• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
من احتمالا شرايط معافيت بنا بر بخش دوازده (بيماري هاي فك و دهان و دندان) رو دارم
الان بايد كدوم بيمارستان تست بدم و تاييديه بگيرم؟
مدارک رو پست کن...خودشون میگن برای کمیس کچا بری..

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
مي خوام دفترچه رو بفرستم
نيروي انتظامي - ارتش - **** - وزارت دفاع
کدوماش راحت ترن؟ لطفا به ترتيب بگيد

من اولويت هام رو چجوري انتخاب کنم؟
آيا واقعا به چيزايي که انتخاب مي کنيم اهميت ميدن؟
آيا مثلا اگه بخوام برم ارتش با پارتي مي تونم يه کاري کنم که بندازنم ارتش؟
شانسیه !! هیچ ربطی هم به اولویت نداره !! مثل گوسفند تقسیم میکنند !!
به ترتیب وزارت دفاع - **** - و ارتش و نیروی انتظامی در یک حد !!با پارتی میتونی بیت ***** هم خدمت کنی چه برسه به ارتش ولی کلا بیشترین نیرو رو ارتش ور میداره !! پس زیاد غصه نخور !!

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
شانسیه !! هیچ ربطی هم به اولویت نداره !! مثل گوسفند تقسیم میکنند !!
به ترتیب وزارت دفاع - **** - و ارتش و نیروی انتظامی در یک حد !!با پارتی میتونی بیت ***** هم خدمت کنی چه برسه به ارتش ولی کلا بیشترین نیرو رو ارتش ور میداره !! پس زیاد غصه نخور !!
بلا نسبته گوسفند...

stefan

Registered User
لایک‌ها
177
آقا اگه من تاریخ فارغ التحصیلیم آخر این تابستون باشه تا کی وقت دارم مدارکم رو ارسال کنم؟

kavehmech

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام.
من 30 تير 87 تاريخ اتمام فارغ از تحصيليم هست. و از 30 تير تا 30 دي 87 فرصت دارم كه دفترچه رو پست كنم.
حالا يه سوال دارم.من در طول اين 6 ماه در آزمون كارشناسي ارشد قبول شدم.ولي نيمه دوم.يعني مهر امسال بايد ثبت نام كنم ولي از بهمن كلاس ها شروع ميشه.
حالا تكليفم چيه؟ تاريخ معافيت تحصيلي براي كارشناسي ارشدم كي ميخوره؟مهر يا بهمن؟
اگه بهمن بخوره . من كه تا 30 دي بيشتر وقت ندارم.آيا بعد از 30 دي دفترچه رو پست كنم يا نه؟ اگه پست كنم حتما بايد برم سربازي يا اينكه نه؟
(ميشه دفترچه رو گرفت و تاريخ اعزام رو به عقب انداخت ؟(با توجه به اينكه از 6 ماه هم استفاده كردم)) فقط 15 روز بعد از 30 دي كلاسام شروع ميشه.خيلي ساده بخوام بگم اين ميشه كه 15 روز بعد از پايان 6 ماه من وارد مقطع ارشد ميشم.در حالي كه هنوز نامه سربازي بدستم نرسيده.چه كنم؟
ممنون ميشم جواب بديد.

im_zero2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه

چه خبر معاف شدید یا نه ؟

من که هنوز توب بیمارستان گیرم:D

fibo1364

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
چند سوال دارم

1-ایا داشتن 3- 4 سال غیبت در گرفتن معافیت پزشکی تاثیر گذار هست؟(دانشجوی انصرافی)
2-اگر من برای معافیت پزشکی اقدام کنم و نتیجه نداد و گفتند باید بری خدمت و نرم ایا میان دنبالم؟
3-به طور میانگین اگر تو این هفته دفترچه رو پست کنم به طور کلی چقدر زمان می بره تا نتیجه برای معافیم مشخص بشه؟یک ماه دو ماه چقدر؟

خیلی خیلی ممنون

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
سلام دوستان
چند سوال دارم

1-ایا داشتن 3- 4 سال غیبت در گرفتن معافیت پزشکی تاثیر گذار هست؟(دانشجوی انصرافی)
2-اگر من برای معافیت پزشکی اقدام کنم و نتیجه نداد و گفتند باید بری خدمت و نرم ایا میان دنبالم؟
3-به طور میانگین اگر تو این هفته دفترچه رو پست کنم به طور کلی چقدر زمان می بره تا نتیجه برای معافیم مشخص بشه؟یک ماه دو ماه چقدر؟

خیلی خیلی ممنون
خیر فکر نمی کنم

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
با سلام.
من 30 تير 87 تاريخ اتمام فارغ از تحصيليم هست. و از 30 تير تا 30 دي 87 فرصت دارم كه دفترچه رو پست كنم.
حالا يه سوال دارم.من در طول اين 6 ماه در آزمون كارشناسي ارشد قبول شدم.ولي نيمه دوم.يعني مهر امسال بايد ثبت نام كنم ولي از بهمن كلاس ها شروع ميشه.
حالا تكليفم چيه؟ تاريخ معافيت تحصيلي براي كارشناسي ارشدم كي ميخوره؟مهر يا بهمن؟
اگه بهمن بخوره . من كه تا 30 دي بيشتر وقت ندارم.آيا بعد از 30 دي دفترچه رو پست كنم يا نه؟ اگه پست كنم حتما بايد برم سربازي يا اينكه نه؟
(ميشه دفترچه رو گرفت و تاريخ اعزام رو به عقب انداخت ؟(با توجه به اينكه از 6 ماه هم استفاده كردم)) فقط 15 روز بعد از 30 دي كلاسام شروع ميشه.خيلي ساده بخوام بگم اين ميشه كه 15 روز بعد از پايان 6 ماه من وارد مقطع ارشد ميشم.در حالي كه هنوز نامه سربازي بدستم نرسيده.چه كنم؟
ممنون ميشم جواب بديد.
ثبت نام حکم بر محصل بودن شما داره

im_zero2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه این خبر جدیده ببینید گویا از این به بعد به دیپلمه های متقاضی تحصیل در خارج هم با وثیقه 15 میلیونی اجازه خروج می دن

http://www.mehrnews.ir/NewsPrint.aspx?NewsID=743654

اینم متن خبر که برای دیروزه

زاده کمند در گفتگو با مهر:
امکان ادامه تحصیل در خارج از کشور برای مشمولان **** وظیفه فراهم شد
رئیس سازمان **** وظیفه نیروی انتظامی کشور گفت: مشمولان **** وظیفه در صورت نداشتن غیبت در دفترچه **** وظیفه می توانند برای ادامه تحصیل به خارج از کشور بروند.
سردار زاده کمند در گفتگو با خبرنگار مهرعنوان کرد: دانش آموزان مشمول که مایل به ادامه تحصیل در خارج از کشور هستند می توانند با دریافت دفترچه اعزام به خدمت از نداشتن مهر غایب در دفترچه اطمینان حاصل نمایند.

وی ادامه داد: این دسته از افراد پس از دریافت پذیرش تحصیلی از یکی از دانشگاه های خارجی باید تاییدیه اعتبار پذیرش دانشگاه را از وزارت علوم دریافت کنند.

زاده کمند گفت: متقاضیان تحصیل در خارج از کشور باید توجه داشته باشند که از زمان دریافت پذیرش تحصیل در دانشگاه خارجی تا زمان دریافت تاییدیه وزارت علوم مشمول غیبت نشوند چرا که در صورت داشتن غیبت سربازی نمی توانند از کشور خارج شوند.

رئیس سازمان **** وظیفه نیروی انتظامی کشور اظهار داشت: مشمولانی که جهت ادامه تحصیل به خارج از کشور می روند باید وثیقه ای معادل 15 میلیون تومان به **** وظیفه ارائه کنند.

portal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام بچه ها
خوبید همه؟ :)
بعد از بیشتر از 60 روز مدارکم برگشت! توی همون پاکت ارسال گذاشته بودن! فکر کنم یه بار دیگه برگشته بوده بعد باز برگردوندنش!
الان تو گیرو دار آزمایشات پزشکی هستم.. دعا کنید برام :D

im_zero2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها
خوبید همه؟ :)
بعد از بیشتر از 60 روز مدارکم برگشت! توی همون پاکت ارسال گذاشته بودن! فکر کنم یه بار دیگه برگشته بوده بعد باز برگردوندنش!
الان تو گیرو دار آزمایشات پزشکی هستم.. دعا کنید برام :D

منم مثل این که با شما پیش میرم

بیمارستان 2 ناجا که حسابی هم از خجالتمون با اون هزینه هاش:wacko:

im_zero2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی می دونه که چجوری میشه موعد اعزام رو عقب انداخت ؟؟

و وقتی موعد اعزام عقب میفته آیا برای فرد غیبت هم می خوره ؟؟

dim_dam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
کسی می دونه که چجوری میشه موعد اعزام رو جلو انداخت ؟؟
تاریخ اعزام من تیر 88 یعنی 10 ماه دیگه نمیشه یکاری کرد تا یکی دوماه آینده اعزامم کنن ؟
اگه پارتیت فرمانده لشکر باشه میشه دوتا تاریخ اعزام رو با هم عوض کرد مثل تاریخ من با im_zero2000 عزیز
البته یکم فیلم هندی شد اما در نا امیدی بسی امید است
با تشکر فراوان

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
سلام دوستان
کسی می دونه که چجوری میشه موعد اعزام رو جلو انداخت ؟؟
تاریخ اعزام من تیر 88 یعنی 10 ماه دیگه نمیشه یکاری کرد تا یکی دوماه آینده اعزامم کنن ؟
اگه پارتیت فرمانده لشکر باشه میشه دوتا تاریخ اعزام رو با هم عوض کرد مثل تاریخ من با im_zero2000 عزیز
البته یکم فیلم هندی شد اما در نا امیدی بسی امید است
با تشکر فراوان
همه چیز دسته نیروی انتظامی هست..
در کشوری هستیم که کار نشد نداره..
دنبالش باش

hamidbabayi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ایا امکان جابه جایی اعزام هست؟من یکی از دوستام دفترچه پست کرده و اعزامش خورده اسفند.اما من که تازه پست کردم احتمالا میخوره اردیبهشت یا تیر.اما دوستم ارشد قبول شده و نمیره .حالا من میتونم به جای دوستم اسفند برم؟یه بار تلفنی پرسیدم از **** وظیفه گفته نمیشه ولی اکثرا میگن میشه .ایا کسی اطلاع دقیقی داره؟
ممنون

im_zero2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی شماره ای از **** وظیفه داره که بشه خوب و کامل ازشون سوال کرد و جواب گرفت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

im_zero2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من امروز کارم تو بیمارستان تموم شد قرار شد برگم رو بفرستن حوزه مربوطه برای کمیسیون

ولی انصافا عجب پارتی بازیه تو بیمارستان

داشتن آشنا در بیمارستان = معافی از خدمت

بالا