من شنبه اعزامم. کد 89 فکر کنم سازمان زندانها. کسی می دونه چه جور جاییه؟ لطفا فوری بگید دارم می میرم از استرس. میگن قاتل و قاچاقچی جا به چا می کنیم.......![]()
من شنبه اعزامم. کد 89 فکر کنم سازمان زندانها. کسی می دونه چه جور جاییه؟ لطفا فوری بگید دارم می میرم از استرس. میگن قاتل و قاچاقچی جا به چا می کنیم.......
تو آموزشی نمیدن اما بعدش چراوالا من اونجا نرفتم ولی فکر نکنم اینقدر خر تو خر باشه که تو آموزشی قاتل و قاچاقچی دستت بدن. خیالت راحت.
برای منم نرسیده هنوز.آقا ما این دفترچه صاب مرده رو 12 تیر فرستادیم هنوز جواب نیومده
رفتم **** وظیقه از بچه هایی که تو صف کمیسیون بودن پرسیدم گفتن برای ما 10 روزه اومد !!!:blink:
رفتم سایت پست دیدم 16 تیر دفترچه رو تحویل **** وظیفه دادن یعنی اونا بعد از 1 ماه هنوز جواب دفترچه رو ندادن ؟؟
در ضمن پست هم رفتن گفتن چیزی برای شما نیومده![]()
آقا ما این دفترچه صاب مرده رو 12 تیر فرستادیم هنوز جواب نیومده
رفتم **** وظیقه از بچه هایی که تو صف کمیسیون بودن پرسیدم گفتن برای ما 10 روزه اومد !!!:blink:
رفتم سایت پست دیدم 16 تیر دفترچه رو تحویل **** وظیفه دادن یعنی اونا بعد از 1 ماه هنوز جواب دفترچه رو ندادن ؟؟
برای منم نرسیده هنوز.
حالا چرا از تو صف پرسیدی؟ خودشون چی گفتن؟ جایی باید بیرم؟
دوست خوبم من به شما گفتم حد اقل 50 روز طول می کشه،من 2 خرداد فرستادم 10 تیر اومد.الان به شدت اداره **** وظیفه شلوغ هستش و می دونین که تعداد درخواست کننده های معافیت پزشکی بسیار زیاد است.من در روزی که کمیسیون بود فقط جلوی من 20 نفر برای عرق کف دست اومده بودن که خیلی ها الکی اومده بودن منظورم اینه که درخواست کننده زیاد هست شما تا 50 روز صبر کن تازه بازم می گم حدا قل 50 روز!!!! در ضمن من نشنیدم برای کسی 10 روزه بیاد اونهائی که در خواست اعزام می دن 10 روزه نمیاد !!!!آقا ما این دفترچه صاب مرده رو 12 تیر فرستادیم هنوز جواب نیومده
دوست خوبم من به شما گفتم حد اقل 50 روز طول می کشه،من 2 خرداد فرستادم 10 تیر اومد.الان به شدت اداره **** وظیفه شلوغ هستش و می دونین که تعداد درخواست کننده های معافیت پزشکی بسیار زیاد است.من در روزی که کمیسیون بود فقط جلوی من 20 نفر برای عرق کف دست اومده بودن که خیلی ها الکی اومده بودن منظورم اینه که درخواست کننده زیاد هست شما تا 50 روز صبر کن تازه بازم می گم حدا قل 50 روز!!!! در ضمن من نشنیدم برای کسی 10 روزه بیاد اونهائی که در خواست اعزام می دن 10 روزه نمیاد !!!!
اون هم بستگی داره...برو سربازی مگو چیست ....![]()
ایول...ما که رفتیم خیالمون راحته.........![]()
پ.ن:سازمان زندانها به شدت جای خفیه...براتون متاسفم....در عوض نیروی انتظامی آخر عشق و صفاس..![]()
![]()
نه خیرخدمت یعنی زیرآب زنی -