اكبرپور: از امروز گلزنى را شروع مى كنم
ايران ورزشى - سياوش اكبرپور در اولين بازى ليگ نشان داد كه از نظر اخلاقى كاملا دگرگون شده است و هيچ ربطى به آن ياغى ۲ فصل گذشته ندارد. او ديگر به داور اعتراض نمى كرد و نشانى از عصبانيت در چهره اش ديده نمى شد. حالا مى توان به او اميدوار بود، به بازيكنى كه در بازى با ابومسلم از لحاظ فنى هم ثابت كرد چقدر آماده است و يكى از بهترين هاى تيمش شد. سياوش اگر چه در اين بازى گل نزد اما با ۲ پاس گل استقلال را به داشتن مهره اى تاثيرگذار اميدوار كرد. اكبرپور كه فردا همراه استقلال به مصاف پگاه مى رود با اميدوارى از استارت گلزنى هايش در اين بازى حرف مى زند.
امروز با پگاه بازى داريد. شايد براى تو كه مى خواهى گلزنى را شروع كنى، پگاه فرصت خوبى باشد.
بازى سختى خواهد بود چون پگاه هم از تيم هاى خوب ليگ است و در بازى اول هم اين را نشان داد ولى ما در بازى امروز به چيزى جز ۳ امتياز فكر نمى كنيم.
پس اميدوار به تداوم اين صدرنشينى هستى
صددرصد، استقلال در اين فصل فقط قهرمانى را مى خواهد، همانطور كه در هفته اول صدرنشين بوديم تلاش مى كنيم تا پايان رقابت ها نيز صدرنشين بمانيم.
استقلال امروز طالب لو و كاظمى را به خاطر حضور در تيم ملى در اختيار ندارد. غيبت اين بازيكنان چقدر تاثيرگذار است
وحيد و حسين از بازيكنان خوب استقلال هستند و قطعا غيبت آنها به چشم خواهد آمد هر چند استقلال بازيكنان خوبى براى جايگزينى آنها دارد.
روانخواه را هم به علت مصدوميت به احتمال زياد تا پايان سال كنار خودتان نمى بينيد!
همه براى روانخواه ناراحتيم. اميد يكى از بازيكنان خوب استقلال بود كه اميدوارم هر چه زودتر با پشت سر گذاشتن دوران مصدوميت دوباره به ميدان برگردد.
فكر نمى كنى فشردگى مسابقات استقلال در اين فصل روند حركتى تيم را دچار مشكل كند
نه، اگر بازيكنان سالم و حرفه اى زندگى كنند هيچ مشكلى براى تيم پيش نمى آيد، همانطور كه در اروپا نيز تيم ها تقويم فشرده اى دارند و هر سه روز يكبار بازى مى كنند.
در اولين بازى خيلى آماده نشان دادى و ۲ پاس گل دادى
زحمات بچه ها بود كه باعث شد پاس گل بدهم و ان شاءا... از بازى با پگاه گلزنى را شروع مى كنم.
البته ايرادى كه اين روزها به استقلال مى گيرند گل نزدن مهاجمانش است.
در استقلال فرقى نمى كند چه كسى گل بزند. گلزن مى توان يك مهاجم باشد يا يك هافبك يا مدافع، مهاجمان نيز با فضاسازى و سرگرم كردن مدافعان حريف، فرصت گلزنى را براى ديگران فراهم مى كنند، در ضمن در بازى با ابومسلم موقعيت چندانى نيز براى گلزنى نداشتم.
مجيدى: با تاكتيك هاى كادر فنى جور در نمى آيم
كاپيتان اول استقلال در ديدار مقابل ابومسلم فرصت بازى پيدا نكرد تا پيروز قربانى كاپيتان آبى پوشان باشد. فرهاد مجيدى كه برنامه هاى بسيارى را براى آقاى گلى در سر مى پروراند حالا حتى فرصت حضور در ميدان را هم پيدا نمى كند.
چرا مقابل ابومسلم بازى نكردى
خودم هم دليلش را نمى دانم به هر حال نظر كادر فنى بود و اعتراضى هم به اين موضوع ندارم.
فصل گذشته وقتى تعويض مى شدى، اعتراض مى كردى! حالا چطور با نيمكت نشينى مشكلى ندارى
چه كار مى توانم بكنم وظيفه من تمرين كردن است كه خودم فكر مى كنم اين وظيفه را به بهترين شكل انجام مى دهم. دوست ندارم با اعتراض و سر و صدا به تركيب اصلى برسم.
گفته مى شود قلعه نويى به تو اولتيماتوم داده كه اگر اعتراض كنى از فهرست ۱۸ نفره خط مى خورى
چنين موضوعى صحت ندارد. (اين شايعات بعضى ها است!)
عملكرد مهاجمان مقابل ابومسلم را چطور ديدى
سياوش اكبرپور و عليزاده فقط گل نزدند. اين دو بازيكن اما تلاش بسيارى كردند تا براى تيم تأثيرگذار باشند.
فكر مى كنى اگر در زمين بودى مى توانستى دروازه ابومسلم را باز كنى
در اين مورد نمى توانم نظر بدهم. فقط مى دانم كه از آمادگى بالايى برخوردار هستم.
خسرو حيدرى: صحبت از قهرمانى زود است
خسروى حيدرى هافبك فصل گذشته پاس همدان كه فصل درخشانى را در اين تيم پشت سر گذاشته بود در اولين بازى با پيراهن استقلال اميدواركننده نشان نداد. حيدرى كه به گفته خودش براى رسيدن به تيم ملى به استقلال آمده است از بازى اش مقابل ابومسلم راضى نيست و بازى امروز با پگاه را فرصتى براى جبران آن مى داند.
خسرو حيدرى در بازيهاى تداركاتى پيش از شروع فصل خيلى خوب كار كرده بود اما در بازى با ابومسلم زياد به چشم نيامد.
درست است با توجه به عملكردى كه در بازيهاى پيش از شروع فصل انجام داده بودم انتظار بيشترى از خودم داشتم و از بازى ام مقابل ابومسلم راضى نبودم.
و بازى با پگاه مى تواند شروعى تازه برى تو باشد.
صددرصد، البته يكى از دلايلى كه در بازى قبلى خوب نبودم به خاطر سيستم دفاعى ابومسلم بود ولى اميدوارم بازى امروز جبران كنم.
و به طور حتم امروز مقابل پگاه بازى آسانى پيش رو نداريد.
همه بازى ها سخت هستند اما براى تيمى كه مى خواهد قهرمان شود بازى در خانه و خارج از خانه نبايد فرقى كند. همانطور كه در تهران ۴ امتياز كسب كرديم امروز براى پيروزى به ميدان مى رويم تا علاوه بر كسب ۳ امتياز بازى خوبى را هم به نمايش بگذاريم.
به نظرت غيبت بازيكنانى مانند طالب لو، كاظمى و روانخواه، در اين بازى چقدر تاثيرگذار خواهد بود
اين بازيكنان از مهره هاى ارزنده استقلال هستند اما در استقلال بازيكنان چه اصلى و چه نيمكت نشين تقريبا در يك سطح هستند و فكر نكنم غيبت اين بازيكنان مشكل خاصى ايجاد كند.
البته با مصدوميت روانخواه، استقلال يكى از بهترين بازيكنان خود را تا پايان سال در اختيار ندارد.
اميد يكى از آماده ترين بازيكنان تيم بود و خيلى ناراحت شديم وقتى اين اتفاق پيش آمد.
الان صدرنشين ليگ برتر هستيد اما رقبايى چون پرسپوليس و سپاهان را در راه قهرمانى پيش رو داريد.
به نظر من از الان نمى شود گفت چه تيم هايى براى قهرمانى رقابت دارند بلكه بايد ۷ يا ۸ هفته از شروع ليگ بگذرد و آن موقع قضاوت كرد. سپاهان و پرسپوليس تيم هاى خوبى هستند ولى الان براى صحبت از قهرمانى زود است.
با توجه به حضور استقلال در ۳ جام، بازى هاى سنگينى پيش رو داريد
درست است اما حتما مربيان براى فشردگى مسابقاتمان در سال جارى تدابيرى انديشيده اند و - با توجه به بضاعت استقلال و بازيكنان خوبى كه داريم اميدوار به نتيجه گيرى در سه جام هستيم.