• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونه می توان ، دیتابیس هاستی با cpanel را به هاستی که با PLESK کار می کند،منتقل کرد؟

najafzadeh

کاربر فعال پایگاه داده ها
کاربر فعال
لایک‌ها
28
با سلام

چگونه می توان ، دیتابیس هاستی با cpanel را به هاستی که با PLESK کار می کند،منتقل کرد؟

اصلا امکان پذیر هست؟

بهترین کار اینه که با ادمین هر دو هاست صحبت کنین که با اینترنت پرسرعتی که دارن خودشون این کار رو براتون بکنن. اگه نشد باید در اولی یک بک آپ بگیرین و در دومی ریستور کنین و یا اینکه اسکریپت تولید کنین و در پلسک اون رو برای تولید پایگاه داده استفاده کنین. البته به قیمت از دست دادن اطلاعات داخل پایگاه داده. در برخی موارد ارتباط ها هم به درستی ایجاد نمیشه. به خاطر سطوح دسترسی.
در کل برای جلوگیری از اعصاب خوردی همون اولیه بهتریه.

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
ربطی به پنل ها زیاد نداره :)
یک اکسپورت کامل از دیتابیس بگیرید و مجدد یک دیتابیس روی سرور جدید بسازید و ایمپورت کنید ...

پنل ها فقط واسطه مدیریت هستند حالا تو سی پنل دیتابیس یه جایی هست تو پلکس یه جای دیگه :)
البته به تجربه پلکس موجودی است که وقت ادم رو هدر میده :)

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
اگه هر دو از phpMyAdmin استفاده کنن که دیگه به گفته دوست بالایی ربطی به محیط کنترل پنل شما نداره، از دیتابیس اولی اکسپورت ، به دیتابیس دومی ایمپورت

alizadeh2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

مشکل منم اینه.

من از phpmyadmin در plesk دیتابیس رو export می کنم.
بعد توی cpnel دیتابیس رو import می کنم.
ولی یه eror می ده. اونم متنش اینه

Error

SQL query:

--
-- Database: `mahdi`
--
CREATE DATABASE `mahdibia` DEFAULT CHARACTER SET latin1 COLLATE latin1_swedish_ci;

MySQL said: Documentation
#1044 - Access denied for user 'lorabir'@'localhost' to database 'mahdi​
'

البته یدونه من تو هاست جدید هم دیتا بیس رو ساختم و هم یوزر هم ساختم و همه ی دسترسی هارو بهش دادم. نمی دونم چرا قبول نمی کنه؟

کسی می تونه کمکم کنه. من یوزر و پس می دم نگاه کنید خودتون

Cyber

Registered User
لایک‌ها
9
Access denied for user 'lorabir'@'localhost' to database 'mahdi

در cpanel وقتی دیتابیس و یوزر بسازید به شکل websiteusername_dbname و websiteusername_dbusername
در میاد

در نتیجه شما باید در فایل کانفیگ اسکریپتتون اسم دیتابیس و یوزرنیم دیتابیس رو تصحیح کنید و به شکل درست وارد کنید

بالا