا الله اومده باشه.ولی خیلی تحقیق کردم امکان معاف دائم نیست حقم دارن چون اگه سربازی نریم باید بریم طرح دیگه!! فقط این معطلی و اینکه بیماری شامل معافیت دائم میشه ولی باید پاشم بری آموزشی سخته
خوب شاید تو آموزشی بهتر بتونی معاف بشی..

kopoli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب شاید تو آموزشی بهتر بتونی معاف بشی..

فکر نمی کنم حالا نمی دونم معاف از رزم کامل چیه،من به خاطر مشکل پوستیم اصلا حتی تو مکان عمومی نمی تونم بخوابم.برای من فرق نمی کنه بعد ار آموزشی می ریم درمانگاه کار می کنیم اما اون دو ماه آموزشی خوب شاید واقعا کسی مشکل داشته باشه حد اقل برای ما که معافیت دائم نداریم.بیمارستانم گفت چون واقعا حقته می نویسم اما دلت رو خوش نکن

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
سلام

آقا من معافیت موارد خاص هستم ! مدارکم رو فرستادم و یه نامه سبز اومده که 18.7 اعزامم برا دو ماه آموزشی !
سوال من اینه :
من دیسک کمر عمل کردم (L4 و L5) . آیا وقتی برم سربازی برا آموزشی ، با اعلام اینکه عمل دیسک کردم میتونم همون دوره رو هم معاف از رزم بشم ؟
آیا این دیسک کمر نمیتونه اون دوره رو دودر کنه ؟

ممنون
کسی نمیتونه کمکم کنه ؟

Chalipa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام من 28 ساله هستم و تا اول دي درسم تمام ميشه و ميخواستم بدونم ميتونم معافيت كفالت پدر رو بگيرم

چون در تاريخ 15 شهريور پدرم به 60 سال وارد ميشه ولي 2 تا مشكل هست

1- من به دليل مسايل بيماري ( زخم معده و تهوع و سرگيجه شديد ) 5 ترم مرخصي گرفتم و حسابي از دانشگاه

عقب افتادم و الان طبق قانون جديد غايب محسوب ميشم ( حالا موجه شما فرض كنيد ) ميخوام ببينم آيا واقعا كاري

ميشه كرد كه اين غيبت رو ماست مالي كرد يا موجهش كرد ؟ من چندين بار هم مجبور شدم در بيمارستان بستري

بشم و پروندم تكميله

2-پدر من چون كارمند شركت نفت هست با 34 سال سابقه هنوز تا 4 سال ديگر ميتواند كار كند و به هيچوجه بازنشسته

يا از كار افتاده نيست

با توجه به اين شرايط آيا اصلا دنبال كردن كفالت كار درستي هست ؟ يا نه برم دنبال پزشكي چون هنوز هم بهبود

نيافتم و با فلاكت حتي دانشگاه ميرم :(

researcher

Registered User
لایک‌ها
1
من دیروز دکتر بودم بهم گفت این مریضی که داری شدتش بیشتر شده و الان دیگه میتونی معاف کامل بشی.
چند ماه پیش کمیسیون پزشکی گرفتم و معاف از رزم شدم.
حالا که این مریضی بیشتر شده چجوری میتونم اعتراض بزنم یا دوبار کمیسیون تشکیل بدم؟
لطفا کامل راهنمایی کنید مراحلی که باید انجام بدم

amiriano

Registered User
لایک‌ها
2
آقا اگه يكي تو تصادف جفت پاهاش بشكنه از قسمت ران طوري كه تو هر دو ران پلاتين يا همون نيل و كونچر كار بگذارند و 1 سانت هم پاي راستش كوتاه بشه+اينكه دست راستش از ناحه مفصل مچ دچار شكستگي ميان مفصلي شده باشه كه اونم توش پيچ و پلاك قرار داده شده باشه + اينكه از قسمت لگن دچار يه شكستگي جزئي شده باشه اين فرد معاف دائم ميتونه بشه؟
در ضمن پلاتين يا همون پيچ و پلاك دست بطور دائم خواهد بود ولي پلاتين پا ها بعد از يكسال و نيم خارج خواهند شد...

به اين بنده خدا گفتن معاف از رزم ميشه!!!

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام

اقا این دفترچه ای که من پست کردم خودش میاد در خونه؟
اخه 9 الی 10 روزه هنوز نیومده!
راستی خدمت اضافه و کم که نشده؟
یعنی اموزشی + خدمت 20 ماه؟
اموزشی میگن 45 روزه اره؟

ببخشید اینهمه سوال کردم اخه خدمت رفتنم خودش کلی ب+د+ب+خ+ت+ی داره.:(

بالا