• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
سهیل جان منم تولدت رو تبریک میگم
ایشالا همیشه به شادی:happy:

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
سهیل جان تولدت مبارک انشالله همیشه سالم و تندرست باشی
و در تمام مراحل زنگیت موفق باشی
:)

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
سلام

خوب به سلامتی امروز تولد سهیل عزیزه (سهیل استار)

سهیل جان اس اسی .. تولدت خیلی مبارک برادر :)

با آرزوی سلامتی و بهترین ها برات آقا سهیل :cool:

خیلی ممنون فرزاد جان
AddEmoticons10917.gif

به به تولد تولد تولدت مبارت :lol:
سهيل خان مباركه. :blush:
خیلی ممنون هری جان
flowerysmile.gif

سهیل جان منم تولدت رو تبریک میگم
ایشالا همیشه به شادی:happy:

خیلی ممنون
flower2.gif

سهیل جان تولدت مبارک انشالله همیشه سالم و تندرست باشی
و در تمام مراحل زنگیت موفق باشی
:)
خیلی ممنون
thankyou.gif

استقلال هم ایشالا ببره بازیش رو
esteghlal.gif

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
من هم به نوبه خودم به سهیل تبریک میگم...ایشالله جشن تولد 120 سالگیت...:)

من هم امیدوارم این هفته بازی خوبی از استقلال رو مشاهده کنیم:)

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
مديون مس و مردم كرمان هستم ،قلعه‌نويي: استقلال صددرصد قهرمان ليگ مي‌شود

سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: بازيكنان استقلال روز به روز از نظر فني پيشرفت مي‌كنند و بازي‌هاي استقلال طي سه بازي اخير اين موضوع را نشان مي‌دهد. ما كمي به زمان و هماهنگي بيشتر نياز داريم، ضمن آن كه در زدن ضربات آخر كمي بدشانس هستيم اما اطمينان دارم كه استقلال تا يكي دو هفته ديگر در شرايط آرماني قرار مي‌گيرد و اين قول را مي‌دهم كه استقلال صددرصد قهرمان ليگ برتر است.

وي افزود: استقلال تيم بسيار خوبي است و ما تنها بايد فعل خواستن را صرف كنيم خوشبختانه بازيكنان بسيار خوبي داريم تنها جان واريو و اميد روانخواه به دليل مصدوميت در تيم ما حضور ندارند كه اميدوارم آن‌ها نيز رفته رفته به جمع بازيكنان ملحق شوند، ضمن اين كه هاشم بيگ‌زاده نيز رفته رفته شرايط بهتري را پيدا مي‌كند و تصور مي‌كنم تا يكي دو بازي ديگر بتواند به تركيب استقلال وارد شده و جزء يازده نفر قرار گيرد.

قلعه‌نويي درباره بازي استقلال مقابل مس كرمان نيز گفت: به هر حال هر بازي شرايط مخصوص به خودش را دارد، مس كرمان از مربي آگاه و بازيكنان بسيار خوبي برخوردار است و بي‌ترديد ما بازي دشواري را در كرمان پيش رو خواهيم داشت. با اين حال تنها هدفمان در كرمان كسب سه امتياز است.

سرمربي استقلال خاطر نشان كرد: تيم مس نيز مانند استقلال تغييراتي در تركيبش داشته است، با اين حال از اين تيم شناخت كافي داريم و بر روي نقاط ضعف و قوت اين تيم كار كرديم.

قلعه‌نويي در ادامه با تقدير از مردم كرمان و مسئولان باشگاه مس به ايسنا گفت: حضور در مس كرمان يكي از بهترين خاطرات دوران زندگي من خواهد بود چرا كه پس از بازگشت همراه تيم ملي از مالزي و دوران نه چندان خوبي كه پس از آن پيش آمد اين باشگاه مس و مردم كرمان بودند كه بسيار به من كمك كردند و من همواره قدردان و مديون آن‌ها هستم و اميدوارم اين تيم نيز موفق باشد.

دعوت به تيم ملي شوك مثبتي بود ،طالب‌لو: با "رحمتي" رقابت دوستانه دارم

وحيد طالب‌لو در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: من براي مسابقات غرب آسيا به تيم ملي دعوت شده بودم اما، از اينكه در فهرست بازيكنان اعزامي به عربستان قرار گرفته‌ام نيز بسيار خوشحالم و اين موضوع يك شوك روحي مثبت در آستانه بازي مقابل مس كرمان بود.

وي افزود: در رقابت‌هاي غرب آسيا براي تيم ملي بازي كردم و خوشبختانه توانستم دروازه تيم ايران را بسته نگاه دارم، از اينكه نظر كادر فني را جلب كردم بسيار خوشحال هستم.

دروازه‌بان تيم استقلال درباره بازي تيمش مقابل مس كرمان نيز گفت: اين بازي براي استقلال هميشه اهميت بسياري دارد و ما بايد سه امتياز اين ديدار را بدست آوريم، البته چند بازيكن خوب ما از جمله اميرحسين صادقي در تيم مس كرمان هستند كه واقعا جايشان در استقلال خالي است و براي او نيز آرزوي موفقيت دارم.

طالب‌لو درباره رقابت با مهدي رحمتي نيز گفت: اين يك رقابت مثبت است و من همواره با رحمتي رقابت دوستانه داشته و دارم.

طالب‌لو با رد شايعه قهر كردنش از تيم استقلال نيز گفت: تنها در يك تمرين با اجازه سرمربي حاضر نشدم، در هر صورت اگر مشكلي هم وجود داشته باشد نبايد تا اين اندازه بزرگنمايي صورت بگيرد.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
ژنرال در حلقه آتش

استقلال تهران - استقلال كرمان

189258.jpg

يكشنبه ۳/۶/،۸۷ هفته چهارم از هشتمين دوره ليگ برتر، ورزشگاه: باهنر كرمان، داور: هدايت ممبينى، كمك ها: عليرضا يزدانى و محمدرضا ابوالفضلى

نگاه فنى
ايران ورزشى- حتى اگر وجود امير قلعه نويى هم به واسطه حضورش در كرمان نبود، اين بازى آنقدر حساسيت داشت كه هفته چهارم را تحت تأثير خود قرار دهد. وقتى پرويز مظلومى روى نيمكت مس كرمان مى نشيند به خودى خود اين حضور كافى است تا حساسيت اين بازى به نقطه اوج برسد. مظلومى كه همواره در رسيدن به آرزوى خود يعنى سرمربيگرى استقلال ناكام مانده بار ديگر روبه روى تيم مورد علاقه اش مى نشيند و اگر بگوييم به دليل نتايج ضعيف مس در ۳ بازى گذشته اين بار انگيزه اى چند برابر خواهد داشت حرف چندان غلطى نباشد. از سوى ديگر قرار گرفتن اميرحسين صادقى مقابل استقلال حواشى بسيارى را به دنبال خواهد داشت. صادقى مدعى شده دروازه تيم محبوبش را باز خواهد كرد اما همه ما مى دانيم كه اين كار چندان هم راحت نيست و شايد تنها به حرف ساده باشد! سيدمهدى رحمتى يكى ديگر از بازيكنانى است كه همه نگاه ها را متوجه خود مى كند. طالب لو در اين سوى ميدان نگاهى دقيق به حركات رحمتى خواهد داشت. آنها يك رقابت فوق حساس براى تصاحب چارچوب دروازه تيم ملى هم با يكديگر خواهند داشت. حواشى پر تعداد اين بازى البته با خط و نشان قلعه نويى براى تيم سابقش به نقطه اوج خواهد رسيد و اين ميدان را بيشتر به لحاظ حاشيه اى مورد توجه قرار خواهد داد تا مسائل فنى! هرچند كه به لحاظ فنى دو تيم مردان تأثيرگذارى دارند كه قابليت تغيير جريان بازى را در همه دقايق بازى دارند.

تركيب احتمالى مس
دروازه بان: سيدمهدى رحمتى - مدافعان: اميرحسين صادقى و مرتضى ابراهيمى - مدافعان كنارى: على حمودى و جلال اميديان - هافبك ها: فرزاد آشوبى، سوكوفوفانا، فرزاد حسين خانى و مهدى كيانى - مهاجمان: روح ا... بيگدلى و فراز فاطمى

تركيب احتمالى استقلال
دروازه بان: وحيد طالب لو - مدافعان: پژمان منتظرى، پيروز قربانى و بيژن كوشكى - هافبك دفاعى: حسين كاظمى - هافبك ها: مجتبى جبارى، خسرو حيدرى، مهدى اميرآبادى و يدا... اكبرى - مهاجمان: سياوش اكبرپور و على عليزاده

چهره ويژه

اميرحسين صادقى (مس كرمان):

با چشم هاى اشكبار از استقلال جدا شد و خيلى دوست دارد عصر امروز بار ديگر شايستگى هايش را به رخ قلعه نويى بكشد. صادقى كه فصل اسفبارى در استقلال پشت سر گذاشت اين بازى را راهى براى بازگشت دوباره به تيم محبوبش مى داند. صادقى اگر مقابل استقلال بدرخشد شايد خيلى زود راه بازگشتش هموار شود.

سياوش اكبرپور (استقلال):

مهمترين چيزى كه امير قلعه نويى از سياوش مى خواهد اين است كه از حداقل فرصت ها بهره بگيرد و بتواند از سد رحمتى و صادقى و حتى مرتضى ابراهيمى عبور كند. سياوش اگر بتواند در كرمان گلزنى كند فشار ناشى از عدم گلزنى مهاجمان استقلال را هم از دوش آنها خواهد برداشت.

مهدى رحمتى (مس كرمان):

رحمتى هنوز هم از نگاه استقلالى ها يك بازيكن محبوب تلقى مى شود. رحمتى كه روزهاى خوبى را پشت سر نگذاشته از آنجا كه مى داند عصر امروز همه او را زير نظر دارند كوششى چشمگير خواهد داشت تا سد محكمى مقابل حملات پردامنه استقلال باشد. رحمتى از سوى ديگر براى طالب لو هم يك رقيب جدى است.

مجتبى جبارى (استقلال):

حتى اگر ضعيف ترين بازى اش را مقابل سپاهان انجام داده باشد آنقدر محبوب است كه همه نگاه ها را به سوى خود بكشاند.
جبارى كه به لحاظ روحى - روانى هر روز رشد چشمگيرترى پيدا مى كند عصر امروز عصاى دست قلعه نويى در ميانه ميدان خواهد بود.

دوئل هاى قبلى

۴ بازى : يك برد مس، ۲ تساوى و يك برد استقلال
۲ گل زده مس و ۲ گل زده استقلال
-مس در ۴ بازى اخير خانگى خود بدون شكست بوده است.
-پرويز مظلومى در ۳ بازى به عنوان مربى در ليگ برتر مقابل استقلال قرار گرفته كه يك برد و ۲ تساوى به دست آورده است.
-استقلال در ۵ بازى اخير خارج از خانه خود ۴ شكست و يك تساوى كسب كرده است.
-امير قلعه نوعى به عنوان سرمربى استقلال در مقابل تيم فصل گذشته خود قرار مى گيرد.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
باختیم ! اینبار با تکیه به اصول نوین " علی اصغری " !!

حداقل دلم نمیسوزه ..مثل بازی با سپاهان ، چون همه می دونیم پاسکاری تا پشت محوطه جریمه و سانتر های بی حاصل اونم مقابل تیمی که رحمتی رو اوج رو دراختیار داره ، " بیهوده اس "

این فرهاد هم بدجوری داره نقش " رومخ " ! رو ایفا میکنه ، اگه پاس خوب علیزاده رو با خودخواهی از تو زاویه بسته به کنار تور نمیزد و به سیاوش پاس میداد... حداقلش الان داشتیم از مساوی صحبت میکردیم ...

حلا نشستیم ..... با حالتی عصبانی و خشمی فروخورده ..... و می خوایم خودمونو امیدوار به آینده های شیرین کنیم ...

پتانسیلش موجوده ولی توان بهره گیری ؟ ...........................

ایشالله به اونهم میرسیم .. :eek:

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
سلام دوستان
واقعا خوشحالم که بیخود بازی رو ندیدم و وقتم رو صرف تماشای اختتامیه المپیک کردم (که الحق زیبا بود) و بیخودی اعصاب خودم رو خورد نکردم
واقعا که شاهکاره!! 4 بازی 4 امتیاز
از دوستانی که بازی رو دیدن لطفا یکی تحلیلش رو از بازی بگه
ممنون

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
آقا بهترين کار رو کردی ،رسماً حالمون بهم خورد از اين بازی
نيمه اول رو بگی نگی استقلال بهتر شروع کرد،اونا هم از 1 موقعيتشون استفاده کردن رو ضربه ايستگاهی گل زدن ،البته فکر ميکنم اون موقعيت اصلاً خطا نبود ،بقيه نيمه اول هم اونا دفاع کردن استقلال هم پراکنده حمله کرد،نيمه دوم هم که استقلال شروع به حمله های الکی و بی برنامه کرد از جمله اين برنامه ها گزاشتن آقای اوت دستی تو زمين تا آخرهای بازی بود،اونا هم کل نيمه دوم رو 11 نفری دفاع کردن،جناب اکبرپور هم 2 موقعيت خوب يکی تو نيمه اول يکی تو نيمه دوم از دست داد ،فرهاد مجيدی هم که رو هم که جناب فرزاد توضيح دادن چی کار کرد ,در کل بازی اينطوری بود اونا فقط دفاع ميکردن استقلال هم حمله های الکی ميکرد،از بازی ميشه نتيجه گرفت که همه تيمها بردن استقلال رو ياد گرفتن

Last edited:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
پس از شكست مقابل مس كرمان

قلعه نويي: هنوز هم قول قهرماني مي دهم

A0487489.jpg

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: با وجود شكست مقابل مس كرمان و با توجه به 30 بازي باقيمانده،‌ همچنان قول قهرماني مي دهم.

به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعه نويي پس از شكست مقابل مس در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازي سختي برگزار كرديم. از امكانات مس خبر داشتم و مي‌دانستم روز سختي خواهيم داشت.
وي در مورد قضاوت اين ديدار عنوان كرد: داوري اشتباهاتي داشت و در بعضي از صحنه ها مي‌توانست به نفع ما بهتر سوت بزند.
سرمربي آبي پوشان در مورد جريان بازي گفت: توپ‌هاي ما تبديل به گل نشد و رحمتي روز خوبي را پشت سر گذاشت.
قلعه نويي در ارتباط با حاشيه هاي قبل از اين ديدار مبني بر تقابل با پرويز مظلومي اذعان داشت: قبل از بازي با مظلومي صحبت كردم و او گفت، چنين حرف‌هايي را در مورد من نزده است. اگر هم زده باشد قصد حمايت از ليدرهاي مس را داشته است نه تخريب من. او تاكيد داشت كه رسانه ها حرف‌هاي او را بزرگ كرده اند. مشكلي با او ندارم. ما دوستان 10 ساله هستيم.
وي در پاسخ به سوال خبرنگاران در مورد مجتبي جباري اظهار داشت: اين بازي تمركز ندارد؛ اما مشكل ما وسط زمين نيست و در خط حمله مشكل داريم،‌ ضمن اينكه مصدوميت روانخواه تاثير منفي در تيم گذاشته است.
امير قلعه نويي در پايان با اطمينان خاطر تاكيد كرد: 30 بازي ديگر باقي مانده است كه در اين بازي ها 90 امتياز جابه جا مي‌شود. هنوز هم قول قهرماني مي‌دهم.
ديدارهاي تيم هاي مس كرمان و استقلال يك بر صفر به سود مس به پايان رسيد.

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
من موندم این علیزاده چی داره که ثابت بازی می کنه یه توپ نمی تونه استپ کنه همش رو اعصابه واسه یه اوت می زارنش تو بازی
اعصاب برای آدم نمی زارند
:hmm:

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
اقا اینجور که من بازی های این فصل اس اس رو دیدم هنوز هیچ نکته ی مثبتی تو تیم به چشمم نخورده!!
نمی دونم نظر دوستان هم همینه یا نه
دیگه داره لیگ وارد مراحل جدی تر می شه و نمی شه بهونه آورد که تیم جا نیوفتاده

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
من موندم این علیزاده چی داره که ثابت بازی می کنه یه توپ نمی تونه استپ کنه همش رو اعصابه واسه یه اوت می زارنش تو بازی
اعصاب برای آدم نمی زارند
:hmm:

تیم یه مهاجم تمام کننده درست حسابی میخواد وگر نه همون سیزدهم...!
بجای علیزاده اون برهانی رو هم بگذاره که اشکمون در میاد

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت همه دوستان
اول تبريك بابت تولد سهيل عزيز ، هر چند كه چند وقتي نبودم و نتونستم به موقع خدمت برسم. اميدوارم هميشه سلامت و شاد باشي سهيل جان :)

تیم یه مهاجم تمام کننده درست حسابی میخواد وگر نه همون سیزدهم...!
بجای علیزاده اون برهانی رو هم بگذاره که اشکمون در میاد

دوست خوبم ، من فكر مي كنم مشكل استقلال فقط يك مهاجم نيست . توي شيوه اي كه قلعه نوعي در استقلال پياده ميكنه پدر پيستونها در مياد و 90 دقيقه بايد جلو عقب كنند توي زمين . ضمن اينكه اصلا خط هافبك هم اثري در طول بازي از خودش به جا نمي ذاره . سانترهاي بي هدف هم كه كارو بدتر ميكنه .
به شخصه اميدوارم قلعه نوعي هر چه سريعتر به سيستم زميني اعتماد كنه و بازي زميني رو به استقلال برگردونه . كلا به عنوان يك پرسپوليسي از دو باخت در چهار هفته براي استقلال نگران و ناراحتم. :f34r:

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
امير قلعه نويى، سرمربى تيم استقلال تهران پس از شكست تيمش مقابل مس كرمان ،خود و ديگر اعضاى تيم را جريمه كرد. قلعه نويى خودش را ۵ ميليون تومان، اعضاى كادر فنى را ۳ ميليون تومان و بازيكنان را ۲ ميليون تومان جريمه كرد.
منبع : IranSport.Net

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
چرا دوباره اوضاع انقدر خراب شد.
امیرخان که خوب یارگیری کرده تو آماده سازی هم همه میگفتن خوب کار کرده...

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

استقلال کم مشکل داره دایی هم داره بیشترش میکنه:f34r:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
اردوگاه آبى

۵ بازيكن مورد غضب قلعه نويى
امير قلعه نوعى پس از بازى استقلال مقابل مس كرمان نسبت به عملكرد بازيكنانش اعتراض كرد. امير قلعه نويى در رختكن و پس از آن در هتل محل اقامت استقلال بازيكنان استقلال را دور خودش جمع كرد و حرف هايى زد كه بيشتر بوى سرزنش و نارضايتى مى داد. قلعه نويى نسبت به عملكرد عباسفرد، بيك زاده، اكبرپور، مجيدى و جبارى اعتراض شديدى كرد. او چنين مى پنداشت كه اين ۵ بازيكن جزو ضعيف ترين بازيكنان و دليل اصلى باخت مقابل مس كرمان بودند.

دوباره ممنوع المصاحبه!
بعد از دومين شكست استقلال مربيان اين تيم به بازيكنان خود گوشزد كرده اند به هيچ وجه با خبرنگاران مصاحبه نكنند. امير قلعه نوعى، سرمربى آبى پوشان پايتخت پس از پايان اين مسابقه كه بسيار ناراحت و عصبانى بود در رختكن به بازيكنان تيمش گفت: تحت هيچ شرايطى نبايد مصاحبه اى با خبرنگاران انجام دهند. بازيكنان استقلال در صورت انجام هرگونه مصاحبه جنجالى از سوى باشگاه جريمه خواهند شد.

استقلال صبح ديروز بازگشت
اعضاى تيم استقلال كه پس از بازى مقابل مس كرمان قصد بازگشت به تهران را داشتند، به دليل لغو تمامى پروازها به سمت تهران، مجبور شدند يك شب بيشتر در كرمان بمانند. اين تيم صبح ديروز به تهران بازگشت و عصر ديروز يك جلسه تمرين سبك را در زمين شماره دو آزادى برگزار كرد.

قلعه نويى به جلسه هيات مديره فراخوانده شد
جلسه هفتگى هيات مديره باشگاه استقلال برگزار خواهد شد و امير قلعه نويى براى اداى توضيحاتى به اين جلسه خواهد رفت. در اين نشست على فتح ا... زاده گزارش كاملى از كارهاى انجام شده و برنامه هاى آينده تيم را به هيات مديره ارائه خواهد داد. در اين جلسه درخصوص مسائل مالى، اسپانسر و نتايجى كه استقلال در هفته هاى اخير كسب كرده بحث و تبادل نظر مى شود. گفته مى شود پورحيدرى هم در اين جلسه حضور خواهد داشت.

تقى پور: باور كنيد آخرين شكست ما بود
تقى پور كه مقابل مس كرمان پاس هاى اشتباه زيادى داشت پس از بازى حرف هايى زد: « تيم مس در نيمه اول خوب كار كرد و موفق شد از روى ضربه ايستگاهى به گل برسد ولى موقعيت چندانى نداشت. نيمه دوم به لحاظ هماهنگى خوب بوديم ولى نتوانستيم با بدشانسى از موقعيت هاى گل به خوبى استفاده كنيم در حالى كه تيم مس ۴۵ دقيقه نيمه دوم را فقط دفاع كرد و تنها يك ضد حمله داشت. مس گرچه ۲ بار به تير دروازه ما زد ولى اگر موقعيت هاى ما تبديل به گل مى شد به طور حتم برنده بازى بوديم. همه چيز ما از دست رفته و مطمئن باشيد كه اين شكست آخرين باخت ما بود و استقلال ديگر رنگ باخت را نخواهد ديد.»

امروز شكورى به كميته مى رود
امروز ساعت ۱۵:30 هادى شكورى كه در بدو ورود خود با پيراهن استقلال مقابل سپاهان حريف را با لگد زده بود به كميته انضباطى مى رود تا پاسخگوى حركت ناشايست خود باشد او يك جلسه محروم شد و شايد امروز استقلالى ها مجبور شوند دست به جيب شده و پول لگو را به حساب فدراسيون واريز كنند اما مهم اين است كه او هم نشان داد كه تا چه اندازه هنر بازى در شرايط سخت و تحت فشار را دارد.

به نقل از ایران ورزشی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا