• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

ferble

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من امروز بعد از ظهر یک فایل تورنت که خوشبختانه هیچ لیچری غیر از خودم نداشت رو با تمام سرعت دانلود کردم البته امروز تعطیلیه شاید واسه همین باشه.

ferble

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هم اصلاً نمي تونم به V*P*N وصل شم با آدرسهاي مختلف هم امتحان كردم مثلاً اين آدرس:

ping goldvpn-usa.selfip.net

تايم اوت ميده در صورتيكه با آي اس پي هاي ديگه همين آدرس مشكلي ندارم البته فكر مي كنم همه با شاتل اين مشكل را ندارند.
دوستان دقت فرماييد كه مشكل كاهش سرعت اونطوري كه در p30world هم بحث شده فقط شامل اينترنت 64 مي شود و در حال حاضر يكي از مشكلات اصلي، قطعي هاي مكرر كوتاه مدت است كه ممكن است دوستاني، حتي در صورت وجود مشكل، به دليل نوع استفاده متوجه آن نشوند و يا به مشكل نويز در خطوط مخابراتي مربوط بدانند.

اگه آی پی و یا آدرس وی پی ان رو بدی من چک میکنم اگه تونست کانکت کنه که یوزر و پسورد رو ایراد میگیره.
آی پی وی پی ان خودم رو هم شما امتحان کن:

کد:
209.51.199.85

nickart

Registered User
لایک‌ها
1
اگه آی پی و یا آدرس وی پی ان رو بدی من چک میکنم اگه تونست کانکت کنه که یوزر و پسورد رو ایراد میگیره.
آی پی وی پی ان خودم رو هم شما امتحان کن:

کد:
209.51.199.85

وي پي ان شما را امتحان كردم مشكلي نداشت و پينگ داد.
اين هم آي پي همون آدرسي كه دادم كه با غير شاتل تست كردم جواب داد ولي با شاتل نه.
کد:
209.51.201.170

ferble

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درسته با شاتل جواب نمیده حالا شنبه با پارس چک میکنم میگم جوابشو

mp009

Registered User
لایک‌ها
0
ار دوستانی که سرویس شاتل دارند یه نفر لطف می کنه پینگ 4.2.2.4 رو اعلام کنه.چون من از داتک سرویس دارم و فقط به خاطر نیاز به پینگ کوتاهتر میخوام شاتل بگیرم

با تشکر

nickart

Registered User
لایک‌ها
1
ار دوستانی که سرویس شاتل دارند یه نفر لطف می کنه پینگ 4.2.2.4 رو اعلام کنه.چون من از داتک سرویس دارم و فقط به خاطر نیاز به پینگ کوتاهتر میخوام شاتل بگیرم

با تشکر

پینگ 4.2.2.4 :

98arkw.jpg

nickart

Registered User
لایک‌ها
1
درسته با شاتل جواب نمیده حالا شنبه با پارس چک میکنم میگم جوابشو

اگه مودم ديال آپ روي سيستمتون داشته باشيد، مي تونيد با اينترنت هوشمند هم چك كنيد.

پارس : 9092303777
سپنتا : 9092303200
شاتل : 9092303939
مروا : 9092303036

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
به مناسبت ششمين سالگرد تاسيس شركت شاتل، ترافيك مصرف شده كاربران از تاريخ 15 مرداد تا پايان تابستان 1387در روزهاي پنج‌شنبه رايگان شد.
بدين‌ترتيب، كليه‌ي كاربران سرويس‌هاي ART1 تا ART6 افزون بر برخورداري از ترافيك رايگان روزهاي جمعه و ترافيك رايگان شبانه (از ساعت 1 تا 7 بامداد)، از 15 مرداد تا پايان تابستان 1387 از ترافيك رايگان روزهاي پنج‌شنبه نيز بهره‌مند خواهند شد.

وقتی نمیشه دانلود کرد! این امتیاز چه تاثیر مثبتی داره؟!

ferble

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وقتی نمیشه دانلود کرد! این امتیاز چه تاثیر مثبتی داره؟!

اگر مشگلی هست حتما به پشتیبانی زنگ بزنید من فقط یکبار دچار مشگل شدم که زنگ زدم و نتیجه داد.
دزد تک نیست که بیخیال بشیم

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
اگر مشگلی هست حتما به پشتیبانی زنگ بزنید من فقط یکبار دچار مشگل شدم که زنگ زدم و نتیجه داد.

اگر دو صفحه قبل رو ملاحظه کنید در مورد این مشکلات اخیر بحث شده!
فقط مشکل من هم نیست!
به پشتیبانی زنگ زدم اما جواب درست و خوبی نگرفتم متاسفانه! :(

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62

كار از پشتيباني و اين حرفها گذشته.بعيد ميدونم اينها اصل قضيه را به امثال پشتيباني بگن.بارها در حين دانلود قطع و بعد از مدت بسيار كوتاهي وصل ميشه.قبلا اصلا به اين صورت نبود.اگر 24 ساعت هم براي دانلود ميذاشتيم حتي يكبار هم قطعي نداشت ولي جالبي اين سري اينه كه زمان قطعي هاي ايجاد شده در حد چند ثانيه است يعني عملا قطع دانلود مخصوصا اگر كاربر پشت سيستم نباشه.به پشتيباني هم كه زنگ زدم گفتند مشكل از Download Mnager شماست.گفتم چطور اين مشكل با همون برنامه كه سالهاست دارم استفاده ميكنم يكدفعه و در اين 1.5 ماه اخير ايجاد شد؟گفتم اصلا قطعي اتصال چه ارتباطي با دانلود منيجر داره؟مگه در اين برنامه مديريت دانلود تعريف كرديم كه بصورت رندوم و در فواصل نامشخص چند ثانيه قطع كنه و دوباره وصل بشه؟در هر صورت اميدوارم مسولين شاتل بررسي كنند و حتما مشكل را حل كنند.حتما هم مشكلي وجود داره كه كاربران بيان ميكنند چرا قبلا اين صحبتها مطرح نبود؟
دز ضمن امروز عصر هم كلا 2 ساعت قطع كامل بود و چراغ Status هم قرمز بود و پشتيباني هم گوشي را برنميداشت.

Last edited:

ferble

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وي پي ان شما را امتحان كردم مشكلي نداشت و پينگ داد.
اين هم آي پي همون آدرسي كه دادم كه با غير شاتل تست كردم جواب داد ولي با شاتل نه.
کد:
209.51.201.170

سلام
با پارس چک کردم مشگلی نداشت:blush:

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
كار از پشتيباني و اين حرفها گذشته.بعيد ميدونم اينها اصل قضيه را به امثال پشتيباني بگن.بارها در حين دانلود قطع و بعد از مدت بسيار كوتاهي وصل ميشه.قبلا اصلا به اين صورت نبود.اگر 24 ساعت هم براي دانلود ميذاشتيم حتي يكبار هم قطعي نداشت ولي جالبي اين سري اينه كه زمان قطعي هاي ايجاد شده در حد چند ثانيه است يعني عملا قطع دانلود مخصوصا اگر كاربر پشت سيستم نباشه.به پشتيباني هم كه زنگ زدم گفتند مشكل از Download Mnager شماست.گفتم چطور اين مشكل با همون برنامه كه سالهاست دارم استفاده ميكنم يكدفعه و در اين 1.5 ماه اخير ايجاد شد؟گفتم اصلا قطعي اتصال چه ارتباطي با دانلود منيجر داره؟مگه در اين برنامه مديريت دانلود تعريف كرديم كه بصورت رندوم و در فواصل نامشخص چند ثانيه قطع كنه و دوباره وصل بشه؟در هر صورت اميدوارم مسولين شاتل بررسي كنند و حتما مشكل را حل كنند.حتما هم مشكلي وجود داره كه كاربران بيان ميكنند چرا قبلا اين صحبتها مطرح نبود؟
دز ضمن امروز عصر هم كلا 2 ساعت قطع كامل بود و چراغ Status هم قرمز بود و پشتيباني هم گوشي را برنميداشت.

مشکل فقط دانلود نیست!
همونطور که دوستمون هم اشاره کردند وقتی یک صفحه سنگین با چند عکس هم میخوایم باز کنیم همین مشکل پیش میاد

در واقع جوری تنظیم شده که هر وقت باری که روی ISP از سوی اکانت شما هست بالا بره قطعش میکنه!
هیچ بعید نیست این یک راه جدید برای محدود کردن بیش از بیش اینترنت باشه!
اگر اینطور باشه! به جز تاسف چیز دیگری نمیشه گفت ...

ferble

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بسلامتی وی پی انی که من استفاده میکردم با شاتلکار نمیکنه ولی باید با پارس امتحان کنم

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
برا من که مشکلی نداره ,
راحت دانلود میکنم , یکی دوبار اونجوری شد , ولی دیگه نشده!!

Elend

Registered User
لایک‌ها
30
شاتل افتضاح قطع میشه
زنگ زدم میگن داریم تجهیزات نصب میکنیم!

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
شاتل افتضاح قطع میشه
زنگ زدم میگن داریم تجهیزات نصب میکنیم!

به هر کس یه چیزی میگن!
به من که گفتن آدم میفرستیم با مودم جدید!

احتمالآ باید یه مودم هم ازشون بخریم ... :wacko:

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
برا من که مشکلی نداره ,
راحت دانلود میکنم , یکی دوبار اونجوری شد , ولی دیگه نشده!!

منم همین وضعیت رو دارم...نزدیک ساعت 3 بعد از ظهر یه یه ساعتی قطع میشه ولی بعدش دوباره همه چیز حله....سرعت دانلود عالیه....اما صفحه ها رو به زور باز می کنه....من فایرفاکس رو آپدیت کردم و حالا هر صفحه رو که می خوام باز کنم همه عکس ها رو از نو لود می کنه...انگار دفعه ی اوله که به اون سایت میره:blink: نمی دونم به مشکلات اخیر شاتل مربوطه یا به فایرفاکس...با ie چنین مشکلی رو ندارم ولی سرعت اونم در مقایسه با چند هفته پیش خیلی کم شده:(

بالا