درمورد اون نظرات معذرت میخوام!
یه خورده خیلی اعصابم خورد بود!
بيخيال

بعضي مواقع پيش مياد
اين هم مصاحبه قلعه نويي بعد از بازي با پگاه براي دوستان خوب استقلاليم :
قلعه نويى: آقايان چرا بيت المال را هدر مى دهيد
تفكرى مشكوك تيم ملى را احاطه كرده
برنا _ پس از اعلام اسامى تيم ملى و مخالفت على دايى با حضور ملى پوشان استقلال در بازى هفته دوم ليگ برتر سياست باشگاه استقلال در قبال تيم ملى به خصوص على دايى كه از نگاه آنها مقصر اول شناخته مى شود، به كلى تغيير كرده است. على فتح ا... زاده كه اعلام كرده بود همه جور همكارى را با تيم ملى انجام خواهد داد انگار پس از واكنش دايى به درخواست استقلال تغيير رويه داده است به شكلى كه مربيان و ديگر مسؤولان باشگاهش به طور مداوم از تصميم گيرى هاى حاكم در فدراسيون فوتبال و تيم ملى انتقاد مى كنند. ظهر ديروز امير قلعه نويى در مصاحبه اى با خبرگزارى برنا ناراحتى شديدش از غيبت ملى پوشان استقلال در هفته دوم ليگ را اعلام كرد. قلعه نويى در بخش ديگرى از حرف هايش دايره انتقادهايش را گسترده كرد و برگزارى اردوى ۲۰ روزه در اسپانيا را بى فايده و هدر دادن سرمايه هاى ملى كشورمان ارزيابى كرد. اعتراض استقلالى ها كه از سرپرست، مربى دروازه بان ها و سرمربى آغاز شده به احتمال فراوان به مديرعامل هم كشيده خواهد شد ...
ارزيابى تان را از بازى با پگاه بگوييد.
از بازى تيمم راضى ام و معتقدم ما هم شانس نداشتيم و هم بدشانسى آورديم! شانس نداشتيم به اين دليل كه موقعيت هاى مسلم گلزنى مان از دست رفت و بدشانس بوديم به اين دليل كه تنها روى يك اشتباه گل خورديم و بازى را واگذار كرديم. جا دارد همين جا از تك تك بازيكنانم تشكر كنم، زيرا حداكثر انرژى خود را صرف كردند.
دليل فنى اين شكست را چه مى دانيد
اگر در زدن ضربات آخر با دقت عمل مى كرديم نتيجه به گونه اى ديگر رقم مى خورد اما در هر حال فوتبال است و هزار اتفاق.
بعد از بازى به انتقاد از برنامه هاى تيم ملى پرداختيد، آيا نبود دو بازيكن ملى پوش عامل شكست استقلال بود
بله! يكى از دلايل همين بود، وحيد طالب لو و حسين كاظمى از ستون هاى اصلى تيم ما هستند كه متاسفانه آقايان اجازه ندادند اين بازيكنان به استقلال ملحق شوند.
چرا از كفاشيان انتقاد كرديد
من از ايشان و ديگر مسؤولان فدراسيون گلايه مندم كه چرا اجازه مى دهند با احساسات و عواطف ميليون ها طرفدار بازى شود. بحث من فقط به استقلال مربوط نمى شود، ديگر باشگاه ها هم از اين برنامه ريزى غلط لطمه مى خورند و با اين اتفاقات سرمايه گذارى هاى آنها بر باد مى رود. شما توقع داريد ما اين اتفاقات را به چشم ببينيم و انتقاد نكنيم
فكر مى كنيد اين جريان از پيش طراحى شده است
من به شما ثابت مى كنم كه يكسرى تفكرات مشكوك پشت اين برنامه ريزى وجود دارد.اين آقايان در بحبوحه جام حذفى و زمانى كه تيم ما به آرامش احتياج داشت، يك هفته بر سر حضور مجتبى جبارى در اردوى استقلال طرفداران مان را آزار دادند و حالا هم كه به خاطر يكسرى مسابقات سطح پايين بازيكنان ما را در اختيار تيم قرار ندادند. اين اتفاقات به نظر من طبيعى نيست و يكسرى افكار خاص پشت سر آن قرار دارد.
تفكر حاكم را قبول نداريد
من از شما مى پرسم در ميان ۹ كشور آسيايى ديگر كدام كشور ۲۰ روز آن هم در مقطعى كه نياز به اردو نبود،اردو برگزار كردند.دود اين برنامه ريزى هاى غلط در نهايت به چشم فوتبال ما مى رود.
مدتى قبل زمانى كه تمام كارشناسان مى گفتند چرا طالب لو دعوت نمى شود اين آقايان مى گفتند مگر دروازه بانى به پنالتى گرفتن است،اما حالا در حين برگزارى ليگ، دو تن از بهترين بازيكنان ما را به تيم ملى دعوت مى كنند آن هم براى مسابقات غرب آسيا كه اهميت چندانى ندارد. به اعتقاد من بودجه بيت المال از سوى آنها دارد هدر مى رود ...
پ.ن: دقيقا با اون قسمتي كه بولد كردم كاملا موافقم و دقيقا يادمه كه در جواب خبرنگاراني كه از دعوت نشدن طالب لو پرسيده بودند گفته بود مگه دروازه باني به پنالتي گرفتنه :blink: اين دايي هم فكر كرده مردم كور وكر هستن و مسائلو نمي فهمن . :f34r: