• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
آتسو در گفت و گو با فارس:

با تصميم شخصي خود پرسپوليس را به استقلال ترجيح دادم

خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در انتخاب جديدم، با تصميم شخصي به استقلال نرفتم.

فرانك آتسو در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، درباره شرايط خود در تيم فوتبال پرسپوليس توضيحاتي را ارائه كرد.
مصاحبه آتسو را با خبرگزاري فارس در زير مي خوانيد:

فارس: از حضور در پرسپوليس چه احساسي داري؟
پرسپوليس جزء تيم‌هاي قدرتمند ايراني است. خيلي خوشحالم به عضويت اين تيم درآمده ام و براي بازي در جمع بازيكنان، لحظه شماري مي‌كنم. انگيزه زيادي براي نشان دادن توانايي خود در ليگ برتر و ليگ قهرمانان دارم.

A0465398.jpg

فارس: باتوجه به جدايي محمد نصرتي از پرسپوليس، مي تواني در پست دفاع چپ بازي كني؟
پست اصلي من، دفاع مركزي است. همواره در اين منطقه مي توانم راحت تر كار كنم. سال ها در دفاع وسط بازي كرده ام. درباره پست بازيكنان، كادر فني تصميم گيرنده نهايي است. چنانچه افشين قطبي از من بخواهد، در دفاع چپ و هافبك دفاعي نيز مي توانم بازي كنم.

فارس: در ليگ برتر فكر مي‌كني چه تيم هايي قوي‌ترين خط حمله را دارند؟
ليگ برتر به تازگي آغاز شده است. نمي توانم خط حمله تيمي را به عنوان خطرناك ترين مثال بزنم. با چند چند مسابقه توان دفاعي و هجومي مشخص نمي شود؛ اما مي دانم كه خط دفاع پرسپوليس براي رويارويي با هر تيمي آماده است.

فارس: پرسپوليس در فصل گذشته قهرماني ليگ برتر را به دست آورد. چند درصد براي تكرار قهرماني شانس مي‌دهد؟
پرسپوليس فعلي از بخت‌هاي قهرماني است. تكرار افتخار فصل گذشته دور از دسترس نيست. همراه بازيكنان جديد و قديم، در پي تكرار قهرماني هستيم. براي رسيدن به هدف نهايي مان، با همه توان تلاش خواهيم كرد.

فارس: مذاكره با استقلال و انتقالت به پرسپوليس شايعات زيادي را در پي داشت. چرا تصميم گرفتي در بين تيم‌هاي مطرح ايران، پرسپوليس را انتخاب كني؟
در آخرين دقايق با تصميم شخصي ام به اين تيم آمدم. فكر مي كنم پرسپوليس بهترين تيم ايران است . هواداران زيادي را در ايران و آسيا دارد.

فارس: بزرگ ترين اهدافت در فوتبال ايران و پرسپوليس چيست؟
در وهله اول، براي موفقيت در ليگ برتر و ليگ قهرمانان تلاش خواهم كرد. در وهله دوم مي خواهم با دريافت پيشنهادهاي درخشان، راهي اروپا شوم.

فارس: اگر از يك تيم اروپايي پيشنهاد دريافت كني‌، پرسپولس را ترك مي كني؟
همانطور كه گفتم، اكنون بازيكن پرسپوليس هستم. چنانچه بهترين بازي ها را براي اين تيم انجام دهم، مي توانم پيشنهادهاي خوبي را دريافت كنم. به بازي در تيم هاي اروپايي علاقمندم؛ اما پيراهن پرسپوليس را بر تن دارم و بايد براي اين تيم تلاش كنم.

فارس: ارتباط شما با بازيكنان چطور است؟
ارتباط خيلي خوبي با آنها دارم. در جلسات تمريني گذشته، به خوبي مرا پذيرفته اند. از همبازي شدن با آنها خيلي خوشحال هستم.

فارس: نظرت درباره افشين قطبي چيست؟
وي مرد باشخصيتي است. در اين مدت كوتاه فهميده ام كه مربي بسيار حرفه اي است و بازيكنان خوبي را براي فصل هشتم در اختيار دارد.

فارس: براي بازي در تركيب پرسپوليس چقدر انگيزه داريد؟
بي صبرانه منتظرم كه هرچه زودتر با پيراهن پرسپوليس به ميدان بروم. بازي ميان هواداران بي شمار اين تيم جذابيت زيادي دارد. با جديديت و تلاش فراوان تمرين مي كنم تا بتوانم با قدرت بازي كنم. به خوبي مي دانم تماشاگران انتظار زيادي از بازيكنان دارند. مي خواهم جزء بهترين هاي تيم خود باشم.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
مشکل درواره بان نداریم به نظره من. عابدزاده حقیقی رو خوب تمرین داده. واعضی هم برای برگشتن به ترکیب اصلی انگیزه داره. من فکر نمیکنم از این لحاظ مشکلی باشه. فقط امیدوارم این بدشانسی ها همین جا تموم شه.
ظاهرا جدیدن پاره کردن رباط صلیبی مد شده ! :D

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
پرسپوليس در آستانه سقوط به قعر جدول قرار گرفت

خبرگزاري فارس: باشگاه پرسپوليس تهران براي دريافت مجوز اشتغال به كار بازيكنان خارجي و رهايي از خطر از دست دادن امتيازات خود، 10 روز فرصت دارد.

دادن امتيازات خود، 10 روز فرصت دارد.

به گزاش خبرگزاري فارس، يك منبع آگاه امروز اعلام كرد، بازيكنان خارجي تيم فوتبال پرسپوليس تهران در حال حاضر مجوز بازي در رقابت‌هاي ليگ برتر را كسب نكرده و بازي آنها برابر سايپا و پاس همدان غير قانوني بوده و به طور قطع قرمز پوشان پايتخت بازنده اعلام خواند شد.
طبق گفته وي ايوان پترويچ و ابراهيم توره بازيكنان خارجي تيم پرسپوليس هنوز مجوز اشتغال خود را از اداره اشتغال اتباع خارجي سازمان كار و امور اجتماعي دريافت نكرده‌اند و به اين معني است كه بازي اين 2 بازيكن برابر تيم‌هاي سايپا و پاس همدان غير قانوني بوده است و در صورت اعتراض تيم‌هاي ذينفع، نتيجه اين بازي‌ها سه بر صفر اعلام خواهد شد.
مسولان سازمان ليگ برتر؛ اما با رد اين خبر اعلام كردند باشگاه پرسپوليس براي حل اين مشكل فرصت لازم را در اختيار دارد.
به گفته اين مسئولان، چندي پيش فرصتي 15 روزه به باشگاه پرسپوليس جهت دريافت مجوز اشتغال به كار پتروويچ، توره و آتسو داده شده است كه 10 روز از آن باقي است.
آلبرت دبير اجرايي سازمان ليگ در اين خصوص به خبرنگار فارس گفت:‌ نه تنها بازيكنان استقلال و پرسپوليس بلكه همه مربيان خارجي و بازيكنان بايد اين مجوز را از ابتداي ليگ برتر براي حضور در ايران اخذ كنند. باشگاه پرسپوليس نيز اين مورد را پيگيري كرده و از طريق وزارت كشور به زودي اين مجوز را با توجه به مداركي كه به سازمان ليگ برتر ارائه كرده است، دريافت خواهد كرد، البته بيش از 10 روز فرصت نخواهند داشت.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
بابا خدايي اينا ديوانن ... هنوز هيچي نشده ميخوان برن دنبال حاشيه ... بابا ول كنيد اين پرسپوليس بد بختو

چه قدر شماها حروم زاده ايد آخه ... اه اه

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
عجب ها!
پس چرا گذاشتن برن تو زمین حالا اومدن میگن غیر قانونیه!
این چه ... خوردنیه دیگه باز؟!

مسخرشو درآوردن ها!

البته شکی نیست باز زردهای تاپاله ای از نفوذشون در فدراسیون بهره جسته و ضد حالی بس اساسی بزنند!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
مشکل درواره بان نداریم به نظره من. عابدزاده حقیقی رو خوب تمرین داده. واعضی هم برای برگشتن به ترکیب اصلی انگیزه داره. من فکر نمیکنم از این لحاظ مشکلی باشه. فقط امیدوارم این بدشانسی ها همین جا تموم شه.

ظاهرا جدیدن پاره کردن رباط صلیبی مد شده ! :D
اگه واسه حقیقی مشکل پیش بیاد چی؟!

من موندم دروازه بان رباط پاره کنه خیلی نادره!

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
عجب ها!

مسخرشو درآوردن ها!

البته شکی نیست باز زردهای تاپاله ای از نفوذشون در فدراسیون بهره جسته و ضد حالی بس اساسی بزنند!

نترس ... هيچ كس هيچ غلطي نميتونه بكنه :f34r:

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
یه گوسفندی ، فیلی ، هیولائی ، گودزیلائی چیزی قربونی کنن آخه این چه وضعیه .
هی رباط پاره میکنن . ماشالله مثل اینکه اپیدمی شده . یه بازی یه رباط یه کشیدگی دو تا مصدوم
اصلا معلوم هست چه خبره ؟
در ضمن خبرگزاری فارس فکر کنم نوشته بود : یه منبع آگاه گفته ..... غیر قانونیه و 3-0 بازنده میشن .
اولا با کمال ادب و احترام ک....؟!؟!؟!؟... ه اون منبع آگاه ، بعدشم خبرگذاری فارس از 2 طرف که تیتر این مزخرف رو اونطوری نوشته بعد آخرش نوشته البته قطعا مسئولان پرسپولیس این مشکل رو حل میکنن .
انقدر بی در و پیکره مملکت که هر ننه قمری هر گ.......ی دلش میخواد میخوره

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
یعنی چی ؟!

آقایون پاشید بریم یه چند نفر رو گروگان بگیریم شاید بیخیال شدن !

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
بابا خدايي اينا ديوانن ... هنوز هيچي نشده ميخوان برن دنبال حاشيه ... بابا ول كنيد اين پرسپوليس بد بختو

چه قدر شماها حروم زاده ايد آخه ... اه اه

خوب اومدی
4fvfcja.gif

عجب ها!

مسخرشو درآوردن ها!

اینم تایید میشه :D

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
زرينه در گفت و گو با فارس:

پتروويچ، بادامكي و عبدي دچار خونريزي شديد شده‌اند

خبرگزاري فارس: پزشك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: علاوه بر پاره شدن رباط صليبي معمارزاده، سه بازيكن ديگر نيز با مصدوميتي نسبتا جدي مواجه شده اند.

فريد زرينه در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: متاسفانه رباط صليبي‌ ميثاق معمارزاده پاره شده است و بايد هرچه سريعتر تحت عمل جراحي قرار گيرد.
وي افزود: به معمارزاده پيشنهاد مي‌كنم در ايران به درمان خود بپردازد چون پزشكاني داريم كه كيفيت كاري آنها بسيار بهتر از همتايان خارجي است.
وي يادآور شد: بازي با پاس همدان بسيار سنگين بود، به طوري كه بهادر عبدي دچار كشيدگي شديد از ناحيه تاندون پا شده است. حسين بادامكي و ايوان پتروويچ نيز مصدوميتي جدي دارند و نبايد در تمرينات گروهي شركت كنند.

############################################

اولا با کمال ادب و احترام ک....؟!؟!؟!؟... ه اون منبع آگاه

وای مهرداد، یه لحضه دیدم ترکیدم از خنده :D . تو چرا قاطی میکنی حالا :D:D:D

اینا هیچ غلطی نمیکنن.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
زرينه در گفت و گو با فارس:

پتروويچ، بادامكي و عبدي دچار خونريزي شديد شده‌اند

خبرگزاري فارس: پزشك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: علاوه بر پاره شدن رباط صليبي معمارزاده، سه بازيكن ديگر نيز با مصدوميتي نسبتا جدي مواجه شده اند.

فريد زرينه در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: متاسفانه رباط صليبي‌ ميثاق معمارزاده پاره شده است و بايد هرچه سريعتر تحت عمل جراحي قرار گيرد.
وي افزود: به معمارزاده پيشنهاد مي‌كنم در ايران به درمان خود بپردازد چون پزشكاني داريم كه كيفيت كاري آنها بسيار بهتر از همتايان خارجي است.
وي يادآور شد: بازي با پاس همدان بسيار سنگين بود، به طوري كه بهادر عبدي دچار كشيدگي شديد از ناحيه تاندون پا شده است. حسين بادامكي و ايوان پتروويچ نيز مصدوميتي جدي دارند و نبايد در تمرينات گروهي شركت كنند.

############################################

اینا هیچ غلطی نمیکنن.

عجب شیر تو شیری شده!:blink:

S.Darkness

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:hmm:ای بابا این مملکت اینقد بی در و پیکره که هر کی هر ....که دلش می خواد میخوره.
ما این وسط هیچ کاری نمی تونیم بکنیم جز اینکه با پرو بازی های اون کلفت هایی(مسولان:D) که این بلا ها رو سرمون در میارن بجنگیم.قضیه ی مجوز و این حرفای مفت رو می گم.من این وسط دلم واسه قطبی می سوزه که تو لیگ ایران تباه میشه.
به قول اون دوستمون اگه حضور اون بازیکنا غیر قانونی بوده پس چرا گذاشتن تو زمین بازی کنن ! حتما میخوان بگن ما اون موقع نمی دونستیم.عجب بابا ! :hmm:
تازه من یه جا خوندم به خاطر جبهه گیری هایی که آقایان قطبی و قلعه نویی علیه دایی انجام دادن اونا رو محروم میکنن . حالا چه جوری نمیدونم.
.خدا بخیر کنه.:(

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263

اینا هیچ غلطی نمیکنن.

آخه خدائی خودت که خوندی خبرو ... از اول خبر تا ته خبر 180 درجه نوشته ها عوض میشه . بعد اسم خودشون رو میزارن خبرگذاری رسمی . واقعا بعیده از فارس اگه خبرورزشی مینوشت اصلا عجیب و مهم نبود ولی اینها .... دیگه ببخشید یهو خط خطی شد :D

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
آخه خدائی خودت که خوندی خبرو ... از اول خبر تا ته خبر 180 درجه نوشته ها عوض میشه . بعد اسم خودشون رو میزارن خبرگذاری رسمی . واقعا بعیده از فارس اگه خبرورزشی مینوشت اصلا عجیب و مهم نبود ولی اینها .... دیگه ببخشید یهو خط خطی شد :D

من هم در خبرگزاري فارس اين خبرو ديدم . ولي چون اول خبر به آخر خبر پنالتي مي زد :D از همون اولش بهش اعتنايي نكردم . دوستان زياد عصباني نشين ، اگه قرار باشه تيمهاي زرد و نارنجي رو قهرمان بكنه ميكنه :lol:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
براي "ميثاق" دعا مي‌كنم
عليرضا حقيقي: مي‌خواهم "عابدزاده" و "قطبي" را شاد كنم

عليرضا حقيقي پس از يك سال تمام فرصت يافت تا در درون دروازه پرسپوليس قرار بگيرد؛ آخرين خاطره او با پرسپوليس به بازي مقابل سايپا در ليگ ششم و زماني كه او پنالتي حساس سايپا را مهار كرد باز مي‌گردد، اكنون حقيقي پس از حضور در بازي مقابل پاس همدان به دنبال جايي ثابت در تركيب پرسپوليس است.

عليرضا حقيقي در گفت وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، درباره دوران حضورش در پرسپوليس اظهار كرد: در اين مدت خاطرات تلخ و زيباي مختلفي داشتم و نكات مثبت و منفي بسياري را ياد گرفتم؛ من دربازي مقابل پاس همدان درست پس از يك سال به دروازه پرسپوليس بازگشتم و اميدوارم دراين فصل بتوانم حضور بيشتري در تركيبثابت تيم داشته باشم.

وي افزود: براي فصل گذشته ناراحت يا پشيمان نيستم چرا كه قسمت اين بود كه نتوانم درون دروازه قرار بگيرم اما، تنها چيزي كه برايم اهميت دارد اين است كه در پايان فصل قهرمان شديم و دل ميليونها هوادار را شاد كرديم و عضوي از خانواده پرسپوليس هستم و طبيعي است كه در اين قهرماني خود را سهيم و شادمان مي‌دانم.

دروازه بان تيم پرسپوليس درباره تمرينات پرفشار عابدازاده و همچنين نظر مثبتش نسبت به حقيقي نيز گفت: عابدازاده به من لطف دارد، من از نخستين روز تمرينات پرسپوليس حاضر بودم و انصافا در اين مدت تمرينات سنگين و پرفشاري را پشت سر گذاشتم اما، به دليل همين تمرينات خوب عابدزاده است كه بسيار آماده هستم.

حقيقي افزود: اميداورم در اين فصل فرصت بيشتري براي بازي پيدا كنم و عملكردم به گونه‌اي باشد كه وي احمد عابدزاده، افشين قطبي و پيرواني، همچنين تمامي هواداران پرسپوليس را شاد كنم.

حقيقي درباره مصدوميت ميثاق معمارزاده و حضورش به عنوان دروازه بان تعويضي دربازي با پاس همدان نيز به ايسنا گفت: ابتدا براي ميثاق دعا مي‌كنم تا هر چه سريعتر بهبود پيدا كند و به تمرينات باز گردد ، ضمن آن كه دروازه بان تعويضي يا ثابت تفاوتي ندارد و من هر زمان كه به ميدان مي‌روم تنها به راضي ساختن هواداران و مردم فكر مي‌كنم. دروازه بان هاي خوبي چون واعظي و معمارزاده در كنارم حضور دارند كه اين رقابت و تمرينات عابدزاده به آمادگي هر سه نفر ما كمك مي‌كند

حقيقي درباره بازي آينده پرسپوليس مقابل ملوان انزلي نيز گفت: در صورتي كه همانند نيمه دوم مقابل پاس بازي كنيم مي‌توانيم ملوان را نيز شكست دهيم.

پ.ن: عكسو نگاه كنيد . چقدر آماده هست

Multimedia%5Cpics%5C1387%5C5%5CPhoto%5C1665.jpg

پ.ن2: ظاهرا پرسپوليس با اون مهاجم پبرزيلي به توافق رسيد . به نقل از خبر راديو پيام ساعت 7:30 امروز

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
قهرمانی دیدارملوان و پرسپولیس را قضاوت می کند

کمیته داوران فدراسیون فوتبال اسامی داوران دیدارهای استقلال و پرسپولیس در هفته سوم مسابقات فوتبال لیگ برتر را اعلام کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، هفته سوم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه های کشورکه با نام گرامیداشت میلاد مسعود حضرت قائم آل محمد (ص) و تکریم منتظران ظهور نامگذاری شده است، روز یکشنبه 27 مرداد برگزار خواهد شد. مهمترین دیدارهای این هفته را محسن ترکی و محسن قهرمانی قضاوت خواهند کرد .

بر اساس اعلام کمیته داوران دیدار تیم های استقلال و سپاهان را محسن ترکی با کمک جواد تقی پور و رضا سخندان قضاوت می کند، ضمن اینکه قضاوت دیدار تیم های ملوان بندر انزلی و پرسپولیس را محسن قهرمانی با کمک محسن فریمانی و مسعود فرح نیا برعهده خواهد داشت.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
مهاجم برزيلي پرسپوليس روز چهارشنبه وارد تهران مي‌شود

مهاجم برزيلي مورد نظر افشين قطبي سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس به احتمال زياد روز چهارشنبه وارد تهران مي‌شود تا مذاكرات خود را براي پيوستن به اين تيم آغاز كند.

به گزارش ايرنا ، بعد از مصدوميت محسن خليلي ، تيم پرسپوليس به دنبال جذب يك مهاجم گلزن بود تا از اين طريق بتواند ضمن پر كردن جاي خالي مهاجم فصل گذشته خود ، مشكل گلزني را برطرف كند.

آخرين خبر حاكي از آن است كه يك مهاجم از برزيل كه در ليگ منطقه شمال اين كشور ، ‪ ۱۸‬گل به ثمر رسانده است ، توسط ماركو مربي تيم پرسپوليس به افشين قطبي معرفي شده و سرمربي تيم پرسپوليس بعد از ديدن فيلم بازي‌هاي او موافقتش را با جذب اين مهاجم برزيلي اعلام كرده است.

تيم پرسپوليس در حال حاضر ابراهيم توره ، فرهاد خيرخواه و حميد عسكر را به عنوان مهاجم در اختيار دارد كه به جزء توره ، دو بازيكن ديگر از تجربه كافي براي بازي در تركيب ثابت محروم هستند.

پ.ن: براي من شك ايجاد شد وقتي كه از يك فوروارد برزيلي صحبت شد كه در تيم سانتوز بازي مي كرده و در فصل پيش رقابتهاي ليگ برزيل موفق به زدن 18 گل شده است. شكم هم براي اين بود كه چرا چنين فورواردي عازم ايران و پرسپوليس است و مثلا چرا راهي موناكو يا مارسي نمي شود! به همين سبب كلي در نت جستجو كردم تا ببينيم در بين فورواردهاي تيم سانتوز كسي هست 18 گل به ثمر رسانده باشد ( با توجه به اينكه خبر ورزشي امروز راديو پيام نام اين بازيكن را چيزي شبيه پائولو روبرتو كانيو اعلام كرد .[البته من دقيق نام اين بازيكن را متوجه نشدم ] اسامي فورواردهاي سانتوز را چه در ليگ برزيل و چه در تركيب اين تيم در جام ليبرتادورس گشتم ولي نه چنين نام يا نزديك به اين نام پيدا نكردم و نه فورواردي با 18 گل زده پيدا كردم )به هر حال حاصل اين جستجو بازيكني به نام Kléber Pereira بود كه او هم 16 گل براي سانتوز به ثمر رسانده است .
تا اينكه توانستم خبر بالا را از ايرنا راجع به اين فوروارد پيدا كنم كه قسمت بولد شده خبر نشان مي دهد اين بازيكن در ليگ منطقه شمال اين كشور و احتمالا در تيمهاي رده پايينتري بازي مي كند .
به هر حال اميدوارم اين يارگيري هوشمندانه بوده باشد و او به سرانجام بازيكنان شبه برزيلي ليگمان دچار نشود.
شاد و پيروز باشيد

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
مهاجم برزيلي پرسپوليس روز چهارشنبه وارد تهران مي‌شود

مهاجم برزيلي مورد نظر افشين قطبي سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس به احتمال زياد روز چهارشنبه وارد تهران مي‌شود تا مذاكرات خود را براي پيوستن به اين تيم آغاز كند.

به گزارش ايرنا ، بعد از مصدوميت محسن خليلي ، تيم پرسپوليس به دنبال جذب يك مهاجم گلزن بود تا از اين طريق بتواند ضمن پر كردن جاي خالي مهاجم فصل گذشته خود ، مشكل گلزني را برطرف كند.

آخرين خبر حاكي از آن است كه يك مهاجم از برزيل كه در ليگ منطقه شمال اين كشور ، ‪ ۱۸‬گل به ثمر رسانده است ، توسط ماركو مربي تيم پرسپوليس به افشين قطبي معرفي شده و سرمربي تيم پرسپوليس بعد از ديدن فيلم بازي‌هاي او موافقتش را با جذب اين مهاجم برزيلي اعلام كرده است.

تيم پرسپوليس در حال حاضر ابراهيم توره ، فرهاد خيرخواه و حميد عسكر را به عنوان مهاجم در اختيار دارد كه به جزء توره ، دو بازيكن ديگر از تجربه كافي براي بازي در تركيب ثابت محروم هستند.

پ.ن: براي من شك ايجاد شد وقتي كه از يك فوروارد برزيلي صحبت شد كه در تيم سانتوز بازي مي كرده و در فصل پيش رقابتهاي ليگ برزيل موفق به زدن 18 گل شده است. شكم هم براي اين بود كه چرا چنين فورواردي عازم ايران و پرسپوليس است و مثلا چرا راهي موناكو يا مارسي نمي شود! به همين سبب كلي در نت جستجو كردم تا ببينيم در بين فورواردهاي تيم سانتوز كسي هست 18 گل به ثمر رسانده باشد ( با توجه به اينكه خبر ورزشي امروز راديو پيام نام اين بازيكن را چيزي شبيه پائولو روبرتو كانيو اعلام كرد .[البته من دقيق نام اين بازيكن را متوجه نشدم ] اسامي فورواردهاي سانتوز را چه در ليگ برزيل و چه در تركيب اين تيم در جام ليبرتادورس گشتم ولي نه چنين نام يا نزديك به اين نام پيدا نكردم و نه فورواردي با 18 گل زده پيدا كردم )به هر حال حاصل اين جستجو بازيكني به نام Kléber Pereira بود كه او هم 16 گل براي سانتوز به ثمر رسانده است .
تا اينكه توانستم خبر بالا را از ايرنا راجع به اين فوروارد پيدا كنم كه قسمت بولد شده خبر نشان مي دهد اين بازيكن در ليگ منطقه شمال اين كشور و احتمالا در تيمهاي رده پايينتري بازي مي كند .
به هر حال اميدوارم اين يارگيري هوشمندانه بوده باشد و او به سرانجام بازيكنان شبه برزيلي ليگمان دچار نشود.
شاد و پيروز باشيد

ايول تحقيق و جستجو ... خداييش مصطفوي بايد تو باشگاه به عنوان محقق و بازيكن پيدا كن استخدامت كنه

ساسان جان :lol:

بالا