• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپImate Ultimate 6150 & 8150٠

kavehatm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا اين قضيه كانكشن حل شد و ديگه از نت PC استفاده مي كنه البته هنوز مسئله دير اجرا شدن Devive custom برقرار هست كه اشكالي نداره يك كمي تحمل مي كنيم اما من با كابل USB دستگاه رو به PC وصل كردم و ديوايس كاستوم رو هم اجرا كردم اما هيچ پيغامي پسغامي چيزي نداد بالاخره نبايد يك پيغامي مبني بر صحت انجام كار داده بشه ؟
براي شما هم همينطور بوده ؟
من كه اين كارا رو كرم اما هنوز در صفحه My Devices نوشته :
You currently have no devices associated with your account.
راستي من در صفحه لاگين https://www.imate.com/usersignin.aspx
با گزينه اول وارد مي شم , درسته ديگه مگه نه ؟ منظورم همون Consumer Account است . همينه ؟

--------------------------------------------
حالا از اين ها گذشته :
وقتي كه دستگاه رو با كابل يواس بي به PC وصل مي كنيم وPC رو به اينترنت بايد بتونيم با Browser دستگاه صفحات وب رو باز كنيم ديگه , مگه نه ؟
مثلا ياهو يا گوگل رو , پس چرا خطا مي ده ؟

دارم گيج مي شم يواش يواش .

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
آره خريدم اما وقتي كه دیوایس کاستوم رو اجرا مي كنم پيغام مي ده كه :
realed task is currently in progress . do you want to cancel to ....
من هم Yes رو مي زنم اما مي ره كه اجرا كنه و گاهي اوقات بالاخره بعد از 15-10 دقيقه اجراش مي كنه و گاهي هم اصلا نمي كنه .
ضمنا اونوقت هايي هم كه بالاخره بعد از كلي سلام و صلوات اجرا مي شه و اون صفحه كه Username و Password ساخته شده در imate.com رو مي خواد بهش مي دم از كانكشن ايترنتي PC ( كه دستگاه رو با كابل به PC وصل كردم ) استفاده نمي كنه و مي ره تا از كانكشن هاي درست شده روي خودش (چون من با توجه به كارم سرويس ديتا رو فعال كردم و گهگاهي از دستگاهم با ديال آپ به نت وصل مي شم ) استفاده كنه . چه خوش اشتها ...

ببین. اگر سینک شده باشه از اکتیو سینک باید استفاده کنه به طور پیش فرض. اما بقیه رو فعلا دیسیبل کن.
کندیه این برنامه چیزیه که باید باش بسازی!
ممکنه راه ندادن به خاطر مشکل سایت باشه. یه روز دیگه امتحان کنید.

راستی یه رسمی اینجا داریم! که شما رعایت نکردی! وقتی کسی چیزی می گیره اول میاد تو کلوپش اعلام می کنه و شیرینی میده! الان هم دیر نشده....

Last edited:

kavehatm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببین. اگر سینک شده باشه از اکتیو سینک باید استفاده کنه به طور پیش فرض. اما بقیه رو فعلا دیسیبل کن.
کندیه این برنامه چیزیه که باید باش بسازی!
ممکنه راه ندادن به خاطر مشکل سایت باشه. یه روز دیگه امتحان کنید.

راستی یه رسمی اینجا داریم! که شما رعایت نکردی! وقتی کسی چیزی می گیره اول میاد تو کلوپش اعلام می کنه و شیرینی میده! الان هم دیر نشده....

چه جالب , شيريني مي دن ؟ والا شيريني كه بشه توي فروم به بچه ها تعارف كرد فكر كنم بايد حتما ديجيتالي باشه مثلا نرم افزار يا روش خاص يا ... خودتون هم كه مي دونيد من تازه كارم و ناشي و به همين دليل هم اينقدر مزاحم شما مي شم .
شما خودت هم بهتر مي دوني كه ما خوزستاني ها وقتي بخواهيم به بر و بچ يك شيريني سرپايي بديم يا سمبوسه يا پاكوره يا فلافله ... ديگه خود داني .

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
چه جالب , شيريني مي دن ؟ والا شيريني كه بشه توي فروم به بچه ها تعارف كرد فكر كنم بايد حتما ديجيتالي باشه مثلا نرم افزار يا روش خاص يا ... خودتون هم كه مي دونيد من تازه كارم و ناشي و به همين دليل هم اينقدر مزاحم شما مي شم .
شما خودت هم بهتر مي دوني كه ما خوزستاني ها وقتي بخواهيم به بر و بچ يك شيريني سرپايي بديم يا سمبوسه يا پاكوره يا فلافله ... ديگه خود داني .

آقا خودت شیرینی هستی! ایشالا بیای آبادان جلو پات ماهی سوبور (soboor) قربونی کنیم!

ضمنا قرار نیست کسی تازه کار باشه بیاد اینجا بعد که کهنه کار شد دیگه نیاد!

kavehatm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا خودت شیرینی هستی! ایشالا بیای آبادان جلو پات ماهی سوبور (soboor) قربونی کنیم!

ضمنا قرار نیست کسی تازه کار باشه بیاد اینجا بعد که کهنه کار شد دیگه نیاد!

اولا , باور كن الان بايد كلي توضيح بدي كه ماهي سوبور چيه . فكر كنم برا خودت دردسر درست كردي!
دوما , ما كهنه كارم كه شديم در خدمتيم . اما مي دونيد چيه ؟ بابا خودتون اين كاره ايد ديگه , من خودم خوراكم فروم هست چون اعتقاد دارم كه بهتربن محل براي يادگيري هستند اما فروم هم بايد يك طوري باشه كه آدم رو بگيره اگه توپ بگيره خوب ول كردنش هم دير مي شه اما اگه شل و ول بگيره خوب زود هم ول مي كنه .

خوب حالا برا اينكه توپ تر بگيره :
اين تقسيم بندي ها كه در http://forum.xda-developers.com انجام شده چي هست ؟
من فكر نمي كنم بر اساس Brand سازنده باشه !
مثلا اين Imate 6150 نازنين ما در كدام قسنت قرار مي گيره ؟

Nimra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
مبارکه 6150
من 5 روز پیش 6150 خریدم مشکل کارخونه ای Tv Out داشت روزی 100 بار به خودم لعنت میفرستم که چرا 6150 رو به خاطر VGA Out خریدم ای کاش دیاموند خریدم
کسی درک میکنه منو

Last edited:

Nimra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
راستی کاوه جان این اینترنت ppc که گفتی بعد از اینکه سینک شد باید بری تو Internet Sharing تو خود گوشی فکر کنم تو Programs هست بگرد پیدا میکنی

kavehatm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی کاوه جان این اینترنت ppc که گفتی بعد از اینکه سینک شد باید بری تو Internet Sharing تو خود گوشی فکر کنم تو Programs هست بگرد پیدا میکنی

6150 كه خيلي باحاله , دلت مي آد اين رو مي گي ؟
TV Out مشكل داره خوب مگه گارانتي نداره ؟ بندازش روي كول خودشون بايد درستش كنند .
حالا خودمونيم ها ماله ما كه TV Out مشكل نداره چه فايده ؟ منم بيشتر 6150 گرفتم براي TV Out چون با ارائه مقالات زياد سر و كار دارم ( با ويديو پروژكتور ) اما خوب موس كار نمي كنه !
يك بارم سوال كردم اما انگار داغ دل همه رو تازه كرده باشم , تذكر داده شد كه قبلا بحثش شده !
اما باور كن من هنوز خوب نفهميدم كه :
به طور كلي مشكل وصل كردن هر وسيله USB اعم از ماوس و Flash Disk و External Modem و ... به 6150 چي هست ؟ البته اولين چيزي كه به نظر مي رسه اينه كه 6150 پورت USB نداره و من به اين فكر افتادم كه اگه سخت افزار خاصي باشه كه بشه وسايل USB رو به اون زد و اون وسيله به PPC وصل بشه كلي از كار حل مي شه , ظاهرا اسم اين وسيله USB Host است اگه اشتباه نكنم .
ديگه نمي دونم اين وسيله توي بازار گير مي آيد يا نه ؟ يا اصلا وجود خارجي داذه يا نه ؟
اما اين وسط مشكل منبع تغذيه توسط استاد سياوش78 مطرح شد كه اين يكي رو ديگه اصلا نفهميدم . منبع تغذيه براي چيشه ديگه ؟
اگه با اين ترتيبي كه من گفتم و فرض كردم وسايل به هم وصل بشن محل استفاده منبع تغذيه كجاست ؟

Nimra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
والا منم از 6150 خیلی خوشم میاد ولی جدی بگم بهت این مشکلش خیلی بد حالمو گرفته
یک چیزه جالب بهت بگم شاید باورت نشه انقد مملکت خر تو خره که این دستگاهی که شما به اسم اکبند میخری روش صد جور برچسب پلمپ داره به هیچ وجه نو نیست اکثرا تعمیریه از دوبی میاد اینجا به اسم نو فروش میره(از یک کشور بدبختی مثل ایران نمیشه انتظار داشت محصولای High End بیاد اینجا)
واست مثال بزنم آقا من 2 سال 3 ماه پیش یه سیستم PC جمع کردم کارت گرافیک رو سفارش دادم یکی واسم از کالیفرنیا بیاره بقیه قطعاتو از همین جا خریدم جونم واست بگه که مین بوردم ایسوس بود(مثلا یکی از بهترین برندها در این زمینه) چشمت روز بد نبینه 2روز پیش واسه 6امین دفعه پام به شرکت آلبالو نمایندگی ایسوس باز شد هر بار عوض کردن یه مشکلی داشت عوضش این کارت گرافیکی که شاید اسمشم تو ایران نشنیده باشی(PNY) که البته یکی از پرفروش ترین کارتها تو امریکاست رو بدترین کارها رو باهاش کردم اورکلاک کردم دماشو به 85 رسوندم صد جور کار دیگه اما حتی یکبار هم آخ نگفت اینم یادم نرفته بگم هر بار که مین بورد رو عوض کرد با یودنه مثلا نو انقد قیافه ی ضایعی داشت که تا تهشو میخوندی که این مین دست چندمه ! دست چند تا کشور گشته تا آخرش رسیده ایران!!
از همه عذر میخوام که بحثو به خاکی کشوندم ولی لازم بود بگم شما هم اگه دستگاه صفر کیلومترتون مشکل اساسی داشت حالتون بهتر از من نبود
شما گفتی" مگه گارانتی نداره ببر گارانتی" خدایی خودت باشی چه قد حالت گرفته میشه که دستگاهی که 4 روزه خریدی ورداری ببری گارانتی و برات بریزنش بیرون تعمیر کنن ؟؟؟
جالبتر اینکه اون پرسنل احمق مثلا اینکارشون بهت بگه "خیلی عجیبه واسم تاحالا ندیدم اینو باید بذاری بمونه"دلش نمیاد بره یدونه آکبند بیاره انگار داره از ارث باباش چیزیو میبخشه
و مسخره تر از اون وقتی دفعه اول یه 6150 دیگه دادن بردم خونه دیدم اینم مشکل VGA Out داره بعدش زنگ زدم اون اپراتورفلان شدشون میگه مشکل همه 6150 هاست کاریش نمیشه کرد !!!!اینجا بود که جوش آوردم
اما چیزایی که شما گفتی:
ببینم یعنی وقتی به مونیتور یا پروژکتو وصل میکنی LCD به عنوان پوینتر کار نمیکنه؟؟؟

ببین کلا USB Host که گفتی واسه موس کیبرد و فلش اینا به کار میره چون درایور نمیخواد و به احتمال قوی باید قید این مودم و اینارو بزنی یا باید از بلوتوث استفاده کنی یا کارت مودم که به اسلات کارت بزنی که من فقط واسه CF , SD دیدم واسه Micro Sd ندیدم
تازه اینایی که گفتم راجع به هاست در صورتی که بتونی این کابلو گیر بیاری که 1 در 1000 هست شانسش ولی من PPC قبلیم به عنوان Bouns یه کابل هاست و یه باتری اضافه داشت کلا با این هاست کلی حال کردم
در مورد منبع تغذیه همون طور که میدونی USB با ولتاژ 5 ولت و نیم آمپر تامین میشه که آمپر نباید کمتر باشه که دردسر ساز میشه (همیشه در قطعات الکترونیکی افت آمپر هم باعث آسیب میشه اگه دقت کنی موقعی که باتری دستگاهت کم میشه میزنه برای محافظت از دستگاه دیگه نمیشه استفاده کرد) پس آمپر بالاییه و تامین این آمپر باتری دستگاهو خیلی زود خالی میکنه بدی آلتمیت اینه هندزفری یو اس بی Host شارژر و خود یو اس بی اصلی یکیه نمیتونی همزمان هم هاستت روشن باشه هم شارژ کنی
اینم بگم که محل تامین برق دستگاه خارجی که به PPC وصل میشن خود PPC هست جز هارد اکسترنال که اون منبع تغذیه جدا هم میخواد

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
والا منم از 6150 خیلی خوشم میاد ولی جدی بگم بهت این مشکلش خیلی بد حالمو گرفته
یک چیزه جالب بهت بگم شاید باورت نشه انقد مملکت خر تو خره که این دستگاهی که شما به اسم اکبند میخری روش صد جور برچسب پلمپ داره به هیچ وجه نو نیست اکثرا تعمیریه از دوبی میاد اینجا به اسم نو فروش میره(از یک کشور بدبختی مثل ایران نمیشه انتظار داشت محصولای High End بیاد اینجا)
واست مثال بزنم آقا من 2 سال 3 ماه پیش یه سیستم PC جمع کردم کارت گرافیک رو سفارش دادم یکی واسم از کالیفرنیا بیاره بقیه قطعاتو از همین جا خریدم جونم واست بگه که مین بوردم ایسوس بود(مثلا یکی از بهترین برندها در این زمینه) چشمت روز بد نبینه 2روز پیش واسه 6امین دفعه پام به شرکت آلبالو نمایندگی ایسوس باز شد هر بار عوض کردن یه مشکلی داشت عوضش این کارت گرافیکی که شاید اسمشم تو ایران نشنیده باشی(PNY) که البته یکی از پرفروش ترین کارتها تو امریکاست رو بدترین کارها رو باهاش کردم اورکلاک کردم دماشو به 85 رسوندم صد جور کار دیگه اما حتی یکبار هم آخ نگفت اینم یادم نرفته بگم هر بار که مین بورد رو عوض کرد با یودنه مثلا نو انقد قیافه ی ضایعی داشت که تا تهشو میخوندی که این مین دست چندمه ! دست چند تا کشور گشته تا آخرش رسیده ایران!!
از همه عذر میخوام که بحثو به خاکی کشوندم ولی لازم بود بگم شما هم اگه دستگاه صفر کیلومترتون مشکل اساسی داشت حالتون بهتر از من نبود
شما گفتی" مگه گارانتی نداره ببر گارانتی" خدایی خودت باشی چه قد حالت گرفته میشه که دستگاهی که 4 روزه خریدی ورداری ببری گارانتی و برات بریزنش بیرون تعمیر کنن ؟؟؟
جالبتر اینکه اون پرسنل احمق مثلا اینکارشون بهت بگه "خیلی عجیبه واسم تاحالا ندیدم اینو باید بذاری بمونه"دلش نمیاد بره یدونه آکبند بیاره انگار داره از ارث باباش چیزیو میبخشه
و مسخره تر از اون وقتی دفعه اول یه 6150 دیگه دادن بردم خونه دیدم اینم مشکل VGA Out داره بعدش زنگ زدم اون اپراتورفلان شدشون میگه مشکل همه 6150 هاست کاریش نمیشه کرد !!!!اینجا بود که جوش آوردم
اما چیزایی که شما گفتی:
ببینم یعنی وقتی به مونیتور یا پروژکتو وصل میکنی LCD به عنوان پوینتر کار نمیکنه؟؟؟

ببین کلا USB Host که گفتی واسه موس کیبرد و فلش اینا به کار میره چون درایور نمیخواد و به احتمال قوی باید قید این مودم و اینارو بزنی یا باید از بلوتوث استفاده کنی یا کارت مودم که به اسلات کارت بزنی که من فقط واسه CF , SD دیدم واسه Micro Sd ندیدم
تازه اینایی که گفتم راجع به هاست در صورتی که بتونی این کابلو گیر بیاری که 1 در 1000 هست شانسش ولی من PPC قبلیم به عنوان Bouns یه کابل هاست و یه باتری اضافه داشت کلا با این هاست کلی حال کردم
در مورد منبع تغذیه همون طور که میدونی USB با ولتاژ 5 ولت و نیم آمپر تامین میشه که آمپر نباید کمتر باشه که دردسر ساز میشه (همیشه در قطعات الکترونیکی افت آمپر هم باعث آسیب میشه اگه دقت کنی موقعی که باتری دستگاهت کم میشه میزنه برای محافظت از دستگاه دیگه نمیشه استفاده کرد) پس آمپر بالاییه و تامین این آمپر باتری دستگاهو خیلی زود خالی میکنه بدی آلتمیت اینه هندزفری یو اس بی Host شارژر و خود یو اس بی اصلی یکیه نمیتونی همزمان هم هاستت روشن باشه هم شارژ کنی
اینم بگم که محل تامین برق دستگاه خارجی که به PPC وصل میشن خود PPC هست جز هارد اکسترنال که اون منبع تغذیه جدا هم میخواد

ببین اسکرین خاموش میشه وقتی وصل می کنیم .
غلط کرده گفته همه مشکل دارن. من که مشکل ندارم. کاوه جان تست کن شما هم نتیجه رو بگو...

کاوه جان دوستمون نیمرا در مورد هاست توضیح داد ولی خلاصه اش اینه که یو اس بی هاست یعنی یو اس بی شما توانایی میزبانی رو داشته باشه. در مورد یو اس بی هاست میتونید به ترد فلیم مراجعه کنید. فلیم ناموس یو اس بی هاست هاست! و تنها پاکت پی سی دارای یو اس بی هاست با کمترین مشکله (کلا توشیبا جی 900 و همین 8150 و 6150 و فلیم فقط این خاصیت رو دارن البته) البته از نظر سخت افزاری شباهت هایی در کل بین این آلتیمیت ها (بقیه فرق می کنن مثل 9502 و ...) و فلیم وجود داره. هر دو ساخت شرکت آریما هستند و از شتابدهنده گرافیکی اینویدیا گ فورس 5500 استفاده می کنن و ...

در خصوص ایکس دی ای دولوپرز : همون طور که قبلا هم اشاره شده! این سایت قوی و مهم از دیوایس های ساخت اچ تی سی و یکی دو مورد دیگه پشتیبانی می کنه و متاسفانه بقیه مثل همین آلتیمیت ها ازین پشتیبانی محرومند. (توضیح 6150 و 8150 ساخت آریما هستند ولی مثلا هرمس ساخت اچ تی سی. )

kavehatm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از توضيحات هر دو شما دوستان عزيز .
حرفهات رو قبول دارم , چه بسا اوضاع از اين هم بدتر باشه و ما فقط با قسمتي از نا بساماني ها در زمينه فروش لوازم برخورد كرده باشيم .
اما در مورد اينكه همه 6150 ها با TV Out مشكل دارند , فكر كنم طرف داشته هزيون ( حزيون ؟ ) مي گفته من كه امتحان كردم و مشكلي نبود اما خوب اين قضيه موس مشكل ساز است كه بي خيال ...

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
ممنون از توضيحات هر دو شما دوستان عزيز .
حرفهات رو قبول دارم , چه بسا اوضاع از اين هم بدتر باشه و ما فقط با قسمتي از نا بساماني ها در زمينه فروش لوازم برخورد كرده باشيم .
اما در مورد اينكه همه 6150 ها با TV Out مشكل دارند , فكر كنم طرف داشته هزيون ( حزيون ؟ ) مي گفته من كه امتحان كردم و مشكلي نبود اما خوب اين قضيه موس مشكل ساز است كه بي خيال ...

استی آقا کاوه یک نکته رو یادم رفت عرض کنم... همون طور که عرض شد قبلا!!! سه پاکت پی سی دارای خاصیت یو اس بی هاست میباشند. اما جالب اینه که هیچ جایی (تا جایی که من میدونم) آیمیت این موضوع رو مطرح نکرده و در هیچ تبلیغی این مساله عنوان نشده... ضمنا هذیان : هذیون!

Nimra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خب الان میگم چی کنین
وقتی که دستگاهو وصل کردین به تی وی یا موینیتور LCD شما به عنوان یک پوینتر به کار میره
حالا چجوری؟؟؟ال سی دی شما مثل این صفحه لمسی یک لپ تاپ میشه و باید با تماس قلم با اسکرین دستگاه اونو حرکت بدین و برای کلیک کردن رو چیزی با قلم به صفحه نمایش پاکت پیسی بکوبین(البته منظورم این بود که اینکار با مهربونی انجام بشه برداشت بد از کوبیدن نشه)
منظورمو رسوندم یا نه فقط یه 2 ثانیه میکشه تا بعد از اومدن تصویر روی مونیتور Pointer به کار بیفته

kavehatm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب الان میگم چی کنین
وقتی که دستگاهو وصل کردین به تی وی یا موینیتور LCD شما به عنوان یک پوینتر به کار میره
حالا چجوری؟؟؟ال سی دی شما مثل این صفحه لمسی یک لپ تاپ میشه و باید با تماس قلم با اسکرین دستگاه اونو حرکت بدین و برای کلیک کردن رو چیزی با قلم به صفحه نمایش پاکت پیسی بکوبین(البته منظورم این بود که اینکار با مهربونی انجام بشه برداشت بد از کوبیدن نشه)
منظورمو رسوندم یا نه فقط یه 2 ثانیه میکشه تا بعد از اومدن تصویر روی مونیتور Pointer به کار بیفته

ببخشيد اين مطالبي كه فرموديد براي حل چه مشكلي بود ؟
يا اصلا يك روش جديد است ؟
من متوجه نشدم .

Nimra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
مگه نگفتی وقتی به مونیتور وصل میکنم چیزی برای point کردن ندارم یه چیزی مثله موس

kavehatm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دو سوال :
1 - به نظرتون مديريت حافظه ويندوز موبايل مسخره نيست ؟
چون وقتي كه يك برنامه رو مي بنديد اين برنامه بسته مي شه اما همچنان در RAM باقي مي مونه و بعد از يك مدت RAM دستگاه پر مي شه و باعث كندي و بايد بريم در مسير Setting>Memory و Stop All كنيم تا برنامه ها رو از RAM بريزيم بيرون .
2 - آقا آخرش اين كليدهاي سخت افزاري Hard Reset چي شد ؟ ( ليلي زنه يا مرد ) .
من با دوسافت كي + دكمه ريست تونستم Hard Reset كنم اما ظاهرا بايد در روند Hard Reset كردن اين امكان رو داشته باشيم كه فرمت هم بكنيم اما براي من چنين پيغامي نيومد . آيا اصلا فرمت كردن هم در روند Hard Reset هست يا نه ؟

Nimra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
فکر نمیکنم اونقدا هم که میگی ضایع باشه به هر حال این روش یک مزیتی داره و اون اینه که موقع استفاده دوباره با یک کلیک سریع باز میشه و نیازی به لود شدن نداره خودت دیدی که سر لود کردن بعضی چیزا چه قد طول میده
البته بعضی برنامه ها رو میتونی از قسمت منو Exit کنی که کامل از رم خالی بشه ولی اگر برنامه ای رو دکمه ضربدر رو بزنی تو رم میمونه
ببین راستش این هارد ریستش یکم مشکل داره من دفعه اول که هارد ریست کردم انقدر ادا درآورد تا بیاد بالا که وحشت کردم گفتم یه چیش شد ولی روش 1 اینه که اول کلید پاور رو بزنی در همین حین که نگه داشتی کلید پاور رو سافت ریست رو هم باهاش بزنی بعدش ول کنی
از منوی Setting فکر میکنم(الان چون پیشم نیست دقیق نمیتونم بهت بگم)برو بگرد یه چی تو مایه های Restore Factory Default یا یه چی مثل این
هارد ریست فلسفش اینه که رام که رو دستگاه ریخته شده رو دوباره نصب میکنه بنابراین هرچی برنامه Contact و تنظیمات و....پاک میشه جز اون چیزی که روی ممری کارت هست

kavehatm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد RAM حرفت رو قبول دارم .
اون موردي هم كه اسمش رو شما فراموش كردي من الان نگاه كردم : Factory Setting هست .
اما در مورد Hard Reset به روش سخت افزاري براي مواقعي كه اصلا دستگاه بالا نمي آيد كه شما به Factory Setting دسترسي داشته باشيد :
روشي كه شما فرموديد و در دفترچه راهنما هم هست به هيچ وجه كار نمي كنه . همون دو دكمه سافت كي+ سافت ريست جواب مي ده .
اما سوالم اين است كه آيا در روند Hard Reset دستگاه به ما فرصت فرمت كردن هم داده مي شه يا نه ؟
اگه امكان فرمت كردن هم هست پس چرا من هيچ گزينه اي براي اين كار نمي بينم ؟

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
دو نکته
اولا راجع به مینیمایز شدن برنامه ها به جای بسته شدنشون ، شما میتونین (و معمولا این کار رو میکنین) که از برنامه های مموری منیجر (از مجیک باتون تا باطری استاتوس! ) استفاده کنین و اون دکمه ضربدر رو از حالت مینیمایز به کلوز تغییر بدین(بعضی برنامه ها میتونن شرطی کنن اون دکمه رو که مثلا اگه تب اند هولد شد مینیمایز شه اما اگه تب شد کلوز شه . من خودم دکمه مدیا پلیر رو ازاین کردم به کلوز . دکمه هنگ آن پی پی سی ها هم همگی وظیفه مینیمایز انجام میده . دیگه اینجوری اصلا سراغ اون دکمه هم نمیرم.

اما یادتون باشه اگر سی پی یو قوی باشه و رام استیبل اصلا و ابدا نیازی به کلوز کردن نیست . الان در اتم همچین مشکلی من ندارم فقط برای جلوگیری از هدر رفتن باطری برنامه ها رو کلوز میکنم. خود ویندوز موبایل یه برنام مدیریت رم داره که وقتی برنامه ها تقریبا رم رو پر میکنن تشخیص میده و برنامه های کم کاربرد تر یا کم اهمیت تر رو میبنده (البته اختیار عمل از شما گرفته میشه) . همونطور که گفتم اگر سی پی یو قوی باشه و رام استیبل شاید حتی این کندی و بسته شدن برنامه ها رو حس نکنین!

اما در مورد دوم اصولا هارد ریست به معنای فرمت رام و ایمپورت ایزو از داخل بخش مخفی رام و نصب مجدد ویندوز و ملحقاتشه . هارد ریست بدون فرمت رام امکان نداره . اما اگر منظورتون فرمت اکسترنال مموریه به هارد ریست هیچ ربطی نداره.

بالا