سلام
من نمیدونم هزینه هر گیگابایت ترافیک اضافی 3000 تومان یا 9000 تومان ؟ چون ترافیک این ماهم رو همه رو مصرف کردممیخوام ببینم هر گیگ اضافه رو چقدر میگیرند؟![]()
پس هر جور كه عشقته با سرويست حال كن و اون قانون شاملت نميشهنه 64 که نیست سرویس ART1 هست همون 128 با 15 گیگ![]()
زمانهاي ترافيك رايگان، هيچكدام از سرويسهاي اقتصادي eco را شامل نميشود و لذا 5 شنبه ها هم اينچنين خواهد بود.برای سرويس Eco پنج شنبه ها ترافیکش رایگان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مركز مخابرات مفتح داره سيستمهاي سويچينگش را عوض ميكنه و اگر در اين مركز كسي ديگري مانند مشكل شما را داشته باشد (حالا از هر شركتي كه در اين مركز سرويس adsl ميدهد مانند شاتل و داتك و...) احتمال اين وجود دارد كه هنوز اين مركز در حال تغييرات است و هنوز تغيير و تحولات اين مركز مخابراتي به پايان نرسيده باشدمن نزدیک 1 ساله که سرویس ART2 دارم تا 20 روز پیش اگه کسی ازم می پرسید که ازش راضی هستم می گفتم که خوبه و مشکلی ندارم ولی الان حدود سه هفته ای هست که قطعی های مکرر دارم به طوری که مجبورم مرتب مودم رو restart کنم و تازه با این کار هم همیشه درست نمیشه و نهایتا با dial up وصل میشم. اصلا سرعت شبکه ثابت نیست .یک لحظه کاملا طبیعیه ، چند دقیقه بعد از dial up خیلی بدتره.کلا حسابی خستم کرده.
به پشتیبانی هم دو بار زنگ زدم(با 10 روز فاصله) و بعد از این که کلی پشت خط منتظر موندم هر دوبار گفتند مشکل مخابرات بوده و درست شده! و وقتی اصرار کردم که پس چرا مشکل من حل نشده تنها جوابشون این بود " مودمتونو از برق بکشید دوباره بزنید به برق!"
من از مرکز مخابراتی پاسداران سرویس می گیرم.کسی هست که همچین مشکلی داشته باشه؟ یا پیشنهادی که چی کار میتونم بکنم؟
نه 64 که نیست سرویس ART1 هست همون 128 با 15 گیگ![]()
ART1 محدودیتش 10 گیگه یا 15 گیگ؟
برعکس واسه من یه دو هفته ای هست که خوب شده .. سرعت دانلود بهتر شده .. البته دیگه از سرعت 12-13 خبری نیست ..ولی خب من 64 هستم سرویسم و از 10 هم مجبورم راضی باشم ..من نزدیک 1 ساله که سرویس ART2 دارم تا 20 روز پیش اگه کسی ازم می پرسید که ازش راضی هستم می گفتم که خوبه و مشکلی ندارم ولی الان حدود سه هفته ای هست که قطعی های مکرر دارم به طوری که مجبورم مرتب مودم رو restart کنم و تازه با این کار هم همیشه درست نمیشه و نهایتا با dial up وصل میشم. ؟
مركز مخابرات مفتح داره سيستمهاي سويچينگش را عوض ميكنه و اگر در اين مركز كسي ديگري مانند مشكل شما را داشته باشد (حالا از هر شركتي كه در اين مركز سرويس adsl ميدهد مانند شاتل و داتك و...) احتمال اين وجود دارد كه هنوز اين مركز در حال تغييرات است و هنوز تغيير و تحولات اين مركز مخابراتي به پايان نرسيده باشد
شاتل يك سالي هست كه مركز مفتح پوشش داده بود ولي به علت كيفيت بد سرويس دهي داتك به يكباره كاربراش هجوم آوردند به شاتل كه ظرف 45 روز تمام پورتهاش پر شده بود و تا الان كه دوباره پورت تهيه كرده. از من ميشنوي بدون درنگ (اگر دنبال ADSL هستي) فردا اقدام كن براي گرفتن سرويس وگرنه با اين خبري كه دادي! ، حالا بقيه كاربراي ناراضي داتك در اين مركز دوباره هجوم ميارن و ممكنه تا آخر هفته دوباره پورتهاش پر بشهسلام
من تحت پوشش مرکز شهید مفتح ( ابتدای پاسدارن ) هستم زنگ زدم به شاتل گفت ART برای این مرکز راه افتاده ...در صورتیکه توی سایتشون هنوز نوشته بزودی... و رسما اعلام نکردن. گفت 1 ماهی هست که راه افتاده. با وضیعتی که گفتی فعلا زوده که بگیرم ؟
دو سه روز که با لاگین کردن توی یاهو مشکل دارم. هم از طریق مسنجر و هم خود سایت یاهو. امروز که افتضاحه. تازه توی جیمیل هم که از صبح نتونستم برم.
کسی دیگه این مشکل رو نداره؟
آره شاتل داره دوباره تو مفتح adsl میده .من 16مرداد باهاشون قرارداد بستم.فقط مشکل اینه که نمیدونم چرا هنوز برای تحویل نیومدن .هر چی هم که با پشتیبانیشون تماس میگیرم میگن هنوز خط شما رانژه نشده.