• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
هر پرسپولیسی هم که میخواد بخنده به لوگو استقلال یه نگاه بیاندازه
افتخارات استقلال !
قهرمانی اسیا
افتخارات بعضیا !
4ومی ؟ !؟! ؟!!؟!؟!؟!
( این حرف اخریه بخاطر این بود که یه بنده خدائی استاتوس یاهو زده بود استقلال باخت بعد میخندید )
این تاپیک کل کل کجاسست !

آخه دوست عزيز استاتوس ياهو به پرشين تولز چه ربطي داره كه شما مياي از افتخارات آسيايي تيمتون دم ميزني .
من خودم به عنوان يك پرسپوليسي در فصل گذشته كلي خوشحال شدم شما با قهرماني جام حذفي اومديد آسيا . اكثر پرسپوليسي هاي پرشين تولز هم مشكلي با تيم شما ندارند ولي انگار شما خودتون خوشتون مياد بحثاي بي نتيجه راه بندازين.
به هر حال به عنوان يك پرسپوليسي بابت باخت ديشبتون متاسفم ولي فكر مي كنم قلعه نويي خريدهاي بدي در خط حمله داشت و الان هم از تجربيات مجيدي صحيح استفاده نميكنه.ضمن اينكه به نظر ميرسه با گذشت چند بازي هماهنگي بين بازيكنا بيشتر ميشه و استقلال ميتونه روانتر بازي كنه.
علي دايي هم براي خراب كردن پرسپوليس و استقلال كم زحمت نميكشه ، اون از دعوت طالبلو و كاظمي ، اينهم از دعوت شيري كه سمت چپ پرسپوليسو به شدت نا امن كرده بود .

giba-iran30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
209
نمیدونم چرا اینقدر به علیزاده بها داده میشه :blink:

حالا اگه از هر 10بازی
1 بازی با اوت به گل برسه

دلیل نمیشه همیشه فیکس باشه

Last edited:

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
در حاشيه ديدار پگاه- استقلال

پرواز ساعت ۱۷ و۴۵ دقيقه
بازيكنان و مربيان استقلال طبق قرار قبلى ساعت ۱۶ در فرودگاه مهرآباد حاضر شدند تا با پرواز ۱۷ و۴۵ دقيقه به رشت اعزام شوند. تعداد آنان، ۳۹ نفر بود و به عبارتى ديگر ۲۰ بازيكن به اضافه ۱۹ همراه!
ليدرها را نبردند
بنا به تصميم امير قلعه نويى ليدرهاى استقلال با كاروان اين تيم به رشت نرفتند. آنان كه تعدادشان به ۲۰ نفر مى رسيد با استفاده از اتوبوس و خودروى شخصى عازم سفر شدند. همگى آنان از تصميم سرمربى دلخور و حتى عصبانى بودند. ليدرها قصد دارند بازى استقلال با سپاهان را تحريم كنند تا حساب كار دست قلعه نويى بيايد.
هواپيماى استقلال و تكان هاى شديد
هواپيماى حامل كاروان استقلال ساعت ۱۸ و۳۰ دقيقه جمعه و بعد از تحمل تكان هايى شديد در فرودگاه رشت به زمين نشست. خلبان اين پرواز در طول مسير مدام به مسافران خود قوت قلب مى داد.آبى پوشان به محض حضور در سالن فرودگاه رشت با ازدحام هواداران مواجه شدند به همين خاطر از درى مخفى، فرودگاه را به مقصد هتل كادوس ترك كردند. جالب اينكه ازدحام هواداران در هتل يادشده نيز چشمگير بود.
تمرين در محوطه هتل كادوس
ساعت ۱۱ و۳۰ دقيقه صبح شنبه آبى پوشان در محوطه هتل كادوس رشت به گرم كردن بدن هاى خود و انجام تمرينات سبك و شادى بخش پرداختند.
حركت به سمت ورزشگاه
اتوبوس استقلال ساعت ۱۵ و۳۰ دقيقه و با اسكورت اتومبيل هاى بى شمارى كه به هواداران اين تيم تعلق داشت رهسپار ورزشگاه سردار جنگل شد.
فحاشى به قلعه نويى
نكته تعجب برانگيز در زمان ورود كاروان استقلال به ورزشگاه سردار جنگل، فحاشى بى سابقه تعداد زيادى از تماشاگران به امير قلعه نويى، سرمربى آبى پوشان بود.
درگيرى هواداران
هواداران استقلالى حاضر در ورزشگاه سردار جنگل در حمايت از قلعه نويى با آن دسته از تماشاگرانى كه عليه سرمربى ياد شده فحاشى مى كردند درگيرى لفظى پيدا كردند.
تشويق تقى پور
ابراهيم تقى پور، مدافع فصل قبل پگاه به محض ورود به زمين مسابقه آن هم با پيراهن استقلال مورد تشويق هواداران گيلانى قرار گرفت. وى هم با رفتن به سمت آنان از تماشاگران مذكور تشكر كرد.
نامدارى زودتر از همه آمد
اشكان نامدارى، زودتر از همه بازيكنان وارد زمين چمن شد تا همگان بدانند غيبت وحيد طالب لو در اين ميدان يك واقعيت انكارناپذير است.
استقلال با ۳ مهاجم
زمانى كه آبى پوشان در ميدان براى گرم كردن حضور يافتند متوجه شديم امير قلعه نويى قصد دارد با ۳ مهاجم به سمت دروازه پگاه حمله كند: آرش برهانى، على عليزاده و سياوش اكبرپور.
درگير لفظى ۲ بازيكن
در دقيقه ،۲۲ سياوش اكبرپور با محمدرضا مهدوى، كاپيتان پگاه براى لحظاتى به جر و بحث پرداخت. درگيرى لفظى طرفين با دخالت داور هم پايان نيافت.
احترام به بزرگ تر
بر خلاف رسم موجود كه سرمربى تيم ميزبان به سمت سرمربى تيم ميهمان مى رود، قلعه نويى در ورزشگاه سردارجنگل رشت به سمت نيمكت پگاه رفت و با بيژن ذوالفقارنسب ديده بوسى كرد. سرمربى پگاه هم در پاسخ به اين احترام، امير را تا نزديكى نيمكت استقلال همراهى نمود.
استقلال بدون اسپانسر
استقلال در هفته دوم نيز بدون اسپانسر به ميدان رفت تا همچون پرسپوليس درآمدى از اين بابت نصيبش نشود.
شكورى و عباسفرد
هادى شكورى و عليرضا عباسفرد به سمت نيمكت پگاه رفتند و با ذوالفقارنشب ديده بوسى كردند.
اعتراض قلعه نويى به داور
در دقيقه ۵۵ امير قلعه نويى به تصميم داور به خاطر خطا اعلام كردن حركت مهدى اميرآبادى به شدت اعتراض كرد.
خط خورده هاى استقلال
هاشم بيك زاده و احمد خذيراوى ۲ آبى پوشى بودند كه در رشت از ليست استقلال خط خوردند.
تكرار تاريخ
بافت استقلال در اين ميدان يادآور ۲ اتفاق تكرارى بود: ۱- دومين شكست قلعه نويى طى ۲ حضور متوالى در رشت (با احتساب بازى رفت جام حذفى فصل قبل) ۲- استقلال در بازى دوم در ليگ برتر فصل قبل نيز به نماينده گيلان (آن دفعه به ملوان) باخته بود.
دسته گل تقى پور براى ذوالفقار نسب
ابراهيم تقى پور مدافع فصل گذشته پگاه گيلان قبل از شروع بازى به سمت نيمكت اين تيم رفت و از بيژن ذوالفقارنسب سرمربى اين تيم براى حضور در ميدان رخصت طلبيد.
آتش سوزى در رختكن استقلال
قبل از شروع بازى كنار رختكن استقلال آتش سوزى پيش آمد كه با دخالت مأموران آتش نشانى قضيه ختم به خير شد.
درگيرى كمك مربى پگاه با عكاس ها
در اواسط نيمه اول رسول حق دوست كمك مربى پگاه با ۳ عكاس كنار زمين درگيرى پيدا كرد كه با دخالت ناظر بازى طرفين كوتاه آمدند.
نارضايتى خبرنگاران از امكانات
خبرنگاران حاضر در ورزشگاه سردار جنگل از نبود امكاناتى همچون فاكس و دستگاه تلفن ناراضى بودند و به نشانه اعتراض بين تماشاگران نشستند.

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
نمیدونم چرا اینقدر به علیزاده بها داده میشه :blink:

حالا اگه از هر 10بازی
1 بازی با اوت به گل برسه

دلیل نمیشه همیشه فیکس باشه

بر فرض یک گل هم بسازه. ولی آخه ارزشش رو داره تیم 10 نفره بازی کنه؟
علیزاده این قابلیت رو داره که تمام تک به تکها رو خراب کنه.

giba-iran30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
209
آره ....دقیقا"

جالب اینجاست ....هر وقت هم 1 موقعیت خفن رو از دست میده(که ممکنه توی هر بازی چند بار براش پیش بیاد) طوری افسوس میخوره و آه میکشه که انگار 1 گلزن قهار و همه موقعیت ها رو گل میکنه:lol::lol:

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
درمورد اون نظرات معذرت میخوام!
یه خورده خیلی اعصابم خورد بود!
ببخشید !
اس اس خریدهای انچنان خوبی نداشته که بگیم خریداش تاپ بوده ! مثلا یکی مثل کاظمی نداریم ! اگه مصدوم بشه یا نباشه میلنگیم
یا یه دروازبان !
یا مثل جباری !
یا مثل روانخواه !

در مورد علیزاده کاملا موافقم !
من نمیدونم بازیکنی که نمیتونه توپاش گل کنه چه برتری نسبت به مجیدی داره!
راستی شنیدم قلعه نوعی لیدرها رو تحویل نگرفته ! لیدرها هم تصمیم گرفتن تو بازی با سپاهان تحریم کنن و نیان !
در ضمن قبل از بازی با پگاه مثل اینکه تماشگرا به قلعه نوعی توهین کردن که باعث شد لیدرها با هم درگیری لفظی پیدا بکنن !
..
آخرین چیزی که میخوام بگم اینه که !
زشته واسه یه مربی اشتباه خودشو گردن این و اون بیندازه ! باخت رو باید قبول کرد و بد شانسی رو !
به نظر من تو اون بازی به اندازه کافی ما موقعیت داشتیم اما کسی نبود که گل بکنه !
کم موقعیت 100% گل نداشتیم..

- راستی این گزارشگر ه خیلی ضایس ها ! دیدید خطا کرد خطا بود زدش ! ( استقلال بر روی پگاه ) حالا بالعکس !
کارشناس های داوری باید تصمیم بگیرن ! داور گفت خطاس! .. عجب آ !
پگاه برد ! اصلا خیلی تابلو بود آ !

Last edited:

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
- راستی این گزارشگر ه خیلی ضایس ها ! دیدید خطا کرد خطا بود زدش ! ( استقلال بر روی پگاه ) حالا بالعکس !
کارشناس های داوری باید تصمیم بگیرن ! داور گفت خطاس! .. عجب آ !
پگاه برد ! اصلا خیلی تابلو بود آ !

دقيقا يه گزارش كاملا يك طرفه بود.:f34r:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
درمورد اون نظرات معذرت میخوام!
یه خورده خیلی اعصابم خورد بود!

بيخيال ;) بعضي مواقع پيش مياد

اين هم مصاحبه قلعه نويي بعد از بازي با پگاه براي دوستان خوب استقلاليم :

قلعه نويى: آقايان چرا بيت المال را هدر مى دهيد
تفكرى مشكوك تيم ملى را احاطه كرده

برنا _ پس از اعلام اسامى تيم ملى و مخالفت على دايى با حضور ملى پوشان استقلال در بازى هفته دوم ليگ برتر سياست باشگاه استقلال در قبال تيم ملى به خصوص على دايى كه از نگاه آنها مقصر اول شناخته مى شود، به كلى تغيير كرده است. على فتح ا... زاده كه اعلام كرده بود همه جور همكارى را با تيم ملى انجام خواهد داد انگار پس از واكنش دايى به درخواست استقلال تغيير رويه داده است به شكلى كه مربيان و ديگر مسؤولان باشگاهش به طور مداوم از تصميم گيرى هاى حاكم در فدراسيون فوتبال و تيم ملى انتقاد مى كنند. ظهر ديروز امير قلعه نويى در مصاحبه اى با خبرگزارى برنا ناراحتى شديدش از غيبت ملى پوشان استقلال در هفته دوم ليگ را اعلام كرد. قلعه نويى در بخش ديگرى از حرف هايش دايره انتقادهايش را گسترده كرد و برگزارى اردوى ۲۰ روزه در اسپانيا را بى فايده و هدر دادن سرمايه هاى ملى كشورمان ارزيابى كرد. اعتراض استقلالى ها كه از سرپرست، مربى دروازه بان ها و سرمربى آغاز شده به احتمال فراوان به مديرعامل هم كشيده خواهد شد ...
ارزيابى تان را از بازى با پگاه بگوييد.
از بازى تيمم راضى ام و معتقدم ما هم شانس نداشتيم و هم بدشانسى آورديم! شانس نداشتيم به اين دليل كه موقعيت هاى مسلم گلزنى مان از دست رفت و بدشانس بوديم به اين دليل كه تنها روى يك اشتباه گل خورديم و بازى را واگذار كرديم. جا دارد همين جا از تك تك بازيكنانم تشكر كنم، زيرا حداكثر انرژى خود را صرف كردند.
دليل فنى اين شكست را چه مى دانيد
اگر در زدن ضربات آخر با دقت عمل مى كرديم نتيجه به گونه اى ديگر رقم مى خورد اما در هر حال فوتبال است و هزار اتفاق.
بعد از بازى به انتقاد از برنامه هاى تيم ملى پرداختيد، آيا نبود دو بازيكن ملى پوش عامل شكست استقلال بود
بله! يكى از دلايل همين بود، وحيد طالب لو و حسين كاظمى از ستون هاى اصلى تيم ما هستند كه متاسفانه آقايان اجازه ندادند اين بازيكنان به استقلال ملحق شوند.
چرا از كفاشيان انتقاد كرديد
من از ايشان و ديگر مسؤولان فدراسيون گلايه مندم كه چرا اجازه مى دهند با احساسات و عواطف ميليون ها طرفدار بازى شود. بحث من فقط به استقلال مربوط نمى شود، ديگر باشگاه ها هم از اين برنامه ريزى غلط لطمه مى خورند و با اين اتفاقات سرمايه گذارى هاى آنها بر باد مى رود. شما توقع داريد ما اين اتفاقات را به چشم ببينيم و انتقاد نكنيم
فكر مى كنيد اين جريان از پيش طراحى شده است
من به شما ثابت مى كنم كه يكسرى تفكرات مشكوك پشت اين برنامه ريزى وجود دارد.اين آقايان در بحبوحه جام حذفى و زمانى كه تيم ما به آرامش احتياج داشت، يك هفته بر سر حضور مجتبى جبارى در اردوى استقلال طرفداران مان را آزار دادند و حالا هم كه به خاطر يكسرى مسابقات سطح پايين بازيكنان ما را در اختيار تيم قرار ندادند. اين اتفاقات به نظر من طبيعى نيست و يكسرى افكار خاص پشت سر آن قرار دارد.
تفكر حاكم را قبول نداريد
من از شما مى پرسم در ميان ۹ كشور آسيايى ديگر كدام كشور ۲۰ روز آن هم در مقطعى كه نياز به اردو نبود،اردو برگزار كردند.دود اين برنامه ريزى هاى غلط در نهايت به چشم فوتبال ما مى رود.مدتى قبل زمانى كه تمام كارشناسان مى گفتند چرا طالب لو دعوت نمى شود اين آقايان مى گفتند مگر دروازه بانى به پنالتى گرفتن است،اما حالا در حين برگزارى ليگ، دو تن از بهترين بازيكنان ما را به تيم ملى دعوت مى كنند آن هم براى مسابقات غرب آسيا كه اهميت چندانى ندارد. به اعتقاد من بودجه بيت المال از سوى آنها دارد هدر مى رود ...

پ.ن: دقيقا با اون قسمتي كه بولد كردم كاملا موافقم و دقيقا يادمه كه در جواب خبرنگاراني كه از دعوت نشدن طالب لو پرسيده بودند گفته بود مگه دروازه باني به پنالتي گرفتنه :blink: اين دايي هم فكر كرده مردم كور وكر هستن و مسائلو نمي فهمن . :f34r:

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
بيخيال ;) بعضي مواقع پيش مياد

اين هم مصاحبه قلعه نويي بعد از بازي با پگاه براي دوستان خوب استقلاليم :

قلعه نويى: آقايان چرا بيت المال را هدر مى دهيد
تفكرى مشكوك تيم ملى را احاطه كرده

پ.ن: دقيقا با اون قسمتي كه بولد كردم كاملا موافقم و دقيقا يادمه كه در جواب خبرنگاراني كه از دعوت نشدن طالب لو پرسيده بودند گفته بود مگه دروازه باني به پنالتي گرفتنه :blink: اين دايي هم فكر كرده مردم كور وكر هستن و مسائلو نمي فهمن . :f34r:

تائید میشه.

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
جبارى:با اين حرفها به استقلال امتياز نمى دهند

تهران IranSport.Net - مجتبى جبارى درخصوص بازى استقلال مقابل پگاه گيلان كه با شكست يك بر صفر اين تيم همراه شد، گفت: ما تقريباً در اكثر اوقات بازى، حاكم برتوپ و زمين بوديم و با تاكتيك هاى از پيش تمرين شده فشار زيادى روى دروازه حريف به وجود آورديم. وى ادامه داد: دفاع مطلق تيم پگاه با بيش از ۷ نفر در محوطه جريمه سبب شد كه ما به سختى به دروازه پگاه برسيم در غير اين صورت به ثمر رساندن يك گل و كسب نتيجه تساوى حق ما بود وما بد شانس بوديم . جبارى اضافه كرد: به هر حال فكرمى كنم تمام بازيكنان در حد توانشان تلاش كردند و در هواى گرم و شرجى رشت پا به پاى حريف دويدند اما اگردرخشش و روز خوب دروازه بان پگاه نبود ما به طور حتم برنده اين ديدار لقب مى گرفتيم . جبارى انگيزه بازيكنان پگاه را نيزدركسب اين پيروزى بى تأثير نمى داند: آنها كه مدتى پيش در جام حذفى مغلوب استقلال شده بودند قصد داشتند تحت هر شرايطى به برد دست پيدا كنندكه فكر مى كنم دراين زمينه هم موفق بودند و با جمع شدن در زمين خود و دل بستن به ضد حملات توانستند برنده ديدار خانگى شان باشند. جبارى غيبت طالب لو و حسين كاظمى در مصاف با پگاه را در روند كارى تيمشان بى تأثير ندانست و خاطر نشان كرد: البته استقلال متكى به فرد نيست اما با توجه به دليل نا آماده بودن بيك زاده ، پولادى ومصدوميت روانخواه، ما ۵ نفر از بازيكنان خوبمان را در اختيار نداشتيم البته با اين حرف ها هيچ امتيازى به ما نمى دهند و ما بايد با فراموش كردن اين نتيجه به فكر بازى هفته سوم با سپاهان باشيم.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
جواب دندان شکن قلعه نوعی به آقای معلوم الحال !

هنر سرمربى تيم ملى فرارى دادن تماشاگران است !

قلعه نويى: ناراحتى دايى اين است كه من ازتيم ملى خطش زدم!!

برنا- آقاى دايى عيد امسال در مصاحبه اى عليه من صحبت كرده بود اما چون آن صحبت ها جنبه شخصى داشت،پاسخ ايشان را ندادم،اما حالا پاى يك تيم پرطرفدار و مردمى وسط است كه ايشان (دايى) مى خواهد با اعتبار آن بازى كند.

187896.jpg

به همين دليل لازم مى دانم پاسخ آقاى دايى را بدهم.اولاً به شما ارتباطى ندارد كه استقلال متعلق به چه كسى است.اين تيم نه به من و نه به هيچ مربى ديگرى تعلق ندارد و فقط مردم و طرفداران صاحبان آن هستند.شما هم بهتر است به فكر تيم ملى باشيد كه روز به روز تماشاگران خود را كمتر از گذشته مى بيند.
اين آقا مدعى شده كه غيبت دو بازيكن ملى پوش ما تأثيرى در نتيجه ديدار با پگاه نداشته است.مى خواستم بگويم اگر راست مى گويد،خودش هم در يك بازى حساس تيم ملى از جواد نكونام استفاده نكند تا معلوم شود غيبت يك بازيكن چه تأثيراتى خواهد گذاشت.
ما در بازى با پگاه يك بازيكن را به دليل آسيب ديدگى و دو نفر را به خاطر حضور در اردوى تيم ملى در اختيار نداشتيم كه همين قضيه از ۳۰ درصد توان تيمى ما كاسته بود. حالا نمى دانم اين آقا چگونه مى گويد غيبت طالب لو و كاظمى تأثيرى در كار ما نداشته است.
دايى درست مى گويد تيم ملى سال هاست كه درجا مى زند،اما اى كاش دلايل درجا زدن تيم ملى را هم اعلام مى كرد تا مردم بدانند.
من به شما مى گويم تيم ملى چرا درجا زده است؛يكى از دلايل آن همين آقاى دايى بود كه بايد شش هفت سال پيش فوتبال را كنار مى گذاشت تا جوان ها فرصت خودنمايى پيدا كنند اما اين كار را نكرد.
زمانى كه بنده تيم ملى را تحويل دادم اين تيم در رنكينگ فيفا مقام اول آسيا را داشت،اما حالا كجا هستيم ! بهتر است اين آقا فكر مردم را منحرف نكند.بزرگترين هنر دايى فرارى دادن تماشاگران بوده،طورى كه تيم ملى در يك بازى ۳ هزار نفر تماشاگر داشته و در بازى ديگر ۵۰۰ نفر!
همه ناراحتى اين آقا به خاطر اين است كه بنده از تيم ملى خطش زدم. تا امروز هم اگر پاسخ حرفهاى او را ندادم به خاطر تيم ملى بود،اما احساس مى كنم ديگر نبايد اجازه داد يك نفر افكار مردم را منحرف كند.ايشان بهتر است به جاى حرف زدن در مورد استقلال،فكر سايپا باشد.
كجاى دنيا شما ديده ايد كه سرمربى تيم يازدهم جدول سرمربى تيم ملى شود سايپايى كه خود اين آقا بسته بود و تمرينات و بدنسازى آن را از اول تا آخر تحت نظر داشت در ليگ يازدهم شد؛چرا درباره اين موضوع به مردم توضيح نمى دهند

187875.jpg

اردوهاى ۲۰ روزه ديگر در دنيا منسوخ شده است،اما اين آقا كه از اين مسائل اطلاعاتى ندارد تيم را ۲۰ روز به اروپا برد و كسى هم نپرسيد با كدام منطق اين كار را انجام مى دهد. حالا هم كه به خاطر بازى هاى غرب آسيا، باشگاه ها را به بازى گرفته است در حالى كه سال گذشته ما تيم دوم خود را به همين بازيهاى غرب آسيا فرستاديم و قهرمان شديم.
ضمناً تمام بازيكنانى كه امروز دايى مدعى است كه آنها را كشف كرده در بازى هاى غرب آسياى سال گذشته توسط بنده انتخاب شدند و به مقام قهرمانى آن مسابقات هم رسيدند.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
جواب دندان شکن قلعه نوعی به آقای معلوم الحال !

هنر سرمربى تيم ملى فرارى دادن تماشاگران است !

قلعه نويى: ناراحتى دايى اين است كه من ازتيم ملى خطش زدم!!

.....

باز دم قلعه نوعي گرم جواب اين مربي قلدر ماب رو داده .
ديگه علي دايي داره از حد ميگذرونه اين كل كل هاي بي نتيجه اش رو .
بدبختي اينجاست كه خودش هم ميدونه با اين تيم ملي كه 6 تا به قطر زد نميتونه جلوي عربستان و كره بازي كنه ، نتيجتا بازيكنان موثر و محبوبي مثل مهدوي كيا و كريمي رو دعوت ميكنه تا حداقل تماشاگران رو در بازيهاي خانگي به استاديومها بكشه . اگر اين كارو نكنه من فكر نكنم بيشتر از 10 هزار نفر براي ديدن بازيهاي راهيابي به جام جهاني به آزادي بيان.به هر حال خيلي دوست دارم دايي با كله بخوره زمين ، فقط اميدوارم تيم ملي با اين آدم سقوط نكنه:f34r:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ساسان جان

مشکل همینه که این اقا زمین خواهد خورد اما بهاش سقوط تیم ملیمون هست.

giba-iran30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
209
مربی قطر :

تیم اول ما هم اکنون در اسپانیا اردو زده است

looooooooooooooooooooooooooooooooooool

Last edited:

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
قلعه نويي در گفت و گو با فارس: اظهاراتم در مورد دايي به خاطر نگراني از منافع استقلال بود

A0478194.jpg

امير قلعه نويي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: تيم استقلال شرايط خوبي دارد و بازيكنان متحد شده اند تا يكشنبه سپاهان را شكست دهند. در تيم ما فقط ابراهيم تقي پور مصدوميت جزيي دارد.
سرمربي تيم فوتبال استقلال در خصوص جدل لفظي با علي دايي و نگراني هوادارن استقلال از اين كه وي به حاشيه برود، گفت: تمام دعواي من بخاطر منافع استقلال است. نگران اين هستم كه تيم در بازي هاي ليگ با كمبود بازيكن مواجه شود و منافع استقلال به خطر افتد.
وي تاكيد كرد:‌ هواداران نگران من نباشند. تمام دغدغه من استقلال و موفقيت اين تيم است.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
فکر کنم این بازی دیگه از دستش راحتیم:D

خداکنه ! اشتباه اون بود گل خوردیم !
کاظمی هم راست گفته بود اگه من هم بودم گل میخوردیم !
خب هرچی زدیم به در بسته خورد یه اشتباه کردیم باختیم دیگه ! بدشانسی تو اون بازی همراه ما بود!
ولی این دایی خیلی .. .. ... دییگه از حدش گزرونده !
این تیم ملی ما هم هرکی رو که میخوان خرابش کنن میارن توش.. مربیش میکنن !

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
در پي مصاحبه‌هاي مربيان سرخابي عليه دايي / تذكر جدي كفاشيان به فتح‌ا..زاده و مصطفوي

به گزارش خبرگزاري فارس، در پي مصاحبه‌هاي جنجالي امير قلعه‌نويي و افشين قطبي در مورد حساس نبودن بازي‌هاي غرب آسيا و استفاده نابه‌جا از بازيكنان، علي كفاشيان رئيس فدراسيون در تماسي تلفني با علي فتح‌ا..زاده و داروش مصطفوي، به آنها تذكري جدي داد.
وي اعلام كرده در صورت تكرار اين مشكلات عليه تيم ملي، كميته انضباطي سريعا تشكيل جلسه خواهد داد و برخورد جدي با متخلفين خواهد شد.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام دوستان اس اسي
حاجي ظاهرا شاكي شده بعد از اينكه شنيده قلعه نوعي به كميته انضباطي احضار شده ، گفته اگه امير بايده بره كميته انضباطي علي دايي هم بايد بياد. بعدش هم گفته بهتره علي دايي حواسش به تيم ملي باشه نه اينكه براي استقلال صاحاب پيدا كنه :happy:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا