Hamid2day
مدیر ارشد بازنشسته
دیگه دیگه..همینه...من امروز کارم تو بیمارستان تموم شد قرار شد برگم رو بفرستن حوزه مربوطه برای کمیسیون
ولی انصافا عجب پارتی بازیه تو بیمارستان
داشتن آشنا در بیمارستان = معافی از خدمت
دیگه دیگه..همینه...من امروز کارم تو بیمارستان تموم شد قرار شد برگم رو بفرستن حوزه مربوطه برای کمیسیون
ولی انصافا عجب پارتی بازیه تو بیمارستان
داشتن آشنا در بیمارستان = معافی از خدمت
سلام
ایا امکان جابه جایی اعزام هست؟من یکی از دوستام دفترچه پست کرده و اعزامش خورده اسفند.اما من که تازه پست کردم احتمالا میخوره اردیبهشت یا تیر.اما دوستم ارشد قبول شده و نمیره .حالا من میتونم به جای دوستم اسفند برم؟یه بار تلفنی پرسیدم از **** وظیفه گفته نمیشه ولی اکثرا میگن میشه .ایا کسی اطلاع دقیقی داره؟
ممنون
یکی از بستگان رفته بود و همین مسئله رو پرسیده بود بهش گفته بودند باید یکی رو پیدا کنی تا جات رو با هاش عوض کنی
در مورد شما فکر می کنم از این طریق می تونید اقدام کنید
می دونستی اگه بفهمن که این بابا وبلاگ برای سربازی زده...چی کارش می کنند...
می دونستی اگه بفهمن که این بابا وبلاگ برای سربازی زده...چی کارش می کنند...
نه بابا دیدگاه این بابا خیلی مثبته !!اگه امثال من و تو وبلاگ بزنیم و خاطراتمون رو بنویسیم ممکنه حساسیت زا باشه وگرنه اینی که این نوشته یه جور تشویق به خدمت هست !!می دونستی اگه بفهمن که این بابا وبلاگ برای سربازی زده...چی کارش می کنند...
سلام.
از شما سوالی داشتم
لطفا جوا بدید
بنده تنها فرزند خانواده هستم و پدرم 52 سالش است.ایشان از 20 سالگی مبتلا به دیابت هستند و انسولین تزریق می کنند.
تمامی مدارک رو هم داریم که ثابت کند ایشان از 23 سالگی دیابت داشته اند و نیاز به مراقبت دارند.
آیا میتوانم معافیت کفالت بگیرم ؟
آمار بگیر از حوزه **** وظیفه شهر یا محل خودتون...با سلام
از دوستان کسی در مورد معافیت متولدین 57 متاهل چیزی نشنیده؟
ممنون
سلام.
من میخوام اعزاممو جلو بندازم. کسی هست که بخواد عقب بندازه به تاریخ 18/1/88 ؟ من اعزامم این تاریخه ولی اگه شد میخوام بندازمش جلوتر. البته نمیدونم میشه کسی با من جاشو عوض کنه یا نه، آخه من فقط باید دو ماه آموزشی رو برم بعدش معاف..
نه . همچین چیزی فقط مال 4 سال پیش بود که نیروها فوق العاده زیاد بودسلام
من یه چیزی شنیدم میخوام ببینم صحت داره؟من شنیدم اگر مثلا سر یک تاریخی اعزام بشیم ودر ان تاریخ تعدادنیرو زیاد باشه ممکنه بگن شما برو 2 ماه یا بیشتر بعد بیا وجزو خدمتت هم محسوب میشه.ایا این درسته؟