• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

im_zero2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
براي گرفتن معافيت كفالت، اينكه مي گويند نيروي انتظامي محل، تحقيقات محسوس و نامحسوس براي بررسي صحت ادعاهاي مشمول انجام مي دهد به چه معناست؟

يعني مي آيند از همسايه ها، آمار خانواده مشمول را مي گيرند؟:blink:

اگر اينجوري باشه كه خيلي بده... چون خيلي از همسايه ها شناختي از خانواده ما ندارند و ممكنه اطلاعات غلط بدهند:eek:

----------------------

وظيفه عمومي به من گفته كه بايد 3 نفر از اقوامت را بياوري اينجا تا شهادت بدهند.

مشكل اينجاست كه تمام فك و فاميل هاي ما شهرستانند!

حالا چيكار كنم؟:(

چقدر نا شکری می کنی بابا

مثلا داری معافی می گیری ها

الآن خیلی ها سر این معافی زندگیشونو می ذارن اون وقت تو نمی خوای 2 نفر از اقوامت رو از شهرستان بگی بیان ؟

نهایت باید چند روز مهمون داری کنی دیگه:p

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
چه جوری می شه با زد و بند کارت معافیت پزشکی اصلی خرید؟ تو PM جواب بدید. خطریه..

im_zero2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب بالاخره امروز مدارک من رسید
12 تیر فرستادم امروز 28 مرداد اومد طبق گفته دوستان تقریبا 50 روز طول کشید !

تمام مدارکی که فرستاده بودم حتی عکس ها رو هم فرستادن فقط توی پاکت یه کاغذ کوچیک بود که روش نوشته پس از وصول پرونده سریعا به وظیفه عمومی محل سکونت خود مراجعه نمایید در ضمن روی پاکت هم یه مهر زده که درخواست شما در رایانه ثبت گردید برگه معرفی به بیمارستان یا دعوتنامه شورای پزشکی برای شما ارسال خواهد شد

فردا میرم **** وظیفه ببینم چی می گن

کسی می دونه مراحل بعدی چیه ؟؟؟

portal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

تمام مدارکی که فرستاده بودم حتی عکس ها رو هم فرستادن فقط توی پاکت یه کاغذ کوچیک بود که روش نوشته پس از وصول پرونده سریعا به وظیفه عمومی محل سکونت خود مراجعه نمایید در ضمن روی پاکت هم یه مهر زده که درخواست شما در رایانه ثبت گردید برگه معرفی به بیمارستان یا دعوتنامه شورای پزشکی برای شما ارسال خواهد شد

پس برای شما رسید بلاخره...
ولی من رفتم پرسیدم گفت اواخر شهریور میاد برام.
این پرونده که گفتن منظورشون چی بوده!؟

im_zero2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

پس برای شما رسید بلاخره...
ولی من رفتم پرسیدم گفت اواخر شهریور میاد برام.
این پرونده که گفتن منظورشون چی بوده!؟

احتمالا برای شما هم 4-5 روز آینده میاد

منظور از پرونده احتمالا باید همین مدارک خودمون باشه که برامون پس فرستادن

kopoli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. اگه یادتون باشه من معاف از رزم شدم.در کمال ناباوری چون ما ها رو روز 2 ماههای زوج می فرستن پنجشنبه نامه اومده که شما 2 شهریور بیاین برای اعزام به خدمت.حالا یه مشکل.من می خواستم از بیمارستان ارتش برای کار در درمانگاه امریه بگیرم و منتظر همین مساله بودم تا این برگه سبز بیاد.حالا که اومده می گه شما 2 شهریور بیاین تا کد آموزشیتونم همونجا معلوم شه من چی کار کنم آیا در حین آموزشی هم میشه امریه گرفت؟اگه **** بیوفتم که نمی تونم از ارتش امریه بگیرم وای خدایا!!!!!!!

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
سلام. اگه یادتون باشه من معاف از رزم شدم.در کمال ناباوری چون ما ها رو روز 2 ماههای زوج می فرستن پنجشنبه نامه اومده که شما 2 شهریور بیاین برای اعزام به خدمت.حالا یه مشکل.من می خواستم از بیمارستان ارتش برای کار در درمانگاه امریه بگیرم و منتظر همین مساله بودم تا این برگه سبز بیاد.حالا که اومده می گه شما 2 شهریور بیاین تا کد آموزشیتونم همونجا معلوم شه من چی کار کنم آیا در حین آموزشی هم میشه امریه گرفت؟اگه **** بیوفتم که نمی تونم از ارتش امریه بگیرم وای خدایا!!!!!!!
امریه رو بگیر...

ch_hamid123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

شما هر جا امریه باشی اول آموزشی رو می ری و بعد هم با امریه ات میری همون جایی که قرار بوده خدمت کنی. الان هم این تاریخ اعزامتو به آشنایی که قراره برات امریه جور کنه بگو تا کارات رو انجام بده بهت یه مدرکی چیزی بده که اون روز اعزام نشون بدی و بندازنت ارتش و بعد از آموزشی هم تو تقسیم ات بیوفتی همون جایی که می خوای. اگه دیدی می گه دیر شده و اینا یه سر برو میدون **** ببین می تونی 2 ماه به تعویق بندازی و بعد کارات رو پی گیری کن

معمولا اول یه برگ سبز میومد و بعد برگ سفید. چیزی که من فهمیدم اینه که برا شما برگ سفیدی در کار نیست گویا! یه مقدار عجیبه کارای **** وظیفه!

im_zero2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امروز رفتم **** وظیفه مشخصاتم رو یادداشت کردند گفتن فردا بیا نامه بیمارستان رو بگیر

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178

portal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خیلی عجیه! هنوز پاکت مدارکم رو برنگردودن امروز برگه معرفی به بیمارستان با

برگه رای شورای پزشکی اومده! یعنی اون پاکت برای من نمیاد!؟

تاریخشون رو زده 20 مرداد که تا 20 شهریور وقت دارم برم معاینه. ولی این برگه رای شورای پزشکی رو چرا برای من فرستادن دیگه!؟

برگ شورای پزشکی رو باید نگه دارم؟ یا اونم باید بدم با برگه بیمارستان بره؟

روش زده 7-9 صبح در تاریخ 20 مرداد!! ولی هیچ آدرسی هم نداره برای مراجعه! فقط

روی برگه معرفی به بیمارستان آدرس زده!

help me :(

im_zero2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی عجیه! هنوز پاکت مدارکم رو برنگردودن امروز برگه معرفی به بیمارستان با

برگه رای شورای پزشکی اومده! یعنی اون پاکت برای من نمیاد!؟

تاریخشون رو زده 20 مرداد که تا 20 شهریور وقت دارم برم معاینه. ولی این برگه رای شورای پزشکی رو چرا برای من فرستادن دیگه!؟

برگ شورای پزشکی رو باید نگه دارم؟ یا اونم باید بدم با برگه بیمارستان بره؟

روش زده 7-9 صبح در تاریخ 20 مرداد!! ولی هیچ آدرسی هم نداره برای مراجعه! فقط

روی برگه معرفی به بیمارستان آدرس زده!

help me :(

چه جالب

منم امروز رفتم برگه معرفی به بیمارستان رو گرفتم

حالا برای شما چرا اینجوریه ؟؟؟؟

حتما برو **** وظیفه پیگیری کن که یه وقتی کارات پیچ نخره

حالا این برگه رای شورای پزشکی چیه ؟؟ توش چی نوشته ؟؟

portal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
چه جالب

منم امروز رفتم برگه معرفی به بیمارستان رو گرفتم

حالا برای شما چرا اینجوریه ؟؟؟؟

حتما برو **** وظیفه پیگیری کن که یه وقتی کارات پیچ نخره

حالا این برگه رای شورای پزشکی چیه ؟؟ توش چی نوشته ؟؟
یه برگه خالیه که توش ردیف داره: پزشک یک، دو ، سه. یه قسمتش هم تاریخ جلسه شورای پزشکی رو زده 20 مرداد!!! یعنی 10روز پیش! از ساعت 7 تا 9. بعد جالبه که قسمت محل برگزاری چیزی ننوشته!!!
انوقت جالبتر اینجاست که این تاریخ 20 مرداد، همون تاریخ صدور برگه بیمارستانه که من مثلا تا 1 ماه بعدش میتونم برم! اونوقت زده برای تاریخ برگزاری شورا! پیدا کنید پرتغال فروش را!
پاکت هم که نیومده!

im_zero2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه برگه خالیه که توش ردیف داره: پزشک یک، دو ، سه. یه قسمتش هم تاریخ جلسه شورای پزشکی رو زده 20 مرداد!!! یعنی 10روز پیش! از ساعت 7 تا 9. بعد جالبه که قسمت محل برگزاری چیزی ننوشته!!!
انوقت جالبتر اینجاست که این تاریخ 20 مرداد، همون تاریخ صدور برگه بیمارستانه که من مثلا تا 1 ماه بعدش میتونم برم! اونوقت زده برای تاریخ برگزاری شورا! پیدا کنید پرتغال فروش را!
پاکت هم که نیومده!

عجیبه که چرا برگ رای شورای پزشکی رو برای مشمول فرستادن :eek:

ولی خوب خودت جلوی نظر هر 3 پزشک بنویس معاف دائم ببر تحویل بده:D

حتما برو **** وظیفه پیگیری کن چون شما هم تقریبا با من دفترچه فرستادی یه موقع کارتو عقب نندازن

من امروز برگه معاینه گرفتم برای بیمارستان 2 ناجا

حالا از دوستان کسی می دونه این بیمارستان 2 ناجا چه جوریه ؟؟ اصلا فرقی می کنه کدوم بیمارستان باشه ؟؟

البته اینو یادم رفت بگم که احتمالا چون شما از تهران اقدام کردی شاید مراحلت با من فرق داشته باشه شاید اصلا فرم ها درست برات اومده باشه !!!

Last edited:

portal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خوب خودت جلوی نظر هر 3 پزشک بنویس معاف دائم ببر تحویل بده
راست میگی ها :lol:
والا نمیدونم چیکار باید کرد! اصلا هر دوش رو میدم بیمارستان خودشون بفرستند :lol:
این مسئول ارسالشون خیلی قاطی باید داشته باشه!

بالا