• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
به به میبینم که دوباره تبریک بازاره
آقا نگفتم نمیتونن جلوی این تیم وایسن . حالا برید تماشاچی محروم کنید . انقدر محروم کنید تا جونتون از . ... دراد .
:D:D

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
من هم تبریک میگم به همه بچه های پرسپولیسی خونگرم .

من از همون روز گفتم این بادامکی فقط به خاطر پول داره بازی می کنه . نیکبخت هم بعضی موقع ها بی احساس !! بازی می کنه ولی تاثیر گذاره .

به امید موفقیت در بازی های بعد و قهرمانی

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
چیزی برای گفتن ندارم فقط میشه گفت تبریک بابت بازی خوب و حرفه ای تیم محبوبمان
یه نکته جالب ناراحتی مجری و کارشناس برنامه از باخت استقلال بود که حتی بازی خوب پرسپولیس رو هم کم رنگ و بی ارزش جلوه دادند

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام به دوستان عزيز
براي من بازي پترويچ خيلي جالبه . به نظر من در آينده نه چندان دور موتور اصلي پرسپوليس خواهد شد . فكر كنم پاس گل دوم رو اون داد . يكبار ديگه به سرعت تصميم گيريش دقت كنيد ، شيري هم نبودش مشكلي بود به نظر من شيري مثل يك صخره غير قابل نفوذ هست .
در اين بازي كريم در نيمه دوم رويايي بود ، ضمن اينكه محمد هم خوب بود و نيكبخت هم با يك گل و يك پاس گل بسيار خوب ظاهر شد.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
تریک میگم عالی بود!

ماشالله کریم
ماشاالله ایوان 2 بازی 3 پاس گل

مشتمحکمی بر دهان فدراسیون بود.

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
افشین قطبی در مورد باقری بعد بازی گفته :

قسمت هایلایت شده رو توجه کنید

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس درباره درخشش كريم باقري دراين بازي تصريح كرد: فكر مي‌كنم كريم باقري خصوصيات بزرگي دارد، او با تفكر حرفه‌اي و روحيه قهرماني‌اش هميشه توانسته با بهترين كيفيت در خدمت فوتبال كشورش باشد. من هميشه گفتم كه باقري دقيقه به دقيقه فوتبال بهتري پيدا مي‌كند كه شما در اين بازي شاهد درخشش پررنگ او بوديد.
قطبي گفت: من باقري را از سال 1997 كه تيم ملي براي حضور در جام جهاني مي‌جنگيد مي‌شناختم و احساس مي‌كردم او بهترين ضربات را در لحظات آخر مي‌زند و تمام شوت‌هايش بوي گل مي‌دهد. مطمئن هستم بازيكنان ديگر ايراني نيز اگر زندگي خوب و سالمي داشته باشند و با تفكرات سالم زندگي كنند مي‌توانند مثل باقري بدرخشند.

به مربی با شعوری مثل قطبی باید افتخار کرد

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
منم تبریک میگم ، مرسی قطبی مرسی کریم مرسی پرسپولیس

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
خب بعد ار تبریکات بریم سراغ غر زدنهائی که اسمش رو میزاریم انتقاد :D
خط دفاع زیاد جالب نبود . امیدوارم تنها دلیلش ناهماهنگی باشه
دلیل اینهمه مصدومیت رو هم نمیدونم نه تو پرسپولیس بلکه تو همه تیمها
یه نکته دیگه اینکه بین همه بازیکنهائی جدید و قدیمی تقریبا همه همون بازی ها رو ارائه میدن . البته کمی ناهماهنگی رو اگه اافه کنیم . مثلا کریم همچنان عالیه اما این بابا عبدی و حسن بادوم هم که طبق معمول افتضاحن
فقط من ممد منصوری رو نمیدونم دلیل بازی خیلی متوسطش چیه . جو گیره ؟ خستس ؟ نمیدونه وظیفش چیه ؟ جانیافتاده ؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ممد منصوری خوبه. باید یه مقدار بهش فرصت داد.

بادوم زیاد خوب نیست باید ذخیره وایسه. عبدی هم باید ذخیره ، ذخیره ها باشه.

حقیقی خوب بود. جای شیری واقعا خالی بود. پژمان و محمد هم خوب بودند.

کریم نیمه دوم معرکه بود. ابراهیم توره هم نشون داد که ارزش اون خرج رو داشته. یه کورس گذاشت چنان جلو زد از مدافع حریف فقط حیف ه ضربه اخر رو بد زد.

اما از همه بهتر تا حالا ایوان پترویچ بود که فوق العاده بود. واقعا بزنم به تخته خرید خوبی بوده.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام :blush:

گفتم اگه نیام تبریک بگم میگین فلانی تیمش باخته حسودیش شده !

پرسپولیس با حوصله و منطقی بازی کرد ، پیروزی خوبی هم به چنگ آورد :) نوش جان ...

ولی خودتون زیاد بهم تبریک نگین من حسودیم میشه ! :D

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
منم تبریک. خدایی نیمه اول از کریم نا امید شدم اما نیمه دوم
می گم این جریان پسرش چی بود/؟ بعد گل ها

m-sh

Registered User
لایک‌ها
9
تبریک به هم دوستان گل پرسپولیسی ...

S.Darkness

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا پرس پولیس خیلی شادمون کرد.بعد از اینکه مجبور شدن معمار زاده رو تعویض کنن من یه کم ترسیدم اما پرس پولیس مثل همیشه عالی بود.
به هر کی که از برد پرس پولیس شاد شده تبریک می گم. :)

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
ضمن تبریک؛ از شانس بده ماست که قطبی عاشق بادومکی و عبدی شده! آخه آدم قحطیه مگه؟!!!

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
سلام :blush:

ولی خودتون زیاد بهم تبریک نگین من حسودیم میشه ! :D

:D
حالا نکته جالب قلعه نوعی و قطبین که باهم ریختن رو هم ! مصاحبه بر علیه دائی و فدراسیون برای تیم ملی . خیلی جالب بود برام . فکر کنم شخصیت قطبی بدجوری روی قلعه نوعی تاثیر گذاشته ! البته امیدوارم

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
:D
حالا نکته جالب قلعه نوعی و قطبین که باهم ریختن رو هم ! مصاحبه بر علیه دائی و فدراسیون برای تیم ملی . خیلی جالب بود برام . فکر کنم شخصیت قطبی بدجوری روی قلعه نوعی تاثیر گذاشته ! البته امیدوارم

قلعه نوعي ورژن پيشرفته علي پروين هست :p با همون هوش و ذكاوت . اگر ببينه خصلتي به نفعشه و ميتونه در رسيدن به هدف كمكش كنه مطمئنا سعي ميكنه اون خصلت رو روي خودش پياده كنه . ;)

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
قطبي در گفت‌وگو با فارس:بازي مقابل پاس در آزادي بدون تماشاگر مثل حضور در قبرستان بود

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: برد حق پرسپوليس بود، اما بازي در غياب تماشاگران در آزادي مثل حضور در قبرستان بود.

افشين قطبي پس از ديدار امروز پرسپوليس با پاس همدان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس گفت:‌ واقعاً از خصوصيات خيلي بزرگ و حرفه‌اي كريم باقري تشكر مي‌كنم كه براي باشگاه پرسپوليس و تيم ملي ايران فردي مؤثر و تأثيرگذار است.
وي افزود:‌ من از سال 1997 ايشان را در تيم ملي ايران مي‌شناسم و فكر كنم هر روز به علت خوب زندگي كردن تفكرات حرفه‌‌اي، كنار خانواده بودن جوانتر مي‌شود تا به فوتبال ايران و پرسپوليس خدمت كند.
قطبي ادامه داد: اگر به‌جاي سرمربي تيم ملي بودم باقري را به تيم ملي دعوت مي‌كردم چون او حتي ايستادنش هم در زمين براي يك تيم نعمت است اما سعي مي‌كردم به باشگاهش هم خدمت كند.
قطبي يادآور شد: بهترين بازيكنان ما هواداران بودند كه در بازي امروز غائب بودند و فكر كنم آزادي امروز براي ما مانند يك قبرستان بود تا دل من و بازيكنان پرسپوليس براي هواداران و آهنگ‌هاي زيبايشان از دقيقه يك تا 90 تنگ شود.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس همچنين در مورد اخراج حنيف‌ عمران‌زاده مدافع تيم فوتبال پاس همدان نيز گفت: اخراج در فوتبال عكس‌العمل‌هاي مختلفي دارد و در بسياري از اوقات حتي يك تيم 10 نفره با تفكر حرفه‌اي مي‌تواند تيم حريف را مغلوب كند.
وي افزود: اما در بازي امروز بازيكنان من بسيار با تجربه و حرفه‌اي عمل كردند و فكر كنم از پاهاي خود مخصوصاً‌ عليرضا نيكبخت‌واحدي و كريم باقري به صورت طلايي استفاده كردند.
قطبي ادامه داد: شرايط ليگ برتر سخت است و همچنين بازي تداركاتي با تيم‌هاي خوب براي هر تيمي قبل از شروع ليگ برتر ايران مرتب نبود. به همين دليل كمي در 20 دقيقه اول دچار مشكل شديم اما نبايد فراموش كنيم كه پرسپوليس، آدسو، زارعي، مجتبي شيري را كه هر كدام وزنه سنگيني براي پرسپوليس بودند را در اختيار نداشت.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس همچنين در مورد شكست تيم فوتبال استقلال تهران برابر پگاه گيلان نيز گفت: در مورد شكست استقلال نظري نمي‌دهم اما نبايد فراموش كرد كه تيم ملي بازيكنان خوب و اثرگذار اين تيم را مانند طالب‌لو و كاظمي در اختيار گرفته است و شايد عامل باخت آبي‌پوشان همين باشد.
قطبي خاطرنشان كرد: ما به صورت حرفه‌اي به بازيكنان ليگ برتر پول مي‌دهيم پس بايد تيم ملي ايران فقط در روزهايي كه فيفا مشخص كرده است بازيكنان اصلي تيم‌ها را در اختيار بگيرد تا ليگ برتر ايران نامنظم نشود.
وي افزود: هماهنگي بين مربيان ليگ برتر و مربي تيم ملي بسيار مهم است اما من تا امروز حتي يكبار با علي دايي در مورد بازيكنانم صحبت نكردم پس آيا مي‌توانم به فوتبال ملي و سرمربي تيم ملي كمك كنم؟
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس يادآور شد: تيم كره در جام جهاني 2002 فقط 48 ساعت الي 72 ساعت بازيكنان ليگ برتري خود را در اختيار تيم ملي قرار داد و ديديد كه چگونه اين كار كره‌ايي‌ها براي تيم‌ ملي كشورشان مؤثر بود. اگر من هم در اين باره نظري مي‌دهم تجربه دارم و آموزش زيرنظر مربيان بزرگ ديده‌ام پس بايد شجاع باشم و با اعتمادبه‌نفس در مورد تيم خودم و تيم ملي كه متعلق به كشورم است نظر بدهم.
افشين قطبي در پايان خاطرنشان شد: اميدوارم كه در بازي بعدي 100 هزار هوادار را در استاديوم آزادي با لطف مسئولان فدراسيون فوتبال ببينيم تا ليگ برتر پويايي خودش را حفظ كند.

بالا