• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

HouMaX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من شنبه اعزامم. کد 89 فکر کنم سازمان زندانها. کسی می دونه چه جور جاییه؟ لطفا فوری بگید دارم می میرم از استرس. میگن قاتل و قاچاقچی جا به چا می کنیم....... :(

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
من شنبه اعزامم. کد 89 فکر کنم سازمان زندانها. کسی می دونه چه جور جاییه؟ لطفا فوری بگید دارم می میرم از استرس. میگن قاتل و قاچاقچی جا به چا می کنیم....... :(

والا من اونجا نرفتم ولی فکر نکنم اینقدر خر تو خر باشه که تو آموزشی قاتل و قاچاقچی دستت بدن. خیالت راحت.

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
من شنبه اعزامم. کد 89 فکر کنم سازمان زندانها. کسی می دونه چه جور جاییه؟ لطفا فوری بگید دارم می میرم از استرس. میگن قاتل و قاچاقچی جا به چا می کنیم.......

اگر 3 ماه اضافه دفترچه رو داری نرو فاجعست آقا فاجعه

والا من اونجا نرفتم ولی فکر نکنم اینقدر خر تو خر باشه که تو آموزشی قاتل و قاچاقچی دستت بدن. خیالت راحت.
تو آموزشی نمیدن اما بعدش چرا

در یگان هم به شدت پایه بازی و از این حرفا داره

im_zero2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا ما این دفترچه صاب مرده رو 12 تیر فرستادیم هنوز جواب نیومده

رفتم **** وظیقه از بچه هایی که تو صف کمیسیون بودن پرسیدم گفتن برای ما 10 روزه اومد !!!:blink:

رفتم سایت پست دیدم 16 تیر دفترچه رو تحویل **** وظیفه دادن یعنی اونا بعد از 1 ماه هنوز جواب دفترچه رو ندادن ؟؟

در ضمن پست هم رفتن گفتن چیزی برای شما نیومده :(

portal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

رفتم **** وظیقه از بچه هایی که تو صف کمیسیون بودن پرسیدم گفتن برای ما 10 روزه اومد !!!:blink:

رفتم سایت پست دیدم 16 تیر دفترچه رو تحویل **** وظیفه دادن یعنی اونا بعد از 1 ماه هنوز جواب دفترچه رو ندادن ؟؟

برای منم نرسیده هنوز.
حالا چرا از تو صف پرسیدی؟ خودشون چی گفتن؟ جایی باید بیرم؟

im_zero2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

برای منم نرسیده هنوز.
حالا چرا از تو صف پرسیدی؟ خودشون چی گفتن؟ جایی باید بیرم؟

از خودشون نپرسیدم

نمی دونم باید کجا بریم

kopoli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

دوست خوبم من به شما گفتم حد اقل 50 روز طول می کشه،من 2 خرداد فرستادم 10 تیر اومد.الان به شدت اداره **** وظیفه شلوغ هستش و می دونین که تعداد درخواست کننده های معافیت پزشکی بسیار زیاد است.من در روزی که کمیسیون بود فقط جلوی من 20 نفر برای عرق کف دست اومده بودن که خیلی ها الکی اومده بودن منظورم اینه که درخواست کننده زیاد هست شما تا 50 روز صبر کن تازه بازم می گم حدا قل 50 روز!!!! در ضمن من نشنیدم برای کسی 10 روزه بیاد اونهائی که در خواست اعزام می دن 10 روزه نمیاد !!!!

im_zero2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست خوبم من به شما گفتم حد اقل 50 روز طول می کشه،من 2 خرداد فرستادم 10 تیر اومد.الان به شدت اداره **** وظیفه شلوغ هستش و می دونین که تعداد درخواست کننده های معافیت پزشکی بسیار زیاد است.من در روزی که کمیسیون بود فقط جلوی من 20 نفر برای عرق کف دست اومده بودن که خیلی ها الکی اومده بودن منظورم اینه که درخواست کننده زیاد هست شما تا 50 روز صبر کن تازه بازم می گم حدا قل 50 روز!!!! در ضمن من نشنیدم برای کسی 10 روزه بیاد اونهائی که در خواست اعزام می دن 10 روزه نمیاد !!!!

بله فکر می کنم حق با شماست

اون روز که من هم رفتم **** وظیفه تعداد خیلی زیادی تو صف کمیسیون پزشکی بودن !!:eek:

همه دنبال یه عیبی تو خودشون می گردن که معاف بشن :D

به هر حال کاری جز صبر کردن نمیشه کرد

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
آقا دکتر زن کمسیون پزشکی من رو رد کرد ! میخاستم بزنم تو دهنش !

دفعه قبل رفتم دکتر قبلی تو کمیس به من برگه بیماریتان داد برای صافی کف پا منم رفتم 2 تا دکتر دیدن و نوشتن برام ... در کل خوب نوشته بودن یعنی حداقل معاف از رزم میشدم !

این زنه حتی من رو معاف از رزم هم نکرد ! چی کار کنم ؟ 21 رفته بودم تا کی وقت اعتراض دارم ؟

sarsabz

Registered User
لایک‌ها
2
نا امید نشو! از یه بیماری دیگه اقدام کن! ما فامیلمون فکش سالم بود! نفهمیدیم چه بیماری در اورد که از فکش معاف شد!!! اونم معاف کامل، بگرد یه چیز دیگه پیدا می شه

Nevissande

Registered User
لایک‌ها
10
قضيه اين تحقيقات محلي براي اخذ معافيت كفالت چيه؟

يعني نيروي انتظامي، مامور مي فرسته كه بيايند از در و همسايه آمار طرف رو بگيرند؟:eek:

حالا آمديمٌ همسايه ها امار ما رو نداشتند به اين خاطر كه سرمون تو لاك خودمون بوده ... اونوقت چه مي شود؟:blink:

Arash_Em

Registered User
لایک‌ها
0
برو سربازی مگو چیست ....
10.gif

ایول...ما که رفتیم خیالمون راحته.........
23.gif

پ.ن:سازمان زندانها به شدت جای خفیه
35.gif
...براتون متاسفم....در عوض نیروی انتظامی آخر عشق و صفاس..
20.gif

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
برو سربازی مگو چیست ....
10.gif

ایول...ما که رفتیم خیالمون راحته.........
23.gif

پ.ن:سازمان زندانها به شدت جای خفیه
35.gif
...براتون متاسفم....در عوض نیروی انتظامی آخر عشق و صفاس..
20.gif
اون هم بستگی داره...
سازمان فقط تقسیماتش بد هست..

Nevissande

Registered User
لایک‌ها
10
براي گرفتن معافيت كفالت، اينكه مي گويند نيروي انتظامي محل، تحقيقات محسوس و نامحسوس براي بررسي صحت ادعاهاي مشمول انجام مي دهد به چه معناست؟

يعني مي آيند از همسايه ها، آمار خانواده مشمول را مي گيرند؟:blink:

اگر اينجوري باشه كه خيلي بده... چون خيلي از همسايه ها شناختي از خانواده ما ندارند و ممكنه اطلاعات غلط بدهند:eek:

----------------------

وظيفه عمومي به من گفته كه بايد 3 نفر از اقوامت را بياوري اينجا تا شهادت بدهند.

مشكل اينجاست كه تمام فك و فاميل هاي ما شهرستانند!

حالا چيكار كنم؟:(

Last edited:
بالا