Hamid2day
مدیر ارشد بازنشسته
مدارک رو پست کن...خودشون میگن برای کمیس کچا بری..من احتمالا شرايط معافيت بنا بر بخش دوازده (بيماري هاي فك و دهان و دندان) رو دارم
الان بايد كدوم بيمارستان تست بدم و تاييديه بگيرم؟
مدارک رو پست کن...خودشون میگن برای کمیس کچا بری..من احتمالا شرايط معافيت بنا بر بخش دوازده (بيماري هاي فك و دهان و دندان) رو دارم
الان بايد كدوم بيمارستان تست بدم و تاييديه بگيرم؟
شانسیه !! هیچ ربطی هم به اولویت نداره !! مثل گوسفند تقسیم میکنند !!مي خوام دفترچه رو بفرستم
نيروي انتظامي - ارتش - **** - وزارت دفاع
کدوماش راحت ترن؟ لطفا به ترتيب بگيد
من اولويت هام رو چجوري انتخاب کنم؟
آيا واقعا به چيزايي که انتخاب مي کنيم اهميت ميدن؟
آيا مثلا اگه بخوام برم ارتش با پارتي مي تونم يه کاري کنم که بندازنم ارتش؟
بلا نسبته گوسفند...شانسیه !! هیچ ربطی هم به اولویت نداره !! مثل گوسفند تقسیم میکنند !!
به ترتیب وزارت دفاع - **** - و ارتش و نیروی انتظامی در یک حد !!با پارتی میتونی بیت ***** هم خدمت کنی چه برسه به ارتش ولی کلا بیشترین نیرو رو ارتش ور میداره !! پس زیاد غصه نخور !!
خیر فکر نمی کنمسلام دوستان
چند سوال دارم
1-ایا داشتن 3- 4 سال غیبت در گرفتن معافیت پزشکی تاثیر گذار هست؟(دانشجوی انصرافی)
2-اگر من برای معافیت پزشکی اقدام کنم و نتیجه نداد و گفتند باید بری خدمت و نرم ایا میان دنبالم؟
3-به طور میانگین اگر تو این هفته دفترچه رو پست کنم به طور کلی چقدر زمان می بره تا نتیجه برای معافیم مشخص بشه؟یک ماه دو ماه چقدر؟
خیلی خیلی ممنون
ثبت نام حکم بر محصل بودن شما دارهبا سلام.
من 30 تير 87 تاريخ اتمام فارغ از تحصيليم هست. و از 30 تير تا 30 دي 87 فرصت دارم كه دفترچه رو پست كنم.
حالا يه سوال دارم.من در طول اين 6 ماه در آزمون كارشناسي ارشد قبول شدم.ولي نيمه دوم.يعني مهر امسال بايد ثبت نام كنم ولي از بهمن كلاس ها شروع ميشه.
حالا تكليفم چيه؟ تاريخ معافيت تحصيلي براي كارشناسي ارشدم كي ميخوره؟مهر يا بهمن؟
اگه بهمن بخوره . من كه تا 30 دي بيشتر وقت ندارم.آيا بعد از 30 دي دفترچه رو پست كنم يا نه؟ اگه پست كنم حتما بايد برم سربازي يا اينكه نه؟
(ميشه دفترچه رو گرفت و تاريخ اعزام رو به عقب انداخت ؟(با توجه به اينكه از 6 ماه هم استفاده كردم)) فقط 15 روز بعد از 30 دي كلاسام شروع ميشه.خيلي ساده بخوام بگم اين ميشه كه 15 روز بعد از پايان 6 ماه من وارد مقطع ارشد ميشم.در حالي كه هنوز نامه سربازي بدستم نرسيده.چه كنم؟
ممنون ميشم جواب بديد.
حد اکثر یک ماه بعدآقا اگه من تاریخ فارغ التحصیلیم آخر این تابستون باشه تا کی وقت دارم مدارکم رو ارسال کنم؟
سلام بچه ها
خوبید همه؟
بعد از بیشتر از 60 روز مدارکم برگشت! توی همون پاکت ارسال گذاشته بودن! فکر کنم یه بار دیگه برگشته بوده بعد باز برگردوندنش!
الان تو گیرو دار آزمایشات پزشکی هستم.. دعا کنید برام![]()
همه چیز دسته نیروی انتظامی هست..سلام دوستان
کسی می دونه که چجوری میشه موعد اعزام رو جلو انداخت ؟؟
تاریخ اعزام من تیر 88 یعنی 10 ماه دیگه نمیشه یکاری کرد تا یکی دوماه آینده اعزامم کنن ؟
اگه پارتیت فرمانده لشکر باشه میشه دوتا تاریخ اعزام رو با هم عوض کرد مثل تاریخ من با im_zero2000 عزیز
البته یکم فیلم هندی شد اما در نا امیدی بسی امید است
با تشکر فراوان
کسی شماره ای از **** وظیفه داره که بشه خوب و کامل ازشون سوال کرد و جواب گرفت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟