• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

bhabdi

Registered User
لایک‌ها
0
راست میگی ها :lol:
والا نمیدونم چیکار باید کرد! اصلا هر دوش رو میدم بیمارستان خودشون بفرستند :lol:
این مسئول ارسالشون خیلی قاطی باید داشته باشه!

نه عزیز درسته... منم اواسط خرداد فرستاده بودم... اوایل تیر کل مدارکم به همراه همون دو تا برگه سفید که یکیش معرفی به بیمارستانه یکیش هم برگ شواری پزشکی اومد در خونه... برگ شورای پزشکی به هیچ دردی نمی خوره تا برای **** وظیفه و وقت برای کمیسیون پزشکی بهت بدن... اونجا باید این برگه همراهت باشه.... شما در حال حاضر این برگ معرفی به بیمارستان رو ببر تا دکتر اونجا معاینه کنه.... یک جواب توی اون برگ می نویسه.... می بری توی همون بیمارستان رییس مهر و موم می کنه.... بعد مراحل بعدیه که باید جواب بیمارستان رو به همراه آخرین وضعیت تحصیلی و کپی شناسنامه و فرم واکسن و فیش بانکی 2640 تومنی و کلا همه مدارکی که اول فرستاده بودی رو بذاری توی یه پوشه.... ببری **** وظیفه .... اونجا بهت وقت کمیسیون پزشکی میدن که توی خود همون **** وظیفه تشکیل میشه... تاریخش هم معمولا 10-12 روز بعد از روزیه که رفتی مدارک رو تحویل بدی... بعد میری و روز کمیسیون میری اونجا.... فقط اصل شناسنامه و فیش 2640 تومنی رو روز کمیسیون با خودت ببر.... دیگه توی کمیسیون هر جوابی گرفتی همونه.... جواب رو هم 2 ساعت بعد از پنجره پشت همون اتاق میدن... واستا بگیر... ما که معاف از رزم شدیم... ایشالله شما معاف دائم شی

bhabdi

Registered User
لایک‌ها
0
حالا دوستان من یک سوال دارم... خواهش می کنم جواب بدین... عین 38 صفحه رو از اول خوندم و موردی مشابه خودم نیافتم...
1- من الان لیسانسم و دو هفته دیگه نتیجه کارشناسی ارشدم میاد.
2- اگر برم و ارشد رو بخونم (2سال دیگه) پدرم 59 سال تمام میشه
3- در حال حاضر برای صافی کف پا معاف از رزم شدم
4- یک برادر کوچکتر دارم که الان پیش دانشگاهیه... اما به خاطر اینکه مجموع چشم هاش 12 است معف دائم میشه (هنوز اقدام نکرده)
5- با توجه به اینکه شرط معاف کفالت اینکه طبق تشخیص شورای پزشکی برادر کوچکتر نتونه کفیل بشه، شما فکر می کنید من بعد از 2 سال می تونم معاف کفالت بگیرم؟
6- یعنی برادرم به خاطر اینکه به خاطر چشماش معافه، کفالت ازش سلب میشه؟ و من می تونم کفالت بگیرم؟؟؟؟؟؟؟

Last edited:

portal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
نه عزیز درسته... منم اواسط خرداد فرستاده بودم... اوایل تیر کل مدارکم به همراه همون دو تا برگه سفید که یکیش معرفی به بیمارستانه یکیش هم برگ شواری پزشکی اومد در خونه... برگ شورای پزشکی به هیچ دردی نمی خوره تا برای **** وظیفه و وقت برای کمیسیون پزشکی بهت بدن... اونجا باید این برگه همراهت باشه.... شما در حال حاضر این برگ معرفی به بیمارستان رو ببر تا دکتر اونجا معاینه کنه.... یک جواب توی اون برگ می نویسه.... می بری توی همون بیمارستان رییس مهر و موم می کنه.... بعد مراحل بعدیه که باید جواب بیمارستان رو به همراه آخرین وضعیت تحصیلی و کپی شناسنامه و فرم واکسن و فیش بانکی 2640 تومنی و کلا همه مدارکی که اول فرستاده بودی رو بذاری توی یه پوشه.... ببری **** وظیفه .... اونجا بهت وقت کمیسیون پزشکی میدن که توی خود همون **** وظیفه تشکیل میشه... تاریخش هم معمولا 10-12 روز بعد از روزیه که رفتی مدارک رو تحویل بدی... بعد میری و روز کمیسیون میری اونجا.... فقط اصل شناسنامه و فیش 2640 تومنی رو روز کمیسیون با خودت ببر.... دیگه توی کمیسیون هر جوابی گرفتی همونه.... جواب رو هم 2 ساعت بعد از پنجره پشت همون اتاق میدن... واستا بگیر... ما که معاف از رزم شدیم... ایشالله شما معاف دائم شی
ممنونم از توضیحاتت.

حالا برای من که مدارکم هنوز برنگشته باید چیکار کنم؟ فقط همون برگه معرفی به بیمارستان رو بفرستم؟ (یا اصلا خودشون باید بفرستن؟)
اونوقت این برگه شورای پزشکی رو چیکار باید بکنم؟
پاک گیج شدم :(

im_zero2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

شما تو بیمارستان چند بار معاینه شدی ؟؟

می گن باید 2 بار تو روزای مختلف معاینه کنن درسته ؟؟

bhabdi

Registered User
لایک‌ها
0
ممنونم از توضیحاتت.

حالا برای من که مدارکم هنوز برنگشته باید چیکار کنم؟ فقط همون برگه معرفی به بیمارستان رو بفرستم؟ (یا اصلا خودشون باید بفرستن؟)
اونوقت این برگه شورای پزشکی رو چیکار باید بکنم؟
پاک گیج شدم :(

ببین در حال حاضر برگه معرفی به بیمارستان دستته یا نه؟ مگه توش یک ماه فرصت نداده که بری بیمارستان...؟ خب همین کار رو بکن... نگران نیومدن مدارک دیگه ات نباش... چون تا روز وقت گرفتن برای کمیسیون لازمشون نداری... من خودم توی همون پاکتی که مدارکم بود این دو تا برگه رو هم گذاشته بودن... من رو معرفی کرده بودن بیمارستان امام *****...

حالا به هر حال الان شما این کار رو بکن... اگه عجله ای برای سربازی رفتن نداری، بذار دو هفته مونده به پایان مهلت تعیین شده در برگه معرفی به بیمارستان برو اونجا که معاینه ات کنن... بیمارستان امام ***** که من رفتم این طوری نبود که هموم موقع معاینه کنن... باید وقت می گرفتی برای مثلا چند روز بعد... جاهای دیگه رو نمی دونم... اینو از این لحاظ میگم که فکر نکنی هر رروزی رفتی همون روز کارت راه می افته و برای هفته آخر نذار بیمارستان رفتن رو....

غیر از مدارک که حالا احتمالا بیاد برات... قرار نیست شما چیزی بفرستی یا چیز دیگه ای بیاد برات... شما همین برگ معرفی رو ببر بیمارستان تا معاینه ات کنن... بعد جوابش رو به همراه مدارکت که تا اون موقع اومده به همراه برگ شواری پزشکی (که هنوز خالیه و کاریش نکردی) می بری **** وظیفه... نوبت می گیری برای کمیسیون خود **** وظیفه... بقیه اش رو هم قیبلا گفتم... الان او کی؟

bhabdi

Registered User
لایک‌ها
0
شما تو بیمارستان چند بار معاینه شدی ؟؟

می گن باید 2 بار تو روزای مختلف معاینه کنن درسته ؟؟

نه همچین خبری هم نبود... من بیمارستان امام ***** - درمانگاه ارتوپدی بودم.... دوستم هم برای پاش که پلاتین داشت بیمارستان سجاد بود... منتها فقط یکبار معاینه شدیم...

ببین... اینی که این دکتر بیمارستان می نویسه اصلا چیز مهمی نیست.... یعنی روش نمیشه حساب کرد... این رو گذاشتن که به عنوان یک فیلتر عمل کنه که اگر یک نفر الکی می خواست بیاد کمیسیون اونجا سرشون زیاد شلوغ نشه و همین دکتر بیمارستان ردش کنه... چیزی هم که این بابا می نویسه فقط یه راهنماس برای دکترایی که توی کمیسیون هستن... رای نهایی رو اونان که صادر می کنن....

دکتری که من رفتم خودش بود و دو تا از دانشجو هاش... فقط حتما هر چی مدرک دارین مثل عکس و آزمایش و اینا با خودتون ببرین که مثل من گرافتار نشین... (من فکر می کردم عکس جاهای دیگه رو قبول نمی کنن و خودشون عکس می نویسن) هیچی با خودم نبردم برای همین مجبور شدم دو بار برم اونجا... هر دفعه هم 2 ساعت توی صف بودم... بس که شلوغ و هرکی هرکیه اونجا

portal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ببین در حال حاضر برگه معرفی به بیمارستان دستته یا نه؟ مگه توش یک ماه فرصت نداده که بری بیمارستان...؟ خب همین کار رو بکن... نگران نیومدن مدارک دیگه ات نباش... چون تا روز وقت گرفتن برای کمیسیون لازمشون نداری... من خودم توی همون پاکتی که مدارکم بود این دو تا برگه رو هم گذاشته بودن... من رو معرفی کرده بودن بیمارستان امام *****...

حالا به هر حال الان شما این کار رو بکن... اگه عجله ای برای سربازی رفتن نداری، بذار دو هفته مونده به پایان مهلت تعیین شده در برگه معرفی به بیمارستان برو اونجا که معاینه ات کنن... بیمارستان امام ***** که من رفتم این طوری نبود که هموم موقع معاینه کنن... باید وقت می گرفتی برای مثلا چند روز بعد... جاهای دیگه رو نمی دونم... اینو از این لحاظ میگم که فکر نکنی هر رروزی رفتی همون روز کارت راه می افته و برای هفته آخر نذار بیمارستان رفتن رو....

غیر از مدارک که حالا احتمالا بیاد برات... قرار نیست شما چیزی بفرستی یا چیز دیگه ای بیاد برات... شما همین برگ معرفی رو ببر بیمارستان تا معاینه ات کنن... بعد جوابش رو به همراه مدارکت که تا اون موقع اومده به همراه برگ شواری پزشکی (که هنوز خالیه و کاریش نکردی) می بری **** وظیفه... نوبت می گیری برای کمیسیون خود **** وظیفه... بقیه اش رو هم قیبلا گفتم... الان او کی؟
آهان یعنی این برگ بیمارستان رو بعد از پر کردن میدن دست خودم؟
بعدش سر فرصت بقیه مدارک هم که اومد ببرم تحویل بدم... درسته؟

bhabdi

Registered User
لایک‌ها
0
آهان یعنی این برگ بیمارستان رو بعد از پر کردن میدن دست خودم؟
بعدش سر فرصت بقیه مدارک هم که اومد ببرم تحویل بدم... درسته؟

بله... بعد از این که پزشک معاینه کرد و نظرش رو نوشت ... برگه رو به امضا و مهر رییس بیمارستان می رسونی... خودشون پاکت رو مهر و موم می کنن.... یا میدن دست خودت میگن ببر **** وظیفه... یا اینکه اوجا نماینده **** وظیفه هست (که بعید می دونم) و تحویل اون میدی... به هر حال نگران نباش... برو اونجا جواب رو بگیر... خودشون بهت میگن باید چی کار کنی

البته پیگیر مدارکت هم باش که چرا نیومده ها... یعنی الان توی یه پاکت فقط برگ بیمارستان و شورای اومده؟ یا رفتی خودت اینا رو دستی تحویل گرفتی؟

همه مدارکت رو باید با هم ببری... هم جواب هم بقیه چیزایی که قبلا گفتم... فقط الان تا وقت داری بیمارستانت رو برو... بقیه مدارک که اومد... همه رو بذار توی یه پوشه ببر **** وظیفه

Last edited:

portal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بله... بعد از این که پزشک معاینه کرد و نظرش رو نوشت ... برگه رو به امضا و مهر رییس بیمارستان می رسونی... خودشون پاکت رو مهر و موم می کنن.... یا میدن دست خودت میگن ببر **** وظیفه... یا اینکه اوجا نماینده **** وظیفه هست (که بعید می دونم) و تحویل اون میدی... به هر حال نگران نباش... برو اونجا جواب رو بگیر... خودشون بهت میگن باید چی کار کنی

البته پیگیر مدارکت هم باش که چرا نیومده ها... یعنی الان توی یه پاکت فقط برگ بیمارستان و شورای اومده؟ یا رفتی خودت اینا رو دستی تحویل گرفتی؟

همه مدارکت رو باید با هم ببری... هم جواب هم بقیه چیزایی که قبلا گفتم... فقط الان تا وقت داری بیمارستانت رو برو... بقیه مدارک که اومد... همه رو بذار توی یه پوشه ببر **** وظیفه
پیگیر شده بودم. رفتم **** وظیفه گفت دادیم استعلام تا 20 شهریور میاد... ولی مشکل میدونی کجاست؟ این نامه بیمارستان هم مهلتش تا 20 شهریوره (روش زده ارسال 20 مرداد امروز دستم رسید - تا یک ماهم وقت دارم برای معاینه!).
پستچی آورد، پاکتش هم کوچیه! اون پاکتی نیست که خودم پر کرده بودم....

bhabdi

Registered User
لایک‌ها
0
پیگیر شده بودم. رفتم **** وظیفه گفت دادیم استعلام تا 20 شهریور میاد... ولی مشکل میدونی کجاست؟ این نامه بیمارستان هم مهلتش تا 20 شهریوره (روش زده ارسال 20 مرداد امروز دستم رسید - تا یک ماهم وقت دارم برای معاینه!).
پستچی آورد، پاکتش هم کوچیه! اون پاکتی نیست که خودم پر کرده بودم....

خب عیب نداره.... پس حالا مدارک میاد... نگران نباش... بیمارستان رو سر فرصت برو... مدارک که اومد با هم ببر اونجا... من خودم گذاشته بود برای روزهای آخر... مهلتم تا 4 مرداد بود ولی به خاطر همین وقت گرفتن و عکس نیاوردن و اینها... 12-13 روز بعد از مهلت نوشته شده رفتم معاینه... چند روز این ور اون ور زیاد مسئله ای نیست... خیلی شیر تو شیر تر از این هاست که فکر می کنی....

portal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خب عیب نداره.... پس حالا مدارک میاد... نگران نباش... بیمارستان رو سر فرصت برو... مدارک که اومد با هم ببر اونجا... من خودم گذاشته بود برای روزهای آخر... مهلتم تا 4 مرداد بود ولی به خاطر همین وقت گرفتن و عکس نیاوردن و اینها... 12-13 روز بعد از مهلت نوشته شده رفتم معاینه... چند روز این ور اون ور زیاد مسئله ای نیست... خیلی شیر تو شیر تر از این هاست که فکر می کنی....
اگر نگفته بودی من میخواستم این شورای پزشکی خودم پر کنما :lol:
حالا برای اطمینان بیشتر بازم میرم میپرسم ازشون...
دستت درد نکنه :rolleyes:

bhabdi

Registered User
لایک‌ها
0
اگر نگفته بودی من میخواستم این شورای پزشکی خودم پر کنما :lol:
حالا برای اطمینان بیشتر بازم میرم میپرسم ازشون...
دستت درد نکنه :rolleyes:

هر جور راحتی... ولی اون برگ شواری پزشکی مال مرحله آخره که دکترایی که توی کمیسیون پزشکی هستن نتیجه نهایی رو توش می نویسن... موفق باشید

Last edited:

researcher

Registered User
لایک‌ها
1
یعنی برادرم به خاطر اینکه به خاطر چشماش معافه، کفالت ازش سلب میشه؟ و من می تونم کفالت بگیرم؟؟؟؟؟؟؟
از کج میدونی کفالت ازش سلب میشه؟! به احتمال زیاد نمیتونی از کفالت استفاده کنی چون برادر داری. ولی بازم بپرس

im_zero2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من چند روز دیگه باید برم بیمارستان برای آزمایش آیا می تونیم با یه نفر همراه برم ؟؟؟؟؟؟؟ راه می دن ؟؟

bhabdi

Registered User
لایک‌ها
0
همراه ببر... ولی همونطوری که قبلا گفتم جواب دکتر بیمارستان زیاد مهم نیست.. انقدر هم بد اخلاقن که حوصله چک و چونه همراه رو ندارن... ولی خواستی ببر...

samuell1

Registered User
لایک‌ها
1
ببخشید . میشه بگید رو برگه معرفی بیمارستان عکس و اینا می خوره؟؟؟

oxygen2

Registered User
لایک‌ها
0
-----------------------م

Last edited:

kavehmech

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام.
من 30 تير 87 تاريخ اتمام فارغ از تحصيليم هست. و از 30 تير تا 30 دي 87 فرصت دارم كه دفترچه رو پست كنم.
حالا يه سوال دارم.من در طول اين 6 ماه در آزمون كارشناسي ارشد قبول شدم.ولي نيمه دوم.يعني مهر امسال بايد ثبت نام كنم ولي از بهمن كلاس ها شروع ميشه.
حالا تكليفم چيه؟ تاريخ معافيت تحصيلي براي كارشناسي ارشدم كي ميخوره؟مهر يا بهمن؟
اگه بهمن بخوره . من كه تا 30 دي بيشتر وقت ندارم.آيا بعد از 30 دي دفترچه رو پست كنم يا نه؟ اگه پست كنم حتما بايد برم سربازي يا اينكه نه؟
(ميشه دفترچه رو گرفت و تاريخ اعزام رو به عقب انداخت ؟(با توجه به اينكه از 6 ماه هم استفاده كردم)) فقط 15 روز بعد از 30 دي كلاسام شروع ميشه.خيلي ساده بخوام بگم اين ميشه كه 15 روز بعد از پايان 6 ماه من وارد مقطع ارشد ميشم.در حالي كه هنوز نامه سربازي بدستم نرسيده.چه كنم؟
ممنون ميشم جواب بديد.

Last edited:

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
مي خوام دفترچه رو بفرستم
نيروي انتظامي - ارتش - **** - وزارت دفاع
کدوماش راحت ترن؟ لطفا به ترتيب بگيد

من اولويت هام رو چجوري انتخاب کنم؟
آيا واقعا به چيزايي که انتخاب مي کنيم اهميت ميدن؟
آيا مثلا اگه بخوام برم ارتش با پارتي مي تونم يه کاري کنم که بندازنم ارتش؟

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
من احتمالا شرايط معافيت بنا بر بخش دوازده (بيماري هاي فك و دهان و دندان) رو دارم
الان بايد كدوم بيمارستان تست بدم و تاييديه بگيرم؟

بالا