• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
با دستور كادر فني ، تمرينات پرسپوليس 2 روز تعطيل شد

خبرگزاري فارس: تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس تهران با صلاحديد كادر فني 2 روز تعطيل شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي به دليل تمرينات پي در پي پرسپوليسي‌ها در 10 روز اخير، تصميم گرفت به بازيكنان 2 روز استراحت دهد.
تمرين بعدي تيم ساعت 10 صبح روز سه شنبه در زمين شركت واحد برگزار مي شود.
پرسپوليس شب گذشته در هفته دوم ليگ برتر با نتيجه 3 بر يك مقابل پاس همدان به برتري دست يافت.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

با استقبال هواداران و ليدرهاي پرسپوليس ، خليلي شب گذشته به تهران بازگشت

خبرگزاري فارس: مهاجم مصدوم تيم فوتبال پرسپوليس تهران كه براي درمان در آلمان به سر مي برد، شب گذشته به تهران بازگشت.

به گزارش خبرگزاري فارس، محسن خليلي كه به دليل عمل جراحي در آلمان به سر مي‌برد ساعت 23 ديشب با استقبال هواداران و ليدرهاي باشگاه پرسپوليس از طريق فرودگاه امام خميني وارد ايران شد.
وي مدتي در ايران به درمان مي پردازد و بار ديگر به آلمان باز مي گردد.

S.Darkness

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. میگم مهاجمی که پرس پولیس می خواس جذب کنه چی شد؟می گیره یا نه؟فعلا نیکبخت که داره تو حمله حال می کنه.بد هم بازی نمیکنه.
اما یه چیزی.....از اون موقع که نیکبخت استقلال رو ول کرد آمد پیروزی معلوم شد یه کم بی احساس بازی می کنه و پول رو به موفقیت باشگاهش ترجیح میده.
به هر حال امیدوارم خوب بازی کنه.:)

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام. میگم مهاجمی که پرس پولیس می خواس جذب کنه چی شد؟می گیره یا نه؟فعلا نیکبخت که داره تو حمله حال می کنه.بد هم بازی نمیکنه.
اما یه چیزی.....از اون موقع که نیکبخت استقلال رو ول کرد آمد پیروزی معلوم شد یه کم بی احساس بازی می کنه و پول رو به موفقیت باشگاهش ترجیح میده.
به هر حال امیدوارم خوب بازی کنه.:)

اينطور كه توي خبرها خوندم ماركو داره به برزيل ميره تا اين بازيكن رو كه فوروارد سانتوز هست و قدي حدود 2 متر:blink:داره به ايران بياره . ضمن اينكه گفته شده اين بازيكن در فصل گذشته 18 گل در ليگ برزيل براي سانتوز زده.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یه مساله جالبی که در بازی دیروز دیدم خوش و بش عابدزاده با مارکو بود.

نمیدونم دوستان متوجه شدند یا نه. اما به نظر میرسه برخلاف شایعات این دو با هم رفقای خوبی هستند.

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
دوستان تو بازی دیروز یه نکته جالب این بود که هر 3 گل پرسپولیس واقعاً زیبا بودن به قول قطبی گل های بین المللی بودن
خیلی وقت بود مشابه گل های نیک بخت و مخصوصاً گل دوم کریم باقری رو ندیده بودیم

عابدازاده هم مصاحبه ای کردند که جالبه

عابدزاده : بايد مجسمه‌ي "قطبي" را ساخت!

در مورد مهاجم جدید پرسپولیس گفته میشه که سال گذشته تو لبگ برزیل 18 گل توی 22 بازی زده که آمار جالبی هستش
فقط امیدوارم واقعاً همچیین کیفیتی رو داشته باشه

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
یه مساله جالبی که در بازی دیروز دیدم خوش و بش عابدزاده با مارکو بود.

من یه لحظه فکر کردم داره قلقلکش میده :D
مهرداد جان روزنامه های ورزشی ایران به جز ابرار ورزشی و پیروزی فقط به درد دو تا کار میخورن
یکی شیشه پاک کردن یکی سفره :D
مخصوصا خبر ورزشی که سلطان دری وری نویسی هست . من امروز یکی خریدم برای سفره سر کار :D

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
Multimedia%5Cpics%5C1387%5C5%5CPhoto%5C1667.jpg

S.Darkness

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اينطور كه توي خبرها خوندم ماركو داره به برزيل ميره تا اين بازيكن رو كه فوروارد سانتوز هست و قدي حدود 2 متر:blink:داره به ايران بياره . ضمن اينكه گفته شده اين بازيكن در فصل گذشته 18 گل در ليگ برزيل براي سانتوز زده.

چه خوب پس رفته بیارش. امیدوارم مشکلی پیش نیاد.اگه این بازیکن با همین خصوصیات بیاد که محشره...:rolleyes:

Last edited:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
من یه لحظه فکر کردم داره قلقلکش میده :D
مهرداد جان روزنامه های ورزشی ایران به جز ابرار ورزشی و پیروزی فقط به درد دو تا کار میخورن
یکی شیشه پاک کردن یکی سفره :D
مخصوصا خبر ورزشی که سلطان دری وری نویسی هست . من امروز یکی خریدم برای سفره سر کار :D

به نظرم بهترین نشریه های ورزشی که معمولا مزخرف نمینویسن اولی دنیای فوتباله که سایتشم خیلی باحاله و بعد ایران ورزشی که دومی رو تو نت هم میتونین همشو بخونین ! :happy:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
سلام خدمت همگی.

من این cd مردان پرسپولیس رو خریدم. خیلی باحال بود. قطبی چه جوی میده تو رخکن، من کمی یاد گلادیاتور افتادم :p ، کلا توصیه میشه، جالب بود.​

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام خدمت همگی.

من این cd مردان پرسپولیس رو خریدم. خیلی باحال بود. قطبی چه جوی میده تو رخکن، من کمی یاد گلادیاتور افتادم :p ، کلا توصیه میشه، جالب بود.​

بابا بده ما هم ببينيم :)

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
سلام خدمت همگی.

chase.gif

Vishenka_17.gif

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
در پي مصدوميت در ديدار برابر پاس - رباط صليبي معمارزاده پاره شده است

خبرگزاري فارس: مشخص شد كه رباط صليبي ميثاق معمارزاده دچار پارگي شديد شده است.

به گزارش خبرگزاري فارس، ميثاق معمارزاده كه به دليل برخورد شديد با مدافع تيم فوتبال پاس همدان دچار مصدوميت شديدي از ناحيه زانوي پاي چپ شد، روز گذشته از زانوي خود عكس ام آر آي گرفت.
وي پس از گرفتن اين عكس، متوجه شد كه رباط صليبي زانوي پاي چپش دچار پارگي شده است. وي اين عكس را به چند متخصص ديگر نشان داده و از مصدوميت خود باخبر مطمئن شده است.
افشين پيرواني عنوان كرد: يكي از دروازه‌بانان خوبمان را مثل خليلي كه يك مهاجم اثرگذار بود، از دست داديم. اين خبر براي ما خيلي بد است و حتما پرسپوليس ضرر خواهد كرد.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
باشگاه پرسپوليس خبر داد:ثبت قرارداد آتسو با پرسپوليس بعد از بازي با ذوب‌آهن

خبرگزاري فارس: باشگاه پرسپوليس تهران از ثبت قرارداد مدافع غنايي اين تيم پس از ديدار چهارم در ليگ برتر خبر دادند.
به گزارش خبرگزاري فارس، باشگاه پرسپوليس پس از رايزني با هيئت فوتبال استان تهران مي تواند قرارداد فرانك آتسو را پس از بازي مقابل ذوب آهن ثبت كنند.
اين بازي از هفته چهارم ليگ برتر در تهران برگزار مي شود.
مجيد فرخزادي سخنگوي هيئت مديره باشگاه پرسپوليس ضمن تائيد خبر فوق به خبرنگار فارس گفت: ابتدا قرار بود در هفته سوم قرارداد رسمي آتسو ثبت شود؛ اما پس از رايزني‌ها اعلام شد كه بعد از بازي با ذوب آهن مي توانيم قرارداد وي را ثبت كنيم.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

آتسو در گفت و گو با فارس:با تصميم شخصي خود پرسپوليس را به استقلال ترجيح دادم

خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در انتخاب جديدم، با تصميم شخصي به استقلال نرفتم.

فرانك آتسو در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، درباره شرايط خود در تيم فوتبال پرسپوليس توضيحاتي را ارائه كرد.
مصاحبه آتسو را با خبرگزاري فارس در زير مي خوانيد:

فارس: از حضور در پرسپوليس چه احساسي داري؟
پرسپوليس جزء تيم‌هاي قدرتمند ايراني است. خيلي خوشحالم به عضويت اين تيم درآمده ام و براي بازي در جمع بازيكنان، لحظه شماري مي‌كنم. انگيزه زيادي براي نشان دادن توانايي خود در ليگ برتر و ليگ قهرمانان دارم.

فارس: باتوجه به جدايي محمد نصرتي از پرسپوليس، مي تواني در پست دفاع چپ بازي كني؟
پست اصلي من، دفاع مركزي است. همواره در اين منطقه مي توانم راحت تر كار كنم. سال ها در دفاع وسط بازي كرده ام. درباره پست بازيكنان، كادر فني تصميم گيرنده نهايي است. چنانچه افشين قطبي از من بخواهد، در دفاع چپ و هافبك دفاعي نيز مي توانم بازي كنم.

فارس: در ليگ برتر فكر مي‌كني چه تيم هايي قوي‌ترين خط حمله را دارند؟
ليگ برتر به تازگي آغاز شده است. نمي توانم خط حمله تيمي را به عنوان خطرناك ترين مثال بزنم. با چند چند مسابقه توان دفاعي و هجومي مشخص نمي شود؛ اما مي دانم كه خط دفاع پرسپوليس براي رويارويي با هر تيمي آماده است.

فارس: پرسپوليس در فصل گذشته قهرماني ليگ برتر را به دست آورد. چند درصد براي تكرار قهرماني شانس مي‌دهد؟
پرسپوليس فعلي از بخت‌هاي قهرماني است. تكرار افتخار فصل گذشته دور از دسترس نيست. همراه بازيكنان جديد و قديم، در پي تكرار قهرماني هستيم. براي رسيدن به هدف نهايي مان، با همه توان تلاش خواهيم كرد.

فارس: مذاكره با استقلال و انتقالت به پرسپوليس شايعات زيادي را در پي داشت. چرا تصميم گرفتي در بين تيم‌هاي مطرح ايران، پرسپوليس را انتخاب كني؟
در آخرين دقايق با تصميم شخصي ام به اين تيم آمدم. فكر مي كنم پرسپوليس بهترين تيم ايران است . هواداران زيادي را در ايران و آسيا دارد.

فارس: بزرگ ترين اهدافت در فوتبال ايران و پرسپوليس چيست؟
در وهله اول، براي موفقيت در ليگ برتر و ليگ قهرمانان تلاش خواهم كرد. در وهله دوم مي خواهم با دريافت پيشنهادهاي درخشان، راهي اروپا شوم.

فارس: اگر از يك تيم اروپايي پيشنهاد دريافت كني‌، پرسپولس را ترك مي كني؟
همانطور كه گفتم، اكنون بازيكن پرسپوليس هستم. چنانچه بهترين بازي ها را براي اين تيم انجام دهم، مي توانم پيشنهادهاي خوبي را دريافت كنم. به بازي در تيم هاي اروپايي علاقمندم؛ اما پيراهن پرسپوليس را بر تن دارم و بايد براي اين تيم تلاش كنم.

فارس: ارتباط شما با بازيكنان چطور است؟
ارتباط خيلي خوبي با آنها دارم. در جلسات تمريني گذشته، به خوبي مرا پذيرفته اند. از همبازي شدن با آنها خيلي خوشحال هستم.

فارس: نظرت درباره افشين قطبي چيست؟
وي مرد باشخصيتي است. در اين مدت كوتاه فهميده ام كه مربي بسيار حرفه اي است و بازيكنان خوبي را براي فصل هشتم در اختيار دارد.

فارس: براي بازي در تركيب پرسپوليس چقدر انگيزه داريد؟
بي صبرانه منتظرم كه هرچه زودتر با پيراهن پرسپوليس به ميدان بروم. بازي ميان هواداران بي شمار اين تيم جذابيت زيادي دارد. با جديديت و تلاش فراوان تمرين مي كنم تا بتوانم با قدرت بازي كنم. به خوبي مي دانم تماشاگران انتظار زيادي از بازيكنان دارند. مي خواهم جزء بهترين هاي تيم خود باشم.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
آقا حرفی نیست. شما آدرس بده من پست میکنم، ولی تو همه روزنامه فروش هست ها !

جدا ؟ پس اگر هست كه هيچي فكر كردم از تو استاديوم گرفتي ;)

آقا معمار زاده هم كه تركيد پاش :( چرا ما اين قدر داريم بد شانسي مياريم ... خدا كني مهاجم برزيليرو بيارن

ميگن خيلي خداست ... 22 تا بازي تو ليگ برزيل 18 تا گل زده ... آمار يعني تو ليگ ما 18 بازي و 90 تا گل :D

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
مهاجم باشه دروازبان نباشه که فایده نداره البته این حقیقی هم بد نیست
1875cee9_2.gif

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
حقیقی رو داریم + واعظی
واعظی رو فرم باشه نوبت به حقیقی و معمارزاده نمیرسه

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
بشرطی واعظی باشه!

عجب شانس... داریما!
اون از خلیلی این از معمارزاده بعدیش رو خدا بخیر کنه!

بالا